Nytt år, Nye Muligheter..

Det er bare timer igjen av 2012, og nyttårsfortsettene kommer stadig nærmere.

2012 har vært et spennende og flott år, med graviditet, verdens herligste sønn, planlegging av drømmehuset, thailand, hytteturer, en blomstrende Lilja og mere til.

Jeg er godt fornøyd med året som har gått, og gleder meg til å begynne på nye og spennende prosjekter i 2013.

Planlegging av hus & bryllup er det som står øverst på gjørelista i år, så får alt det andre komme i andre rekke.

Når det kommer til nyttårsfortsetter, så har jo selvfølgelig jeg også noen!

Dagen i dag har startet rolig. Med innekos, etterfulgt av utelek og nå to sovende søtinger, er kalkunen krydret og bordet dekket. Jeg har satt meg i sofaen med strikking, og har tenkt å nyte 30 minutters stillhet før det braker løs igjen!!


Har du noen nyttårsfortsett??

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin feiring,

og et GOD NYTT åR!

 

Skappel – Lilja

Det har bare vært et tidsspørsmål på når den første “skappel genseren” kom i hus.

Sannelig hadde farmoren til Lilja strikket et sett med både ullbukse, skjerf og lue i tillegg til genseren til jul!! 

Lilja var så stolt da hun kunne ha på de deilige klærne! Tights fra Guess som var i gave fra mormor & morfaren hennes, og ullklær strikket av farmor. 

I morgen går turen til garnbutikken for å kjøpe mer garn! Jeg er straks ferdig med en genser til Filip, og nå er det nytt prosjekt på gang..

I går var vi på vennelunsj. Kurvfest med mye godt!!


…Lilja er litt sånn at når det er noe godt på bordet, så sitter hun ved bordet..!

Ja, så er det ikke minst superkult å sitte på ROSA stoler med ROSA bord!!

 

I morgen skal jeg også kokkelere kalkunmiddag til Nyttårsbesøket.

Vi får besøk av Sonja, Sephan & Celina, og vi skal kose oss glugg ihjel med god mat og drikke!

 

Hvordan feirer dere nyttårsaften? Og hva spiser dere? Kjøper dere raketter?

 

Hårfin med flette

I går kveld var jeg på julebord med venninnegjengen, men det ble en rolig kveld. Med middag på Matbaren og videre til en Cafe for å skravle, ble det likevell en knall kveld !

Jeg prøvde meg på en ny frisyre, og liker å kalle den for “nakkeflette”.

Bøyde meg framover, kastet håret over hodet. Flettet bakover/oppover, og endte til slutt i nakken igjen . Får ta bilde bakfra neste gang.

Ellers har dagen i dag bydd på tannlegebesøk (grøss – både på “borrefronten” og med tanke på KOSTNADENE!!)

Jeg har også vært på barseltreff med tre herlige damer og småtroll + en overtrøtt Lilja på slep, etterfulgt av en “helaften” med Ronja.

I skrivende stund synges “ro ro ro din båt” for full hals i andre enden av sofaen,

og to ivrige unger hører på at Tante Ronja synger og synger for å tilfredsstille barna 😛

Mammsen Tipser: Våre Julekort & Lerret

Da er julestresset over, og det florerer med tilbud på alle kanter. Kanskje skal du bytte noe på den store byttedagen, eller fikk du akkurat hva du har ønsket deg?

Selv fikk jeg mye flott, og ikke noe som skal byttes, men barna fikk dobbelt av noe, så en bytterunde må til.

Men over til overskriften. Jeg har jo ikke vist dere noen av julegavene jeg har gitt ifra meg i år, så her er både julekort og lerret fra Nfoto.

Det ble bestilt hele 50 julekort og to lerret. Jeg angrer jo bittert på at jeg ikke bestilte flere lerret da jeg så hvor fine de faktisk ble.

..og det tok bare 4 dager før jeg hadde hentelapp i postkassen. Superlevering!

Foreldrene mine fikk et stort lerret, og besteforeldrene mine fikk det lille. Strålende fornøyd!

Det største er 30 x 30 cm, og det minste er 20 x 20 cm – begge 4 cm tykk.

 

Jeg anbefaler både julekort og lerret fra Nfoto. Både pga pris, kvalitet og rask levering!

– jeg kommer nok til å bestille takkekort fra dåpen herfra 🙂

 

 

Mammsen Tipser: Brukte barneklær

Alt trenger ikke koste en formue for at det skal være nytt eller lite brukt. Noen er som meg, og har kanskje litt for mye klær, og da er det genialt å kunne selge dem unna.

Trendsales er en side for kjøp av både nye og brukte klær, ting og utstyr. I dag har jeg valgt å finne frem gutteklær til en billigere penge enn i butikk.


Blå Mini A Ture Jakke str 62 kr 300, Lammeskinstøfler kr 150, Velourdrakt fra Molo kr 80, Grønn mini A Ture jakke kr 350, Blå drakt fra Okker Gokker kr 100, Racoon Ytterjakke kr 399, Velourdrakt fra Phister & Philina kr 100, Ej Sikke Lej bukse kr 80. 

 

Når jeg får tid, skal jeg legge ut våre klær her, så de som er interesserte i å kjøpe pent brukte, om ikke nye, klær, kan kjøpe vårt! 🙂

Ønsker du å bli en bruktshopper soom meg, kan du melde deg inn hos Trendsales HER

(…ps: selv om mange av selgerene er danske, og det står kun dansk porto, vil de fleste gjerne selge til norge ogås. Det er bare å spørre !!)

Julemorgen og smittefare…

I skrivende stund har jeg abstinenser fordi jeg faktisk ikke har gjort stort de siste dagene. Energilagrene er fylt opp av julegodt og godsaker, og den enste morsjonen jeg har fått i de siste dagene er montering av lekekjøkken, en aketur og inn og ut av bilen til selskap..! 1. juledag ble tilbragt hjemme hos mamma & pappa med servering av julelunsj og movietime, og 2. juledag har vi blitt vartet opp av mormor.


Filip har kledd seg i bukse fra ELLOS.no, sokker og smekk fra Name it, og Skjorte fra benetton. Lilja har på Lilla kjole fra Name It.

Uheldigvis er dette jula vi kommer til å huske som “farrang jula”, da familien faller som fluer rundt oss. Lilja startet for noen uker siden, deretter jeg, Robin noen daer senere, så søsteren min da hun endelig kom hjem på juleferie, som så smittet broren min, som igjen har smittet pappa og morfar, og nå er både mamma og onkel uggne. Altså, hele kalaset..

For de av dere som kanskje lurer på hvofor ikke foreldrene til Robin har blitt nevnt denne jula og ikke blitt besøkt, er rett og slett fordi de ligger på en solfylt strand i Thailand og koser seg med paraplydrinker… Ikke “så tosken” det altså, når man tenker på at her er det sykdom på alle kanter og – 12 grader!


Instagram = RachelHauan – følg oss behind the scenes..!

I kveld har vi byttet ut sprinkelsenga til Lilja, med skivseng. STORJENTESENG.. så vil tiden vise om vi finner henne på gulvet de kommende nettene…

Når begynte dere med annen seng enn sprinkelseng?

Nå er forresten vinnerene av alle lukene kåret, så er du i tvil, kan du klikke HER og se alle juekalenderinnleggene. Noen vinnere har enda ikke gitt lyd ifra seg..!

 

Den berømte julekvelden

Det er 24 timer siden huset til foreldrene mine luktet nystekt kalkun, og forventningsfulle store og små trippet for å se hva som skjulte seg under treet og den enorme mengden av gaver. Tydeligvis hadde noen av oss vært snille i år også..! En saftig kalkun med mandelpoteter og waldorfsalat ble slukt mellom amming og en oppmerksomhetssyk Lilja, før papiret fra gavehaugen fløt vilt på gulvet.

Vi danset mildt sagt på roser.

Med en strålende fornøyd Lilja, en sovende Filip, en enorm mengde gaver og mette mager, kunne vi heve glassene og skåle for årets julefeiring.

Mamman min hadde laget vår favorittrett, nemlig kalkun, og pappa stilte selvfølgelig med sin berømte riskrem. Mormor, Morfar, Farfar og Onkel var på plass rundt bordet, sammen med søskenene mine, Robin og selvfølgelig barna, akkurat slik det skal være,  og alltid har vært.


Et storslaget juletre, et fantastisk pyntet bord, en nydelig middag, familie og glade barn (på alle kanter). Mer kan man ikke be om!!

Det ble dårlig med bilder av turboLilja, da hun satte frem surleppa hver gang vi nærmet oss både kamera og video!!

Heldigvis så stiller Filip opp på det som måtte være av bilder!;)

Vi avsluttet kvelden med en god film hjemme hos foreldrene mine. Hele familien overnattet der, så vi tok det knakende med ro, og stresset lite med å få julegavene i bilen og legging av unger.

 

Ha en fortsatt fin julefeiring

 

Kåringene avjuleluke 23 + 24 skjer i morgen, 26 desember kl 20.00 – dvs du har fortsatt tid til å delta!:

 

Juleluke 23 – 1 overnatting på Clarioninkl frokost for 2

og

Juleluke nr 24 – 2 biletter til Britannia spa og vellværesenter

 

 

Juleluke nr 24 – Britannia SPA – VINNER

Julen er her, og det er meningen at roen skal senke seg.

For øyeblikket er det en deilig frokost på vei, morgenglade småtroll, juletv og tente lys.

Det er GOD stemning i heimen denne julemorgenen.

Dagens juleluke byr på senkede skuldre, og påfyll av energi. En vinner får to biletter til Britannia SPA og vellværesenter her i Trondheim til en totalverdi av 1000 kr. Gavekortene kan brukes både på hverdager og i helger og gir fri adgang til fasilitetene (ikke behandling). En perfekt gave til deg og din kjære? ….Skravledag med en venninne og hvitvin i bobblekaret er ikke så dumt det heller.. !

En avkobling fra hverdagens fjas og mas. Litt avstand fra jul, nyttår, godform og omverdenen…

 

 

…og folkens…

GOD JUL!!!

VINNEREN av et gavekort med fri inngang til Britannia spa og vellværesenter for to personer er:

KIRSTI

([email protected])