Fødselshistorien min

 Etter festlighetene på lørdag, utnyttet vi en barnefri søndag med å sove litt lengre enn vanlig. Jeg hadde hatt en urolig natt med utallige doturer og kynnere, og følte meg mer eller mindre mørbanket da jeg sto opp. Kanskje var det selvpåskylt med tanke på stiletthælene fra gårsdagen, som til opplysning KNAKK på vei hjem! !

Uansett, søndagen forble en rolig kjærestedag med film.

Jeg nevnte tidligere at jeg har slitt med vann i hendene, noe legene mente var «Carpal Tunnel Syndrome». Utover søndag mistet jeg følelsen i hendene, og tok en telefon til føden. Mest fordi jeg hadde hatt økt undertrykk på fredag, og da fikk beskjed om å komme tilbake om det skjedde noe mer. Jeg fikk komme inn med en gang, så innen klokken var 16 lå jeg med en CTG på magen.

CTG målingen viste at jeg hadde sterke «kynnere» med rundt 5 min mellomrom, og masse små sammentrekninger mellom. Blodtrykket hadde steget, men ellers var alt fint. Hendene kunne de ikke gjøre noe med, og jeg fikk beskjed om at det kunne vedvare etter fødselen!! HJEPES!!

Jordmoren mente jeg hadde såpass bra sammentrekninger, at hun ville kjenne hvor moden jeg var, og etter litt fikling spurte hun om hun skulle hjelpe til litt.

Ehm, hjelpe til? HELL YEAH, jeg er klar!!

Jeg ble strippet som det så fint heter, og fikk beskjed om at det kom til å komme litt mer murringer, og at fødselen kunne komme alt ifra noen timer til flere døgn etter.

Vi dro hjem, lagde middag og tok imot Lilja som hadde vært på hytta til mormor & morfar?

Utover kvelden ble disse murringene sterkere og sterkere, og jeg begynte å telle. Selv som andregangs måtte jeg google HVA som var “kriteriene” for rier, og hvor lenge de skulle vare før man skulle dra til føden. Jeg følte det var NOE på gang, men hadde null tidsperspektiv, så jeg ringte mamma for å høre om hun kanskje skulle overnatte hos oss, i tilfelle det skjedde noe i løpet av natten.

Det var bare 3 dager til igangsettning, så jeg klamret meg til håpet om at jeg ikke behøvde denne timen…

Da mamma og pappa kom rundt 23 tiden, var jeg fortsatt litt i tvil om riene kom tett nok. Da var de på ca 50 sek – 1,5 min i varighet, og med et intervall på ca 3 minutter.


Mamma stilte et “kontrollspørsmål” for å se hvor vondt jeg hadde, og lurte derfor på om vi skulle ta oss en tur til byen på mandag. Da jeg svarte NEI, mente hun at det var på tide å dra til sykehuset, for hun hadde nemlig aldri opplevd at jeg ikke orket å gjøre noe slikt..

FØDEN NEXT! Arrival at 23. 00

En koselig jordmor fra føde Øst møtte oss, og før hun i det hele tatt hadde sjekket noe som helst, sa hun at jeg skulle være på sykehuset innen babyen hadde kommet pga komplikasjonene med fødselen til Lilja. Hun understreket at de skulle følge hele fødselen godt, og at vi nå skulle få komme oss “til rette” på fødestuen før hun begynte å undersøke meg. 

Jeg var mer eller mindre ivrig på å få vite HVOR langt jeg hadde kommet i åpningsfasen, og ønsket at hun skulle sjekke med en gang.

Jeg ba pent om hun  kunne være ekstra forsiktig når hun sjekket åpningen fordi jeg synes det er skikkelig ubehagelig og ekkelt. Jordmoren mente det var rundt 3 – 4 cm åpning, og kunne fortelle meg at jordmoren som hadde undersøkt meg tidligere på dagen hadde skrevet i journalen at jeg hadde 1-2 cm da. . . noe hun hadde GLEMT å fortelle meg!! jaja, jeg var ihvertfall igang..!

på grunn av at jeg hadde hatt en infeksjon i kroppen under siste del av svangerskapet, måtte jeg også få antibiotica under fødselen, og fikk derfor venflon på hånda.

Etterpå ble det målt blodtrykk av meg og lillebror, og deretter pratet jordmor en del med oss. Hun spurte om det var noe spesielt jeg ville si, eller hadde ønsker om hvordan dette skulle forløpe.

Jordmoren foreslo et varmt bad og avslappende stearinlys – noe jeg takket ja til!

Tøff som jeg er på dette stadiet av fødselen, forklarer jeg at jeg ønsker å klare meg legnst mulig med naturlige metoder, og at som sist var det deilig med et bad. Jeg måtte forsikre meg om at hun kom for å sjekke fosterlyden ofte i og med at det var her Liljas målinger ble dårigere. Hun sa at jeg var i gode hender, og at jeg måtte prøve å senke skuldrene og slappe av mellom takene.

Jeg prøvde så godt jeg kunne å slappe av mellom riene, men til tross for et mørkt rom, et varmt bad og sterinlys, var kroppen ikke i humør for avslapping. Kroppen kjørte kjent stil, altså HØYGIR!!

Etter rundt 1,5 time var det ikke behagelig å bade lengre, og utålmodig som jeg er, ønsket jeg å få sjekket fremgangen.

Jeg trodde ikke mine egne ører da jordmoren sa det bare var 6 cm!

BARE SEKS FUCKINGS CM??

Jeg begynte faktisk å tvile på meg selv. Jeg begynte å sammenligne fødslene mine der jeg lå med smerter og “bare” 6 cm åpning. Med Lilja hadde jeg kommet til sykehuset med 6 cm, og vips var jeg ferdig, men lillebror hadde andre planer!

Jeg sa til JM at jeg KANSKJE vurderte sterkere saker en naturen selv, og da var det ikke lystgass jeg hadde i tankene. Jeg sendte noen kommentarer ut i lufta om at dette ikke var noe jeg hadde meldt meg på, og at verden var urettferdig fordi kvinner alltid måtte føde, og vips hadde JM koblet opp lysttgassen. Jeg tenkte nok at om jeg klagde nok, så ville hun kjøre meg rett på epidural, men neida. Mine “gullkorn” om en naturlig fødsel lød som musikk i jordmors ører, så hun mente jeg var en kvinne av mitt ord…! For shure..!

Jeg gledet meg litt til å føle denne “tipsy” følelsen, og prate mye skjit pga lystgassen, men skuffelsen var stor, smertene større.

Det kan hende at lystgassen fungerte LITT, og jeg skal ikke slakte den helt, MEN på tidspunktet mellom 6 – 8 cm åpning, var det nok ikke noe i hele verden som var godt nok…Så igjen bragte jeg frem denne epiduralen i lyset. Jordmoren lo, og sa at nå skulle vi ta målinger, og om 20 minutter skulle hun sjekke åpningen igjen.

“20 minutter, du er gal dame!! – det er jo en evighet!”

Men jeg måtte smøre meg tålmodighet, og puste meg gjennom riene. Klokken var rundt 03, og innen 03.30 var JM tilbake. Hun forklarte at fosterlyden hadde blitt lavere, og at han var godt på vei ned og ut, og at vi ikke måtte bli bekymret når den ikke var like høy som den hadde vært tidligere. “Så lenge du har kontroll på at han har det bra, så har jeg ingen bekymringer”, sa jeg til JM.

JM sjekket åpning.

8 CM, og endelig snart i mål!!!

Nevnte jeg at jeg hadde bedt om epidural? Haha, jepp, I did it again! Men den jeg hadde møtt min overkvinne, og hun prøvde ved beste evne å lure meg ifra det, så hun ga meg et valg. Enten så kunne jeg få epidural, MEN da kom det til å ta rundt 20 min før anestesilegen var på plass, så måtte epiduralen få tid til å virke, og etter det var det kanksje på tide å presse, så da hadde den ingen virkning, og fødselen ville ta lengre tid. Det andre alternativet var at hun kunne ta vannet, og på den måten fikk jeg føde helt naturlig, og etter mitt ønske. Hun presiserte også at lillebror kom til å være ute raskere med dette alternativet.

….jeg var ikke i tvil! Det enkle er ofte det beste!!

 03.45 tok JM vannet

Lystgassen som hadde blitt skrudd på max i løpet av min “lystgassperiode” hadde omsider blitt min venn. Jeg følte meg som en full fjortis på vei til å gå i transe. Følelsen jeg fikk da pressriene kom for fult er ubeskrivelige, men det var som å sveve inn i en annen verden. Smerten var der, men på en måte man aldri klarer å beskrive.

Da vannet ble tatt sa JM at lillebror hadde hatt det flott i magen, og at vannet var klart og fint. Og ikke minst MYE vann, så kanskje han ikke var så stor likevell..

…only minutes, and we will know…!

Minuttene fløy avsted. Jeg viste at snart var han ute, og at til tross for smerten, var det verdt premien.

Noen press, så bare puste noen rier, for så å presse.

HODET VAR UTE!  – og jeg kunne høre jordmor si til assistenjordmoren at på neste så var han ute, og at han allerede med bare hodet ute lagde lyder..

Jeg kjente ikke smerten lengre. Alt jeg kjente var at jeg var varm mellom beina, og varmen bre seg i hjertet da jm sa at han lagde lyder. Jeg hørte etter om jeg kunne høre han. ET press igjen, og han var ute.

SWOP…….

Det tok bare sekunder før jeg fikk verdens herligste gutt på brystet. Tårene spratt, og følelsen var enorm. Jeg hulket, lo, kysset og smilte på en gang. Det var noe av det største jeg har opplevd, og bare denne følelsen gjør det verd å være den som bærer frem barnet. Ubeskrivelig.

Robin klippet navlestrengen, og etter det fikk vi ligge å beundre skapningen vi hadde skapt.

Den nydelig gutten vår som var så perfekt.

Lillebror ble veid til 3585 gram, 47 cm lang og hodeomkrets på 36 cm. En liten plugg <3

Totalt sitter jeg igjen med en herlig følelse etter fødselen. JA, den var vond. Svinvond, men så absolutt verd det.

 

<3

Home Sweet Home!

Det er absurd å tenke på at det bare er 3 dager siden lillebror lå inne i magen, og jeg var en humørsvingende høygravid kvinne på stiletthæler.

I skrivende stund ligger en sovende lillebror bare millimeter ifra meg. Det er en ubeskrivelig følelse å bare sitte å se på hva man har skapt. At dette er resultatet av kjærligheten mellom meg og Robin er fantastisk, og vi er begge enige om at det å lage barn er noe vi virkelig kan.

Vi kom hjem fra sykehuset i går, og det er enda veldig “nytt” å være tobarnsmor. Som mange andre får også jeg mine “aha – opplevelser”, og jeg skal innrømme at det å komme hjem fra sykehuset etter 2 dager, mot 10 dager somd et var med Lilja, er totalt forskjellig! Med Lilja hadde jeg alle plagene etter svangerskapet på sykehuset, men hadde mer enn nok med å fokusere på Lilja, at jeg ikke hadde tid til meg selv om mine plager. Nå derimot, sitter jeg i sofaen og gidder knapt reise meg fordi jeg har vondt. Vondt både her og der, og er igrunn litt irritert på meg selv over at jeg ikke tenkte på dette. Forberedte meg selv på noe jeg var klar over. Det er ikke snakk om noen depresjon her altså, men melkespreng og etter rier er mer enn nok for øyeblikket…!!

Lillebror svømmer i stolen sin!!

Kosestund <3

 

Skriver på fødselshistorien, så den kommer i morgen 😀

Jeg har blitt MAMMA!!

Søndag kveld var ventetiden over, og kroppen var klar for å bringe lillebror til verden.

Mandag 27.august. 2012, kl 04:00 kom verdens herligste nydeligste gutt, på hele 3585 gram, 47 cm og hodeomkrets på 36 cm.

Han var helt perfekt!

Fødselen var vond og fin, men detaljene og fødselshistorien kommer senere.

Vi har tilbragt tiden på barselhotellet sammen med prinsen vår, og forhåpentligvis får vi komme hjem i dag!


Stolt mor! ! Enn å få lov til å bringe slike mirakler til verden.. MAGISK! !


Navnløse Lillebror sover godt!!

Jeg kan love det var stas å få STORESØSTER LILJA på besøk. Hun skjønte på en måte at hun måtte være forsiktig, og var supergod på koseing med lillebror!

Hun er allerede godt inn i rollen som storesøster!


BARNA MINE <3

 

Jeg kommer med bilder fra fødselen og hele fødselsforløpet i løpet av i morgen 🙂 Alt må synke litt inn, og det å bli mamma en gang til må faktisk fordøyes!

 

Klem fra Mammsen & Lillebror

Rema 1000 Ansattfest på Clarion Hotell

I går var det klart for den store remafesten for ansatte. Det er 3 år siden forrige storfest, og det var sannelig på tide.

Jeg og Robin hadde sendt avgårde Lilja på hytta, så vi skulle få en helaften ute, og ikke minst sove lenge på søndag.

Vi dollet oss opp, og satte kursen for det nye hotellet på piren, Clarion 😉


My man, and me <3

Jeg må ærlig innrømme at det å skulle pynte seg som høygravid er sannelig ikke en enkel sak, så etter utallige kjoleprøvinger, ble det “mama in white”, og jeg følte meg ganske så fresh med krøller og det hele. Det skulle kanskje bare mangle at selvtilitten steg litt ved å fiffe seg opp litt når man stort sett suller rundt i joggeklær i disse tider!


Hu mor e klar t fest!!

Et av de store høydepunktene på en slik fest er at vi kårer butikkenes markedsfører. Dette er det gjeveste prisen en ansatt kan få i rema, og viser hvem som er “top nodge”. Det er disse som gjør en ekstra innsats for å holde arbeidsplassen super plass å være, samtidig får tingene gjort. Hos oss ble det Vegard Jonassen som ble kåret til årets markedsfører. Vell fortjent, hipp hipp hurra!

…Alex Roseen som konfransier….!


En flott gjeng i stemning!

Da klokken nærmet seg halvtimen over midnatt, sa de gamle farvell, og vendte snuten og ikke minst de opphovnede beina hjemmover.

“Ungdommene” fikk feste videre!

Familielørdag, sånn nesten!

ENDELIG var det en lørdag Robin hadde fri, og skulle være hjemme med jentene sine. Vi “planla” å sove lenge, en bedre frokost og småærend, før Lilja skulle avsted til mormor & morfar på hytta. Lørdag var dagen for den store Remafesten for ansatte. Altså, en helaften for våre ansatte, som skulle foregå på det nye hotellet på piren, Clarion. Med andre ord var denne lørdagen en perfekt setting til at Lillebror skulle melde sin ankomst. 

MEN, NEIDA!!!!

Før Lilja tok turen på hytta, var vi innom City Syd, og siden mammsen hadde en så fin veske, men som var litt for stor og tung til snuppa, måtte vi investere i en ROOOOSA veske! Dere skulle sett hvor stolt hun var. Rosa ballong OG rosa veske, det var stas det!

Antrekk: strømpis, shorts med rysjer på rumpa, lyselilla genser //WHEAT//, Genser + veske //HM//, Sko //FALKANGER//

Etter å ha satt av Lilja, hadde jeg og Robin noen timer for oss selv før den store festen, så vi la oss på sofaen med en film!

Her er forresten Lillebrors sovekrok inne hos oss…. ser jo sååå deilig ut å legge seg, så nå er det bare å komme!!

I følge kynnerene jeg har nå, så er nok ikke i dag heller..!

MEN, det bør ikke bli lenge til, fordi dette vannet so har plassert seg i kroppe min er snart ikke til å holde ut. Jeg har fått det som kalles “Carpal Tunnel Syndrom”. Hendene er fulle av ødemer, og skikkelig hovne. Jeg klarer såvidt å skrive, pusse tenner, kle på meg pga vannmengden i hendne presser på det som er av nerver. Håndleddene og armene blir ømme, og spesielt langefinger, pekefinger og tommel blir rammet. Det er desverreingen kur, og de fleste går tilbake til normalt etter fødselen. UTROLIG plagsomt, og er en stor faktor til lite søvn for tiden. Dogåïng og risting av hender er det som skjer på nattestid her i heimen!

For å syte LITT ekstra så har lillebror vært meget rolig de siste dagene, så på fredag var jeg innom sykehuset for en sjekk. Det viste seg at jeg hadde godt emd sammentrekninger, og at han ble rimelig irritert av disse, men reagerte som han skulle, så det var ingen fare. Jeg hadde nok med fostervann, og en stor baby med liten plass i magen. Undertrykket mitt hadde blitt høyere, noe som ikke var helt ok, men så lenge urin ikke hadde proteiner, var jeg “good to go home”. For de som ikke vet, så vil høyt undertrykk si at hjertet bruker mer kraft på å pumpe ut blodet. Dette er en av symptomene til begynnende svangerskapsforgiftning, så om det stiger mer, må man følge ekstra godt med. Jeg har lavt blodtrykk i utgangspunktet og ligger til vanlig på undertrykk på rundt 58, men nå var det oppe i 90…

Jeg fikk dra hjem, og heller komme tilbake om lillebror forble rolig eller allmenntilstanden min forværret seg.

Im still home! ….så da ble det fest!

 

Når kommer Lillebror???

 

<a href=”http://polldaddy.com/poll/6487644/”>Når kommer Lillebror?</a>

Freeeedag!

Jeg føler det er klappet og klart for at lillebror kan entre verden nå. I går hadde jeg laaang liste, og sannelig kan jeg klappe meg på skulderen og si meg ferdig med den!

 • Vaske 2 etg
 • Skifte på sengene
 • Vaske vinduer oppe
 • Vaske trapp oppe + nede
 • vaske 1 etg
 • støvsuge kjelleren
 • vaske klær
 • brette klær
 • poste bryllupsbrev til kirke

I går skulle jeg egentlig på min 4 akupunktur time, men etter dagens gjøremål var jeg utslitt og kvalm, så jeg sto over. Lillebror hadde også vært veldig rolig, så jeg brukte mye krefter på å overbevise meg selv om at han bare var sliten som mammsen.

Ellers så trives Lilja i barnehagen. Hun har sluttet å gråte når jeg drar, og mer eller mindre dytter meg ut døra. Når jeg kommer sitter hun 90% av gangene i dissa (husken), og vil ikke bli med hjem! Så det lover godt at skatten vår har det så flott i bhg at hun ikke vil hjem! De i barnehagen er veldig flinke til å skryte av henne, så jeg går jo alltid hjem med et inntrykk om at jenta mi er ei mønsterjente :PFor tiden kommer ordene, eller, etterligningene, på løpende bånd.

Lilja fikk jo så mye skryt for kjolen sin, så vi må si at sterke farger duger i barnehagen!

Den er forresten fra LilleMartine og kan kjøpes HER (finnes også i roooosa!)

 

Dagen i dag har vært merkelig, men fin. Vi tar den oppdateringen senere!

Nå er det kyllinglasagne og tvkveld på familien!

 

Den omtalte SYKEHUSBAGGEN!

Dagens facebookstatus lyder ” AJOUR – what a feeling”,

noe som innebærer at den berømte og omtalte sykehusbaggen faktisk er pakket og klar til avreise!

Det er så forskjellig hva man velger å ta med seg på sykehuset. Noen føler ikke de trenger noe spesielt, mens andre må ha både det ene og det andre.

Her er det jo ingen fasitsvar, men til de som lurer på hva jeg har pakket i min, så kommer en liten liste her:

Til hu MOR:

 • undertøy (briefs, sokker, ammebh, tøffluser)
 • Joggis (en stk blå joggedress kjøpt til anlending!)
 • 1 singlet
 • 2 t skjorter (..forrige gang var det jo melk over alt, så måtte skifte så ofte!!)
 • 1 stor god genser (..trøndervær = pleier å være kaldt!)
 • toalettmappe (litt sminke for å føle meg litt ok om vi får besøk + shampo)
 • Bind
 • Ammeinnlegg
 • RØD Solrik!  – bare må ha det…

Til “settingen”

 • Fotokamera (…ferdig oppladet så slipepr jeg lader!)
 • Videokamera (…ferdig oppladet!)
 • Helsekort + foreldrepapirer (…har ikke levert inn de enda jeg!)
 • Om jeg må vente til dagen jeg blir satt igang, tar jeg med pcn!

Til Hovedpersonen:

 • 2 x body (ulik str – med tanke på at han kan være gedigen!!)
 • 2 x bukse
 • 2 x sokker
 • 1 x lue
 • 2 x gulpekluter
 • 1 x smukk
 • 1 x strikket teppe
 • 1 x bamse
 • 5 x bleier
 • 1 x liten pk wipes

Til Pappsen:

 • Han får klare seg selv!
 • Vi bor nært sykehuset, så det er bare å kjøre hjem å hente det han trenger.


Man kunne hatt med så mye, men jeg lever i tro og håp på at dette skal gå bra, og at vi får komme hjem raskt. Mange lurer på om man trenger å ta med seg dopapir, men nei, jeg synes ikke man trenger det. Man kan jo skylde seg i dusjen om man har vondt, og tørke seg med et håndkle. Men som ejg nevnte over, alle har sine preferanser!

 

 

 

 

Permisjonsfeller!

Permisjonen har begynt, og jeg vil påstå at det er mange feller å gå i her. En av dem er shoppingfellen!

Når man først er ferdig med å vaske hus og bake flere hundre kanelboller, må man jo finne på noe for å få fokuset vekk fra den gigantiske lillebror som ser til å kose seg glugg ihjel i magen, så min “last” har blitt shopping. 

I går var jeg på mitt andre Pop De lux party, og sannelig ble det svidd av noen kroner. Jeg lurer sannelig på om dere ikke må vente på smakebitene til jeg har fått varene, MEN i mellomtiden har jeg jo andre godbiter jeg har handlet. Det er jo EKSTRA morsomt å gå i butikker nå som jeg faktisk kan se på både til gutt og til jente, men litt for ofte tar jeg meg i å se på jentebabyklær!!

Jeg er usikker på hentesett til Lillebror, men ser for meg at han må ha på seg noe koselig når han skal hjem! hehe… med koselig, da mener jeg slike farger dere seg under. Duse, rolige farger! 

LOVE IT!

Både Lilja og Lillebror har fått seg en volurdrakt fra MeMini, og en bukse fra Mini A Ture. Sistnevnte var på salg på Bebito, og salg er vi glade i, ikke sant?

Ellers sp har det blitt body og bukse fra Kappahls Newbe serie på lillebror, og Lilla kjole + strømpiser på Lilja. Pene skal man være i barnehagen også!

Den lyseblå luen på bildet er fra Ebay. My beloved EBAY! Jeg betalte rundt 70 kr for den, og har tenkt å bruke den til nyfødtbilder. Gleder meg!!

Jeg kunne shoppet til kortet var tomt, men for å være litt fornuftig så venter jeg til lillebror er født med å kjøpe noe mer.

Det er tross alt bare 6 dager igjen!!!!! SEKS DAGER! Galskap..!

 

Svangerskapsuke 38 og igangsettings-akupunktur

Overskriften sier kanskje sitt, men ja, i morgen har jeg kommet til uke 38,

og det er etter “ny termin” bare 9 dager til jeg ihvertfall er i fødsel.

For å prøve å forberede kroppen, og forhåpentligvis klare å føde før igangsettingen 29. august, har jeg gått hos Brit Mosbæk på Aku Med for å få satt modningsnåler (modningsakupunktur). Jeg har nå fått 3 behandlinger med modningsnåler, og i dag satte hun igangsettingsnåler. Hun mente nålene satt godt, og tok der de skulle, så hun tvilte jeg kom til å gå til onsdag i neste uke.

TIME WILL SHOW!

Jeg er enorm for tiden, og de som ikke har sett meg på en stund slipper stadig kommentarene “oii så stor du er” “du er jo myyye større nå enn med Lilja!!”

– JODA, tnx I know..!

Struttemagen – polert og fin!

 

SVANGERSKAPSUKE 38 – STATUSRAPPORT: 

♥ Termin: 7. september 2012 OG 24. august (igangsetting 29 august!!)

♥ På vei: 37+6

♥ Igjen til termin: 9 dager til igangsetting…

♥ Kjønn: ..en liten luring! 

♥ Navn: Hemmelig – so close, but yet so far ! !  Vi klarer ikke bestemme oss…..!!

♥ Aktivitet innenfra: This is a BOOTYSHAKER!!! – helst opp i ribbeina! Tottiser på høyre side er jo hyggelig 😉 

♥ Vektøkning: veknåla har KLIKKA og viser + 15 kg ! ! – ikke kom her å si jeg ikke har lagt på meg altså!

♥ Strekkmerker:…de er ikke velkomne her i gården!!

♥ Plager: …som perler på en snor! Ryggen har blitt bedre når jeg har tatt det mer med ro. Nå har jeg fått MYE vann i beina + er nummen i hender og av og til ansiktet..Magen er stor og kroppen er tung.. Im ready! 

♥ Utålmodig: JEPP!  – skulle helst vært ute i går!

♥ Tungt: Definitivt JA!!

♥ Humør: …litt mer emosjonell, kanskje?? 

♥ Melk i brystene: Råmelk har jeg hatt lenge

♥ Vann i Kroppen: …flere liter ekstra! 😛 

♥ Kynnere: Masse Masse Masse- blir igrunn litt sliten av dem! (..men det var slik sist også, no worrys!)

♥ Søvn:  …dårlig med det for tiden, altså…

♥ Sulten: …tja, igrunn bare sånn småkvalm, men må ha noe! 😛 

♥ Matkikk: back to watermelonas!

♥ Barnerom: Det blir inne hos oss foreløbig, så får han dele med Lilja når den tid kommer – eller i nytt hus!

♥ Innkjøp: ..mangler ikke stort, igrunn !

♥ Fødselen: …jeg har begynt å tenke på at denne ungen er diger. Men om et par uker så har jeg vell “godtatt” det også.. Foreløbig er det jo bare en vei ut..! 

♥ Hodet ned: Hodet ned og med ryggen mot venstre side av magen. Bein og føtter godt plantet under mine ribbein..! 

♥ Høygravid: ohhyes!

♥ Sykehusbaggen: ..ikke pakket, men jeg har påbegynt tankeprosessen om HVA jeg skal ta med!! 

♥ Neste kontroll: i morgen, 21 august!