Barneklær: Dagens Outfit

Her kommer et tips til dere som vil kapre dere noe av årets sommerfarger til en litt lavere pris. WHEAT.no selger nesten alt til 30 %, så her kan dere gå bananas, både til baby, jente og gutt. Jeg har allerede bestilt opp flere ting av det vi allerede har, til å ha neste sommer.. Jeg elsker fargene på årets wheat kolleksjon, og anbefaler merket på det varmeste.

TIPS: hvis shortsen ikke er igjen i din str, har HM en som ligner 🙂

Paros: Parikia: Livadia Beach

Det er mange som legger ferieturen til Hellas, og bruker tiden til å utforske flere øyer. Da vi var små var vi mye på øyhopping rundt om i Hellas, og har vært på mange flotte plasser. I voksnere alder, og med egne barn, har turen gått tilbake til Paros, som har vært en av våre favorittsteder. Naxos er også en flott øy, så det kan nok hende at vi tar oss en dagstur til Naxos mens vi er her.

Paros har flere byer, og vi holder til i byen PARIKIA, hvor turistferjene kommer og går. NOUSSA er også en velkjent by her på Paros, og er absolutt verdt et eller flere besøk. På Parikia finnnes det flere strender, og vi anbefaler å ta turen til Livadia Beach. Her er det flott for barna, og har aktiviteter for de litt større (..+ de voksne). Stranden har gratise solsenger, og to restauranter. Den som er lengst ifra hovedveien er den beste, og kan anbefales. Hotellet vårt ligger bare noen sekunder fra starten på denne stranden, og det tar oss 3 minutter å komme oss til “kjernen” av stranda. Helt perfekt for de aller minste med tanke på avstand. Som nevnt tidligere, ligger vi på et pensjonat som heter Maggias Studios /Apartments. Her er det helt greie rom, med kjøkken og balkong. Gaten hotellet ligger i er rolig, og det er lite trafikk utenfor hotellområdet. Et av de få hotellene i dette området som kan score på akkurat dette. Vi har bodd her mange mange gang tidligere, og er veldig fornøyde med oppholdet også denne gangen.

Strandlivet er helt topp. Spesielt når tullemorfar har inntatt “sandkassen”. På ferie går morfar, mormor, tante og onkel som felles betegnelser for alle barna, så mormor er plutselig alles mormor osv…! :p

..og for å få minstemor til å ikke krabbe ut i vannet, eller få tak i all verdens av stein for å putte i munnen, nei da fant de ut at de måtte “grave henne ned”.. og det ble selvfølgelig veldig populært.. så pluselig var alle barna gravd ned..!

Filip som er eneste gutt på tur, har fått en “manndig” leke, og er veldig fornøyd med toget sitt.

Ferieparadis – Hellas –

Tiden flyr i godt selskap og gode omgivelser, og vi har alt vært her i en uke. På nyhetene leser man at det er tid for trøndelags siste godværsdag på lenge, så vi nyter dagene emd god samvittighet. Ungene storkoser seg, og synes nok det er godt å ha både mamma og pappa tilstede. Ja, for barna er det jo luksus, fordi nå har foreldrene mine og broren min også sluttet seg til flokken, og inntatt ferieparadiset. Nå er vi totalt 15 stk, og dere kan tro vi vises når vi kommer mannsterke og sultne på restaurantjakt!!

..barna har funnet seg en favorittis, med tattovering som “surprise”..

. og med tempoet på isspissingen blir de nok dekket i tattoveringer innen vi kommer hjem!

Det er deilig i vannet, og sist vi målte var det rundt 26 grader. Helt topp! !

Denne snuppa storkoser seg, og elsker både sand, sol og vann! !

Barna leker seg godt sammen, og jeg har en anelse av at det vokser en liten forelskelse hos lille Filip som er eneste gutt i flokken. Han har blitt veldig glad i de to snuppene Alicia & Olivia, og klarer nesten ikke ta dem av synet.

Vi har begynt å finne en fin rutine på det å spise ute vs trøtte, slitne og isglade barn. De siste dagene har vi laget mat hjemme, så får barna dessert ute når vi voksne nyter en bedre middag. Vips så blir alle fornøyde, kostnadene holdes sånn ca nede, og det blir rolig rundt middagsbordet (..ihvertfall roligere..)

Filip elsker å stå å se på alle båtene som kommer og går. De fleste er sjørøverskip som skal levere skatten, mens noen er bare båter. . Ut ifra fargene på båtene har han det klart… (Antrekk: sko fra Primark, T-skjorte fra Hust & Claire, Shorts fra Alba Baby).

Vi er klare for en ny uke, med mange nye muligheter. Vi håper at dere også har en strålende sommer, uansett om den tilbringes på jobb, hytta, hjemme eller andre steder i verden.

Hadet, så lenge 🙂

50 % på sommerfavoritter

Her i deilige Hellas har vi det veldig fint. Vi nyter late dager, og håper dere der hjemme har fått føle på sommeren dere også. Her har i hvert fall sommerfølelsen kommet for godt, og det er deilig å tenke på at vi enda har 14 dager til ende.

Som jeg har skrevet tidligere, er det ikke all verdens til internett her, i hvert fall ikke når det kommer til å laste opp mange bilder, og store filer. Derfor blir det et litt enklere knertenogkaroline innlegg med RABATTKODE, og litt sommerhilsner fra oss. HER finner du hele 50% utvalget.

 Lillemor er ikke rolig ett sekund, og har så absolutt ikke tid til å ligge på latsiden. Nå er det trapper som gjelder, og utprøves både opp og ned, bortover og langsetter. . . Blåmerkene kommer på løpende bånd, noe hun ser ut til å ta med et smil.

Vi har mange plagg fra Name it med oss,og flere av våre favoritter har allerede kommet på førsalg. Nå kan du kapre deg flere av sommerens favoritter til hele 50 %, ved bruk av kodeord salg50.


Disse nattisene har vi med oss på ferie, og vi bruker dem hver dag. Jentene har hver sin farge, mens Filip har blå. De er fantastisk deilige, og PÅ HALV PRIS akkurat nå! Løp og kjøp! ! Ellers er det mye annet kult, og for hele utvalget i 50 % kurva kan du klikke deg inn HER.

…om litt kommer en oppdatering fra oss her i varmen 🙂

 

Stay Tuned! 

 

Ferietid i Hellas

Dagen vi alle hadde ventet på var endelig her. Barna hadde telt ned til lørdag 6 juni i lang tid, og det var plutselig bare timer til vi skulle nyte solfylte strender i Hellas. Tidlig lørdag morgen satte vi kurs mot hovedstaden og en natt på SAS Blue Gardermoen, før vi grytidlig søndag morgen (04) var klare for den 4 timers lange flyturen til Santorini, etterfulgt avParos.

Vi var ikke alene om å glede oss til ferietur, og dro sammen med Ronja (søsteren min), Zelia & Kenneth (et vennepar av oss, med to unger, Alicia & Olivia), og broren til Kenneth, Joacim, med kjæresten Ina. Altså full rulle fra første reisetime!

Med en stadig voksende familie, tilsier det at det bare blir dyrere og dyrere å dra på ferie, og for å prøve å gjøre ferien litt billigere, bestemte vi oss for å bestille noe utenfor charter, og endte derfor på Hellas og øya Paros. Her har jeg vært mange ganger tidligere som barn, og har alltid bodd på et koselig familieeid pensjonat rett ved stranden, så vi endte opp der denne gangen også. . Selv om vi ikke booket spesielt tidlig, fikk vi en god pris, og endte opp med å betale under 20 000 kr for alle fem for både fly og hotell i 3 uker. Ja, vi skal være i hele tre uker, og ser frem til en lang ferie med våre småtroll, familie og gode venner.

Vi har nå vært her i to hele dager, og har allerede rukket å fått noen myggstikk, blitt solbrent, badet en million ganger, spist god mat på mange forskjellige restauranter, spist over 7 is, laget middag hjemme, hoppet strikk, perlet, spilt ball, mm. . og vi ser frem til mange deilige sommerdager i Hellas, men gode minner og mere til. .


Filip har blitt som en ny gutt etter han kom til varmere strøk. Han bor mildt sagt i vannet, og ELSKEr å bade!

Robin & Fiola

…snuppa her er glad i vann, og med nye dykkebriller, svømmeføtter, armringer og badering er det ingen sak å svømme..!

..det er supert emd matpakke på stranda, så her nyter Filip medbrakt mat i skyggen. Timeout og påfyll må man ha når man bader og styrer så mye som disse ungene gjør. .

Storesøster passer på Fiola, og sørger for at hun ikke får så mye sol på seg. . UV drakt er godt å ha, og blir flittig brukt her i varmen.

..Litt av crewet sultne på middag. .

..det er gøy å være på ferie, og vi koser oss veldig mye <3

..Fiola krapper og reiser seg, og skal så absolutt være med de største ungene i leken…!

Storjentene koser seg med is i varmen . . og det blir da noen is når det er såå varmt!

Tante Ronja og Filip klare for en kveldspromenad. . .

Fiola i Paros’ bakgater..

…dagen i dag bød på en fantastisk solnedgang, og perfekt timing til bilder. . though ikke heeelt frvillige modeller 😛

Nydelige Olivia

Tante Ronja holder styr på ungene. . Disse badekåpene er allerede mye brukt, og anbefaler å ha en slik istede for badehåndkle til de små. Disse er fra Princess. .

selv om ingen av barna er like gamle, storkoser de seg sammen. Fiola er minst med sinde 9 måneder, Olivia er knappe 2 år, Filip blir straks 3 år, Lilja har akkurat blitt 4 år, og Alicia er blitt 5 år. .


..det er veeeeldig stas å gjøre det samme.. og jentene er selvfølgelig blitt bestevenner..!

 

Jeg skal holde dere oppdaterte her ifra varmen.. så lenge det greske nettverket holder det det lover… !

 

Stay tuned!

Barneklær: Filips Sommertips

Med kofferten ferdigpakket, og solbrillene på, er barna klare for avreise lørdag morgen. Vi har pakket med oss en drøss av sommerens favoritter, og jeg gleder meg til å bruke de fargeglade, deilige sommerlige klærne våre. Jeg gleder meg veldig til å se ungene bli lysere i håret, få solskille, og ikke minst med isbart. Jeg gleder meg til å få x antall våte koser på solsenga, sand i trusa og fregner på nesa.. Det skal bli så deilig å tilbringe kvalitetstid med gjengen min, og ikke minst resten av familien som også skal joine oss etterhvert.

Jeg synes Filip er så fin i denne fargen, så i år går de en del i lysegrønn, turkise og mint. Ja, og ikke minst dongri. Jeg synes denne dongrishortsen var så tøff! Sammen med et par pilotbriller og en kul hatt eller caps, er man ikke langt ifra strandkongen. Finskjorte i nydelig farge fra kappahl (finnes til både liten og stor gutt), sammen med tskjorte med krage til litt finere bruk, og en singlett til “all day long” bruk… Jeg elsker badebuksen, og synes Filip ble så søt i den <3 En shorts funker fint til flere antrekk og situasjoner..!

..en helt vanlig søndag i #villarachel

Det å ha et ryddig hus til enhver tid, er bare å glemme. Med tre unger som er veldig glade i å leke, har vi inngått en avtale om at det er ok med rot, men at når tiden er inne for middag, utetid elelr leggetid, skal alt ryddes på plass. Det fungerer fint, så fremt de ikke sovner midt i morroa (som bildet ned på siden).. En heeelt vanlig søndag i #villarachel

På søndag hjalp barna til med å pakke og ordne til ferieturen. Det var veldig stas, og de E L S K E T at mammsen “rotet” på stua. .  ! Nå er kofferten til barna ferdig, og de er i grunn veldig klare til avreise. Lilja teller ned dager, og nå er det bare FIRE dager igjen!

Fiola begynner å bli storjente. Hun har krabbet i ca tre uker, og har begynt å sette seg opp selv, og sitte på knær. Jeg hadde håpet at hun klarte å sitte selv innen vi dro på ferie, da det blir litt lettere for henne på stranden osv. . Og sannelig så klarte hun det! 😀

…ja, så tar det på å pakke litt da! Filip sluktnet helt plutselig, og vips var han i drømmeland..!

…..en helt vanlig søndag i #villarachel


Ha en finfin kveld 😀 😀

Liljas Barnebursdag

Den store barnebursdagsdagen var endelig her, og Lilja klarte nesten ikke vente på at klokka skulle bli to. . Hun har telt ned til denne dagen i mange mange uker, og ENDELIG var det tid for lek og morro med både barnehagevenner og private venner. Med 15 barn mellom 2 og 5 år, og samme antall voksne, ble det fult i #villarachel.

Jeg spurte hva lilja hadde lyst til å gjøre på bursdagen sin, og om hu hadde noen ønsker får både mat, tema og farger. Valgene var klare, og det var rosa med inslag av “frost” som sto høyest på ønskelista. Prinsessekake var også et ønske, men siden jeg allerede hadde laget en prinsessekake/Barbiekake da hun ble 2 år, valgte jeg å gjøre det litt enklere denne gangen. Da jeg viste Lilja et bilde av en sjokoladekake i langpanne, som var formet some t 4-tall, ble hun stor av begeistring, og lurte på om jeg virkelig klarte å lage en sånn. Jeg smilte stort, og sa at DET skulle jeg få til. . og vips, ble det en superenkel kake øverst på ønskelista!

kl 14 fyltes huset med småunger, og pølsefest sto for tur.  Etter en pause på 15 minutter med frilek, ble det allsang av engelsk bursdagssang, og mye godt i magen. Jeg lagde blant annet oreokjeks med strø, cupcakes, sjokoladekake, regnbuegele og fruktspyd.Etterhvert ble det også fisking ette godteriposer og småsnacks.


Oreokjeks med sjokolademelisglasur og kakestrø ble en av dagens slagere. Noe sååå enkelt, ble veldig populært! !

Cupcakes er alltid en slager. Og selv om jeg klarte å “ødelegge” 4 pakker i går kveld fordi jeg til slutt fant ut av ovnen vår var ødelagt, ble det da cupcakes likevell. Skal man ikke lage muffins fra bunnen, anbefaler jeg Toro lyse muffins. de er glutenfrie, og smaker veldig bra!

Jeg lagde også gele i blanke plastglass, med tre ulike regnbuefarger. Det ble en suksett, og nesten alle barna spiste opp alt! ! !

..og for å veie opp alt sukker og søtsaker, lagde jeg noen fruktspyd, og brukte utstikekrformer til melonen. Dette gjør frukta mer fristende for de små, og flere drister seg på frukt, fremfor et kakestykke ekstra..

Sjokoladekake er alltid en suksess, og Lilja var så stolt over at det faktisk var et 4-tall som kake.

“Like mange år som æ e no, mamma!”…

Så var det pynting. Jeg liker å pynte, men det skal selvfølgelig være innenfor smakelighetes grenser. Denne gangen ble det 4-tall ballong og, frost ballonger til alle barna (fylt med helium) fra Ebay, en krone elelr bil som pynt på fatet (fra nille), blanke plastkopper fra Rema 1000, servietter og fat fra lekebutikk. Duken er kjøpt på stoff og stil til den nette sum av 139 kr, og ballonger i flere farger er fra Nille. Ellers ble det godteriposer fra Obs! og sugerør fra søstrene grene.

…jeg glemte selvfølgelig å sette på kopper før jeg tok bildene…. Ellers ble det lite bilder av barna, og ingen her på bloggen, da det er så mange foreldre å forholde seg til, og ulike syn på det å legge ut bilder av barna offentlig. Uansett, så ble det en flott feiring med mange sukkerhøye unger. .

ballonger i farger gjør underverker. . Vi kjøpte ballonger på ebay, Nille og Toysrus, og brukte helium i en del av de.

Helium kjøpte vi på nille. . 


…ungene sovnet raskt, og jeg tilbrakte resten av kvelden på sofaen, med et klapp på skuldra om at det var vell fortjent. .

God Søndag 🙂

Det ble sannelig hverdag!

Det er torsdag kveld, og klokka lakker mot midnatt. Jeg har akkurat kommet hjem fra en intensiv trenigsøkt, toppet med 18 minutter solarium, før kvelden videre byr på kveldsmat og medieoppdatering. Før det ble min tur, var det mye som skulle skje, og dagen startet alt klokken 05 for å gjøre meg istand til å dra på jobb. . og 10 timer senere, bar det rett hjem til ferdig quesedillas til middag, og forberedelser til barnebursdag i helga. Vi rakk å lage gele, pakke godteriposer, telle ballonger, spise kveldsmat, være ute å se på morfar, onkel og pappsen som jobbet runndt huset, og synge utallige nattasanger før det til slutt ble leggetid og bøtteballetten etterhvert ble stille.

Jeg kan trygt si at dagene mine nå etter permisjonen er relativt mer fullpakket enn tidligere, og selv om jeg liker å ha gjøremål opp til ørene, har jeg enda ikke helt lært meg min egen smarte måte å plalegge dagene, slik at jeg faktisk rekker alt innen normal tidssone. Kroppen er vant til få timers søvn, så det er greit, men når man i tillegg har gått på kostholdsplan og trent så et griner i snart 9 uker, da er det ikke så lett å holde motivasjonen oppe når man føler man aldri kommer i mål. 

Som dere ser, har blogging blitt nedprioritert, og er rett og slett av den grunn at jeg ikke har hatt tid, og emd lite tid blir det null tanker og smarte innlegg å komme med! ! Hverdagen min er kanksje ikke så mye mer spennende enn andres hverdager, og mammalivet itt er nok ikke spesielt annerledes enn andre mødres hverdag, men i morgen, skal jeg ta dere med på hele min fredag, fra morgen til kveld, slik at dere får et innblikk i hva jeg driver med og E G E N T L I G holder på med.

På lørdag feirer Lilja 4 årsdag, så vi har ei superspent jente i hus, som gleder seg veldig til å få venninner og kompiser på besøk. Dersom alle kommer, blir det rundt 13 unger og mest sannsynlig samme antall foreldre.. Filip gleder seg også, og føler nok litt på det at neste gang er det hans tur til å få feire bursdagen sin. Ellers så har denne nye tilværelsen for dem, med mamma i jobb, gått veldig bra. De er overraskende glade i meg år jeg kommer hjem, og synes det går helt fint at det er pappsen som har tatt “husmorrollen”. Fiola storkoser seg, som har fått føle på en hverdag med et litt annet tempo, og kanskje noen færre gjøremål på agendaen. 


Ha en finfin torsdagsnatt !  😀

 

Barneklær: Dagens Outfit

Jakke fra Little Mountains, Shorts/Romper fra Little Mountains, Sko fra Lindex og strømpebukse fra Mini A Ture.