Cyber Monday – galskapen fortsetter med 30 % på ALT!

//reklame//

Flere av dere har sikkert handlet noe i løpet av den siste uken i forbindelse med årets BLACK FRIDAY? Det har jeg.. Jeg har faktisk vært strukturert, og skrevet liste, og tatt for meg ulike tilbud på de forskjellige butikkene. Så i år har jeg faktisk gjort noen kupp..! Men det stopper jo ikke her. Desember er en måned for handlegalskap, så mer av dette blir det nok med både døgnåpent, supertilbud, juletilbud, ekstremsalg osv. Ja, for ikke å snakke om kommende mandag, som er årets CYBER MONDAY! Butikkene markerer dette som dagen som avslutter ekstremsalget som har vært, og setter varene ned ytterligere. Dette gjør de også hos www.knertenogkaroline.no, som kjører 30 % på HELE BUTIKKEN ut mandag 27 november.

KODEORD: BFCM30

30 % på alt av ULL, ytterklær og alt det andre i nettbutikken…!

Jeg har allerede kjøpt inn julekjoler til jentene, og flere julegaver er på vei hjem etter fredagens handling.

Ofte kjøper jeg klær til ungene til neste år på slike supersalg, som feks ull, votter, luer, sokker.

Ellers er det jo masse annet fint i nettbutikken, og nå som vinteren kommer, er det kanksje flere som trenger å skifte ut en utedress? Våre kan sjeldens arves da de rusjer og styrer så mye på vinteren at de har en eller for for sliteskade ett eller annet sted. Sånn ca alltid.

Tilbudet varer ut mandag 27 november, og frakt tilkommer 🙂

//reklame//

Hello november, but goodbye..!

Jeg har slumret lenge. Kanskje litt for lenge.

Dagen starter så brått, men likevell så stille. Da er jeg alene. Jeg har hodet mitt for meg selv. . .

I kledd en tykk bobblejakke, skraper jeg is av ruta, og trekker pusten godt. Kanskje er det mitt største åndedrag frisk luft denne dagen. Kanskje den eneste utetiden sinnet skulle få. Mørket er der både når jeg drar og når jeg kommer hjem,  og dagene virker merkelige. Dagene forsvinner og begynner før jeg knapt rekker å reagere, og vips så har flere uker rast forbi. Oktober ble en merkelig måned, og november har fulgt hakk i hel. Mørketida kom brått på i år, og sannelig har psyken måtte jobbe med å både bli ett år eldre, trøblete og eviglange dager på jobb, hverdagens milelange liste av utfordringer, en kropp som streiker når man minst trenger det, høstens uendelige barnebasselusker, og andre utfordringer man møter på i livet.

Jeg kjenner at desember er på vei, både på godt og vondt, og er fast bestemt på at dette skal bli den beste måneden på lenge, på alle plan. Kanskje er det litt vemodig at jeg gleder meg til at julebaksten er ferdigbakt, at julegavene står klare til utlevering, at juleantrekkene er klare og at huset er vasket, men  jeg derimot gleder meg til å rusle rundt i byen å se på julelys, dra på aketur i mørket, drikke kakao og krem midt i uka, juletrepynting, julefilmer, julemusikk, og ikke minst, å springe flere tusen skritt på jobb, og se butikken myldre av julestemte kunder.

<3

Hello November!

November har alt satt sine spor, og det å skrape is fra bilen om morningen er noe man tydeligvis bare må venne seg til.

Her i huset har vinterklærne begynt å komme frem, og spesielt i barnehagen begynner det å bli viktig med varme og gode klær. Ungene leveres stort sett i ull i barnehagen, men det er også viktig med gode ytterklær. Vi har prøvd ut mange typer og merker opp igjennom tidene, og det er slett ikke alltid at ungene har klær fra samme merke. Havet av vinterdresser er stort, og utvalget er enormt. Både i passform, farge, kvalitet og funksjonalitet. Noen vil ha dress, mens de litt større ungene vil ha todelt. Feks kan en 3 pring ha helt andre vinterdressbehov, enn en 6 åring, så det er også viktig å tenke på hvordan klærne brukes.

Nå har vi testet ut vinterdresser fra Didriksons og vintersko fra Superfit fra jollyroom.no, som har kommet best ut i flere tester.


Dene fine lille luringen har på seg denne dressen fra Didriksons, og fåes nå til 25 %

Høstens nydelige farger!! #grønterskjønt


Filip i knalltøff gulfarge på vinterdressen sin <3 #gulterkult

Lilja fikk velge farge selv, og endte opp på rosa..!

Funksjonelle og fine dresser 🙂

//jollyroom.no//

The inside story: livet

Noen ganger blir man sittende fast i livet. Ikke alt er slik det skal, slik man tror, vill, eller slik man ønsker. Noen ganger må man stoppe opp, og la livet bruke tiden. La tankene forholde seg enkle, og ikke komplisere og avansere det man har og ønsker. Sortere. Noe ganger kunne jeg tenkt meg tilbake i tid, eller bare stoppet opp. Noen ganger løper de i fra meg begge to. Tiden, og livet. Det er de slagene livet gir oss, som ofte får deg til å bytte gir. Til å få øynene opp for valgene du tar, og ikke tar. Livet leves ikke i svart hvitt, og det er i gråsonene man blir voksen.

…plutelig våknet jeg fra en evig lang gråsone.. alt ga plutselig mening igjen..jeg hadde kanskje blitt litt mer voksen..!

Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff

– Man staver ikke kjærlighet, man føler den, svarte Ole Brumm. .

  <3