Gratulerer med dagen, du lille fine Linus August

Det er 29 januar, og to år har gått siden jeg kom hjem fra filosofikurs med Ole Robert Reitan, som den gang hadde kalt meg “rimelig sprekkferdig”. sannelig så hadde han rett. På vei hjem fra kurs, begynte jeg å ane at noe var på ferde, og på en skala fra 0-10, hadde “smerten” beveget seg fra mellom 1 og 3 de SISTE dagene, til 7. Likevell var jeg fast bestemt på at det ikke skulle pakkes noen bag før tiden virkelig var inne, så jeg la meg, og tvang meg i søvn. 

Du kan lese hele fødselshistorien min og se bilder HER

29 Januar kl 05.22 kom lille nydelige Linus August til verden under vann…! 

Linus er en energisk stor liten kar med mye fart i. Han bærer preg av å ha tre eldre søsken, og snakker allerede som 2 åring som en foss. Han er alltid blid, og har vilje og stahet som et esel. Han er god, omtenksom og snill, samtidig som han er utspekulert og lur. 

G R A T U L E R E R  M E D  D A G E N <3 

M A M M A 

Favoritter til 50 %

//reklame//

Det går mot lysere tider, men det er enda en god stund til vi kan bytte garderobe, og legge bort de varme klærne. Hos oss er ulla i klesskapet til langt utpå våren, rett og slett fordi ungene elsker å gå med det. Og nettopp fordi jeg vet vi bruker mye ull, prøver jeg å kjøpe en del på salg som skal vare til neste sesong. Når man har fire barn, så koster det å holde garderoben i orden, og da sier jeg ikke nei til gode rabatter. Nå får du nemlig 50 % på en hel haug av ull fra både name it og hust & Claire, samt mange andre godbiter. Bruk kodeord: TILBUD50 og klikk HER for å komme til tilbudsvarene. 


Vi har vært faste kunder hos barnebutikken knertenogkaroline.no i mange år nå, og har fått god erfaring med merkene de fører, som blant annet Name It og Hust & Claire. Nettbutikken leverer raskt, og det kommer nyheter hver eneste uke. 

“Who Needs Superheroes When You Have A Brother”

Guttaboys elsker joggis..! 

KODEORD: TILBUD50

Håper alle får en deilig deilig søndag !

Vi er i Oslo, og vil du se hva vi har drevet med i helga, så må du gjerne følge oss på snapchat: rachelhauan 

Rachel.

 

Bring in the light

Noe av det beste med mørketiden er kveldene inne med tente stearinlys og fyr i peisen. Nå skal det sies at i dette kompakte huset så er ikke peisen spesielt mye brukt, og det hender at vi åpner verandadøra bare for å kunne tenne en flamme, og føle på peisvarmen. Huset er bygd med vannboren varme, så generelt sett hadde vi ikke behøvd noen annen form for varme. 

Noe av det vanskeligste med innredningen synes jeg er belysning. Hvor skal spottene plasseres, hvilke spotter skal man ha, hvilken “varme” skal lysene gi. Hva skal vi ha over spisebordet? Og hva med kjøkken-øya? Skal man ha spotter i trappa, og hvilket utelys skal man velge? Ja for ikke å snakke om på badet. Det kan lett bli for mye lys, for sterkt og dominerende. 

Ofte blir jeg inspirert av hvordan andre har det hjemme, og går stadig med tanker om å bytte ut  og fornye det vi har. Selv om det ikke er gammelt det vi har, er det jo alltid gøy med noe nytt og moderne. Nå finner man stort sett det meste på nett, og det stopper i hvert fall ikke på inspirasjon..! Flere og flere nettsider tilbyr komplette løsninger for å “gjøre det selv”, og er forhandlere av enorme mengder produkter til lavere priser enn det som finns i butikk. 

www.bygghjemme.no er en slik side, hvor man finner det man trenger til å pusse opp og få det fint hjemme. Nå får man opp til 40 % på en rekke produkter, som blant annet lamper og belysning. .og et tips, til deg som kanskje drømmer om badekar, er å sjekke ut kategorien for badekar. Så mye fint, og nå til ekstremt reduserte priser..! De fleste kampanjeprisene varer til 31.januar, så vær kjapp! 

Her er noen av mine favoritt lamper fra bygghjemme.no

Hos oss er det ingen rom som har like lamper, feks på soverommet: 

…over trappa har vi denne: 

 

Rachel
 

One call away: klokke til barna!

Etter at Lilja begynte på skolen har det blitt mange spørsmål om mobil, og hinting til at flere andre jenter i klassen har det. Vi har vært fast bestemte på at mobil ikke hører hjemme hos en 6 åring, og ønsket ikke å gjøre verken nettbruk eller sosiale medier mer tilgjengelig for henne enda. Vi besluttet etter hvert å gi henne en GPS klokke til jul, og etter nøye utvelgelse, falt valget på Xplora. 

Med Xplora kan man ringe når som helst, fra hvor som helst. Man kan se hvor barnet leker med både GPS, aktiv Wifi og GSM triangulering. Man her muligheten til øyeblikkelig oppringing til utvalgte nummer som man selv velger å legge inn i klokka, og man kan sende raske beskjeder som feks “mamma henter deg om 5 min”. Man kan også legge inn soner, slik at man får beskjed når barnet går ut eller inn av definerte soner. 

Nå kan du kjøpe denne populære GPS klokken og få 2 måneders gratis abonnement. Dette er uten bindingstid. 

HER kan du kjøpe klokken 

For oss som foreldre er det sikkerheten og tryggheten som er det viktigste med Xplora. Vi bestemmer hvilke nummer som skal legges inn, og via en app på telefonen min kan jeg til enhver tid se hvor hun befinner seg. 

Vi anbefaler Xplora på det varmeste. For oss har det blitt en stor trygghet, og for Lilja har det blitt noe hun er veldig stolt over å ha. Hun fikk en ro over seg når hun dro til skolen,eller på besøk hos venninnene i gata. Vi bruker klokka ofte til korte beskjeder, og for å føle man har litt mer kontakt med hverandre i løpet av lange dager. Lilja ringer meg når hun er på vei hjem, eller jeg kan sende henne melding om jeg er på vei for å hente henne. 

Tilbudet på klokken varer ut 31. januar, og kan kjøpes HER

Innlegget er ikke sponset, og er anbefaling fra oss som foreldre

Rachel 

 

 

 

Bucketlist?

Noen ganger har jeg millioner av spørsmål som svirrer i hodet, og ofte er det umulig å svare på dem alle. I hvert fall med en gang. Ofte er det drømmende eller svevende spørsmål som får meg til å tenke. Tenke på problemstillinger, svar og løsninger jeg helst vil høre. Ofte vet jeg svaret, men leter lenge etter å finne en unnskyldning til at svaret skal bli annerledes, eller akkurat slik jeg vil ha det.  Noen ganger er det spørsmål med store svar og flere betydninger, mens andre ganger er spørsmålet nesten ikke verdt å svare på. Noe lite som et spørsmål, kan få hjernen til å flykte til andre steder. Drømme seg bort, og fantasere.

 

I følge flere av mine venner er jeg en tenker. Det vil si at jeg tenker på alt mellom himmel og jord, hele tiden, og har alltid ett eller annet form for kreativt eller undrende spørsmål å komme med. Det er så mye jeg skulle ønske jeg kunne, eller hadde muligheten til å sjekke ut. Til å prøve, oppleve, se eller erfare. Det er så mange “dumme spørsmål” jeg lurer på. Så mange merkelige problemstillinger jeg ønsker å løse, og bidra i. 

 

 

Heldigvis er livet langt, og jeg har gooood tid til å både spørre, få svar, oppleve og erfare.

 

Ja, sannelig så er en”bucketlist”  in progress, og jeg gleder meg til et spennende og innholdsrikt 2018. 

Rachel

 

 

Skøytemorro!

Søndag morgen sto Fiola klar med skøytene, og mente at vi måtte ut på tur. Etter flere ukers innetid, sykdom , jobb og diverse, var det godt å få noen timer ut i friluft, før en ny uke skulle ta fatt. Fiola debuterte på skøyter, Filip har tatt steget fra å kun gå med en voksen, til å gå alene med en bruskasse, mens Lilja fyker avgårde som vinden. Pappaen derimot, har funnet tilbake til en gammel barnelykke, og briljerte for barna til deres store begeistring. 

Fiola for første gang på skøyter <3 

Lilja briljerer på skøyter, og har fått øve seg mye på skøytebanen på skolen.

Synes å huske jeg var relativt stødig på skøyter,… MEN så feil kan man ta..! Heldigvis kan det meste læres, så etter litt oppfriskning, ble det sannelig fart på mammsen også..!!

Filip har fått sansen for skøyter etter at han fikk hockeykølle av nissen til jul… 

…. så er det SUPERGODT med kakao og krem på tur…!! <3 

GOD SØNDAG 

Rachel

Spilltid for de små

Det å være fire søsken under samme tak kan være både positivt og negativt. Det skal liksom ikke stå på lekekamerater, verken gutter eller jenter. Noen ganger er de enige, leker sammen og har det gøy, mens stort sett er det krig, drama, krangling eller ekstremt volum. Det føles ut som om at jeg river meg i håret flere ganger i timen, og til tider gjør jeg kanskje det også. Det krangles og terges om absolutt alt, til enhver tid. 

Men som sagt, noen ganger glimter de til og roen senker seg i huset. Det kan være stunder de kan leke sammen lenge, og spesielt om det er nye leker eller aktiviteter. Denne ettermiddagen har vi spilt et nytt spill vi fikk til jul. Personlig synes jeg ikke alle spill egner seg like bra, og ødelegges fort, men “TEGN OG GJETT” var midt i blinken til de to største og de minste synes det var fascinerende å se på.

Her er det enkle regler, som er lette for ungene å skjønne. Barna kaster terning, trekker et kort og tegner det som er på merket de står på. Deretter skal medspillere gjette hva som er tegnet. Den som gjetter riktig innenfor timeglasset er tømt , får kaste terningen en gang. Spillet kan kjøpes blant annet HER

“Tegn og Gjett” er et av mange spill produsert av TacTic.net. Her kan du fine mange favoritter

Jentene storkoste seg med nytt spill, og vi kan absolutt anbefale dette videre 😀 

//reklame// 

 

Happy New Year

GODT NYTT ÅR

Vi har tatt steget inn i ett nytt år, med nye muligheter og mange begynnelser. Jeg har satt mine mål for året, og listen over gjøremål har begynt å ta form. Mange av punktene er de samme som i fjor, men står der ikke nødvendigvis fordi de ikke ble nådd i 2017, men fordi de er like gjeldene i år også. 

Desember har vært hektisk, og jeg rakk så vidt å komme hjem før ungene la seg på lille julaften. De var spente, og klarte selvfølgelig ikke å sove før etter mange runder opp og ned av senga…! Omsider kom julemorgenen med godis i julestrømpa, dyner i sofaen og deilig frokost. Etterfulgt av duften av årets julemiddag, nytente stearinlys, aketur og nystrøkne juleklær. Julekvelden nærmet seg, og det var fem spente små som nesten ikke klarte  å vente på at det hele skulle begynne. Gavedrysset. 

Det var noen spente unger foran juletreet <3 Guttaboys i finklær fra Name It fra www.knertenogkaroline.no 

Nå er det forresten nyttårssalg hos barnebutikken knertenogkaroline.no , med en 50 % tilbudskurv med mange godbiter. Blant annet penklær og MASSE ull..! 

Kodeord: TILBUD50 

Her er noen av mine salgsfavoritter!

Flere og flere varer blir lagt til i tilbudskurven, så her kan dere gjøre mange gode kupp! Rabattkoden skrives inn ved utsjekk av bestillingen 🙂 

Nå skal vi rigge oss klare til nyttårsfeiring med gode venner <3 

Hipp Hurra for ett nytt år!

2018

//reklame//