Påskebilder fra hytteturen til Åsen og Frosta

Langfredag tok vi turen til Frosta hvor foreldrene til Robin har Camping. Vi satt ute og koste oss hele dagen, og ble servert deilig indrefilet til middag. Tenk så deilig å kunne sitte ute å sole seg og spise middag så tidlig. Det føltes virkelig som om at sommeren var på full vei. Vi kan jo krysse fingrene for det!! 😀

Senere på kvelden dro vi til Åsenfjorden, hvor vi har hytte. Eller, mamma & pappa har hytte der. Det er bare 20 minutter fra Frosta, så gjennom mange år har jeg og Robin lekt på hver vår kant av vannet. Ja, vi har vell egentlig lekt med hverandre om somrene uten å egentlig vite at det skulle bli oss to en gang. 

Det var faktisk så varmt at jeg kunne sitte ute til langt på kvelden. Elsker å sitte ute med et godt teppe. Denne gangen var det strikking som opptok tiden min, og det er ikke feil å sitte ute klokken 2130, det er helt stille bortsett fra fuglene som kvitrer med verdens beste gutter i sofaen.

Guttene var jo utslitte hver kveld. På hytta får de nemlig springe løst og hvor de vill, så det vil jeg påstå er et hundeparadis!


Robin & Håkon tok fatt på turnerkarieren…or not!


“…seriøst, ska det ligg nå godt oppi her???”


“….æ e ingen kylling mamma, æ ska jo ikke oppi egget??”


Casper og Anna – min gode fotohjelper!



…vi nyter utsikten fra frokostbordet

Det er ikke bare bare å ha en gravid mamma. vofsene må selvfølgelig holde meg med selskap i de tidlige morgentimer på hytta. Tiden benytter de til å se utover den herlige naturen!! Elsker hyttelivet <3



Englebarna mine!

Godguttene mine som er sååå glade for at mamma er mer hjemme om dagen <3

Lilo <3


Casper <3


Babyvugga klar til bruk

Da var babyvugga klar til bruk – trodde jeg! Her om dagen opplyste mamma meg om at dette var en skuvseng som kunne trekkes ut, og da må jeg jo også male slik at jeg kan bruke den når hun blir større… så litt hvitmaling gjenstår! Det får jeg ta når jeg skal male meiene. Så i mellomtiden later jeg som om at den er ferdig 🙂



Strikkeprosjekt 4 FERDIG!!Selekjole

Da var jeg endelig ferdig med strikkeprosjekt nr 4 – en selekjole i str 3 – 6 mnd.

Gleder meg til å se lilletuppa i kjolen sin <3



Husarbeid, den berømte gravidsykdommen??

Det å være gravid i seg selv skal jo være en ekstra belasting for kroppen, og sant skal sies: det er det. .

Jeg har ikke så veldig mange venninner som har barn, men jeg husker at før de ble gravide var de litt sånn som meg. Tok husarbeidet når det virkelig trengtes, og brydde seg egentlig ikke så hardt om de usle hybelkaninene.
Litt rot  var jo bare hjemmekoselig..?

Men så snudde alt i en megafart, og det ble snakk om baking, strikking, hus og klesvask.

Jeg kunne ikke fatte og begripe at i tillegg til å gå med et par kilo ekstra her og der, så hadde de overskudd nok til å legge inn husarbeid på dagsplanen.

De måtte jo være helt sprø.

Det trodde jeg helt frem til jeg selv ble gravid. “slappavlykken” snudde brått. Jeg er ikke den som har ro i kroppen nok til å bare sitte en dag uten å gjøre noe, men det har egentlig blitt mer ekstremt nå i det siste.

Jeg ble jo sykemeldt for noen dager siden, 100% sykemeldt pga bekken/rygg/belastninger osv, og fikk beskjed om å ta det litt med ro, men ikke sitte stille…. ?!? Hørt noe så teit..!

Det er som å si til en fallskjermhopper at han skal bestige en topp, men ikke hoppe..!

Jeg har laget meg en milelang liste over hva som skal være gjort hjemme, på jobb og hva det er vi mangler og må kjøpe. Jeg føler listen bare blir lengre og lengre for hver dag jeg går hjemme, selv om jeg også hver dag har strøket flere og flere ting på listen. Og i tillegg til det som ikke står på listen, har jeg fått en trang til å GJØRE HUSARBEID!!!

Meg…? Husarbeid?? Hørt noe så tullete?

Her om dagen tørket jeg støv av strykehjernet, og presterte å stryke alle dukene i hele huset..tullete!

Robin mener at det å be meg ta det rolig har motsatt virkning, men han har faktisk begynt å sette ned foten. Han har blitt litt strengere i det siste fordi jeg blir jo helt “ferdig” når kvelden kommer, og har så vondt i ryggen at jeg verken kan ligge, sitte eller sove…

…dumme dumme jente!

 

…jaja, vi får se hvor lenge husmorepoken varer!!

Selger sko på finn.no

Ryddingen er igang.. Jeg selger noen av mine dyrebare! Klikk på bildet og kom direkte til FINN.NO annonsen

Marc By Marc Jacobs, Espirit, Guess, Bianco, ALDO

 

Magebilde UKE 33

Magebilde UKE 33

I skrivende stund er jeg 33 + 4, og det nærmer seg bare 6 uker til fødselen.

Lillemor er i følge boken 2100 gram og 39cm i full lengde.

Det står også at pga dårlig plass, beveger hun seg mindre, men det tror jeg ikke noe på… På dagen er det ganske så rolig, men på kvelden er det dansetime i magen. Av og til tror jeg ungen har anfall der inne… Rister og dytter på alt som heter innvoller. . . og elskende mor som jeg er, så må hun jo bare få lov til det… 😛

NÅR ER MAN EGENTLIG HØYGRAVID???


(- og en alt for stor ettervekst!!! HERREGUD, man skulle ikke tro jeg var hos frisøren for litt over en mnd siden… Det vokser så sykt fort for tiden…! og flott er jo det, jeg som sparer til langt hår, men det er jo så styyygt! Så over påske blir det nok en frisørtur på meg ja 🙂 )

Prematurfødsel..

Åhjelpes. For å holde meg oppdatert på hva som skjer med andre gravide rundt om i lille Norge, leser jeg på et forum på BabyVerden. . . og sannelig er det ikke fødsler på gang! Jeg kjente jeg fikk et støkk i kroppen. Mamma mente at magen min hadde sunket, og nå begynner de med termin etter meg å føde? ? Hun som fødte fikk en nydelig gutt på hele 2,3 kg, prematurt, men så absolutt en vekt man bør være fornøyd med i uke 33. Og jeg er jo over uke 33!!! Lillemor, du må holde deg inne en stund til…. ihvertfall til barnerommet er ferdig..!


Så over til det store navnevalget…! Hva ska man velge? Hva kommer hun til å passe å hete? Hvilke etternavn skal vi bruke? Hvor mange navn skal hun ha? Dobbelnavn, enkelnavn, ett eller flere etternavn?

Jeg synes det å velge navn er vanskelig. Det skal liksom være et navn man ikke assosierer med noen andre man feks ikke liker, eller man har relasjoner til. Til sammen har vi tre etternavn, og det blir for mye + at jeg hadde så lyst til å ha med oldemors mellomnavn videre. VANSKELIG!!!

En lørdagskveld på Big Horn

I går, lørdag, feiret vi at kjæresten til Eirin, Morten, ble hele 30 år. Vi spiste en bedre middag med familie og venner av han på Big Horn i Ravnkloa. Ingen av oss hadde noen gang spist der, og ble positivt overrasket over maten. Skikkelig deilig biff, til tross for at jeg måtte ha den gjennomstekt. Litt dyrt er det jo, så det er absolutt ikke en plass jeg drar tilbake til med en gang – nettopp pga prisene. Unasett koselig å komme seg ut en tur. Resten dro avgårde til pub og sene nattetimer, mens vi dro hjem til sofa, film og popcorn..

Jeg har seriøst gått å snakket om popcorn i flere dager…!

Kjæresteparet <3

(“photoshoot” utenfor garasjen ble sikkert naboens høydepunkt for dagen..)