Hektiske dager – NÅ:jentehelg!

I helga er jeg og Lilja hjemme alene. Robin har tatt turen til lillehammer i bryllup til en kompis. Vi valgte å ikke bli med pga lang reise, Lilja må i seng, osv..så vi koser oss på sofaen istede.

Som dere mødre kjenner til, går dagene i ett. Er det ikke bleieskift eller mating, så er det husvask, cafébesøk, skravling med venninner eller andre syssler å bedrive dagen med. Jeg føler jeg ikke har tid til noe som helst, men likevell gjør mer enn noen gang…!

Lørdag var jeg hos Stine med Katrin og lagde middag, og videre i bursdag tiL André. Søndag var vi på Frosta hos foreldrene til Robin. Mandag var vi på lang tur + i byen og gikk fakkeltog. Tirsdag var jeg på barseltreff med Grete og Janne for å spise opp kaker etter Mathias (guttebassen til grete) sin dåp. Onsdag var jeg på Café med Stine og Katrin og videre til Tine på kvelden. Torsdag var vi i Pirbadet og på kvelden dro jeg på hytta… Fredag ble rolig..!Innimellom her har jeg bestilt dåp, booket bryllupsdato + lokaler, bestemt mat til dåp + laget dåpskort….

YOU SEE???

…..resten av helga skal jeg og Lilja bare kose oss på sofaen. Kanskje en liten tur ut med smågutta, men ellers bare rolig! Det tror jeg vi begge har godt av etter en hektisk uke…!Da var treningen i gang..!

Jeg har satt meg et mål og en dato. . .

Søndag hadde jeg min første treningsdag på Impulse. . . og de fleste kjenner til følelsen man har “dagen derpå” etter første treningsøkt på lang lang tid. JO, man er noe inni H****** stiv og støl. Jeg trente bein, skuldre, mage og korsrygg, og følte meg rett og slett ubrukelig da mandagen kom. Men har man satt et mål, så er de første dagene de enkleste. Da er jeg mest motivert, så jeg kunne ikke stoppe etter en dag. Jeg tok med meg minifamilien (Lilja og hundene) på en lang tur fra Sunnland til Fossegrenda. Videre til Nedre Leirfoss og bort til Sluppenbrua og opp til Sunnland igjen. Turen tok ca 70 min med barnevogn og hunder, men uten hadde jeg klart det kjappere. Litt av treningen er jo at barnevognen skal være med, og samvittigheten lar hundene blir med… Man kan jo ikke gå på tur uten å ta emd hundene når man har hunder!!Sovehjerte

Det er kanskje skummelt å si det, men de siste fire dagene har Lilja sovet i 8 timer i strekk om natten. Vi legger henne ca 11, og da sover hun til 06-07. Så får hun mat og ny bleie, så legger vi oss i senga igjen, I voksen senga denne gangen. Da ligger vi våken en stund, og plutselig har vi begge sovnet, og våkner uthvilt i 10 tiden… LUKSUS!!!

Småttisan kose sæ <3

Sommer & Sol på Frosta

På søndag våknet vi til fuglesang og solskinn. Før vi rakk å komme oss ut døren på formiddagen hadde temperaturen steget opp mot 25 grader. Vi pakket med oss det nødvendigste, og satte kursen mot Frosta Camping der foreldrene til Robin har vogn. Vi koste oss i sola med grillmat og bading. En herlig avslutning på uka, og en god oppladning til neste uke. Søndag kveld bød på film og godis!Vi lufter tanker og sinn..

Jeg og Lilja tok med oss Casper & Lilo og gikk oss en tur for å lufte hodet. Når man sitter inne å ser det tragiske som har skjedd på tv, begynner man å kverne informasjonen om og om igjen, og jeg føleg jeg blir gal. Hjelpesløs.Solbrilletest..?

Robin og Lilja i byen for å kjøpe seg solbriller… Hehe.. Det ble desverre ikke noe på noen 😛Det er Ubegripelig..

En hel nasjon er i sorg. Hvem hadde trodd dette skulle skje her hjemme i Norge? Det er ubegripelig, og ord kan ikke beskrive følelsene. Jeg kjenner på kroppen at det er noe som har skjedd. Noe alvorlig. Først og fremst går tankene til de overlevende, pårørende og de som mistet livet.

Jeg synes det er vanskelig å ordlegge seg om og i en slik situasjon. Vanskelig å oppfatte at det virkelig har skjedd.

Jeg og Lilja har tent lys og sendt gode tanker i dag. . . vi føler oss hjelpesløse i situasjonen. . .

 

Ut på tur, aldri sur..! bare veldig varm..!

Søndag formiddag bar det ut på tur.Med Lilja på magen, to hunder og mann bars det avgårde til Nedre Leirfoss. Ruten vi gikk var sånn ca 1 mil, og det kjentes på kroppen! Lilja var fortsatt forkjølet, så hun var ikledd lue – men den måtte vi droppe underveis. Stakkar liten, det er da måte på hvor varmt det skal være til henne…

Fra og med søndag bestemte jeg meg for å begynne å ta sit ups. Jeg var kanonferdig etter 75 stk (3×25), men jeg er fast bestemt på å fortsette med dette hver dag..så kan det jo hende jeg skimter magemusklene etterhvert også!

Etter turen plantet jeg litt blomster og solte meg, og resten av kvelden lå vi alle 5 på sofaen. Deilig søndag!!

Robin koser seg i sola!


 

Vi har fått brostein utenfor inngangspartiet, så nå har jeg pyntet med blomsterpotter 🙂 

 

Magebilder før og etter fødsel..

Det er sikkert noen som lurer på hvordan magen blir etter fødselen. Det ligger jo i kortene at man ikke er helt som før.

Jeg gikk opp 14 kg, og nå har jeg så og si gått ned alt, bare ved hjelp av å amme. Enkelt!

Er man sunn og normal før svangerskapet, har du ikke noe å bekymre deg over. kroppen rydder opp selv 🙂

Jeg er ihvertfall ikke stresset over at jeg ikke skal komme meg i form. Nå er det gått 6 uker, og jeg kan begynne å trene styrke igjen. Det skal bli godt, og da regner jeg med de siste kg forsvinner.Jordbærsyltetøy!

Som mor så følger det tydeligvis med at man skal lære seg mer enn å skifte bleier, så jeg har laget jordbærsyltetøy for første gang alene. Og sannelig ble det ikke supergodt!!

…bare litt synd at Robin sat etter at jeg hadde laget alt at han ikke spiser syltetøy, så jeg må spise alt selv! HJELPES! Noen som vil ha litt syltetøy, kanskje??

36 bokser syltetøy..!


Småttisene koser seg i sofaen mens mammsen slapper av og ser tv! GODT!