Kveldens nylansering – barneklær –

//annonse//

I kveld vil jeg tipse dere om et nytt barnemerke fra Sverige, som heter ZUNSTAR. Barneklærne er inspirert av den Svenske skjærgården, og har fokus på lek. De ønsker å få frem vår og sommerlige følelser gjennom designet, passform, kvailtet, farger, detaljer og mønster. Plaggene er veldig myke og gode, og er perfekte til varmere dager..(eller innendørs, selvfølgelig). Zunstar er en del av Zunnybrands AB, som blant annet også forhandler UV klær fra Zunblock og Smiling Shark, som dere sikkert har vært bort i tidligere. ZUNSTAR har lansert sin kolleksjon i april, men mange deilige sommerplagg.

Ved å bruke RABATTKODE, får du hele 25 % på ordinære varer i nettbutikken

KODEORD: ZUNSTAR359

Rabattkoden gjelder til 15 mai. 2015


Lilja hadde på seg dette antrekket på lørdag, og fikk så mye skryt for de nydelige fargene! Lilja likte den nye kjolen sin veldig godt, også var det jo neste samme farge som Elsa i frost hadde, og det gjorde den jo ikke mindre populær… kjolen kan finnes HER, og tights HER.

Størrelsene går ned til 74/80, og her har Fiola matchende kjole som storesøster, bare i mørkeblå. .

Filip er en “lommegutt”. Han ELSKER lommer og jakker.. så det var midt i blinken med begge dele. Både jakka og buksa er utrolig kul på, og er en av de tøffeste joggebuksene jeg har sett. Maritim, og behagelig! Buksene finnes i flere farger, både til gutt og jente.


….vi må finne på noe sprell når vi er hjemme, så denne formiddagen ble det full rulle med målbåndet. Tenk så gøy man kan ha det med et målebånd. Ungene lå på slep, mens mammsen fikk trent frem og tilbake over gulvet. Ungene lo så de grein, og ville ikke at leken skulle ende:P

Har noen av dere tenkt å handle UV klær til sommeren?

Kunne dere tenkt dere en rabattkode fra Zunblock og Smiling Shark?

Legg igjen ditt svar, så kan vi håpe på at det dukker opp en rabattkode! !

 

VINN produkter fra Libero – en forelder danne, nå kan pappa føle graviditeten på kroppen!

//annonse//

Det er rart å tenke på at det snart er 8 måneder siden Fiola Sofie ble født. Tiden etter fødselen har gått veldig fort, og om noen uker begynner jeg i jobb igjen. Robin overtar stafettpinnen, og gleder seg til litt mer tid med barna. Jeg er heldig som har en mann som har stilt opp hele veien, og som virkelig bryr seg om det å  være pappa.


De fleste par har sin egen måte å takle et svangerskap og det å bli foreldre, og for å gjøre det litt lettere for den kommende pappan å føle en graviditet på kroppen, holder Libero på å utvikle noe som heter Baby Buzz. – et armbånd som begge foreldrene har på seg under svangerskapet. Når barnet sparker eller beveger seg i magen, kan mammaen trykke på armbåndet sitt og sende en liten “buzz” til partnerens armbånd, slik at det vibrerer. Tanken bak armbåndet er at foreldrene skal kunne dele graviditeten med hverandre på en helt ny måte.


– Jeg skjønner godt at det ikke er spesielt lett for dere kommende fedre å skjønne hva vi mødre går igjennom, føler og mener under et svangerskap. Og med en ekstra dose hormoner i tillegg til å lese seg både ør og forrvirret på alt som står skrevet på internett, er det ikke rart at noen fedre velger å skygge banen når det kommer til svangerskap, diskusjoner om barnevogn og den slags. Mange føler kanskje at det ikke er “noe de kan gjøre” før babyen har kommet, og at det er den vordende mor som styrer showet. Det er det jo i grunn også, men det finnes flere måter som dere fedre kan delta på. Og som oftest setter kvinnen ekstra stor pris på å bli sett og hørt i denne perioden. . .

Det første “møtet” er ultralyd. Det å være med å se den lille spira i magen utvikle seg til å bli et menneske som du har laget. En prestasjon som gjør deg til en skikkelig mann, kjæreste, og ikke minst, PAPPA. For noen stiger stoltheten i det de vet om de skal bli foreldre til en jente eller gutt, mens for andre er det i det sekundet de kjenner babyen sparke for første gang. Hos noen er det en fødsel som må til, mens for andre holder det å vite at de skal bli foreldre. Vi kommende mødre har forskjellige svangerskap, men det er selvfølgelig en ulik opplevelse for fedrene også. Vi kvinner sitter på følelsene og informasjonen rundt det å skal bli mamma, og det er lett for oss å tro  at mannen i huset “ikke bryr seg”. Denne tanken tror jeg mange får nettopp fordi det ikke har vært en metode man kan bry seg “mer” på, enn å stryke på magen, være med på ultralyd og fødselsforberedende kurs. Det å vente på et barn som dere har laget sammen, som kroppen skal bære frem, og som er en miniutgave av deg og din kjære, er en fantastisk følelse.

Jeg får gåsehud på kroppen når jeg ser filmen, og ser hvor glade fedrene er over å få ta litt mer del i svangerskapet. Selv om de vet at det er “mamman” som har trykket på knappen på armbåndet, klarer de å se gjennom akkurat dette, og en av dem betenger det som “a sms from the baby”. .”det er mitt spark. min måte å føle babyens spark på”.  Mødrene har observert at mennene setter pris på å få ta del, og forklarer det nesten som om at de “holder pusten” når barnet sparker. De kan også snakke om at “barnet sparker så mye for tiden”, og ta del i levemønsteret. De kommende fedrene følte en større nærhet og stolthet til det å bli pappa ved bruk av armbåndet. 

Bildet er tatt hos Titt Melhuus i 2013

Libero er godt kjent for de fleste, og har sørget for kvalitet hos barna i mange mange år. Om litt hjelper de dere som kommende foreldre å komme enda tettere på barnet. Baby-Buzz er ikke tilgjengelig på markedet enda, men er en spennende lansering fra Libero som er rett rundt hjørnet. Armbåndet vill bli mindre enn prototypen som vises på filmen, og tilbakemelding fra prøveparene er svært positiv. Armbåndet er en flott mulighet for dere som foreldre å dele svangerskapet. Kanskje er dere mye borte ifra hverandre i perioden før fødselen, dere pendler, reiser mye i jobben, har ulik turnus osv, – og kan likevell følge med på barnets aktivitet. Et veldig spennende prosjekt! 

Jeg spurte Robin her om dagen om han husket når han endret seg fra å være “Robin”, til å skulle bli “pappa Robin”. . han ble litt forfjamset over spørsmålet, og etter noen sekunders tenkepause, svarte han “det var med en gang jeg viste at du var gravid”. Og ett av de flotteste øyeblikkene i livet mitt, var da Robin fikk holde Lilja for første gang. Etter mye venting, fikk han endelig bli pappa på ordentlig, og man kunne føle stoltheten hans på lang vei. Det å holde barna for første gang har generelt vært et sterkt bilde som er godt festet i minneboksen.


Når det kommer til barneprodukter, har alle sine favoritter, og Libero er en av de som har blitt flittig brukt av oss også. Og når kidsa begynner å bli litt større enn baby og fortsatt bruker bleier, ja da er det veldig stas med disse “limited edition” utgavene. Da Filip fortsatt brukte bleie, og var på avvenning, brukte vi “trusebleier” (up&go), og da var det halvt om halvt med sebrableier og løvebleier, og det var veldig stas med mønster!

 

I samarbeid med Libero vil jeg gjerne gi bort en

STELLEVESKE FULL AV LIBERO-produkter TIL BABY

Alt du trenger å gjøre er å fortelle meg ditt beste tips til hvordan pappaen eller partneren kan bli involvert i graviditeten.

Stellevesken inneholder: en pakke med babyklær, newborn bleier, whipes, bodylotion, bomullspinner, dusjkrem,shampo, vaskeskum, leke og stelleunderlag.

Meld deg på! Trenger du den ikke selv?

Da er jo dette en flott ting å ta med til noen du kjenner som er gravid?

Kanskje en ekstra oppmerksomhet i en babyshower eller som innhold i en bleiekake?

 

Jeg er spent på å se hvordan entusiasmen for Baby Buzz er, og gleder meg til at den kommer på markedet!


 

Klokka halv åtte..

Jeg så det sterke røde lyset langt der framme, og smilte lett da det var lenge til det var min tur. Øynene som for litt siden hadde skreket etter mer søvn, var klare og fokuserte i det nydelige vårværet. Fokuserte, skjerpet, men ett annet sted. Jeg hadde for lengst ignorert krangelen over en halvspis brødskive med brunost fra de to eldste i baksetet, og hadde blikket andre plasser. Ubestemmelige plasser. Jeg tenkte på syklisten i den signalgule jakka som akkurat hadde passert oss. Han hadde sett så frisk og rask ut, til tross for at klokken ikke var med enn halv åtte. Innen han hadde kommet seg på jobb, skole eller hjem, hadde han unnagjort treningen, og det før klokken åtte. Jeg kjente jeg ble misunnelig. Misunnelig og litt irritert. Irritert fordi jeg skulle ønske det var meg som hadde motivasjon til å sykle til jobb, eller trene før klokken åtte.

En sko kom susende fra bakre hold, noe som raskt minnet meg på at denne halvveis drømmetanken på å trene eller være i noen form for egenønsket aktivitet så tidlig på morningen ikke var aktuelt. Det fantes ikke tid. Tid er mangelvare.

Det røde sterke lyset kom nærmere og nærmere. Jeg hadde alt vært inne på treningstanken, og falt tilbake i samme spor, da en sprettensak jogget lett forbi vinduet. Hvorfor skulle de være så irriterende flinke alle sammen? Jeg smilte for meg selv, og beveget meg på nytt inn i tankene. Jeg kunne jo klart det. Det var jo ikke mer enn noen år siden sist, og jeg viste at det fantes i meg en plass.  Jeg var sikker. Jeg kom til å klare det.Jeg kunne få det akkurat sik jeg ville, og håpte på.

Det skulle ikke mange sekundene til før jeg på nytt var tilbake til virkeligheten og “gubben og gamla” ble sunget for alle mugger i baksetet. De koste seg. Brødskiva var for lengst glemt, minstemor hadde sovnet, og dagen sto for tur. Vi var ett skritt nærmere. Det var vår tur. Grønt lys. Vi hadde klar bane til endestoppet. Det var bare sekunder til vi var ved endestoppet, men likevell var jeg på nytt et anent sted. I en svevete tilstad der alt var mulig. Jeg kunne rekke alt, dersom jeg var flink nok. Prioriterte riktig. Selv om det i utgangspunktet var umulig å få det til i virkeligheten, hadde jeg en plan. Jeg gløttet bak på de tre små som så til å ta dagen med godt mot og et smil om munnen. Så lenge den riktige cdn var skrudd på, og vi vekslet mellom de to sangene som de likte best, var det lykke på jord. 

Vi stanset. Vi var framme. Det var bare minutter til jeg kunne begynne. Begynne på resten av dagen som bød på så mye. Så mange ambisjoner, ønsker og mål. Det var så deilig å starte dagen slik. Med et utgangspunkt i at man skulle fikse og ordne alt. Mestre det meste, liksom. Som regel ble det ikke slik, men det var så godt å kunne drømme. Få det til.  Drømme, håpe og ønske at det skulle bli akkurat slik jeg hadde tenkt meg. Jeg lot det bli med det. Drømmene. De daglige tankene var plassert riktig, med positiv innstilling, entusiasme og mål.

Weekend i Hemsedal

Forrige helg gikk turen til hemsedal for å besøke foreldrene til kjæresten til Ronja, og for å gå sesongens første, og mest sannsynlig siste, skitur.Det ble ei fantastisk helg, med deilig vær! Bilturen var lang, men overlevelig. Barna storkoste seg, og det gjorde sannelig foreldrene også!


Stoppetid med Solo i solveggen! !


Casper var overlykkelig over å få være med på tur!


Fantastisk utsikt på Valdresflye! !


Ingen var spesielt ivrige på å smile til mammsen som kunne tenke seg å ta idylliske bilder på vidda!


….men jeg smiler ihvertfall! 😛


Ei ivrig frøken som gleder seg til å gå på ski med nye staver..!


Onkel Håkon, Lilja og Pappsen klare for skibakken!


Mamma, Rona & meg


ut på tur, aldri sur!


superflink skigår <3


Ronja <3


In the making av bål og grillig av pølser


…kidsn har fått egen sofa! Meget fornøyde!


Mormor og kidsn!


Ronja <3 Adi


Pappsen viser stolt frem snowboardet til Lilja..


Guttaboys i bakken!

 

En flott helgetur til hemsedal. Må gjentas!

 

Sniktitt inn i #VillaRachel

Med plastduk på hvert et bord i håp om å forhindre tusjmerker, klistremerker, “gaffelhakk” og varige fettflekker, har det blitt dårlig med interiørbilder herifra. Det er flott med plastduk altså, men det er jo ikke DET jeg har valgt fordi jeg synes det er så fatastisk lekkert.. Det tar tid å bo seg inn i et hus, finne ut hva og hvordan man vil ha det, og ikke minst å sette sitt personlige preg på det. . Jeg har en lang ønskeliste, og sakte men sikkert fylles huset opp med mine, og våre favoritter.

Kjøkkenet er den plassen vi har bruk mest hittil. Jeg elsker å være på kjøkkenet, og føler at vi har truffet bra på valget av utforming og design. . Vi har kjøkken fra HTH, og er strålende fornøyd med det. I skrivende stund har jeg plassert meg på kjøkkenøya med tvn i ryggen, og med utsikt ut over byåsen. . Lysene er tent i vindusposten, og rosene dufter deilig vår fra kjøkkenbordet, og radioen spiller en av mine favoritter, Kygo – stole the snow. Skuldrene senker seg, og kropen er iferd med å innta kveldsmodus.

Kveldens tips: PinellGO+ reiseradio med DAB+ og FM. Inkludert Bluetooth, Vekkerklokke, Favorittstasjoner mm. Denne har blitt min beste venn her i huset, og står på hele tiden. Det er nok den smarteste investeringen på kjøkkenet så langt. Du kan blant annet stille den inn slik at det starter når du kommer på kjøkkenet om morningen. Denne lille saken var også med oss på ferie, og var perfekt til å ha på rommet, på stranda og ute på terrassen. Den ble et samlingspunkt, og med den ekstremt gode lyden, kunne sannelig be inn til fest også! Det sier litt når både Robin og pappan hans synes det var overraskene bra og kvalitetsmessig lyd, -og det fra en reiseradio. Vi er veldig fornøyde, og jeg kunne ikke forestilt meg en morgen, ettermiddag eller kveldstid uten radioen min!

Det er så fint å ha store vindusposter. . . !

..I skrivende stund, så sitter jeg her..!

…jeg elsker hyllen min fra Bolia. Foreløbig ganske “naken”, men det innhold står på ønskelista..

Ha en finfin kveld !

 

Velkommen, vår!

Denne helga har vi tilbragt med hele familien i Hemsedal, sammen med familien til kjæresten til søsteren min. Vi har kost oss masse, gått på ski, smakt på sola, spist mye god mat og skravlet mye. . Selv om våren er hjertelig velkommen, er det deilig å suge til seg det siste av en fin vinter. Her i trøndelag har vi hatt lite snø, og tiden har ikke strukket til at skiene har blitt tatt i bruk. . men nå som vi har testet ut at skiene er liek gode som i fjor, og at skiferdighetene ikke har tapt seg spesielt mye på dette ene skifrie året, kan de settes tilbake i boden, og jeg er klar for å heie våren frem. .

Først ut er 17 mai, og jeg gleder meg veldig til å ta med barna til byen for å se på barnetoget. Lilja har hjemmestrikket bunad fra farmor, og jeg har hørt rykter om at Filip kommer til å få seg en nikkers med strømper i år. Det er så fantastisk fint med bunad til både store og små… til Fiola hadde jeg egentlig ikke tenkt ut så mye, men da jeg så de nye søte kjolene hos knertenogkaroline.no bestemte jeg meg for at en SÅNN skulle hun få i år..! Bildet under viser en heldragt for gutter, og kjole for jenter. Jentekjolen kommer også i rosa, så her kan man jo kjøpe 17 mai kjole, bursdagskjole og sommerkjole i ett! Perfekt..!

Ved bruk av rabattkoden min får du 20 % i hele nettbutikken

Rachel20

 

Det er også veldig fint og søtt når guta har likt. Har man feks flere gutter i familien, i ulike alderstrinn, kan man matche dem alle. Det er jo sååå søtt ! For å gjøre litt emr med antrekket kan man feks ha vest over skjorta, sixpence på hodet, “boots” støvler eller pen sko gir to forskjellige uttrykk, eller brette opp buksa vs ikke gjøre det. Jeg synes det er råtøft å brette opp kanten på buksa, ha et par grove ullsokker under, sammen med en skjorte, en søt sløyfe og en god strikkejakke utenpå!

Få 20 % på hele kjøpet ved bruk av kodeord Rachel20. Kodeordet skrives inn på side 2 i bestillingen. Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler.


Vi elsker Name It klær, spesielt fordi de er behagelige å ha på seg for barna, og de er ikke alt for stive i pris. Nå som du får 20 % på hele kjøpet hos knertenogkaroline.no kan du få mange nyheter til rabattert pris. Velourbuksen som Fiola har på seg finnes i to farger, og matcher både body, siklesmekke og jakke.

Har dere kanskje bestilt ferie allerede? Eller har barna vokst litt siden sist bikinen ble brukt? Badedrakt kommer til både små og store jenter.


En av Liljas favoritter er den supersøte kjolen med print. Den kommer også i blå. Prikkete dongrikjole  og dongriselebukse, er nydelig nyheter til de minste jentene, mens fleecejakke og selebukse er kommet denne uken til de små guttene. !

Happy Shopping! 😀

Middagstips med Pitabrød på menyen!

Siden nyttår har vi vært sløve med ukesbudsjett, og jeg føler at pengene forsvinner før de rekker å få kontakt med kontoen. Dette måtte det selvfølgelig bli slutt på, så ukesbudsjett er på nytt innført, med samme 1000-lappen som tidligere, og planlagte middagsforhold. Er det en ting som er helt sikkert, så er det at man kjøper alt for mye unødvendig og ting man allerede har, dersom man ikke lager liste på hva man faktisk trenger. Middagslistene har blitt min venn, og når barna er med på å planlegge, går det som en drøm ved matbordet.

La barna delta i planleggingen! Hos oss har vi “familiemøte”, hvor vi planlegger neste ukes middager. Som regel handler vi mandager, og får derfor med oss de fleste nye tilbud, men det hender at jeg venter til fredager, for å slippe å ha godis i hus hele uka.. ! Barna synes det er helt topp å få være med på å bestemme, og på denne måten slipper vi unna sure miner når det kommer til “hva skal vi ha til middag?”, spørsmålet. “Ååja, det va det vi skull ha ja,” svarer de som regel. Og som oftest er det ting de liker, og er det ting vi feks aldri har prøvd før, eller at jeg gjør en liten vri, så kompanserer vi emd en middag som de har veldig lyst på, feks pannekaker..

Er det noe som virkelig slår an, så er det PITABRØD. Disse ugene kan faktisk spise det til enhver rett..! Her om dagen ville de ikke ha kyllinggryte likevell, men da pappsen kom med det briljante forlaget om å ha kyllinggryta i et pitabrød, ja da var saken en annen! Så med både kyllinggryte, salat og pitabrød, gikk middagen ned på høykant! Og når Hatting nå har lansert NYE pitabrød med 100% SPELT, nei da er det bare å spise pitabrød. SPELTpita, til og med! 

Vi hadde tacosalat på onsdag, og Filip er ikke spesielt god til å spise verken salat, paprika eller agurk. Vi puttet alt i et pitabrød, toppet med litt rømme og ekstra mais, og vips så var middagen godtatt, med salat og det hele. Så det er jo ikke fordi de ikke liker maten, men fordi de vet at det finnes noe annet eller bedre “der ute”. – og for vår del har vi valgt at dersom det er et pitabrød som skal til for at de faktisk spiser maten sin, ja, da skal de få det..


..og en av Liljas store favoritter, så er det fiskekaker i pitabrød.Det, og pannekaker er de to tingene hun foreslår hver uke, og som vi i grunn har ganske ofte. Så mens jeg og Robin koser oss med en grov fiskekake i et grovt speltpitabrød, har ungene oppskjært fiskekake med raspet gulrot, rømme, mais og salat. – og som Lilja sier, “Det e jo nesten som taco, bare at det ikke smake taco, men at det smake fiskekake”. Nettopp! 

Lørdagsmenyen består av pitapizza, og her velger vi grove speltpita fra Hatting som “bunn”, og fyller på med vårt favorittfyll. Barna vill ha bare skinke, ost og mais, og da er det superstas å kunne ha på akkurat det man vill, på sin egen lille pizza. Pitabrøene er veldig luftige, og både jeg og Robin var enige i at disse var bedre enn de som var før. Tommel opp!


..to som var veldig fornøyd med maten! !

Hvordan pleier dere å bruke pitabrød?

//annonse//

Hipp Hipp Hurra …!

Med groggy morgenstemme ringte vi pappsen som allerede hadde vært på jobb i noen timer, og sang av full hals “hurra for deg som fyller ditt år”. Det var to fnistete småunger som jublet over at pappsen hadde blitt 31 år, og ikke minst det som ventet etter barnehagen. I mellomtiden lekte barna i barnehagen, mens jeg syslet med bursdagsforberedelser, og en aldeles så liten shoppingtur. Jeg skulle hovedsaklig kjøpe bursdagsgave til Robin, Meeen det hender jo at man plutselig befinner seg inne på andre butikker også.. Ikke vet jeg hvordan jeg havner der, og vis så har kortet lurt seg ut av lomma, og betalt “ett eller annet”.

Plutselig hadde jeg kjøpt flere matchende sett til jentene fra Newbieserien til Kappahl, og var i grunn strålende fornøyd, til tross for at jeg ikke fant den gaven jeg egentlig skulle kjøpe til Robin..Sjekk noen av nyheten til Kappahl under, og meld deg på konkurransen nederst i innlegget. . 

…ventetid! “Mamma, dem MÅ jo kom no. Æ eee så sulten” (… 2 minutter etter middag)

Det er ikke ofte man finner matchende klær til en baby og en 4 åring, så jeg ble så glad da jeg så at newbie hadde laget samme til liten og stor. Det er noe jeg har savnet!! Husk at alle varer kan komme direkte hjem til deg ved å bestille på kappahl.no

Nydelige gutteklær! !

Etter barnehagen, ventet et lite bursdagsselskap, med kaker og gavedryss. Barna pyntet seg til fest, og ventet spent på at gjestene skulle komme, så de kunne få spise godsaker. I kledd mammas impulsive kjø fra Kappahl. .

“ventekompiser”

Min fantastiske og nydelige Filip Valentin <3

“Mamma, æ ser dem!!Jaaa, da bli det kake..!”

KONKURRANSE:

Vinn et gavekort på 500kr fra kappahl.

For å delta må du Følge meg på instagram OG tagge to venner i bildet som er likt som det nederste bildet her på bloggen (altså, tagg på instagram).

Konkurransen avsluttes SØNDAG 19 april kl 00.00

..en helt vanlig mandag

Mandagene starter som regel med et brak, og vips er vi ute i bilen med ti små indianere på full vreng ned mot barnehagen. I de 15 (køfri) minuttene til barnehagen synges det barnesanger,snakkes om nidelva, tellers dager til neste bursdagsbarn på kalenderen, og hva vi skal ha til midag. Helt vanlige “topics” for en helt vanlig mandag. Fiola som håper på å få sin første dupp i bilen, må ta til takke med allsang og volum, og får la soving vente, da Lilja ikke lar henne sove, fordi hun vil at hun skal bli med henne inn i barnehagen. . . og straks dørene åpnes løper de ifra meg og inn barnehageporten, og lar meg stå igjen med det jeg liker å se på som “ukas første økt. Med hendene fulle av barnehageklær til to små, tursekker, skiftetøy til ny uke og en baby, stiger pulsen, og lettelsen er stor 15 minutter senere når begge har fått litt barnehagetid med mammsen, og de plutselig ikke har tid til å snakke mer med meg, fordi lek og morro venter. Mammsen utgår, og det er helt ok!


..ei duppeklar frøken, klar for neste stopp på mammsens dagsplan..

Med klare mål om å kjøpe bursdagsgave til Robin som dagens neste gjøremål, ble det bomtur da jeg klarte å glemme igjen pengene hjemme, og dobbel bomtur da jeg endelig hadde hentet dem, men de ikke hadde det jeg skulle kjøpe. Så med null gave og dårlig med penger på kortet, en spent kommende 31 åring, og tusen andre ting som står for tur, ble gavedrysset lagt på is, og snuten vendt mot jobb. Her tilbragte jeg de neste timene rellativt fornuftig, før jeg brukte mine siste slanter på ukes storhandel. Og med bilen full av deilige sunne middager, var det til for barnesang og røverhistorier, og pøbelbanden skulle hentes.

Det var en trøtt gjeng jeg fikk med meg hjem, og kos sto som førsteprioritet. . .helt ok!

Filip prøvde fortvilt å lære Fiola å telle, men måtte innse at det kanskje var lurt at hun lærte seg å si “mamma”, først.

Med en mamma som prøver forjeves å trene bort gravidkiloer og mer til, har barna blitt “inspirert” til å bruke treningsklær 😛

Ha en fin uke 🙂

 

Klem fra Mammsen og barna <3

Den første hestehov..

Tøffingbanden har tatt på solbriller og er klare for å erobre Byåsen. Med barnehagefri rett før påske, måtte mammsen finne på noe for å ikke bli småsprø av overenergiske småunger som er i sin første store kranglefase. Ertefase.. Og med sekken full av godsaker, sate vi kursen mot Kyvannet bare et steinkas unna. . . og på den 2 km lange turen klarte vi å bruke hele 2,5 time. Til ungenes store begeistring hadde vi fått med oss onkel Håkon på tur.

… og madrassen som vi la ifra oss rett før snøen dalte ned tidlig i vinter, har sannelig kommet til nytte. Man trenger vell verken solseng eller trampoline når man har en gammel madrass slengende i oppkjørselen..! Vår = ryddetid! ..og til Filips store begeistring fant han en eske med to nedfrosne gomp under vogna.. Nam!

Frøken tøffere enn tøffest.. !

Blidfisen min, som går å sier “æ e kosegutten t Casper”, hele tiden. (casper er da altså hunden vår..!)

Bollelunsj med utsikt ut over det frossne Kyvannet. . Lilja lurte på hvor vi skulle bade, men det ble altså ingen bading!

Onkel Håkon viste barna hva som gjemte seg under isen, og sannelig fikk de sett småfisk. Filip var kanskje mest opptatt av å smake på isflakene, mens Lilja var mer opptatt av at fiskene hadde det så kaldt i vannet..!

…det er en sånn ting jeg tenkte på før jeg fikk unger, at jeg synes det så koselig ut når barn kom hjem med hendene fulle av blomster som skulle settes i et mekeglass. Dette var dagen for årets første blomsterbukett. Lilja var i ekstase over alle blomstene!

…tulleonkel fant på mye sprell! ! – som selvfølgelig falt i smak til barna!

…og når vi nesten hadde fullført 2 km på 2,5 time, var det ikke superlett å være denne snuppa…

På Lilja: bukse og jakke fra Racoon Outdoor, pannebånd fra Name It.
På Filip: Selebukse fra Racoon Outdoor, Fleecedress fra Memini, lue fra Kivat.
På Fiola: Fleecedragt fra Memini, pannebånd fra Name it

Klem fra oss 🙂