Årets første julegavetips!

Reklame | I samarbeid med adtraction

I det jeg går inn på kjøpesenteret kjenner jeg at skuldrene blir litt høyere, og stressnivået øker kraftig. Det er nesten så jeg begynner å kaldsvette, og motet jeg hadde bygd opp på veien hit, ble plutselig slått ut av meg. Jeg tittet ned på listen jeg hadde skrevet. “Julegaver jula 2020” var overskriften. Gud, som jeg hadde gledet meg til å bli ferdig med julegavene før desember skulle entre kalenderen, men nå sto jeg der innenfor dørene, klar for å erobre shoppingverdenen, og angret litt på beslutningen. Jeg følte meg handlingslammet.

Hvor skulle jeg liksom begynne!?

Listen min var lang, og ønskene var så som så. Etterhvert klarte jeg å samle tankene, og gikk systematisk til verks, og til slutt hadde jeg heldigvis fått krysset av flere på lista. Det er vanskelig å finne gaver, spesielt når man ønsker at gaven skal være gjennomtenkt, og ikke bare det første og beste man finner. Så jeg tenkte at til alle dere som er litt usikre på hva dere sjal kjøpe, kommer det noen tips her til både store og små. Håper noen av mine kupp kan gjøre din handling bittelitt enklere! Her kommer første runde tips:

 

 JULEGAVETIPS JENTE 4-6 år

  • Perler, spinner, TY bamser, dagbok finner dere her hos ARK.no  Hos ARK er det 40 % på nesten alle varer ut helga!! Så her kan man gjøre noen kupp. Sjekk feks ut kategorien KALENDERGAVER, så kan du finne mange gode kupp til gavekalenderen!.
  • Supersøte plakater til barnerommet kan dere finne hos posterstore.no Pusekatt sparebøsse HER
  • Kinogavekort kan du kjøpe HER, Rush gavekort kan du kjøpe HER og gavekort til Høyt og Lavt kan du kjøpe HER.
  • Morgenkåpe fra Hm finner du HER, søte kanintøfler HER, klokke HER, Neglelakker HER, My little Pony HER.

…og for å gi noe litt annet enn bare leker eller duppedingser, kan man jo feks gå for tur klær som ikke koster skjorta?

Bukse finner du HER og Genser HER, sko HER og lue HER.

Julegavetips til gutter 4-6 år, Jente 8-10 og gutt 7-9 kommer !!

…og fortell meg gjerne om det er noen av tipsene du benyttet deg av!