Klem fra Filip!

I dag har jeg hatt en drømmegutt!!

Blid og trivelig på barseltreff, og som ei sol på kulturdag i barnehagen til Lilja. Videre en 3 timers lang ettermiddagsdupp, var det pupping og kos, og her sitter vi med en smørblid liten luring!

 Dressen er strikket av Farmor 🙂

Ha en flott kveld videre!


 

Rachels NYDELIGE Ostekake

Oppskrift på Rachels NYDELIGE Ostekake

(…..egentlig mamman min sin da, men jeg har “stjålet” den!!)

 

ENJOY!!!

Småtroll

Jeg simpelheten ELSKER morgenene de dagene de går like smertefritt som i dag.

Filip spiste seg god og mett før vi hentet en lys våken Lilja. Vi lå alle tre under den gode og varme dyna i “the master bed”, og det skulle ihvertfall ikke stå på antall kyss jeg og Filip fikk. “Mamma?” sier hun, og kysser meg på “truten”. Jeg smiler, og da ler hun litt, også får jeg sannelig et til!

Etter påkledning og frokost, ble det barnehagedag på Lilja, og treningsdebut på mammsen og Filip. Filip koste seg på barnepass, og var på “sightseeing” i lokalet da jeg var ferdig!

Etter snartur innom familien på byåsen, svipptur innom både City Syd, Barnas Hus og XXL, vendte vi snuten og stive bein hjemmover for en cowboystrekk. Sannelig ble denne cowboystrekken avglemt, og vips så var det på tide gjøre istand middag, brette klær, og kanskje dusje?

Jøssenavn som tiden flyr!

Filips joggedress er ifra Lindex


Mine to solstråer <3

 

 

 

*****************************************************

Husk å meld deg på i trekningen om et gavekort på 500 kr fra barnemerket Wheat

– MELD PÅ HER –

Avsluttes i morgen, onsdag 31.10, kl 18.00

*****************************************************

 

..det var en gang

Da jeg var liten leste vi om de Tre Bukkene Bruse som skulle til seters for å gjøre seg feite, men derimot i 2012, leser man om de Tre Bukkene Bruse i BADELAND!!

…..er det mulig!? Though, kreativt, og flotte tegninger!

Frem til nå har det vært mer morsomt å rive ut sidene i bøkene vi har hatt, men nå ser det ut til at hun faktisk skjønner at det ligger noe i at arkene skal være i boken, og blar så fint fra start til ende.

(…og det skal jo ikke bare leses EN gang…! Tjoho.. jeg kommer til å drømme om bukkene bruse i badeland i natt!!)

Mammsen synes jo det er litt koselig når Lilja trasker inn på rommet sitt og kommer tilbake med en bok. Rygger seg så fint inn i armkroken hos meg som sitter på gulvet på badet for å skifte på Filip. Hun legger boken på fanget mitt, og peker (.. litt sånn: mamma no ska vi læs bok!). Filip får tydeligvis bare vente, fordi Lilja reiser seg på nytt, putter i smukken hans, og kommer for ås ette seg på fanget igjen.

 

TheInsideStory-Trening&Sånt

Det å liksom skulle komme iform igjen etter to fødsler på rappen er lettere sagt enn gjort. Og fra å være ganske “fast i fisken” til å faktisk ikke være det, er en stor forandring for min del! Jeg har i mange år strevd med spiseforstyrrelser, og til tross for at jeg er frisk som en fisk den dag i dag, er det mange grublerier rundt dette med mat og trening. Per i dag er jeg slik som de fleste normale, og unner meg noe godt, kanskje litt for ofte, og tenker ofte tankene om å bli sunnere. Tanken om å  begynne å trene forekommerr oftere enn det handlingen gjør.. 

Jeg har tidligere snakket om energisluk. Mine energisluk er å tenke på ting som skal gjøres, eller som burde blitt gjort. Her kommer også trening inn i bildet. Kanskje på en litt annen måte enn det å “burde vasket klær”, men så absolutt noe som henger over skuldrene mine.

For å se det på en annen side så er det jo en fin ting at jeg faktisk føler at jeg snart må begynne, fordi det tilsier jo at motivasjonen snart er på plass. For uten motivasjon, er det faktisk ikke noe morsomt å trene!

Altså, jeg klager ikke. Det er jo bare jeg selv som kan bestemme, og andre har det nok værre enn meg når det kommer til motivasjonen.  Men for min del handler det faktisk om å holde hjerne og kropp i sjakk. Innviklet, men enkelt. Forstå det den som vil, men det å være sykelig opptatt av mat og trening over en lengre periode gjør noe med måten man tenker på, selv om man har kommet seg ut av det “sorte hullet”. Dette med trening og kosthold vil nok alltid ta en litt større del inne i mitt hode, enn i mange andres.

Cut to the chase… :

Jeg har begynt å trene!

(…dere merker det at jeg skryter ganske mye av den ENE turen jeg har vært å trent? Jepp! Det er den første og værste!)

Så fra NÅ av, skal jeg ihvertfall ha på samvittigheten at jeg har begynt.

Smått? Ja, kanskje, men en plass må man begynne!

45 min PulsStep, og en heftig puls senere, var mammsen strålende fornøyd over dagens innsats!

(..gruer meg allerede til å bli stiv som en stokk i morgen!! )

 Mine trenignsmål:

* Få bedre kondisjon

* Stramme opp –  bygge muskler

* – 5 kg (ned til det jeg var før Lilja) (innen Februar 2012)

* Glede meg til trening

 

 

Quality Time

Det er lett å tenke at “nå er Lilja blitt stor jente”, siden hun har blitt storesøster. Men HALLO, hun er jo bare 17 mnd, og trenger mamman sin alene hun også. Så her om dagen ble det en skikkelig jentekveld. Vi tok en lang dusj, og hørte på høy musikk!! Vi blåste bobbler og lagde masse masse skum, og til slutt lakket vi neglene ROSA!!! Vi både sang, pratet og koste oss masse, og jeg er overbevist om at Lilja la seg med et stort smil om munnen den kvelden.

Har du tips til hva jeg og Lilja kan gjøre neste “jentedag” ?


 

Kalendergaver fra Ebay

Det nærmer seg desember med stormskritt, og i år skal lillemor få pakkekalender. Det må jo være litt stas det første året man faktisk skjønner at det er jul, og ihvertfall det eneste året hun får ha kalenderen helt for seg selv..! Neste år regner jeg med at Filip krever sin plass han også!

Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg ikke ønsker å bruke godteri i kalenderen og at summen på gavene ikke skal overstige 20 kr (totalt 480 kr), så derfor har jeg handlet en del av pakkene på ebay. Kalenderen kjøpte jeg forresten på Kid Interiør her om dagen, og jeg gleder meg faktisk til å henge den opp!

Strømpebukser          Badeskum               Veske                   Tannbørstehode


Søte Sokker        MiniLysLampe

 

Ja, det var ihvertfall noen av dem !

Ellers så venter jeg på mange julegaver fra Ebay!!

….plutselig ble det stille!

Dere som har barn kjenner seg kanskje igjen i at når barna plutselig blir stille så har de enten funnet seg noe godt å spise, noe spennende å leke med, eller rett og slett gjør noe de ikke har lov til. Lilja er intet unntak, og her om dagen var hun i veska til mammsen. Hun er ei skikkelig sminkedukke, og vet hva det meste skal brukes til, så en halvåpnet lipgloss ble ikke store utfordringen der den lå og fristet…

…og for min del så tenker jeg ofte ikke over at det har blitt stille før det kanskje er for sent. Da er det ofte lipgloss eller kjeks utover det meste, da er det kanksje allerede tegnet på veggen eller fult av toalettpapir i do…….Fordi noen ganger så NYTER jeg stillheten, og lar henen faktisk bare få holde på, så lenge det er ro i heimen!

Back to reality?

Mandag morgen og SPEIK! Halleluja for en vinter vi skal få her i bartebyen!

Både Lilja og Filip er pakket godt inn i ull i dag, og jeg tror sannelig ikke det blir store utedagen på oss.
Lilja fyker straks til barnehagen, mens jeg og Filip skal på jobb.

Men jeg tenkte å høre litt med dere. Fordi, i går fikk jeg en kommentar om at jeg har gått litt bort ifra slik bloggen var før, og at jeg bare skriver om klesmerker..

Har alle denne oppfatningen?

Det er ikke å stikke under et bord at det er greit å få sponset diverse til barna, så lenge jeg står for det selv. Men jeg føler også at jeg ikke har så mange sponsede innlegg, men at jeg heller har begynt å skrive på hva barna har på eller hvor det er ifra, nettopp på grunn av at det var så mange som spurte, og ikke fordi det er sponset – noe som kan oppfattes som spons?  (..puh-langt!) Så kanskje jeg heller skal slutte med det? – for barna har jo klær på hver dag, og jeg bare “MÅ” jo ta bilder, så selv om jeg har tatt bilder av dem med klær, er det som regel ikke et sponset innlegg…

Feks disse innleggene med “søskenkjærlighet fra Wheat” og  “HappyBoy Filip”
Der er faktisk klærne handlet selv (brukt det vi har hatt fra før fra merket), men Wheat stiller med gavekort til en GiveAway.

…og GiveAways er vel OK?

Søteste & Blideste Barnehagesnuppa (..som i skrivende stund STÅR i stolen sin og roper “mere mere mere”!!!! )

…tre brødskiver til frokost, og 2 glass biola, så er maskineriet hennes i gang for fult. Det høres ut som vi har en inder i hus….!