In The Making

Det er hektisk om dagen, og både hode og kropp koker. Vi har alle mann blitt syke, og knasker paracett som aldri før. Tørrhoste, feber, hodepine og halsbetennelse er så absolutt IKKE velkommen når man har sin mest hektiske uke i løpet av året! Ja, vi bygger om, og kaos er en flott fellesnevner. Kaos i den forstand at jeg ikke føler alt går etter mitt tempo, og at jeg ikke rekker å gjøre absolutt alt jeg vill!!

I dag er SISTE NOMINASJONSDAG på foreldremanualens BloggAward, og jeg ligger for øyeblikket som nr to

– med bare noen stemmer til mål! Vil dere hjelpe meg å vinne?

Stem på “Mamma Rachel” som 2012s mest Inspirerende Mammablogger HER! !

Ja, nevnte jeg det at vi overnattet på jobb? Natt til søndag ble det langdag, og da klokken var 05 synes vi det var for sent å dra hjem, for så å dra på jobb til 07, så vi fant frem soveposer fra loftet, og campet på jentegarderoben! Så har vi gjort det også! Koselig og intimt 😉  – men etter bare 1,5 times søvn, og nye 27 sammenhengende timer, er både jeg og Robin i hanglende form. Stakkar Filip er med på slep, men er overraskende fornøyd! ! !

I morgen kommer tørrvareindustrien for å fylle inn varer, –  det vil si feks Toro, Stabburet, Lilleborg – som er produsent av varene. Etter mrogendagen kommer butikken til å ta mer form, men jeg frykter at morgendagen er dagen med mest kaos og at våre timer vil bli laaaange og MANGE!

For de som ville se litt av butikken så er det tre bilder her. Øverste er fra timen vi stengte butikken, og vi hadde solgt ALL frukt til 1/2 pris!! Det så ikke ut!! Bilde nr 2 er ifra da vi hadde “pakket sammen” butikken, og bilde 3 er ifra da vi hadde fylt tilbake varene i nye hyller. Vell og merke at etter dette, fikk vi t semitrailere med NYE varer, og da så det ut som bilde 2 igjen!! Nå derimot har jeg dekket til fest. Tacokalas på innfyllere – made by Mormor & Robin! –

Da er det tid for en etterlengtet dusj, et glass sjokomelk (..bare MÅ ha det!) OG en god natt søvn..

 

Og du? – Husk å STEM da!!

Vinner jeg kommer det en SAFTIG giveaway fra Rema 1000…!  – (i disse Remabutikktider blir det Remakonkurranse!!)

 

 

 

Innspurt!

Vi er igang med å bygge om butikken, og vi har nå jobbet i 27 timer i strekk, med kun 1 timees søvn..! Galskap!! – men sannelig blir det ikke veldig fint! :D:D

Det er også innspurt i avstmningen om ÅRETS MEST INSPIRERENDE MammaBlogger  – og jeg er nominert. Jeg trenger din hjelp til å komme meg til tops!

Håper du vil ta deg tid til å stemme på meg HER 🙂

Ønsker du å følge både meg og butikklivet litt nærmere, kan du legge meg til på Instagram: Rachelhauan

– da er det ostesmørbrød og rett i seng her!! –

 

 

Mammsen Tipser: NY spennende nettbutikk

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en ivrig nettfarer, og at listen over gode nettbutikekr bare blir lengre og lengre. Noen butikker er bedre enn andre, og når jeg kommer over noe bra, så må jeg selvfølgelig dele med dere. Denne gangen er det barneklær fra nettbutikken www.babycity.no som er blitt handlet. Denne nettbutikken er startet av to foreldre som rett og slett synes det manglet noen merker på det norske markedet. Jeg synes det er spennende med nye merker, som feks Coccodrillo og inch-blue, og det er jo på sin plass at ejg deler nye og spennende ting med dere? Jaa!?

Det som er så flott med denne nettbutiken er at de for øyeblikket har FRI FRAKT + 20 % på ALLE bukser og gensre og 25 % på ALLE inch-blue tøffler.


Filip har på seg en deilig joggedress fra Coccodrillo, og Lilja har body + bukse fra samme merke. Nye tøfler til barnehagen var også en nødvendighet siden de vi har er “oppbrukt!”.

Filip: joggebukse (kr 127) + jakke (143 kr)  + tøfler – jogedrakten finnes også i ROSA!! 

Lilja: bukse(159 kr) + body (129 kr) + tøfler (199kr)


Da er det tilbake til sofaen og kosestund med de små. Lilja er fortsatt pjusk og har feber, så i dag blir det bare rolig før vi leverer dem hos svigerforeldrene mine og drar på nattejobbing i butikken!

Bilder underveis i ombyggingen kommer når jeg får tid!!!

VINNERE av biletter til SMåTROLLmessa er:

Janne Lange – 2 billetter

Anja Kalland – 2 billetter

Idunn Nervik – 2 billetter

Mari Samstad – 2 billetter

Helene Rødhammer – 2 billetter

 

Dere kan lese innlegget om småtrollmessa her, og ikke minst kjøpe biletter til dette spennende arrangementet!

JEG SKAL, SKAL DU?? 

(vell og merke i Trondheim…!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyond bedtime..!

Ja, nettopp, det er “beyond bedtime” for lenge siden. Mammsen har vært ute å tatt noen glass med herlige damer, og barna sover søtt. Jeg er godt plantet i sofaen med små sommerfugler i hodet og en brødskive med baconost. Ekte norsk nattmat. En trivelig kveld er tilbakelagt, og hele 12 jenter har kost seg på Bari med mat og vin, etterfulgt av downtown, mojito og pianobar. Det ble til og med noen “moves” på dasegulvet, før “damerne” takket for seg med fulle pupper og babysyken. En flott kveld, og det anbefales absolutt å “lufte sjela” litt!

Morgendagen byr på opphørssalg i en av mine favorittutikker, etterfulgt av barnekos og deretter stenging og tømming av butikk! Ja, og for den av dere som virkelig ikke har noe å gjøre denne helga, så er det bare å ta turen til Rema 1000 Flatåsen for å ta i et tak! ! ! Det blir døgnjobbing de neste dagene, og barna skal tilbringe kvalitetstimer med farmor & farfar. Jeg og Robin skal utnytte barnefritimene effektivt, og etterhvert skal dere få ta del i vår “butikk ombygging”. Heavy shit is going on! – men sannelig så blir det knall bra også! Jeg gleder meg vilt til å bli ferdig, og ikke minst til åpningen!

Da er det natta for denne kroppen! Sommerfugler på karusell er kanskje ikke en ideell “godnattform”, men med tanke på at dette innlegget faktisk skrives, så er nok formen ikke så “helt tosken” i morge heller! …for det å være dårlig har jeg faktisk ikke tid til….!

– jeg bestiller en stk FRISK Lilja, en stk blid Filip, en stk opplagt Robin, og en stk godform Rachel til Lørdag morgen! Takk!? 🙂

Klage, Syte.. – Get a grip!

Har dere noen ganger følt at du klager litt for mye over ting som egentlig ikke er å klage over? Eller kanskje “offer” deg over noe som egentlig er helt ok? Er det noen dager hvor ALT bare er helt på trynet, og alle “burde, skulle, vill tankene sniker seg på?

Flere ganger tar jeg meg selv i å “tråkke på meg selv”. Det skjer ofte de dagene jeg er litt ekstra sliten, og kanskje har tatt vann over hodet. Høres det kjent ut? At jeg har mye å gjøre? Joda, jeg LIKER å ha mange baller i lufta og at ting skal skje kjapt, men slike uforutsette ting som feks syke barn eller ting som tar lengre tid enn anntatt, er jeg ingen “fan” av !

Stakkar Liljamor er syk igjen, men her i heimen er det ingen ro å få. Mammsen må planlegge ombygging av butikk mens pappsen er på jobb, så da blir det plutselig hele familien på jobb. . Og for å ta dette tilbake til det jeg skrev først, om å klage litt for mye, så er det nettopp det jeg gjør i slike situasjoner. Jeg tar meg i å klage over at jeg må ha med meg ungene på jobb noe jeg egentlig ikke har tid til, men i bunn og grunn er det jo ikke noe å syte over, i og med at jeg har jo faktisk permisjon, og syke barn skal prioriteres før jobb! Selvfølgelig er disseto ukene ekstra hektiske, men til ettertanke så skal jeg bli flinkere til å ikke klage. Jeg skal bli flinkere til å se det positive i situasjoner og vri det til min “gevinst”.

Jeg har jo nevnt det tidligere også, at er det noe jeg blir sliten av, så er det syke barn. Spesielt nå som vi har to så små barn, så må jeg si at dette har vært vår største utfordring.Altså, dette med å få nok søvn! Syke barn + lite søvn + alt for mye å gjøre = dååårlig mammarachel!!

Så planen etter 1.februar er å SOVE, KOSE, TRENE, SPISE, GÅ TUR OG NYTE!!

Etter 3 dager med feber, er formen på bedringens vei, og vi synes at morgendagens planleggingsdag var helt midt i blinken.

I kveld har Filip og Lilja har kost seg i sofaen i NYE nattiser fra MeeToo fra  LilleMartine.

2pk nattis PÅ SALG TIL KR 99 HER

Åhh…babyene mine vokser så alt for fort!!!Se så store de har blitt!!

Til helgen er Filip 5 måneder!!


OG med det samme vi jeg tipse om at LilleMartine også har KIVAT ulldresser til 30 % nå!!!

Lilja ELSKER sin drakt, og den er absolutt å anbefale!!

Da skal jeg fortsette kvelden med sydentursurfing! ! !

FORRESTEN, så har jeg glemt å kåre vinnerene av SMÅTROLL MESSA konkurransen jeg hadde for en stund siden!

Kommer i morgen sammen med dagens vinner fra Knerte & Karoline!!

 

Dancingmoves from Lilja

Med en febersyk Lilja og en oppmerksomhetssyk Filip har dagen gått i ett. Jeg og Robin har lenge planlagt at dagen i dag skulle brukes til å bestille varer til nyåpning, noe vi trenger mye tid til og da helst barnefri. Men nei da, med vår flaks så fikk vi to barn utålmodige og syke barn, akkurat i dag!Uansett, nå er klokken snart midnatt, og jvi har akkurat kommet hjem. Mamman min har passet barna i noen timer etter leggetid, så vi fikk dra oppover for å få gjort litt. Synd men sant, så ble vi ikke ferdige, og jeg må atter en gang tilbringe en dag på butikken med to kids!Se det positive i det? Jaaaada!

De gangene jeg er litt lei, og helst vil legge meg ALENE på sofaen og bare sove, tar jeg frem telefonen og ser på denne videoen av snuppa mi.

Så i kveld har jeg sett denne filmen flere ganger…!

 

Love u, sweetie <3

Jentetur til London

Det har aldri skjedd før, og sannelig ble jeg ganske satt ut da mitt MASTERCARD ble avvist etter noen dager på shopping i London. Åherremin var de første tankene som streifet meg, hva i alle dager har jeg kjøpt!!??Grensen er nok på 10 000 kr, men neimen om jeg hadde kjøpt SÅ mye. Altså, var vi på shoppingtur så var vi på shoppingtur, men å svi av så mye penger bare fordi man vill, er jo ikke akkurat smart. Så jeg krysset fingrene på at det var noe annet som hadde blitt trekt derfra. Heldigvis så hadde jeg rett!!

Unasett, overtrekt eller ei, så ble jeg 7 par sko rikere, 6 jakker, 2 kjoler, 1 bukse, 10 smykker, litt joggeklær fra Nike og en del barneklær rikere. Garderoben fikk et løft, og det er på tide å rydde bort gravidbuksene og utslitte joggeklær! Jeg er jo tross alt igang med “mission HOT mama”, så da skulle det bare mangle at det ble litt utskiftninger.

I og med at vi stort sett var opptatte med å handle, ble det lite bilder av annet enn oss selv. Sightseeing hadde vi rett og slett ikke tid til. Det skal sies at det ikke er første gang vi var i London, så vi har allerede sett Bigben x-antall ganger, vært på madame tussauds med kjendisene, streifet gatelangs på markedene i notting Hill, opplevd Soho på nattestid, badet i fontene, sett Buckingham Palace, fått overblikket i London Eye, og ikke minst vært på musical, så vi hadde ikke behov for noe kulturinnput denne gangen.

Vi har rett og slett bare kost oss!


Trondheim – Oslo – London!


Vi brukte hele 3 timer bare på TopShop, og fikk unnagjort de fleste “må innom” butikkene på fredag. Shopping fra morgen til kveld!!

Mamma hadde tatt med seg søskenbarna våre til london “tilfeldigvis” samme helg som oss, så det ble lunch med dem 🙂

Etterhvert tok vi turen til Primark, en gigantisk butikk med veldig lave priser – MEKKA! Her måtte vi selvfølgelig ha det litt gøy! 


Vi følte oss nesten som superstjerner der vi sto inne i butikken med flere kamera rundt oss 😛 (vell og merke de i butikken og mamma som tok bilde!)

Og selvfølgelig har Instagram blitt flittig brukt på turen. ikke minst SnapChat..! Har dere det? Genialt – og morsomt!

Fredag kveld ble det bytur på oss (altså, på kveldstid..), mens på Lørdag ble det rolig kveld sammen med jentene.

Takk for en finfin tur kjære søster (..og bror som også betalte biletten min!!)


Minner dere på Giveaway fra Knerten&Karoline – Gavekort på 500kr –

 

 

 

 

Im Back – med RABATTKODE og GIVEAWAY til dere!

Da var endelig beina plantet på norsk jord, etter flere timer med forsinkelser, og en tilbakelagt dag på “jobb”.

Det er bare en uke til vi stenger butikken for å bygge om, så det er mye som skal gjøres før den tid.

Noen dager i London har gjort susen, både for selvtilitten og garderoben, og bilder fra turen kommer etter hvert 🙂

 

I mellomtiden så kan dere kose dere med GIVEAWAY og et knalltilbud fra nettbutikken Knerten & Karoline.

Ved bruk av koden: Rachel

får dere hele 20 % på deres kjøp i nettbutikken – OGSÅ allerede nedsatte priser, så her kan man virkelig gjøre et kupp!!

GIVEAWAY: Gavekort på 500 kr fra knerten&karoline

LIK Knerten & Karoline på facebook, og skriv hva dere synes om nettbutikken i dette blogginnlegget

Her er mine favoritter til gutt, og siden jeg allerede har et gavekort liggende på vent i denne butikken, kommer noen av disse godsakene straks i posten!!

Jeg liker spesielt godt DENNE blå drakten!!

 

Her er mine favoritter til jente, og tro det eller ei, så er det nok noe av dette som også er på vei! ! !

Liker spesielt godt tunikaen i midten, som kan kjøpes HER.


 

LØP OG KJØP!! Det er fortsatt mye snadder igjen på salget, og husk, du for 20 % på disse varene også!

Uansett hvor mye du bestiller, er fraktprisen på 79kr !

Vinneren kåres TORSDAG 24 januar kl 20.00

PS, så blir jeg VELDIG glad om dere stemmer på meg som ÅRETS mest INSPIRERENDE mammablogger hos foreldremanualen HER.

Inspirerende mammablogger – “mamma Rachel

Melodi Grand Prix!

Du skulle kanskje tro at selv om jeg mest sannsynlig er på shopping og fult opptatt med det,  ikke har tid til å tenke på melodi grand prix?

Joda! Selvfølgelig har jeg det!!

Vår kjære venninne Carina Dahl er med, og vi ønsker å heie henne frem til finalen!

Hjelp oss å få denne herlige jenta med videre!

Carina Dahl er deltager nr.2  – Telefon: Ring 829 49 001-002 (Siste siffer i nummeret tilsvarer melodienes nr i konkurransen) SMS: Send nummer på låt til nr 26600. Ingen kodeord. Eks; 2 til nr 26600
Det koster 5 kr per stemme, enten man bruker telefon eller SMS.

Hør den nye sange in Itunes – Sleepwalking

Følg med på MELODI GRAND PRIX I DAG KL 19.55 PÅ NRK !!

Our Limmo! (Søskenvogn… )

Det er ikke alle unger som kan si de triller i en “limmo”? Det er ihvertfall det jeg kaller den nye søskenvognen vår fra Beemoo. Vognen er lett å trille, og har 20 kombinasjonsmuligheter! Foreløbig bruker vi den med bagdelen vendt mot meg, o Lilja mot gå-retning. hun storkoser seg, og jeg er overbevist om at når Filip kan begynne å sitte i sin del, så får de MYE god selskap i hverandre !! Navnet “limmo” kommer av at vognen virker lengre enn en vanlig vogn, selv om det ikke er det.

Flere har spurt meg om vognen er god å trille i nå på vinterstid. Da må jeg si at den er som en helt vanlig vogn. Julene kan låses, og med et smalt grep (håndtak) som på “vanlige” vogner, synes jeg at jeg får mer kontroll over vogna. Jeg har trillet mange turer både på nysnø, is og slaps, og det gikk helt fint! (…noe som derimot må jobbes med er styrken i armene OG kondisjon!!)

Vognen under finner du hos Jollyroom HER, og er av typen Beemoo Premium Søskenvogn til 3995 (50 %).

Nå har Jollyroom tilbudspakke med SØSKENVOGN + BILSTOL + BAG TIL VOGN for bare 5799 kr – 53 % avslag! Se tilbudet HER.

//innlegget i samarbeid med jollyroom.no//