Butterflies in the snow.. (softshell 20 % + ull 40%)

Bare for noen dager siden skimtet jeg våren. Gatene var nesten fri for snø, og med sola tittende over trærne, kunne vi ihvertfall innbille oss at den varmet litt. Ungene snakket om å ta frem syklene, og jeg rakk å ha på meg noe annet enn bobblejakke i noen dager. Ikke minst så magisk det var å ikke måtte skrape is og snø av bilen om morgenen.. Men vårfølelsen forsvant raskt, da snøen plutselig dalte ned igjen, til barnas store begeistring. Vi bor i et område med mye snø, så når det først snør, så snør det mye..! Ski og akebrett ble funnet frem, og dagens utflukt ble aketur.

I det øyeblikket snøen var på vei bort, kjøpte jeg nye softshelldresser til hele gjengen. Disse brukes ekstremt mye, så når vi får en ny sesong i møte, er det greit å ha nytt utstyr på plass..! Denne uken for også dere lesere 20 % på alt softshell hos knertenogkaroline.no + 40 % ull.

Her ser du et utvalg av årets dresser og jakker, resten finner du i nettbutikken ! 🙂

ULL: ull40

SOFTSHELL: softshell20

Fiola i softshelldress med sommerfugler. Lilja har fått den rosa med prikker, og Fiola har fått samme jakke med prikker. Såå fine i virkeligheten!


Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudskoden på ull og softshell, må du legge inn to bestillinger, og sende en mail til [email protected]  med bestillingsnummer, så får dere fraktrekk på 1 x frakt før ordren sendes 🙂


Guttaboys har fått seg like dresser i år, og Filip synes det var veldig kult..!

Lilja i sin nye fine rosa og gull dress! 😀

www.knertenogkaroline.no

Frakt på 59kr tilkommer uansett hvor mye du bestiller for, og du har ordren din innen et par dager! Superleveringstid!

 

 

Er det lov å være skuffa?

Det er nesten en uke siden vi egentlig skulle på hyttetur sammen med familien min til Røros. Vinterferien skulle utnyttes til det fulle med noen dagers fri fra jobb. Jeg hadde gledet meg til skigåing, roser i kinnene, røros`s koselige gater, god middag, rødvin og fyr i peisen. . -men på grunn av sykdom, jobbhelg, kaputt bil, og mye annet som kom i veien, ble det så ingen dro, og helga forsvant litt ut i det store havet av hverdager.

I ettertid fant jeg ut til min store begeistring, at jeg hadde satt meg opp på fri på feile dager, og timelista lyste imot meg at jeg hadde F R I i to dager, midt i uka, uten å ha en eneste plan. Jeg kjente det kriblet litt i kroppen. Skulle jeg si det til noen? At jeg hadde gjort feil? Neeh..? Skulle jeg virkelig ha en dag for meg selv, helt alene, uten planer? For real? Det var nesten litt for godt til å være sant..!

Dagene gikk, og fridagene nærmet seg med stormskritt. Jeg hadde ikke turt å glede meg. Jeg hadde likevell vært inne på tanken om at noen timer ekstra søvn hadde vært magisk godt, og kanskje til og med en frokost helt alene i stillheten. Frokost liksom. Alene. Ikke minst huset for meg selv. Ahh, hva skulle jeg gjøre liksom? Vaske? Rydde? Se en film? Ja, kanskje male litt? Kanskje skulle jeg kost meg med en kopp kakao og sortert bilder på pcn min, eller laget en fotobok som står langt opp på “gjørelista”? Eller, skulle jeg gå meg en tur? Kanskje trene på dagtid, og ta solarium etterpå? Det kunne alltids blitt tid til å besøke en venninne også, eller bare sløve på sofaen med en serie? 

Jeg kom meg raskt ut av tankene, og prøvde å feie gleden under teppet. Jeg kunne ikke glede meg. Nei, jeg kunne ikke det.

Det er typisk at det er akkurat disse dagene barna blir syke, eller må hentes i barnehagen. Slik har det ihvertfall vært de andre gangene jeg endelig tar eg en fridag for å bare gjøre det jeg vil..for bakdelen med så mange unger i barnehage, er at det svirmler av basselusker til enhver tid. Straks noen blir friske, følger nestemann på med en annen form for “snørrvondtiørerfebersyke”, og vi har det gående i en hel haug av dager til. Takk og lov for at vi ikke teller barnesykedager på jobb…! – og har jeg ekstra uflaks, må jeg tilbake på jobb fordi noen er syke, eller at jeg har glemt noe viktig..

Det er liksom ikke så lurt å glede seg for mye..

Dagen er her, og jeg kjenner at kroppen er frustrert. Alt jeg ønsket, var å være litt for meg selv, men også denne gangen, ender jeg opp med et sykt barn i hus. Jeg som hadde så mange mange planer for meg selv, må nok en gang bite i det sure eplet, og skrinlegge prosjektene. Stua skulle bli blå. Jeg hadde klart å bestemme meg i et svakt øyeblikk i en dagdrøm. Nåå skulel den forbli gråhvit i en god stund til. Helt frem til neste mulighet bød på seg. En gang. 

Tydeligvis så skal jeg liksom ikke ha fri alene jeg.. !

Men har jeg lovt bil å bli skuffa? Noe stikker i meg når jeg kjenner på følelsen over å være skuffet fordi dagen ikke ble slik jeg hadde turt å håpe på, men resten av meg sier at jeg er egoistisk. Fordi, jeg blir litt sint. I den forstand at jeg blir lei meg, fordi det skjer igjen. Ikke fordi noen er syk, det er jo kjipt, men fordi situasjonen oppstår. Selv om jeg hadde forventet det, hadde jeg også håpet på noe annet.

Herregud, enn at jeg hadde orket å håpe…!

Men man må jo ha håp? Vri det degative til noe positivt? Gjøre det beste ut av situasjonen, og alt det der. Jada, det blir en flott dag, selv med et sykt barn. Vi skal kose oss masse vi, men ikke på mine premisser. Jeg er ikke syk, har ikke vondt noen plass, og trenger ikke noe ekstra fra noen. Ikke akkurat nå. Men det trenger lillebror. Han trenger mamman sin, trenger at noen er der, og trenger nærhet. Det skal ha få. Jeg skal ikke male, spise froksot alene, se en serie eller lage fotobok, men jeg skal være verdens beste hjemmemedsyktbarnmamma..! – Det er jo nesten det samme som å ha fri? 😛


Zzzzz Rachel

 

Its monday! …! READY?

Det er snart mandag, og denne mandagen er jeg klar for en ny start. Mandager pleier ofte å være starskuddet for en sunnere og mer aktiv hverdag, men så sklir det ut i løpet av uka, og man er tilbake der man startet. Slik er det ihvertfall med meg. Motivasjonene rpå topp på mandager, frem til lunsj, da er jeg ofte utsultet, og kaster i meg det jeg måtte finne på jobb. Ja, og det å jobbe i matbutikk, er ikke akkurat med på å hjelpe sulten og søtsuget som melder sin ankomst emd et brak. Så derfor må jeg virkelig bestemme meg for¨hva jeg vil oppnå, og hvordan ejg skal klare det. Målet er klart, og veien din er lang. Mye lengere nå, enn for noen år siden. Kroppen har vært i forandring etter fire svangerskap, og en hektisk hverdag, så for å komme helt i mål, må tid være en vesentlig faktor, og ikke minst kosthold. Jeg grugleder meg til å sette i gang..!

Har du noen favorittsanger på spillelista di du vil dele med meg? Hvilken sang får deg til å få lyst til å trene? Hva er ditt beste tips til å stoppe sukkersuget? og har du noen sunne middagstips?


Her er noen favoritter som er sendt hjem i postkassa mi.. Synes den plommerøde/lilla fargen på begge jakkene var så fin! Så ønsker jeg meg veldig en ny fitbit. Har en fra før, men den lilla var jo superfin!! Klikk HER for å komme til hovedsiden. Nå får du 20 % på hele kjøpet ved bruk av kodeord 350301! 😀 – til og med møbler og merkeklær!

Happy Sunday, and GOOD monday!

PS: følg dagene mine på snapchat: rachelhauan

//ellos.no//

Hverdagen: to easy..!

Det var fredag og morfar hadde hentet barna i barnehagen litt tidligere enn vanlig. Ingen av dem hadde sovnet i bilen, sutret eller mast om noe da de kom hjem. Alt gikk lekende lett, – for en gangs skyld. Ingen kavet på gulvet etter hjelp, ingen var sutrete fordi de ikke ble hjulpet først, ingen løp inn med yttersko, og ingen veltet hundeskåla med vann. Ingen terget hunden, og ingen lugget eller dyttet. Klærne ble lagt på plass, uten å måtte heve stemmen, og skoene ble satt i skapet. Helt av seg selv. Det var i grunn et ganske så magisk øyeblikk. – og på en fredag da!

Videre fortsatte idyllen, og de lekte sammen som aldri før. Det var ingen som kranglet om å klatre opp på kjøkkenbenken for å få med seg middagslagingen, eller rotet ut alt i kjøkkenskuffene. Ingen hylte, skrek, sutret eller snakket høyt. Ingen av dem snakket i munnen på hverandre, ingen lugget og ingen maste. Det var rolig i huset, etter barnehagetid. Det er sannelig sjeldent! Det var nesten for godt til å være sant.


Inn i mellom har man slike øyeblikk, og i senere tid, har jeg lært å nyte dem. . Man vet de ikke varer så lenge, og da er det viktig å nyte hver sekund med idyll, før det plutselig braker løs igjen. Det er så fint å se dem leke sammen,lære hverandre, vise hverandre, og være venner.

…men som jeg nevnte tidligere, varer slike øyeblikk relativt kort, noe også denne hendelsen gjorde. Dette idylliske øyeblikket snudde raskt da fiola plutselig fikk panikk fordi hun ikke fikk ut LEGO hun hadde puttet i nesa. Ja, fordi noe måtte hun jo gjøre i denne stillheten? De to største barna som har fått klar beskjed om at lego ikke hører hjemme i nesa, sto skrekkslagen ved siden av Fiola, som nå hadde begynt å hyle…


..og etter noen “på kanten”skrekkhistorier, en pinsett og et strengt mammablikk kom Fiola like hel og legofri ut av situasjonen, og var ganske så klar på at lego ikke skulle i nesa. “Bare leke legooo, ikke nesa!- vont i nesa da!!”. Jepp!

Idyllen var over, og ettermiddagen utartet sleg den pleier å være. Litt av det meste, men absolutt overlevelig.

GOD HELG!

..du rote litt du, mamma!

“du rote litt du, mamma!”

– ne-ei, gjør jeg vel ikke, har jeg lyst til å svare da..men sannheten er at jeg gør det. Jeg er kanskje den værste også..!

Det er ikke noe nytt at oppdragelse er sport. En helt egen liga, faktisk. Den kan liksom inngå så mye i den der oppdragelsen, og ofte skjønner vi ikke helt hvor den oppstår. Ihvertfall ikke den delen der ingen hører på deg, og du mener at du absolutt har terpet på det samme både en, to og tre ganger. I grunnmange millioner ganger. Ofte skjønner vi ikke hvor den “dårige oppførselen” kommer ifra, og jeg klør meg i hodet i full frustrasjon over at en og samme beskjed kan oppfattes på så uendelig mange måter og varianter. Jeg skal ikke legge skjul på  at jeg noen ganger later som at ungene ikke er mine, når de ruller rundt reolene på ikea, hyler etter is og godterier på butikken, eller ikke vil gjøre noe før de får noe. Jeg kjenner liksom ikke igjen oppførselen. Ihvertfall later jeg som, i noen sekunder, før jeg faktisk må løfte dem opp etter “bukseselene” og på nytt ta frem oppdragelses-stemmen, og forklare. Ikke på en sint måte, nei, det gjør ting bare værre, men på en måte slik at det skal være bra å følge regler, og høre etter.

Heldigvis har vi et helt liv å lære dem nye ting på. Noen vaner må kanskje endres på med årene, men stort sett er det barndommens basic som er grunnmuren. Vi kan prøve å lære barna så mye vi bare vill, men en ting er sikkert, og det er at de blir påvirket av hva vi som foreldre gjør i praksis. Regler kan være regler, men dersom man ikke følger dem selv, eller presiserer at det er forskjell på voksenregler og barneregler, så sitter man dypt i smørja når man skal forklare til en “faktisk snart seks åring” at ting ikke er slik likevell.. !

Noen ganger kommer jeg over innlegg og artikler på nett som vekker interessen min. Tekster jeg må lese til siste slutt, og som får meg til å tenke, analysere og endre. Jeg føler vi gjør så godt vi kan, både når det kommer til jobb, venner og ikke minst familie, men noen ganger er det helt greit å få ting i perspektiv, og plukke opp det som kan gjøre hverdagen enda bedre både for oss og barna.  Noen ganger er det greit å klappe seg på skuldra å si “du gjør så godt du kan, og det er bra nok”. Og andre ganger er det fint å se potensialet man har, og hva man kan endre.

Jeg leste nettopp et utdrag fra boken “Antisuper, og føler nå jeg må lese hele boken. Jeg har allerede plukket opp ting jeg ønsker å innføre hos oss, og de få linjene jeg leste fikk meg til å tenke på hva vi egentlig ønsker at barna skal ha med seg i ryggsekken når de flytter og drar videre ut i livet.

…..så da er det vel bare å starte med å rydde selv, så kanskje de etterhvert endrer mening om at mamma er rotete ? 😛

Rachel

Vår lille Dubai Guide – 5 dager i Dubai –
De som følger meg på instagram har sikkert fått med seg at vi har vært på kjærestetur til Dubai i noen dager, og at det har vært magisk bra. Vi har storkost oss i storbyen, og opplevd en hel del på kort tid. Det var vår første tur på lenge uten barn,(som ble passet av foreldrene mine), og det var viktig for oss at vi brukte tiden sammen. Vi liker at det skjer noe, samtidig som at batteriene må være oppladet når man kommer hjem igjen. For oss er det viktig å skape gode minner, og pleie det vi har sammen som har fått oss til å gå inn i vårt 12 år.

Før vi reiste, søkte vi mye på hva vi skulle bruke tiden på, hvilke attraksjoner og serverdigheter som var verdt et besøk og hvor vi skulle spise. Det viste seg å være lurt å ha det litt klart på forhånd, da Dubai er en stor by, med mange alternativ. Vi har blitt noen erfaringer rikere, og kan trygt anbefale et besøk til Dubai, både med venner, kjæreste og familie. Vi skal absolutt tilbake, og for de som vurderer å dra dit, kan denne lille Dubai Guiden være til hjelp.

Vår lille Dubai Guide – 5 dager i Dubai –

HOTELL: Prisnivået er høyt, og det er ingen by for den som er i sparemodus. Det er tre hovedområder med hoteller, og den mest populære er Dubai Marina. Etter mange dagers leting etter det rette hotellet, endte også vi opp her. Vi fant et godt tilbud gjennom Amoma.com på et av Dubais mest populære hoteller; Grosvenor House. Her måtte vi ut med 10′ lapper for 5 netter, noe som virker dyrt, men som er mer en normalpris i dette området. Hotellet var helt supert, og i øverste klasse både når det kommer til mat, service, beliggenhet, komfor, rom, fasiliteter, renslighet, mm. Det lå midt på den populære promenaden, og smykket seg med å ha fire av Dubais beste restauranter og barer, som feks Buddah Bar, Indigo og Toro Toro. Grosvenor House består av to hoteller, tower 1 og tower 2. De to med blått lys i midten av bildet.

Vi ankom Dubai sent på kvelden, så vi hadde vekslet litt penger før vi dro, for å ha til taxi. Her går de på takstameter, og fra flyplassen til Dubai Marina må du betale ca 100 AED (ca 250kr). Det er ok pris på taxi, og pga store avstander og innviklet veisystem, er det ofte enklest å hoppe i en taxi. De starter som regel på 5 AED.


I og med at det er mye å oppleve i Dubai, må man velge hva man ønsker mest. På 5 dager er det begrenset hva man rekker, men vi føler vi har utnyttet dagene til det fulle. Vi startet dag 1 med å leie oss sykler. Dette gjorde vi rett rundt hjørnet på hoteller. Vi måtte laste ned en app som heter “nextbike” (som kan være greit å laste ned på forhånd om man tenker å leie sykkel). Sykkelen leide vi i 5 timer, og betalte 80 AED ( ca 200 kr). Vi syklet først langs Dubai Marina Walk (promenaden). Her fikk man se mange av de flotte høye bygningene, og til vår store forundring var det få syklister å se. Enda så genialt det var! – ikke minst romantisk og morsomt. Vi lo og storkoste oss på syklene.


Videre denne dagen gikk turen til Jumeirah Beach. Her finner man både privat og offentlig strand. De private tilhører hotellene, så her kan man betale seg inn for å ligge, mens på den offentlige er det gratis (+ avgift for solsenger). Her er det en koselig promenade med butikker og restauranter, og store lekeplasser langs stranden til ungene. Perfekt til de små! Her spiste vi lunsj på en meksikans restaurant, og drakk margeritas uten alkohol. I Dubai er det kun hotellene som får servere alkohol, noe som forklarer hvorfor stort sett alle uteplasser og lounger ligger i forbindelse med et hotell.


Etter litt påfyll gikk sykkelturen videre ut til The Palm, omtalt som palmen. Her finner man flere av de mest luksuriøse hotellene i Dubai, samt badelandet Aquaventure Waterpark. Wild Wadi er også et kjent badeland som ligger litt nærmere Seilet, Burj Al Arab, som er det eneste 7 stjerners hotellet i verden. På veien ut på palmen, fikk vi god utsikt til seilet. Det ble desverre ikke tid til å ta noen nærmere titt på hotellet denne gangen, men her kan man altså komme opp i hotellet for å drikke te/drinker for en gitt sum, og nyte den fantastiske utsikten.


Vi syklet nesten til enden av øya, og måtte snu da den eneste muligheten videre var en tunell, som desverre ikke var lov for syklende. Heldigvis klarte vi å komme oss ned til en av de private områdene, og fikk lov til å gå langs båtkaia og helt til enden for å se Dubai fra sjøsiden. Dubai Skyline var fantastisk, og vi følte oss heldige som fikk sett den slik. Sykkeltur Terningkast: 6


Dubai Skyline fra The Palm


Selfiestanga var med på turen, og gjorde det lett å forevige noen minner sammen <3

Etter en lang dag med sykling, var det på tide med middag. Vi ordnet oss, og spiste på en omtalt restaurant på Pir 7 på marinaen, som het Asia Asia restaurant & lounge. Pir 7 er et kompleks med ulike restauranter i hver etg, som tilbyr alt fra europeisk, asiatisk til arabisk mat. Asia Asia leverte til forventningene, og hadde super mat. Vi hadde ikke bestilt bord, noe vi anbefaler å gjøre. Totalt terningkast 4,5. 


Etter en flott kveld, ble det en spasertur langs marinaen. Man kunne fint gå fra Pir 7 og hjem til hotellet. . Link til kjolen min her.

Dag 2 startet med en fantastisk frokost, etterfulgt av en taxitur til Gold Souk og Spice Souk i Deira.. Dubai er kjent for billig gull og krydder, så marked er et absolutt must for å få Dubaifølelsen. Selv om jeg ELSKER å gå på slike marked, er det ikke alltid det trigger meg til å kjøpe så mye, så vi endte ikke opp med spesielt mye. Det var en fin opplevelse. Her anbefaler vi å dra enten fra før kl 14 eller etter kl 16, da de har “pause” og stenger kl 14. Terningskast: 4,5


…her må man være obs på at de er masete, og ønsker å selge deg vesker, klokker osv.. !

Da klokken ble 14.00, dro vi tilbake til hotellet, skiftet, og ble hentet av Arabian Line, som skulle ta oss med på Ørkensafari.. Vi valgte ørkensafari med bil, kamel, quad bike, sandboarding, middag og fri drikke. Dette kostet 250 AED pr person, og var en suveren pris for opplevelsen. Selv om guiden vår kunne vært en smule mer ivrig og imøtekommen, var det alt i alt en flott opplevelse. Vi kjørte ført i 40 min fra byen for å komme til ørkenen. Deretter var det 15 min dune bashing (kjøre bil i ørkenen), etterfulgt av Quad Biking (firhjuling i sanda), og kamelriding (en superkort tur), og frivillig sandboarding. Etterpå ble vi sluppet “fri”, og kunne se oss rundt på området.  Sjåføren passet på så vi fikk stoppet å ta bilde av solnedgangen i ørkenen. Det var fantastisk fint! ! Etterpå ble det BBQ og Sisha (vannpipe), og gratis Henna Tattoo, før vi ble kjørt tilbake til hotellt. Hele opplevelsen tok rundt 6 timer. Terningkast: 5


Vi ble spurt om vi ønsket normal eller extrem tur på dune bashingen. Vi valgte extreme, og endte med å miste dekket. Heldigvis kjørte de i team, så vi fikk hjelp av de andre… Dette var en sinnsyk opplevelse, og utrolig morsom. Kanskje ikke å anbefale dersom man pleier å bli bilsyk..Anbefaler også å ikke ta en tur som er for sen. Vår var akkurat perfekt, men drar man etter kl 15 og skal være i mangemange timer,blir det alt for mørkt, og man ser relativt lite i ørkenen..


…og man har det jo ikke mer morro en man gjør det til selv?!? Vi hadde det ihvertfall veldig gøy 😉

Kvelden  var enda ung da vi kom tilbake, så vi ordnet oss og dro på en av Dubais mest populære og omtalte barer, som tilfeldigvis lå på hotellet vårt, nemlig Buddah Bar. Her spiste vi noen småretter og drakk noen deilige drinker, før vi tok kvelden. Buddah Bar Terningkast: 5,5

Dag 3 kom raskt, og vi bestemte oss for å dra til Miracle Garden. Dette lå ca 15 minutter med bil fra Marinaen, og like ved IMG Worlds of Adventure og Butterfly Garden. Miracle Garden var en park full av blomster, og som ble en hyggelig opplevelse. Det kostet 50 AED per pers og 30 for barn for å komme inn. Her trenger man ikke  noe mer en maks to timer, så det er fult mulig å kombinere denne utflukten med andre i nærheten. Miracle Garden terningkast: 4,5


Vi var i Dubai på en “kald” årstid, som minnet om tidlig norsk sommer. I solen var det godt og varmt, men ellers litt kjølig, så vi hdde med oss genser/bukse i backup. Jumpsuiten fra iis Woodling ble en favoritt!  <3 Det er også ganske så strengti Dubai med hvordan man kan kle seg, så for å værepå den sikre siden, hadde vi alltid med oss noe langermet i tilfelle vi ikke var riktig kledd.


…her kunne vi la kjærligheten bokstavlig talt blomstre <3 😛
Etterpå gikk turen videre til Dubai Mall, som er en av verdens største kjøpesenter. Her finner du en mengder av merkebutikker, noe som også er en rød tråd i Dubai. Luksus. Dette senteret er stooort, og inneholder også Midt-Østens største akvarium med 33 000 fisk og sjødyr, 22 kinosaler, 1200 butikker, 160 spisesteder, skøytebane, fornøyelsespark, mm. Dubai Mall ligger ved foten av verdens høyeste bygning, 828 meter høye Burj Khalifa. Etter lunsj, ble det en tur opp i Burj Khalifa. Her hadde vi kjøpt biletter på forhånd. Dette er billigere enn det er på stedet. Her må man regne med litt tid, da det var lange køer selv nå i lavsesong. Vi hadde biletter til 17.30, så vi rakk akkurat å få med oss solnedgangen fra 124 etg. Totalt har bygningen 160 etg..! Sinnsykt…

Vi rakk akkurat å få med oss det fantastiske fontene showet før vi dro ned fra Burj Khalifa. Vi hadde også sett showet tidligere på dagen, men det var noe helt spesielt å se det fra toppen. Verdt et besøk..! Terningkast: Burj Khalifa: 5, Dubai Mall: 5, Fountain Show: 4,5 (..synes faktisk det i Barcelona er bedre!!)


Burj Khalifa fra bakken og fra toppen…

Kvelden var enda ung, så vi hadde bestilt bord på Toro Toro, en kjent Latin Amerikansk restaurant på Grosvenor House (hotellet vårt). Her bestilte vi oss ulike retter, og anbefaler virkelig tenderloin og kongereker..! Vi fikk også en supergod sangria til maten. Restauranten har flere temakvelder som er verdt å prøveut. 😀 Terningkast: 6

Dag 5 skulle i grunn bli en avslappingsdag, men fordi vi manglet reisegaver til barna, tok vi turen til The Emirates Mall. Også et stort kjøpesenter, men med litt flere “normale” butikker. Etter noen timer her, drovi tilbaketil hotellet for å få noen timer på solsenga, førvi skulle ta fatt på hjemreisen. Det ble lunsj på hotellet, etterfulgt av massasje i spa avdelingen, og middag på en lokal restaurant ved marinaen. Vi avsluttet vår siste kveld i Dubai med en spasertur langs promenaden. Karakter The Emirates Mall: 4,5, Spa avdelingen på hotellet: 5


Vi synes Dubai var helt topp, og kommer absolutt tilbake.

Rachel 🙂

 

Make me ready..!

Arbeidstid, Småbarnstid, Ammetid, Mammatid, Sovetid, Våkentid, bittelitt kjærestetid, sosialtid og inn i mellom litt alenetid. .

Da jeg fylte 30 i november, feiret jeg med mange av mine beste venner, og en felles rød tråd gjennom alle de unike og flotte gavene jeg fikk, var at jeg skulle tenke mer på meg selv, og roe ned sånn litt inn i mellom. De mente at aktivitetsnivået ofte steg høyt over normalen, og at det å kunne tenke litt mer på seg selv så absolutt var innenfor når man entret den voksne delen av livet…

…og en av de beste tingene som i grunn er både alenetid og venninnetid i ett, er de dagene jeg tar turen til min gode venninne Zelia på BeautyStop her i trondheim. Hun startet salong  på Heimdal for 1 år siden, og har utvidet fra å legge vipper, til å også legge negler, og vokse og forme bryn. Her slapper jeg av, mens hun ordner meg fresh og klar for hverdagens kaos, og ikke minst litt lettere å være travel småbarnsmamma som egentlig ikke har tid til seg selv.


I skrivende stund sitter jeg på et hotellrom i hovedstaden. Med nye vipper, nyfargede bryn og perfekte vipper. Ser gullruten med min kjære mann som jeg i morgen har vært sammenmed i 11 år. Det feirer vi med alenetid, kjærestetid, og en liten svipptur til Dubai. Jeg er klar for tur, og gleder meg veldig til å nyte noen dager sammen. Bare vi to.

Følg turen vår på snap <3 og instagram  @rachelhauan

Ønsker du å booke time hos BEAUTY STOP TRONDHEIM, kan du klikke deg inn på facebooksiden deres HER.

Whoop Whoop!