denne bare MÅ dere se!!

for en herlig film…!!

 

Se den her: BABY SAMTALE

Dagens GravidOutfit på møte

I dag har jeg brukt 8 av mine dyrebare timer i døgnet på kjøpmannsmøte for Rema 1000 midt Norge, som ble holdt på den legendariske Lade Gård her i Trondheim.Her har vi gjort det vi pleier å gjøre; nemlig en gjennomgang av hittil i år, hva som kommer til å skje, hvordan tiden blir fremover, eventuelt nye produkter og kampanjer, oppvask og en god del skjitprat mellom kjøpmenn. Da tenker jeg på skjitprat som feks. “faen du e blitt tjukk ass Rachel, lagt på dæ, eller?” 

…ja, for en gang var jeg nemlig den eneste jenta blant de mange kjøpMENN, så jeg fikk da som nå, gjennomgå. Mest verbalt, heldigvis… for er det noe jeg kan, så er det å forsvare meg selv med ord 😛
Rappkjefta, er kanskje ordet. Og det må man faktisk være med så mange “smågutter” rundt seg! 

Snø eee så kult!

…men det synes ikke mamma når hele stua er kliss våt etter all snøen!!

Se som de drar med seg inn… og vips opp i sofaen..!

Etter en hard økt ute i snøen, måtte Casper ha seg en “time på øret”Oppdatering fra helga

Helga kommer og går like raskt hver gang. Rekker knapt å registrere at man skal ha en dag fri før den på en måte er over og man må forberede seg til en ny uke. Ja, for jeg må faktisk nullstille meg på søndager. Nulstilles til en ny uke, nye muligheter og blanke ark. Det er ikke bare bare å skal stå opp før 05 mandag morgen altså. . .

Fredag kveld ble det middag og norske talenter på soffan, lørdag jobbet vi og dagen i dag har gått med til … (hold deg fast)…. strikking! Jeg er endelig ferdig med strikkeprosjekt nr 2. Eller, ikke ferdig, men jeg har strikket ferdig alt som er å strikke, så gjenstår bare å feste og hekle litt.. OG i og med at jeg ikke kan å hekle, så ble det strek i regninga, og jeg må lære meg det først, eller be svigermor om hjelp. Det hadde kanksje vært det kjappeste, men vi får se!

Happy søndagskveld! 🙂

Magebilde uke 30

Uke 30!

Seriøst, det er bare 10 uker igjen til lille kommer. Og tiden kommer så absolutt ikke til å stå stille. Jeg er en jente med mange jern i ilden, så det er bare å sette inn de ekstra girene man har, og kjøre på.

Til neste uke har jeg “blitt lovt” at det skal skje underverker på barnerommet, så det er bare å krysse tær og fingre på at det skjer noe på den fronten. Ellers skal vi til Oslo til neste helg, og vips noen dager etter det så er det påske, og deretter klart for 17 mai og svangerskapspermisjon.

Svangerskapsuke 30. 10 to go! I feel fabulous som gravid, faktisk!
(den hadde du ikek forventet kom fra meg..?) 😛

Av og til når jeg leser gravidblogger, begynner hjertet å banke litt fortere. Det er så mange som er mye kortere på vei enn meg som allerede har både barnevogn, barnestol, barnerom og alt som følger med klappet og klart til barnet skal komme. Tenk om hun kommer før vi forventer? Herregud, hva gjør vi da!? MEN, etter planen holder hun seg inne en stund til, og vi rekker å gjøre ferdig det vi skal. Sant??

strikkeprosjekt 2 – det tar sånn tid!!!

Herregud, jeg har holdt på en evighet med strikkeprosjekt nr 2! Nå har vi jo vært på ferie osv innimellom, men føler jeg aldri blir ferdig! Vil begynne på noe nytt snart…!!!

Kommer til den utfordrende delen snart… strikke armhuler og slikt. Aldri gjort det før..!

Spænnanes! Så det driver jeg med en fredagskveld, altså! + spiser hjemmelaget pizza som Robin har laget.

SPREKKFERDIG!!!! (..som om jeg ikke var det fra før, liksom)

Dagen er over, og vi koser oss alle i sofan

vofsene ville kose med mor på soffan <3

…om å gjøre å få ligge nærmest da…! såå søte <3

change in plans..!

…. dagen snudde brått da jeg måtte på jobb likevell! ! !

 

 

Svangerskapsplager?

Da har jeg vært lys våken siden klokken 07, mest pga stormen på utsiden, men også fordi jeg rett og slett ikke klarer å finne en god liggestilling. Det er jo torsdag, og jeg har FRI  🙂 ikke vet jeg hva jeg skal ta meg til i dag.
Jeg har jo tre hunder som tripper rundt i stua og lengter etter en lang tur, men det de ikke vet er at de kommer til å blåse bort med første vindkast. For dere som ikke bor i trondheimsområdet så er det seriøst storm her.. !
Aldri sett på maken altså..!  – og en deilig unskyldning til å bli inne!!

Svangerskapsplager ja… jeg trodde jeg skulle gå hele svangerskapet å kunne si “hva er det?!?” men tydeligvis så kommer de pent og pyntelig på rekke og rad nå når det nærmer seg siste innspurt. Og det å klage ligger ikke i min natur, så jeg føler meg som en sutreunge her jeg faktisk går å synes litt synd på meg selv..!

Hele svangerskapet har jeg hatt lavt blodtrykk og blodprosent, og det er jo ok, fordi jeg har lavt blodtrykk til vanlig. Jeg har blitt mer og mer svimmel, men funnet meg i at det er slik og ikke tenkt så mye over det. Slenger inn noe mat når det er på det værste eller tar en pust i bakken. Man lærer seg å leve med slikt også.

Nå er jeg snart i uke 30 (wholyshit), og da jeg la meg i går kunne jeg ramse opp en rekke ting som har skjedd med kroppen min de siste månedene, som feks: svimmelhet, slapphet, null energi, vondt i hodet, kløe på magen og pupper, bekkenløsning, vondt i ryggen, masse kynnere, nummenhet i beina og fingertuppene, forstoppelse, søvnproblemer, blodutredelser på puppene, kaldsvetting… you name it.

I ordboka under svangerskapsplager står det med store bokstaver “RACHEL”

Men det er nok bare å bite i det sure eplet og fortsette hverdagen likevell. Man kan jo ikke sitte inne å råtne selv om man har det litt værre enn andre dager. SÅ, jeg tror jeg skal ta med en tur ut med hundene likevell. Gå til expert å kjøpe trådløs mus, for så å dra hjem og pusle litt med den nye fotoboka jeg skal lage fra ferien, spise en god frokost, ta en laaang deilig dusj uten grining, og lage en god middag til Robin kommer blid og fornøyd hjem fra jobb. Seems like a plan?? JEPP!