Girlsnight !

Det ble en koselig kveld i går. Vi tok bussen videre til byen, og endte opp på det jeg kaller en “fjortissplass”.
Studentene har invadert Trondheim, og det vises på utelivet. Mye folk i gatene, lange køer, all verdens av pussige påfunn gjennom fadderuka, kåte små gutter og jenter som ikke klarer å holde fingrene fra hverandre på dansegulvet og en snittalder på 20 år. . . sikkert akkurat slik det var da jeg var 20 år og singel!

Verken utelivet eller jeg er det samme som før. Før møtte man alltid kjentfolk på byen, mens i går så jeg ingen!

Vi trosset 20 åringer og kåte mannfolk, og hadde det morsomt på dansegulvet. Rockefoten var som før!

…….TAKK FOR DET!!!

Klar for min første tur ut på over ett år!!


Anne Lise & Meg

Sonja & Meg

Tine & Ingvild

Anne Lise & Mari

Anne Lise, Sonja, Tine, Ingvild og Mari

Ready to Rock the Danceflor!

I går var det min tur til å ta på finstasen og stiletthælene for en real “aften” med jentene. Jeg hadde ikke smakt en dråpe alkohol siden juni 2010, så jeg var spent på hvordan formen kom til å bli utover kvelden. Mens Robin lagde middag, fikk jeg endelig litt alenetid på badet og kunne fiffe meg opp. – jeg hadde tydeligvis ikke vært så “stæsjet” siden før fødselen, så da var det på tide!


Kjolen min er kjøpt på Nelly.com

Legehjelp..! Jeg klør ihjel!!!

Akk, for en natt. De siste dagene har jeg hadd kløe. Ikke vanlig kløe, men ekstremt irriterende kløe. Får hvite nupper i huden, som forsvinner like fort som de kommer. De er intense når de er der, og vips så er de borte. Kommer tilbake etter noen timer, før de er borte igjen.. Har vært på begge lår, overarmer, ankler, korsrygg, rumpe…og nei, det er ikke dyrebitt… så, noen som har forslag?

Var hos legen som mente det kunne være hormonelt.. noen som har vært bort i det samme??

…beklager litt ekkelt bilde..

Snurreflette? En hår-vri..!

da vi var i Oslo så jeg at den ene servitøren hadde ordnet seg så fint på håret, så i dag var det min tur å prøve!

Morsomt å variere litt.. dette trenger man jo ikke så alt for langt hår til å klare heller.

Jeg brukte kun et hårbånd. Tvinnet håret inn i båndet.. pakket den ned i, på en måte..

 

Ut på tur , aldri sur!

Sola tittet frem, og jeg tok med meg minifamilien på tur. Lilja sover fortsatt mye på dagen, så når jeg ikke orker å rydde hjemme,leke med henne, ikke har avtaler eller en trang for å shoppe, så går jeg tur. Tiden fremover blir det mye gåing, og hvorfor kan jeg fortelle senere. Begynner å bli drittlei av å gå i Sunnlandsområdet igrunn…liker å gå i skog og mark, men synes det er stress å komme seg dit uten bil (-den bruker Robin til jobb).

Remakjøpmenn in town!

Denne helga er det klart for Rema 1000 årlige festdag, nemlig Riksmøtet. Her samles alle butikkene og administrasjon, denne gangen også med Danmark, for faglig input og sosiale festligheter. I og med at jeg er i mamma permisjon, har jeg sendt Robin avgårde på møte. Jeg skulle veldig gjerne vært der selv, men nå som han er “sjef” i noen måneder, så unner jeg han det dette året. MEN, Remajente som jeg er, klarte jeg ikke holde meg borte, så da de hadde lunch tok jeg og Lilja en tur til olavshallen i Trondheim for å få remastemningen. Lilja fikk selvfølgelig oppmerksomhet!

…gleder meg også til nye uniformer! Det skal bli stas..!


Alt fra H&M… deilig med litt høstklær!!

I morgen, eller en dag i neste uke skal jeg rydde klesskapet mitt for det jeg ikke bruker, og ikke minst det jeg ikke får på meg. Det skal bli godt!!!

Bilder fra Gravidshoot

Noen uker før Lilja kom til verden tok vi gravidbilder hos fotograf. . . Jeg tror ikke jeg har vist dere disse..Hipp hipp Hurra for Lillebror!

I morgen har Håkon bursdag, og i og med at vi reiser til Oslo i morgen, ble det selskap i dag. Kaker og gaver med familie og besteforeldre. Lillebror blir hele 20 år gammel!!

Jeg og Lilja slapper av etter en god middag

Robin mekker kylling og ris

Bursdagsbarnet Håkon & Lilja

Oldefedrene & LiljaFrisørtime og “falskhår”

Jeg har snakket om det lenge nå, og endelig har jeg bestemt meg for å sette på meg hår igjen. I dag var jeg hos Eileen på Ahead for å fikse på fargen, og dro deretter til Pilus for å kjøpe punkt extensions som Ronja skal sette på meg når jeg kommer til Oslo. Man ser ikke fargen helt her, men skal legge ut når jeg skal sette på håret.

Jeg kjøpte 6 pakker hår. 5 lyse i farge 60 lengde 50cm, og en pk i mørkt med lyst i. Jeg kjøpte den mørke fordi Eileen tok noen striper i håret, og da tror jeg det blir fint med litt spill i resten også.Vi får se!


I morgen ettermiddag reiser Håkon, Robin, Lilja og jeg til Oslo for å være med Ronja i nesten en uke. Lillebror Håkon flytter til Oslo nå for å gå Entreprenørskap på BI, så Ronja og Håkon blir nye roomies! Det kan bli spennende!!

20 timers hyttetur!

I går, etter Robin var ferdig på jobb, tok vi turen til hytta. Selv om det ikke ble lange stunden å være der, er det av og til godt å bare komme seg bort fra sofakroken hjemme, og slappe av på hytta. Vi koste oss med god mat, Lilja, smågutta, tur og godt vær. Etter vi hadde lagt Lilja i 22 tiden, hadde vi resten av kvelden for oss selv. Stearinlys, godis og kjærlighet <3 I like that!