Kveldens Tips.

Selv om det går mot høst og vinter, er det ingen hindring for å kjøpe litt letere plagg. Jeg har tipset dere om www.trendsales.no tidligere, og gjør det igjen. På denne siden kan dere, på samme måte som finn.no, kjøpe og selge produkter og klær, men her er også danmark og sverige inkludert. Deriblant mange flotte merker som jeg elsker over alt på jord. Hva med å kjøpe fjorårets vinterskomodeller for under 200 kr, helt ny? Har du gått tom for merker eller ideer å søke på, er det noen tips her:

Sko: Superfit, Bisgaard, Bundgaard, Kavat, Ecco, Converse, Angulus, Pom Pom, Kamik, Skofus, Petit By Sofie Schnoor, UGG, Primigi, Elefant…

Barnerom: Sebra Interiør,  Smallstuff, Lisbeth Dahl, By Nord, Tina Wodstrup, MyBaby, Teddykompaniet, Lene Bjerre, Hollys, Ferm Living, Ej Sikke Lej, Sillyu, Present Time, Speedtsberg og mange mange flere!

Her selges både nytt og brukt, fra forhandlere/butikker og fra privatpersoner.

Converse i ulike størrelser og farger…

…jeg kjøpte i farger som kan brukes av begge barna…

Jeg har kjøpt ikke mindre enn tre par converse til Filipgutten min, som jeg er så superfornøyd med. Jeg betalte rundt 70 kr inkl frakt på disse parene (pr stk). . og det er jo en heeelt grei pris, for sko som i grunns er helt nye ut 🙂 Nå er jeg igang med å lete etter ting til nyhuset.

Mye spennende å finne, og ikke minst mye å drømme om!

lag deg en gratis brukerkonto på www.trendsales.no – og shop i vei! 😉

 

 

// innlegget er i samarbeid emd trendsales.no//

 

Min sangdebut til min kjære mann…

Det er snart 3 uker siden bryllupsdagen vår, og det er enda så mye å dele med dere.

I dag ønsker jeg å vise dere noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre.

Som dere vet, så er taler et omtalt tema i et bryllup, og mange gruer seg til dette. Første tale ut er Brudens far, deretter brudgom, etteruflgt av brudens forlover, brudgommens forlover og etter det, bruden selv.

Til vanlig er jeg en pratsom jente, og har igrunn ingen vanskeligheter med å snakke for meg, men når det kommer til store forsamlinger, så kvier jeg meg alltid. Jeg liker ikke å få oppmerksomhet for noe jeg sal gjøre, men for noe som er gjort. Jeg synes ikke noe om at folk skal ha “all eyes on me”, og virkelig fokusere på det jeg har å si. Derfor hadde jeg sagt til Robin at jeg ikke ønsket å holde noen tale for han. Selvfølgelig var det et lite sukk fra hans side, men som en kjernekar som han er, så kjenner han meg såppas godt til at han vet hvor mye jeg hadde kommet til å grudd meg hvis jeg skulle holdt noen tale.

MEN….

…jeg følte likevell jeg måtte fortelle Robin hvor mye han betyr for meg, og hvor glad jeg er i han, så da var det igrunn bare en måte å gjøre det på..


Alle bildene er tatt av fotografene Hanne & Torgrim fra Titt Melhuus som fulgte oss fra mrogen til kveld. . . Herlig å fange slike øyeblikk!

For mange år siden, da vi ble sammen, sang jeg en sang til Robin. Vell og merke en sang om kjærlighetssorg, men etter denne episoden, har Robin alltid sagt at han vil høre meg synge mer. Når jeg har sunget for barna, er det ikke barna barna som vil høre mer, men Robin vil også høre mer. Han har stadig spurt hvorfor jeg ikke synger mer, og svaret er alltid det samme; hvorfor skal jeg synge?? Jeg har aldri synes at jeg har vært spesielt flink. Jeg har alltid likt det, ja, men ikke følt at det var noe å satse på. Så igrunn er jeg ei helt vanlig jente som liker å synge i dusjen, og er en reser på barnesanger. 

For noen måneder tilbake, en en av våre fine stunder, sa Robin at det fineste jeg noen gang kunn gjort for han, var å synge for han. Bare for han. han mente at om det var noe jeg kunne gjøre for å vise hvor glad jeg var i han, så var det å synge. Dette gikk i glemmeboka, og da jeg satt hos frisøren noen uker før bryllupet, begynt jeg å gruble på denne talen. Det var jo liksom for ille at jeg ikke skulle fortelle han at jeg følte jeg hadde funnet den rette, og at han var verdens mest fantastiske person som jeg ikke kunne levd foruten. . så jeg bestemte meg for å synge.

Da jeg var på besøk hos Ronja i oslo, begynte vi å øve på piano. Planen var at Ronja skulle lære seg en sang på piano, så skulle jeg synge. Den planen gikk i vasken, da den ble for vanskelig å lære seg på bare noen få dager. . . melodien var en ting, men teksten var en annen. Sangen ejg hadde valgt, var så aldeles ingen kjærlighetssang, så jeg måtte legge hodet i bløtt. Skulel ejg velge en sang som opprinnelig var en sang man kunne synge i et bryllup, eller skulle jeg skrive om en sang jeg likte? Det ble sistnevnte alternativ, og jeg fikk hjelp av en supertivelig jente ved navnet Mira Mireya Norbye. 

Ingen, bortsett fra Ronja, viste at jeg skulle synge. Jeg hadde øvd og øvd i skjul, noe som var en utfordring da det konstant var folk rundt meg, jeg var på jobb, var med ungene eller med Robin. Heldigvis er jeg ei jente som MÅ gjennomføre. Har jeg først bestemt meg, så bare må jeg. No matter what..!

Etter at talen til brudgommens mor var ferdig, sa jeg ifra til Robin at jeg skulle på toalettet, så da ble Ronja med meg ut. I mellomtiden strømmet det på med jenter for å kysse Robin. Ja, for det er jo en uskreven regel, at i det bruden forlater sin mann, skal jentene opp å kysse brudgommen. Sannelig litt stas det der… spesielt siden jeg ikke viste noe før jeg så bildene to uker etter bryllupet…

I mellomtiden ble jeg utstyrt med mikrofon, og toastmasteren ga beskjed om at han skulle si noe først, så skulle jeg komme inn. Ingen viste fortsatt at jeg skulle noe annet enn på toalettet, så i det toastmasteren begynner å prate, hører vi mumling blant gjestene. “bruden mangler”, “han kan ikke begynne før bruden kommer”.. men så begynner musikken, og da blir det helt stille..

Så til tross for ingen pianospilling, nyskrevet sang og for å ikke nevne debutering med sang offentlig, ble det en minnerik seanse, og reaksjonen til Robin ble akkurat slik jeg forventet og håpte. Han ble rørende glad, og hørte med en gang at sangen var skrevet om.


Og for at ingen skal tro at dette er noen stor sak, så er det kun jeg som synger en sang til min kjære mann av ren kærlighet. Thats it, and its enough.

Bruno Mars – When I was Your Man, ble skrevet om, og fikk ny tittel:

Bruno Mars – Cause you Are My Man

 

Takket være søsteren min, så klarte jeg å gjennomføre. Hun hadde gitt meg veiledning fra dagen jeg begynte å øve, og sagt kart ifra på hva som ikke var bra og hva som var bra. Hadde det ikke vært for henne, så hadde jeg aldri følt meg så trygg på scenen som jeg gjorde. Hun sto å fulgte med meg under hele sangen, i tilfelle jeg skulle glemme teksten. Hun var jo den eneste som faktisk kunne den nye teksten…!

. . . og siden dette opptaket, så vil Lilja høre på mamman sin synge før hun skal sove på kveldene.. og det er jo koselig, spesielt når hun også vil gaule med på de lyseste tonene..

Første og mest sannsynlig siste sangprestasjon på film for min del!

Flere innlegg om bryllupet finner du i bryllupskategorien min på bloggen HER.

 

Skal/ Holdt du tale i deres bryllup?

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Det er tre timer siden leggetid, og jeg har allerede rukket å telt til 10 opptil flere ganger. I løpet av arbeidsdagen skryter jeg barne opp i skyene, men sannelig går det en liten faen i meg når de spiser opp det lille som er igjen av dagen etter sengetid. Når barnehagedagen er over, er det middag og lek før vi avrunder på badet med sang og tannpuss. Så er vi i gang med den eviglange leggingen. Jeg føler vi har prøvd det meste, men når ingen triks hjelper, så er det lett å bli oppgitt, og heve stemmen. Det er kanskje å være egoistis, men litt mammatid, og ikke minst kjærestetid er noe vi trenger for å fungere her i heimen. Med en liten søtis som murrer på forksjølelse og to gedigne fortenner, og ei tuppe som for tiden ikke er spesielt trøtt, til tross for kutting av dupp på dagtid, er det ikke alltid like lett å være positiv. I kveld, som de siste kveldene de siste ukene, har jeg telt til ti flere ganger, og fortalt meg selv at dette er bare en fase.Jeg HÅPER det er en fase.


Våken snuppe langt på kveld! ! !Nattis fra Ebay – se her

Ellers så har Lilja merket at hun ikke er alene om å gå i barnehagen. Hun skjønner at Filip ikke skal være med mammsen lengre, og at hun må dele oppmerksomheten også på barnehagen. Han har blitt mer klengete i de siste dagene etter barneagestarten til Filip. Her jobber vi for å dele oppmerksomheten så godt vi kan, og bytter på hvem vi leverer først, og hvem vi henter først. Foreløbig er det nok bare Lilja som skjønner om hun blir hentet først eller sist, men for å gjøre likt, så blir situasjonen vurdert for hver dag.

Veien til og fra barnehagen er også en utfordring, da vi er vant til å ha 5 minutter uten rushtrafikk, til å nå bruke 45 til eller fra barnehagen i rushtrafikk. Lilja er trøtt som en dupp etter barnehagen, og utfordringen ligger i at hun ikke skal sovne. Her har vi utstyrt oss med forksjellig ting i bilen, slik at vi klarer å holde henne våken. Her har vi funnet ut at en boks med bær eller en smoothie i tillegg til en god samtale gjør susen.


Mine to søte små skatter….

Snupsi i støvler fra //Bisgaard – kjøpt på trendsales.no til bare 70 kr, Strømpis fra //Ebay, Genser og tunika fra //PompDeLux

Har du noen gode tips eller triks for å få barna til å sove på kveldene?

Og har du noen tips for at de ikke skal sovne på vei hjem fra barnehagen?

Filip 1 år!

27 august 2012 kl 04.00 ble Filip Valentin født. Med sine 47 cm, og 3585 gram var han verdens herligste guttebass. Han var helt perfekt.  Etter en litt turbulent fødselstid med Lilja, fikk jeg endelig oppleve det å bli «mamma med en gang», og fikk kjenne på det å få barnet mitt i armene. Jeg husker enda den stolte, glade og ikke minst takknemlige følelsen jeg fikk da jeg kunne holde han. Babyen min.

Søtisen fikk parkdress fra Ticket To Heaven fra Lillemartine.no. Her har Filip pyntet seg i dongribukse og skjorte fra hm, vest fra Phister og Philina, og lue fra Kappahl.


Pakketid!

Det er helt utrolig at dette året allerede er omme. Det at vi har to barnehagebarn og at Filip har blitt ett år er i grunn ikke til å tro. Permisjonstiden er over for lenge siden, og hverdagen har kastet seg over oss alle mann. Med krone på hode og ventende gaver, var Filip en forundret gutt på dagen sin, men som nesten alle andre barn var kake og ballonger en slager, og det så ut til at bursdagsfeiringen var vellykket. Med nye sko, klær og en hel haug av leker, var det absolutt ingen sak å være minstemann og bursdagsbarn! Lilja fikk selvfølgelig være med på moroa, og synes at nye leker var helt topp!

Morgenstund på plattingen. Matboks er faktisk noe vi ikke har, så sølvfolie duger nå om dagen! ! !

Ellers så flyr dagene litt ifra meg for tiden. Vi er på flytte fot, og har beveget oss på vestkanten av Trondheims by, nærmere bestemt Byåsen. Vi har flyttet inn i en leilighet mens vi bygger hus, og er i ferd med å selge rekkehuset vårt på Nidarvoll. Vi har begynt i jobb begge to, og det er herlig å endelig ha tilbake sin høyre hånd. Mye tid går med til rushtrafikk, noe som er en ny opplevelse for oss, da en av oss har vært i permisjon de siste årene (svangerskapspermisjon, fødselspermisjon, mammapermisjon, pappapermisjon? og så på nytt igjen..! ).  Derfor er planlegging av dagen er et must for at kabalen skal gå opp, og for at ting skal gå på skinner.


Husprosjektet går fremover, og Robin, Pappa og Håkon (broren min), har jobbet tidlig og sent for å få lagt ferdig isolasjonen innen tidsfristen. Både store og små hjelper til rundt huset når vi kan, og Lilja er blitt en ivrig rydder. Jeg har brukt kveldene på å pakke ut i «den nye leiligheten». Snart ser det faktisk ut som om at vi bor her! ? bortsett fra at vi mangler kjøleskap!

På grunn av at vi IKKE HAR INTERNETT blir det litt i rykk og napp herfra! Forhåpentligvis er jeg tilbake og back on track i løpet av helga!

Følg meg gjerne på instagram: rachelhauan , og se hverdagen vår derfra!

 

Rachel

Bryllupsdagen: Candybar!

CANDYBAREN ble en hit, og sannelig var det ikke mye som var igjen av de 70 kg smågodt vi hadde. Det var ikke mange i vårt bryllup som hadde sett dette før, og synes ideen var genial. Jeg hadde ordnet med poser fra partydesign, som gjestene kunne plukke med seg sine favoritter i. Jeg hadde to forskjellige størrelser på posene, og dett ble superpopulært. Kjøp poser fra partydesign.no HER. Polkadot stor, polkadot Liten, Stripete. Sugerør i mange forskjellige farger fra samme nettbutikk ble brukt både som pynt i candybaren og til drinkene i baren.

Godis til alle og enhver. Her var det blant annet sure lepper, syrlige kastanjer, marsmallows, love hearts, skittles, skolekritt, sjokolade, smash, kjærligheter. fersken, sure bananer, yoghurtnøtter, ahlgreens biler, røde stenger, pikekyss, sjokoladehjerter og mye mer. Love Hearts og sjokoladehjerter ble kjøpt hos tilbryllupet.no, marsmellows fra sverige og pikekyss made by me. oppskrift kan du finne HER.

Tips til candybar: jeg brukte krukker, vaser og glass jeg hadde fra før, samt noe fra lokalet. Jeg kjøpte minimalt nytt, og improviserte med silkepapir i bunn i de største krukkene. Jeg kjøpte en bit med hvit oasis på en blomsterbutikk, som jeg pakket inn i rosa gavepapir. Denne stakk jeg kjærligheter i, for å få de til å vises. Jeg hadde også laget merkelapper til krukkene. her brukte jeg blomsterutstikker i str 2″, og rund utstikker 1,5 “. Papiret jeg brukte er samme som invitasjonene og menyene.

…både store og små benyttet seg av sjansen til noe søtt og godt!

ULL er gull! NÅ 20 % på alle ullnyheter hos Knerten & Karoline!

Selv om det er solfylte dager her i Trondheim, er høsten i anmarsj, og hyllene fylles med ULL. Barnehagen legger sin elsk på ullklær, og foretrekker ofte at barna bruker ull. Ull kan brukes i alle sammanhenger, og nå som dagens design er s lekkert, er det enklere å bruke det til enhver tid og situasjon.

KUN SØNDAG OG MANDAG får du 20 % på ALLE ULLNYHETER fra knertenogkaroline.no !

TILBUDET GJELDER SÅ LANGT VARENE REKKER!!

Bruk KODEORD: ULL

Snuppa har på seg denne ullsingletten, og denne ullbuksa.Jakken er fra fjorårets modell, men årets modell er lekker!

FINN HELE ULLUTVALGET DU FÅR 20 % PÅ HER

Filip venter i spenning på denne herlige bå dressen!!


Sjarmtrollet koser seg i bryllupsstoffet. Ikke mindre enn 160 meter hvitt stoff. Her har han grå ullbody med traktor – brom brom er jo et ord som vi hører oftere.. og ullbukse!

Her kan du finne en ullfavoritt til de minste og de litt større barna! Ull er gull, ingen tvil om det. . . .


Sykling på terrassen er tøft. Her innvier vi den “nye” terrassen vår. . vi er jo nemlig på flyttefot!!


Søta mi koser seg mens mamma måler opp x antall meter hvitt stoff etter bryllupet. . .


Storesøster Lilja passer på at Filip også får bli med. . .Aller morsomst er det å gjøre rampestreker!!

Filip har et øøørlite håp om at det kommer litt guttefarger og gutteleker inn i heimen i og med at han har bursdag førstkommende tirsdag! !


BORTEEEEE – – TITTIIIT

 

I Kun to dager får dere 20 % på alle ullnyheter fra knertenogkaroline.no ved bruk av odeord: ull .HER finner dere hele ullsortimentet det er prosenter på.

Skriv inn rabattkoden på side 2 i bestillingen. Frakt på kr 59 tilkommer 🙂 

 

ENJOY SHOPPING!!

 

Bryllupsdagen: Lokalet, Pynten og Tips. .

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Det har gått to uker side den store dagen vår, og vi har i grunn landet for lenge siden.

De to fotografene vi hadde gjennom Titt Melhuus, Hanne & Torgrim, fulgte oss fra morgen til kveld, og tok i tillegg til bryllupsbilder, dokumentariske bilder gjennom hel dagen. Endelig har jeg fått noen av bildene, og tenkte å vise dere hvordan jeg hadde pyntet lokalet.

Her kommer bilder fra før og under bryllupet.


Vi hadde røde løpere fra Trondheim vask og renseri som gikk inn i lokalet. .


Her har vi fått tatt at bilde av alle gjestene som var til middagen!!

Jeg har aldri lagt noe skjul på at jeg liker å pynte, og det om nok ikke som noen overraskelse at jeg hadde brukt tid på å pynte bryllupslokalet. Hadde det ikke vært for at jeg fikk veldig god hjelp av Ronja hele uken, og at vi fikk lokalet allerede mandag kveld, så hadde vi nok ikke klart å gjennomføre alt. Takket være et bra teamwork, klarte vi å få lokalet i den stand det aldri før hadde vært. Eieren av lokalt mente det aldri før hadde vært så pyntet, og at vi var ekstremt ivrige på både pynt og gjennomføring.


Bordene ble dekket av min kjære supeflinke mamma, og serviettene er det Sonja som skal ha æren for. Her brukte jeg to typer servietter. En middagsserviett i hvit, og en rosa kaffeserviett. Disse ble kjøpt hos tilbryllupet.no. Heldig for oss, var alt av dekketøy i lokalet, så vi slapp å tenke på det. Det eneste jeg kjøpte av slitk utstyr var like vaser til borddekorasjonene. Disse ble kjøpt på ikea for 19 kr stk.

Vi startet med å henge opp et tau midt over lokalet. Etter det klippet vi hvitt stoff i passende lengder for å drapere langs bjelkene. Jeg brukte ca 160 meter hvitt stoff til sammen (som er til salgs).Da vi var ferdige med å henge opp det hvite stoffet på bjelkene, og i inngangspartiet, festet vi hyssing fra tauet i midten og til lyslenkene så hang mellom hver bjelke. Disse trådene brukte vi til å feste pompoms i.

Her ser dere hvordan lokalet så ut dagen før dagen. Her er bordene ferdig dekket, og mangler kun blomster og tente lys. Det ble heliumballonger til den store gullmedaljen, men som desverre hadde falt ned da bryllupsdagen om. Tips: OM du skal ha heliumballonger i vanlig størrelse, så må disse IKKE blåses opp før bryllupsdagen. Ballongene rommer for lite luft til at heliumen holder seg over natten. Desverre. Større ballonger holder på gassen fint. Til høyre ser dere Candybaren, og til venstre ser dere litt av hvor gjestene kunen sitte å skrive i gjesteboka.

Det ble superfint med ballonger, og jeg ble skikkelig skuffet da de hadde falt ned, MEn ikke noe som skulle ødelege dagen vår. De rosa ballongene er fra partydesign.no, og de hvite hjertene er ifra bryllupsbutikken.no. Vi leide en flaske med helium til kr 1500 som holdt til rundt 75 ballonger, og sannelig brukte vi hele flaska!

Lokalet er ferdigpyntet og klart til fest og morro! Jeg hadde to stk kandelaber og to stk blomsterdekorasjoner på hver utstikekkerbord, og to på hele den lange rekken. Jeg hadde små telysestaker blandet med de jeg selv hadde laget, og 3 blomsteroppsatser på langbordet, sammen med brudebuketten min.

Menyen ble laget på samme ark og utforming som invitasjonen, og skrevet i Word. Her kan den som øsnker, få tilsendt malen på mail. Baksiden av menyen var preget av forslag om hashtags. Her ønsket vi at gjestene skulle tagge oss -rachelrobin- slik at vi kunne fås e alle bildene som ble lagt ut i løpet av dagen. Som bordkord brukte jeg hvite trekleskliper med hjerter, som jeg hadde bestilt på ebay.

Gjestene ble møtt med musserende /og mozell, samt frukt. Her kunne de se bilder fra tiden vår sammen, og skrive i gjesteboka.Gjesteboka lagde jeg på Japan Foto en uke før bryllupet, og heldigvis ankom den i tide. Her hadde jeg et bilde av oss både forran og bak, og kun bakgrunn på sidene i boken. Gjestene skulle ta bilde av seg selv med et polaroidkamera, og skrive en hilsen.Polaroidkamera var en hit, og ble kjøpt på min gode venn Ebay.com. Dere kan finne kamera HER. Klesklypene er også kjøpt på ebay.

Det ble MANGE flotte og morsomme bilder!!


Gjestene limte inn bilde av seg selv med skoletyggis, og skrev en hilsen. Utover kvelden ble det mange morsomme hilsner og flotte ord.

Jeg hadde også noen engangskamera stående rundt, slik at folk kunne ta spontane bilder.

Lokalet ble raskt forvandlet til vårt drømmebryllup, og stoltrekkene gjorde helheten komplett. Vi hadde stoltrekk gjennom stoltrekk.no, og er superfornøyd med dem. Vi bestitle rundt 80 stk stoltrekk og 80 stk ivory sløyfer som vi knytet på stolene. Gjestene ble så imponerte over gjennomførelsen, og spesielt stoltrekkene ble lagt merke til. Stoltrekkene gjorde helheten mer elegant og klassisk, og pynter opp et ellers så mørkt lokale.


Som dere ser, så ble det MANGE pompoms i taket, noe som gjorde hele lokalet perfekt. Hadde det ikke vært for disse, så hadde det ikke blitt slik jeg hadde tenkt. Ronja og jeg brukte nesten en hel dag på å lage dem, noe som tok lengre tid enn forventet, men sannelig ble det bra også! Med rundt 170 pompoms rundt om i lokalet, ble det mange kommentarer på pynten. Vi brukte rundt 70 store pompoms på 36 cm, og rundt 130 små pompoms på ca 20 cm.Her var det de største som ble de som vistes best, og som vi måtte bestilel på flere av. Våre pom poms er ifra partydesign.no, samt at ejg hadde kjøpt noen fra ebay som jeg supplerte med. Disse ble på langt nær like fine som de fra partydesign, men funket ok som “fyll” mellom de fine. Den største forskjellen var papiret de var laget av, og man merket fort at de fra ebay var av langt dårligere kvalitet. Her er jeg glad jeg valgte skikkelige saker, da det ble mye fokus på pynten og taket, og helhetsinntrykket ble perfekt. 


 

LOVE ballongene er kjøpt fra Ebay, og kan finnes HER.Ellers på kaffebordene hadde jeg pyntet med rosa små stener og hvite perlemor hjerter. Jeg brukte slike popcoresker i rosa, knallrosa og hvit for å servere potetgull, saltstenger og peanutter i på kvelden. Genialt!  Rundt lysene hadde jeg kjøpt noe strassbånd fra ebay, samt noen her fra for å ha på lysene. Jeg brukte også rester fra brosjene fra invitasjonene til å feste på kubbelysene som sto på gavebordet og velkomstbordet. Vi hadde veiskilt, noe som viste seg å være helt genialt med tanke på at gjestene ikke viste helt hvor de skulle! (bilde kommer).

Da var det over og ut for kveldens insirasjonstips..Det kommer flere slike innlegg, både fra kirken, bryllupskaken, festen, sangen mm.

NB: på instagram har jeg lagt ut et fellesbilde av alt jeg selger, samt at det kommer et innlegg i løept av begynnelsen i neste uke med detaljerte bilder av hva som selges. Send meg en mail på [email protected] om det er noe du trenger 🙂


 

 

Filip har blitt barnehagegutt!

..og vips så hadde vi to barnehagebarn, og vi begge var tilbake i full jobb.

Sannelig går ikke tiden fort når man har fått barn.

Filip hadde ordnet seg ekstra fin for damerne på avdelingen, og slått til med voks i håret og tøffe klær. Første dag gikk som en drøm, og det ble lek og fiskekaker uten noe problem.Det ble jo ikke lange dagen på han, men et par timer var helt greit for første innkjøringsdag. I dag, some r dag nr to ble det så jeg dro ifra han i noen timer slik at han fikk prøve ut det å sove i vognen sin i barnehagen, mens ejg hadde jobbintervju på jobb. Sanneli hva man får tid til inn imellom slagene!


Sjarmisen fikk dra i barnehagen i superdeilige klær, og endte opp med grå joggebukse fra newbie, grå body fra Lindex og grå genser fra Zarah.

Med sine 69 cm på strømpelesten, og ustø bein, virker han så liten i forhold til Lilja da hun begynte. Forskjellen er nok større fordi hun begynte tre måneder senere, og hadde lært seg å gå innen da. Hun hadde gått i 3 måneder før hun begynte i barnehagen, men utforskningsmessig så er filipgutten over alt, til tross for krabbing. Sjarmøren vår har til nå syens det har vært helt greit å få leke med traktorer og reserbiler i barnehagen, fremfor barniehår og rosa ting og tank som pryder lekekassen her hjemme. ..


…hmm, vet ikke heeeeelt hva jeg gjør her..? ..også oppå benken, a gitt! ! !

Nå er det bare EN UKE til FILIP VVALENTIN BLIR ETT ÅR, og sannelig så skal det bli stas å få en ettåring i hus !

Ønskelisten er lang, og i og med at vi ikke har noe uteklær til denne karen enda, og at strømmen av gutteleker så og si aldri har vært tilstede,  så er ønskelisten lang.

Sovedupp, og sånt..

“Det er nesten så jeg kjører av veien i det jeg skal prøve å holde henne våken. Jeg har tatt ibruk så og si alle midler, men veien hjem fra barnehagen blir for lang. For lang, varm, humpete og døsig. Hun har evnen til å få den harde og rette barnestolen til å virke svevende god å sove i. Det tar bare 5 minutter. Det er 5 minutter for mye. Uansett hvor mye jeg synger, gjør ablegøyer eller setter på favorittsangen, så er øyelokkene for tunge.”

Ja, fordi det er jo ikke så lett å være ei så lita og søt jente som så gjerne vil være oppe lenge lenge på kveldene, for så å stå opp tidlig tidlig og ikke få noen dupp på kveldsid. Duppen er på vei ut, og et nytt regime innføres. Vi har blitt frarøvet voksentiden i den siste tiden, nettopp på grunn av ei alt for våken og sta snuppe som overhode ikke skal sove. En dupp på 5 minutter i bilen er er enn nok til at hun ikke er trøtt når barnekvelden kommer, og rabalderet er i gang. Sovetid FØR 12, er det nye vi har begynt med. Ja, igrunn inst mulig soving.. noe vi som foreldre selvfølgelig merker når det nærmer seg middagstid..!

…strike a pose, mama! * Smiiiiil * Genser //HM//, Shorts //NameIt//, Sko //TOMS//

Nøkkelen for vår del er å være aktive og stille spørsmål. Det trenger ikke være avansert, men noe så man holder praten i gang. Hos oss er valg av middag en slager på vei hjem fra barnehagen, eller det å ha med en ekstra boks druer eller blåbær som hun kan spise på vei hjem.

I DAG, onsdag, begynte FILIP i barnehagen. Et eget innlegg om denne guttebassen kommer 😉