..på reisefot! !

//Sammarbeid med BAG.no//

Først må jeg begynne med å skryte av meg selv som faktisk var på min første sykkeltur i går på kanskje 5 år, og det i uke 31 i svangerskapet. Vell og merke var ikke formen den samme som for noen måneder siden, men godfølelsen kom rask etter vi hadde gjennomført dagens lørdagstur til Haukvannet. Lørdag og fri er gull verdt, så det ble først sykkeltur etterfulgt av litt annerledes leking på platten. Jeg har nemlig fått meg ny koffert, og den kan brukes til så mangt..! Som blant annet gjemsel, som hund og ja, til det den faktisk er til, – å pakke i. Vi har blant annet funnet ut at denne kofferten kan romme både ett og to barn.. 😛 Lilja og Filip fikk teste min spliter nye rooosa Samsonite S`Cure, og jeg fikk prøve som tredjemann i rekka!

For noen måneder siden ble Robin 30 år, og vi hadde stelt i stand bursdagsfest. De inviterte lurte veldig på hva de skulle gi han i gave, da barskapet i grunn ikke trengte påfyll, så jeg tipset dem om at de kunne gå sammen og kjøpe en koffert. Han har ønsket seg dette LENGE, men aldri tatt seg råd til det selv. En følelse kanskje flere sitter med. Det å investere i koffert er jo ikke det morsomste man bruker penger på, men så absolutt noe man bør ha. Så heldige han fikk seg en svart Samsonite S`Cure, som jeg tilfeldig fikk forespørsel om å prøve noen dager senere, gjennom en butikk her i Trondheim som heter BAG / CityBag

I den siste tiden har jeg vært mye mer ute å reist enn tdligere. Jeg tror sannelig jeg hadde 10 flyturer fordelt på 1,5 uke tidlig i juni – og da dro jeg på en eldgammel oransje samsonite koffert som visuelt sett kunne trengt en innbytter. Før jeg sa ja til å fronte en koffert, som i grunn er ganske langt ifra det jeg skriver til vanlig, ønsket jeg å prøve den, så da vi dro til Barcelona ble det jeg som fikk bruke Robins nye koffert, og forskjellen var stor. Selv om jeg hadde vært flink til å ikke pakke for mye, merket jeg ikke vekten av det jeg hadde med meg, da kofferten var veldig lett å håndtere. Og for meg som verken er spesielt høy eller stor og sterk, og i tillegg har gravidmage, var det ingen problemer med å få med seg kofferten, så da vi kom hjem fra turen, takket jeg ja med stor glede for å få min egen koffert. Og ja, valget falt på rosa!


For de av dere som bor i Trondheim er nok livsstilsbutikkene BAG og Citybag kjente butikker, men for de som ikke bor her kan jeg dele nyheten av at de om litt åpner egen nettbutikk spekket full av reiseutstyr, skinnvesker, motevesker, hansker, sko og tekstiler. Per i dag har de butikker på Trondheim Torg, Sirkus Shopping, Byhaven og i Dronningens Gate, og fører merker som blant annet Tiger of Sweden, DKNY, Adax, Modalu, Swims, Aunt & Uncles, Moxy, Hestra, Lulu`s og Samsonite.

Og i forbindelse med sommer og VM i Brasil kjører de en kampanje på nettopp Samsonide S`Cure, hvor du får 200 kr i avslag om du kjøper en koffert før 15 august. For de av dere som ikke bor i Trondheim, og har anledning til å besøke en av deres butikker, kan dere sende en mail til [email protected], og merke emnefeltet med RACHEL, så får du rabatten + FRAKTFRI levering. . 

I utgangspunktet så er det for mange en investering å kjøpe seg en koffert, og at kostnaden er større enn ved et par sko er nok en realitet. Men om man først skal kjøpe en koffert, så burde man ihvertfall velge noe med kvalitet, slik at man slipper å ut med denne kostnaden oftere enn nødvendig. Her i huset har vi brukt koffertene til “the bitter end” og den største årsaken til at vi har byttet dem ut er rett og slett pga utseende og ikke kvalitet. I familien vår, altså fra da jeg var liten, har vi alltid hadd Samsonite i hus, og det skal jo sies at det har skjedd noe med utviklingen innen kofferter de siste årene. Denne bestselgeren fra Samsonite har blant annet dobble hjul, og er derfor mye lettere å trille nn tidligere modeller.

Denne kofferten er en av Samsonite sine bestselgere og heter S`Cure. De finnes i mange herlige farger, og i ulike størrelser.

Prisene ligger ordinært på

1999,- (102 liter) – Passer perfekt til litt lengre ferier + for oss som også skal pakke til tre barn!!

1899,- (79 liter)- Passer perfekt til en weekend..

1499,- (34 liter) – passer perfekt for den som ikek trenger så mye, og ikek ønsker å vente på bagasjebåndet!

..jeg er ihvertfall veldig fornøyd med min råååsa koffert (som ikke er så signalrosa som mange kanskje tror!!)

..og Lilja var klar med en gang, og lurte veldig på hvilke BADEferie vi skulle på denne gangen….!


Så husk, avslag på 200 kr ved kjøp av en Samsonite S`Cure koffert i valgfri str og farge frem til 15 august. Om du ikke bor i Trondheim, kan du få kofferten fraktfritt hjem til deg ved ås ende en bestilling på mail til [email protected], og merke mailen med RACHEL i emnefeltet. En koffert er jo PERFEKT å gi til noen som har alt, noen man ønsker å kjøpe en skikkelig gave til eller til noen som rett og slett trenger det.. Ja, og den beste grunnen er kanksje fordi man har lyst og/eller fortjener det? 😛 

//Sammarbeid med BAG.no// 

Utstyrsguide til Baby

Til tross for at jeg venter mitt tredje barn, er det vanskelig å bestemme seg for hvilket utstyr vi skal ha denne gangen. I og med at dette barnet kommer litt raskere enn planlagt, hadde vi solgt unna alt fra Lilja og Filip, og begynner i grunn på null nå… Og med tanke på at vi ikke vet kjønnet på barnet, blir det ekstra vanskelig å kjøpe enkelte ting. Jeg synes jo det er litt kjedelig å skulle ha alt utstyr i nøytrale farger, så noe av utstyret blir nok lagt på vent, noe blir kjøpt og noe kommer vi til å ønske oss av andre.

Jeg synes selv det er utrolig vanskelig å vite hva man skal kjøpe, spesielt av de største tingene. Det er ofte de tingene man bare MÅ ha som stikker av med kronene, og de tingene som egentlig ikke er så veldig nødvendige blir bare “småtterier”, men som likevell er viktige at blir et godt valg. Under har jeg avbildet noen av mine og våre favoritter gjennom de to forrige småbarnsperiodene. Jeg har funnet noen favoritter som jeg kommer til å gå for denne gangen også, samt gjort meg en del erfaringer av utstyr som andre rundt meg har hatt, og som jeg gjerne kunne tenkt meg å prøve. Noen ting synes jeg er helt unødvendig å bruke penger på, og noen ting vet man ikke om man trenger før babyen har kommet, og som man kanskje bør la være å kjøpe før man faktisk vet om man trenger det. Mange penger å spare på å lage seg en oversikt over det som virkelig er nødvendig, og det som kan vente til tiden etter babyen har kommet.

Det er mange aktører på nett som har et godt utvalg av barneutstyr. Jeg har vært inne på sidene til både Lekmer.no, Jollyroom.no og Mimmis.no for å sjekke utvalg og priser. Her gjelder det å sjekke ut tilbudene hos alle. På de tre nettbutikkene fant jeg så og si alle varene med en eller annen for for rabatt, så det kan hende seg å søke litt ekkstra på disse sidene om man skal handle mye. Feks gratis frakt, sommer rabatter, babyrabatter, barnevogndager osv. . . Denne helgen har Lekmer.no helgekupp med 200 kr avslag på kjøp over 1000 kr + stor outlet, det samme tilbudet emd 200 kr i avslag finner du hos jollyroom, og hos Mimmis.no har de 25 gode tilbud til barn og baby, samt prisaranti. Alle har ikke de samme merkene… (ps: dette er ikke et sponset innlegg fra noen av disse aktørene) .

VOGN: Her er det viktig å ikke bare se på hvordan vognen ser ut, men tenke på høyde og størrelse. Selv er jeg veldig lav, og må ha en vogn som enten kan knekkes i håndtaket,eller reguleres langt nok ned + at ejg synes at det er vitkig at vognen ikke er for tung. Det er også viktig å tenke på hvor man bor og hvor man eventuelt tenker at trilleturene foregår. Vi bor en plass der det er mye snø på vinteren, og trilleturene kommer til å foregå på grus og i skogen, så jeg trenger ei vogn som er robust nok til å tåle skikkelig vinterføre, samtidig som den ikke veier så mye og har for tunge jul. Med Lilja og Filip hadde vi Emmaljunga City Cross og var veldig fornøyd, men den ble solgt bare måneder før jeg fant ut at jeg var gravid, så denne gangen blir det noe annet. Jeg har alltid likt Brio Happy vognen, så den kommer vi til å kjøpe brukt av ei venninne for å bruke til tur og etterhvert som sovevogn i barnehagen.  I tillegg var jeg så heldig å vinne en vogn i en konkurranse gjennom lekmer.no, Silver Cross Elegnce i Navy, som jeg kommer til å bruke til vanlig. Det skal sies at man ikke trenger to vogner, og at vi har klart oss med en til de to forrige! 🙂 ..og ved kjøp av vogn trenger man også myggnetting, regntrekk, dyne eller vognpose. Jeg liker Elodie Details Vognpose White Edition godt, men hvor smart det er med hvit kan nok diskuteres… Den svarte er også fra jollyroom.Synes også at mange av sengetrekkene til BarnasHus er knallfine! Dyne og Pute finenr man ofte på feks Kid Interiør elelr Princess på tilbud!

STELLEVESKE: synes jeg er bare tull å investere masse penger i. For noen måneder siden fikk jeg en knallfin Michael Kors veske til mamma som jeg tenker at blir med på de større byturene, og at jeg bruker en av de store veskene jeg har fra før når jeg må ha noe som kan “tåle litt mer”. (ikke være så redd for). De forrige gangene har jeg kjøpt en veske til ca 299 på en veskebutikk eller HM, og det har fungert helt topp! Det er jo måte på hva man MÅ ha i disse stelleveskene..!

BILSTOL: Her kommer utfordringen med bil og tre barnestoler. Robin har prøvd flere varianter av bilstoler, men nå ser det ut til at vi ender opp med å bruke bilstolen fra Lilja og Filip som vi heldigvis ikke hadde kvittet oss med. Vi er fornøyd med vår Maxi Cosi stol, og kommer til å måtte bruke den uten basen i første omgang..så får vi se om det er ny bil eller andre smarte løsninger vi kommer på etterhvert. Planen er ihvertfall at alle barna skal sitte i baksetet samlet…! I bilstolen kan man velge å bruke en kjørepose eller bilpose som vistnok skal være ganske så enkelt, så denne gangen ønsker vi oss en slik…

SENG: Mange har kanskje vugger og senger som går i arv. Ihvertfall har vi hatt det, men denne gangen har vi rett og slett ikke plass til kurven og stativet på rommet vårt i det nye huset, så vi ønsker å investere i en liten vuggeseng. Jeg liker veldig godtBaby Dan sin vugge med sengehimmel, så jeg regner med at det blir denne. Og til sengen trenger man jo sengetrekk og laken. . Jeg har også kjøpt meg BABYNEST denne gangen, noe jeg ikke hadde til de andre. Jeg har alltid lagt tepper rundt i sengen for å gjøre den mindre, og når det er så mange flinke syersker der ute som tar på seg oppdrag så bare måtte jeg. Dere ser så vidt bilde av babyen vår sitt nest på bildet under. Det er kjøp av ei dame som kaller seg @hjertenest på instagram og har meget god smak på sammensetninger av farger på nestene. . Anbefales 🙂

STELLEPRODUKTER: er kanksje ikke noe man MÅ ha fra begynnelsen av, men som man mest sannsynlig trenger ett eller annet fra etterhvert. Jeg har brukt alt og ingenting, og har kjent på det at jeg synes det er greit at denne babyhuden får bruke mest mulig skånsomme produkter. Denne gangen har jeg ønsket meg produkter fra Lykkelig Som Liten, og med tanke på at produktene koster litt mer enn det man kanskje kjøper i dagligvarebutikker, så har jeg valgt å ønske meg dette. Det er geniale ting å gi i gave, spesielt til “oss” som ikke vet hva kjønnet blir.

BRYSTPUMPE: Jeg har prøvd både Avent sin elektriske og manuelle, og Medelas elektriske. Sistnevnte brukte jeg en del på sykehuset da jeg pumpet for Lilja, mens aventpumpen ble min venn på hjemmebane. Denne gangen går ejg for en elektrisk avnt pumpe, og har skaffet meg håndtak slik at den også kan brukes som manuell. Vips så kan den lett taes med i veska om man måtte trenge det.. Jeg anbefaler å ha litt melk i fryseren, noe som har hjulpet oss veldig i flere situasjoner. Har man feks spist noe man ikke viste at babyen ikke tåler, så er det greit å kunne bruke melk man har pumpet for noen dager siden.. Slike  kopper å pumpe i er geniale og man kan pumpe rett ned i dem uten å begynne å tømme over og søle.. genialt! Til tiden under amming kan man bli litt sår på brystene, og da er det greit å få litt “luft” uten å måtte sitte halvnaken i sofaen. Jeg synes at disse melkesamlerene var geniale. De tok bort litt av brystsprengen, samt gjorde at man fikk litt luft!

BABYCALL: er et must. Babyen skal jo sove ute etterhvert, og ikke alltid være i samme rom som deg, så da er det greit med en babycall. Vi har hatt utallige forskjellige, og kommer til å fortsette med to av de vi har. Vi har aldri brukt babycall med video tidligere, men tenkte å prøve oss på D-Link EyeOn Baby Monitor som man kan koble opp på telefonen, + en helt vanlig Neonite babycall. Sistnevnte har vi hatt til alle barna, og vi er veldig fornøyde med denne. God rekkevidde, flere kanaler, flere innstillinger, god temperaturregulering osv.

BÆRESELE: Her har jeg også prøvd mange. Jeg har kun hatt babybjørn og Ergobaby selv, men har prøvd både sjal, slynge, manduka osv hos andre, og har en klar favoritt. Jeg har ikke mindre enn TO bæreseler fra ERGObaby og synes de er fantastisk gode. Jeg har den første versjonen, samt den nyeste versjonen som heter Ergo Baby 360. Jeg har brukt selen med nyfødtinnlegg siden de var bittesmå, og bruker den fortsatt til både Lilja og Filip. Det some r så genialt med denne er at barnet kan sitte alle veiene, og også bæres på ryggen. Med tre unger i hus så er bæresele et must..!

VUGGE: Jeg har også kjøpt med en brukt leandervugge på finn.no til under halv pris. Denne ser jeg for meg å ha opp i den store stuen i nyhuset. Selvfølgelig ingen must, men en investering ejg har tatt meg råd til ! !

 

KLÆR: Babyen trenger klær, men den trenger ikek alt på e gang. Med Lilja angret jeg i ettertid at jeg hadde kjøpt så mye på forhånd, fordid et var jos å koselig å gå med vgn i byen og kjøpe til den lille når hun var født. Med Filip hadde jeg lært litt, og kunne småkjøpe litt mer, men denne gangen har jeg nesten ikek kjøpt noe, og venter til vi vet hva det blir til å kjøpe noe spesielt. Det jeg har ønsket meg er LilleLam klær (disse kan jo byttes i eventuelle andre farger når babyen har kommet), og hentesett fra svigermor. Jeg komemr til å ta med settet fra svigermor + en vanslig hvit body og en hvit body emd krage. . sokker med og ute blonder, og en nøytral bamse til sykehuset. En lue i kremfarget eller nøytral er vell også å finne… Ellers har jeg strikket et tepe i beige som jeg tar med til hjemturen. .

KLUTER: Noen kluter er det jo greit å ha til å begynne med, men man trenger jo ikke hamstre. Noen uner gulper mye, mens andre gjør det ikke. Begge mine barn har gulpet mye og vi har rett og slett slitt ut klut etter klut. Men det betyr ikke at jeg har hamstret slike kluter denne gangen. Neida, en pakke holder til å begynne med, så kan man heller kjøpe til om man trenger.

SMUKK/FLASKE: dette kjøper jeg ikke enda. Lilja kommer til å ha kjøpt noen smukker til babyen som hun skal gi i gave, men ut over det så venter jeg med å kjøpe dette til jeg ser hva det blir og hvordan babyen er. Det kan jo hende at det ikke er noen smukkeunge? Og flaske trenger vi ihvertfall ikke med en gang! !

BAMSER: Bamsene på bildet er fra jollyroom og vi har flere i samlingen vår som skal på rommet til den lille i nyhuset. Jeg elsker slike gode bamser, og Filip har allerede en storfavoritt og er avhengig av silkelappen på bamsen sin.

 

Det er fortsatt MANGE tips å komme med, men jeg tar det etterhvert som tiden går og når den lilel har meldt sin ankomst… !

Statusoppdatering svangerskapsuke 30

Det er på tide med en oppdatering fra magehuset. Nå er jeg godt ut i uke 30, og så vidt begynt å jobbe litt mindre. Jeg har begynt å forberede meg på å få baby inn i leiligheten vi bor i nå, og at det blir et flytterush i ukene etter han eller hun har kommet. Vi har så smått begynt å kjøpe inn noe av det vi trenger, men fortsatt er listen lang! ! Det gjør det jo ekstra vanskelig når man ikke vet hvilke kjønn babyen er…!

♥ Termin: 9. september 2014

♥ På vei: 29 + 6

♥ Igjen til termin: ..litt over 2 måneder

♥ Kjønn: Lykkeliten.. magefølelsen sier gutt, men vi vet ikke kjønnet på babyen denne gangen <3

♥ Navn: ..vi har begynt å lage en liste på hvert kjønn, og har da våre favoritter!! 

♥ Aktivitet innenfra: MASSE! Veldig stor forskjell fra de to forrige! Mye liv og aktivitet til faste tider på døgnet..

♥ Vektøkning: …jeg håper og tror at jeg ender på det samme som med de to forrige..

♥ Strekkmerker:…de er ikke velkomne her i gården!!

♥ Plager: Blodtrykksfall, svimmelhet og ryggplager.. de måtte jo komme! akk..

♥ Utålmodig: I det siste så har jeg begynt å kjenne at magen begrenser meg litt, så ja, littebitt utålmodig 😛

♥ Tungt: Kroppen er jo tyngre, men ikke noe jeg tenker over at er tungt..

♥ Humør: …litt mer emosjonell, kanskje?? 

♥ Melk i brystene: Råmelk..

♥ Vann i Kroppen: ..tror ikke det!

♥ Kynnere: Ja, har kjent dem siden uke 16!

♥ Søvn:  …det er nok to andre småtroll som f

orstyrrer nattesøvnen mer enn krabaten i magen!

♥ Sulten: Kanskje litt mer småsulten enn vanlig..

♥ Matkikk: Vannmelon <3

♥ Barnerom: ..dårlig med det enda ja!

♥ Innkjøp: …mangler ALT av utstyr!!!

♥ Fødselen: ….gruer meg mer denne gangen, men det er jo fordi jeg vet at det bare er en måte å gjøre det på! 

♥ Hodet ned: for øyeblikket så gjør den det..

♥ Høygravid:..noen uker igjen til det ..!

♥ Sykehusbaggen: det skjer ikke før jeg skal føde!

♥ Kontoll: mandag 30 juni

Mammahjørne: Det å bli trebarnsmamma..

Her om dagen var det en av dere lesere som spurte meg om jeg kunne skrive litt om det å bli trebarnsmamma, og hvilke tanker jeg hadde da jeg fant ut at vi skulle bli foreldre igjen. Var gleden den samme, og hvordan var følelsene rundt det å være gravid igjen så kort tid etter de to første.

Nå er jeg 30 uker ut i svangerskapet, og vi gleder oss veldig til Lykkeliten skal komme. Jeg skal ærlig innrømme at det har vært mange tanker fra dagen vi fant ut av vi skulle bli foreldre, og at det tok lengre tid før vi vente oss til tanken på tre barn, enn det gjorde med de to første. Det vil ikke si at dette barnet er mindre ønsket enn de to forrige, men det kom kanskje som en større overraskelse denne gangen.. og kanskje en smule tidligere enn det vi hadde tenkt og trodd. Fordi, vi har alltid hatt lyst på tre barn, så det har jo ligget i planen, men det at dette var en luring som kom raskere enn forventet er det ikke å legge skjul på.


Det å gå gravid for tredje gang har vært lettere enn det det var med Filip som var nr to. Da hadde jeg Lilja på knappe 6 måneder, og begynte i full jobb etter første permisjon, 4 måneder på vei med Filip. Hodet var forberedt på å komme ut i jobb og starte på hverdagen slik den hadde vært før permisjonen, før neste permisjon, men kroppen hang ikke med. Og for de som kjenner meg, så er jeg ikke den som gir meg med det første, og skal ihvertfall prøve så godt jeg kan, og helst levere 100 % og mer til før jeg gir meg.. noe som ikke ble realiteten den gangen. Legen min som har skjønt hvordan persontype jeg er var redd for at jeg skulle gå på en skikkelig smell, og så at kroppen ikke hang med, og befalte meg ut i sykemelding. Jeg var nedbrutt og ikke helt meg selv. Jeg forventet for mye av meg selv.


Dette svangerskapet har vært ganske likt de to forrige med tanke på formen, men desto en større utfordring på hjemmebane med to små som krever sitt av aktivisering, underholdning og oppmerksomhet. Etter mine erfaringer er det å gå gravid med nr 1 lettere enn det er med de som følger på. Når man bærer på sitt første barn har man ikke unger å underholde når arbeidsdagen er over, og man har mer tid til å tenke på seg selv. Man har bedre tid til å planlegge og kanskje gjøre litt mer som man vill, enn når man har noen på hjemmebane som forventer ting av deg. Nå som jeg er gravid for tredje gang og har to småtroll hjemme, er tiden knapp til å slapp av, og det er kun etter deres leggetid at det er tid til meg og oss. Oss i den form av meg og Robin, – fordi vi må jo ta vare på hverandre vi også. I en hektisk hverdag med en krvende jobb, mange gjøremål og baller i luften, to små som krever mye og husbygging sier det seg selv at tiden til egentid og pleie av kjærligheten har mindre rom. Det jeg kan si om graviditet nummer 3 er at det går utrolig fort, og at for min del har formen vært fin. Til tross for et ganske så nedbrutt immunforsvar, så har jeg ikke vært i værre form enn de to andre. Jeg har lært hva kroppen tåler og ikke, og vet når nok er nok. Jeg er flinkere til å lytte til kroppen, og tenker nok mer fornuftig når det kommer til hva man skal bruke energi på. Jeg ønskerå ha energi til Lilja og Filip, og at de skal få ha mamman sin “alene” frem til fødselen.

Det å forberede seg på å ha tre små barn har gått veldig greit. Jeg er av den oppfatning av at overgangen fra en til to er større enn fra to til tre, og har i grunn psyket meg opp til å tro at dette kommer til å gå kjempebra. Jeg har to unger fra før som leker godt sammen, og som begynner å forstå at det skal komme flere inn i flokken. Lilja tar dette med å bli storesøster en gang til veldig bra, og selv om hun er veldig sikker på at det er en lillesøster som kommer, så tror jeg at uanseett utfall så vil dette gå bra. Vi har prøvd å forberede dem på best mulig måte, og er enige oss foreldre mellom at deres hverdag skal fortsette som før på best mulig måte. Vi kommer til å legge inn litt mer egentid med dem for å få dem til å føle at de blir sett, selv om babyen kommer til å få mye oppmerksomhet, og må lage oss rutiner som også de kan være med på. Lilja gleder seg veldig til å gi babyen gaven sin, fordi hun har nemlig tenkt å gi babyen sin første smukke. Hun har det helt klart at smukkene henger over smoothien i Rema 1000 butikken til mamma og pappa, og at vi må huske å pakke dem inn før babyen kommer..! Vi føler også vi er flinke til å inkludere barna i det som skal skje, og lar dem delta om det er noe som har med babyen å gjøre. Vi spørr dem ofte hva babyen skal hete, og får som regel til svar at det er “baby lilja eller baby filip” som ligger i magen… så vi får se..! Navnevalget er et heeeelt annet kapittel denne gangen! ! ! Jeg tror at uansett antall barn så er inkludering og oppmerksomhet viktige nøkkelfaktorer for at barna skal få en positiv opplevelse rundt det hele.

Jeg har samlet noen lenker som kan være av interesse for dere som har barn som skal bli søsken 🙂

* Når barnet skal få søsken ‘  *Forbered barnet på søsken* *Slik forbereder du barnet på søsken*

 

Vi gleder oss veldig til babyen kommer og har først nå begynt å kjenne på ventetiden <3

 

 

Kvalitetstid <3

Det var fredag morgen, og følelsen av helg hadde alt sneket seg på. . Ungene hadde som vanlig vekt meg før hanen var oppe, men det var noe “helt greit” over det denne dagen. Lilja rullet seg inn under dyna og grep etter ansiktet mitt og sa “mamma, du må kos mer!!” Jeg kjente samtidig to varme bein som ikke pleide å være der, tvinne seg inn i mine. Han var hjemme.  Vi hadde fri sammen. På en fredag skulle vi ha fri. Det var en fin følelse å våkne slik. Med alle samlet under samme dyne, og vitende om at dagen skulle være bare vår. Selv om vi hadde hatt en god dose fridager uken før, var det noe spesielt å skulle være litt mer med barna, så vi hadde planlagt tur til pirbadet og middag i tyholt tårnet, noe som selvfølgeig slo godt igjennom.

Før det ble badetid hadde vi noen ærend, så barna fikk løpe ifra seg i barnehagen i noen timer etter en sen frokost. Vi hadde konkludert med at de hadde det morsommere i barnehagen i noen timer, enn på parkettjakt og baderomsbestillingsoppdrag med oss. Vi fikk gjort unna noen husærend som ventet på oss, og kunne ha samvittigheten fri for byggeprosjektet i noen uker til. Barna var strålende fornøyd da vi kom for å hente dem flere timer før vi pleier, og hadde alt skrytt over at både mamma og pappa hadde levert OG hentet i barnehagen… noe som ikke akkurat er hverdagskost, og mer en luksus og snakkis.

Turen gikk til pirbadet, og to fornøyde småtroll koste seg glugg ihjel. Ja, det skal sies at vi koste oss vi også..for det er noe avslappende med slike svømmehaller..ikke minst koselig å tilbringe dagen sammen. Mammsen tok jo til og med rusjebanen, noe som var superstas – fordi når jeg tok sklien, så gjorde jo babyen i magen det også.. og det synes Lilja var veldig facinerende…! 

Filip Valentin <3

Lilja Ambrosia <3

Elsker slike bilder <3 ekte glede <3 Pappsen & Filip Valentin

snuppa <3

Etter et par timer i vannet, tok vi turen til Tyholt Tårnet for å spise middag. Da vi kom hjem etterpå var det to utslitte, men fornøyde småtroll som stupte til sengs <3

 

Litt til begge? ..har man lyst, har man lov.. !

//Samarbeid//

Det er nesten bare en uke igjen av juni, og det er skremmende hvor for tiden går. Ihvertfall nå mot innflytting og termin. Dette er to “gjøremål” som ikke går helt hånd i hånd, og jeg må nok belage meg på å skulle ha et spedbarn utenfor magen når flyttingen skal finne sted. Uheldigvis for oss er de som bygge rhuset forsinket, noe som gjør at ikke vi får kommet oss inn i huset før noen uker senere. Det passer selvfølgelig meg veldig dårlig, da innflytting egentlig kunne skje rundt fellesferien, men som ble utsatt til 1 september, som igjen har blitt utsatt til 12 septe,ber… og når termin er 12 september, så blir det en dårlig combo!! Det er likevell ikke noe vi kan gjøre med akkurat det, så da må vi heller gjøre det beste ut av situasjonen vi er i. . .

I og med at vi ikke vet hva kjønnet på babyen er, er det vanskelig å kjøpe så mye. MEN, jeg er også så heldig at jeg har venninner rundt meg som skal ha begge kjønn, så OM jeg kjøper noe, og fargen blir feil, så kan jeg jo gi det bort i gave.. Lurt ja? hehehe.. det er jo sååå mye nydelig og nuskete å kjøpe når det er så smått! ! Så da jeg shoppet til barna hos knertenogkaroline.no sist, ble det med noe til lille i magen også… og jeg bare MÅ tipse dere gutteforeldre om denne dressen. Den var MAGISK MYK og skkkelig fin i virkeligheten!!

I samarbeid med nettbutikken knertenogkaroline.no har jeg denne søndagen fått lov til å gi dere alle et gavekort på 200kr ved kjøp av varer over 500 kr. Det vil si at når det ligger varer for 500 kr eller mer, så kan dere bruke kodeord Rachel200, å få avslag på 200 kr på ordren. Frakten på 59 kr kommer i tillegg uansett kjøpesum, men om man tenker seg litt om, så får man jo faktisk nesten 40 % på et kjøp på 500 kr..

KODEORD: Rachel200

Her kommer litt inspirasjon fra det siste hos knertenogkaroline.no

Mange faavoritter både til jente og guttebaby!! ELSKER dressen i midten av bildet øverst. Har også kjøpt snekkerdongribukse, blå body og blå deeeeilige sokker, i tilfelle det blir gutt 😛 Jentefavoritter er buksen i venstre kolonne i bildet under, samt settet med blå detaljer. Synes det er så søtt med blått på jenter.. ! Det jeg faktisk vil ha liggenede til OM det er ei jente, er sånne søte hårbånd!! Så DET må jeg fikse meg.. bare sånn i tilfelle.. 😛 greit å være forberedt vell? 😉

…og til dere som har gutter, og som synes det ofte er lite klær til guttaboys. NÅ synes jeg faktisk at Name it og knertenogkaroline har tatt et tak og fått inn mye kult til gutter. Mange av plaggene i nettbutikken finnes i flere farger, så om du liker modellen, men ikke fargen, klikk deg inn å se om de finnes i din favorittfarge. Vi har nå tilført alt med stjerner på i bildet under til Filips garderobe.. ! Jeg synes de har helt toppe klær til feks å ha i barnehagen. De er myke og laget for å bevege seg i..!

Liljasnupp begynner å ha egne meninger på klær, men heldigvis blir vi som regel enige! Hun bruker jo ikke body lengre, da hun sluttet å gå med bleie for over ett år siden, men noen ganger skulel jeg ønske hun brukte body. Det er jo så ange supersøte!! Spesielt de med prikker og den som har fargeprikker (klikk videre inn på farger). Siste kjøp er også den midterste toppen på bildet under her. Den er egentlig i kategorien 5 – 12 år, men 110 passet fint! Den blir jo bare litt løsere og lengre.. Passer superfint til strømpebukse, knestrømper, converse..

….Den lyseblå shortsen til de litt større gutta er det nesten så jeg bestiller bare fordi den var sååå tøff!!!! LØP OG KJØP sier jeg bare!!

..og jentene i alderen 5 – 12 år hr jo sine egne meninger de? så jeg synes at kombinasjonene her var fin.. ikke for mye, og ikke for barnslig!!

Så da er det bare å fylle handlekurven, bruke rabattkode Rachel200 og vente på at posten kommer! Rabattkoden er aktiv til og med TIRSDAG 24 juni. Nå har du jo faktisk mulighet til å kapre deg alle sommerfavorittene og nyhetene til nesten 40 % FØR salget i det hele tatt har startet..!!

//Samarbeid//

Plusstid – hva er det?

//Annonse//

De fleste av dere som leser bloggen min er enten kjentfolk, lesere som har små barn, er foreldre eller gravide. Ihvertfall er min oppfattning av mine lesere at de fleste av dere faller inn under minst en av disse kategoriene. Det jeg skriver om faller også ofte inn under dette, og i dag tenkte jeg å tipse dere om en side som heter PlussTid.no  – dette er en side som har til hensikt å gi inspirasjon, råd og tips til en enklere hverdag. Hva hver enkelt legger i ordet PLUSSTID er forskjellig, men for min del er plusstid det å ha ekstra tid. Tid man ikke har regnet med, og tid til ting man har lyst til. Det kan være at noe går raskere enn forventet, og at jeg får tid til å komme hjem tidligere fra jobb og tilbringe mer tid med barna, eller det kan være at barna sovner raskere enn jeg hadde trodd og at jeg får tid til å dra på trening til rett tid. Plusstid kan være så mangt ut ifra hvilken situasjon man er i, og hva man forventer ut av hverdagen.

EKTE PLUSSTID <3
Plusstid.no er et kundeprogram/kundeklubb laget for småbarnsfamilier og alle andre husstander i Norge, av produsenten Lilleborg, som står for mange av familiens mest brukte hverdagsprodukter. Da snakker vi om produkter som Zalo, Jif og OMO. PlussTid har laget et magasin som sendes ut 4 ganger i året, og som er GRATIS å motta. Det er også gratis å melde seg inn i PlussTid, og jeg anbefaler på det sterkeste å bruke de 2 minuttene det tar å registrere seg. Da vil man motta et magasin i posten 4 ganger i året, sammen med gratis vareprøver fra Lilleborg. Ingen kjøpeplikt, men en mulighet til å prøve nye produkter, og få tips til hva og hvordan de kan brukes, samt tips, råd og inspirasjon til alt det andre som skjer i hverdagen.

Du kan melde deg inn HER

OG samtidig være med i trekningen av

1 års forbruk på produkter fra Blenda – Verdi kr 1000

1 års forbruk på vaskeprodukter fra Jif – Verdi kr 2000

Gavekort fra Polarn O. Pyret – Verdi kr 2000

Jeg ble først tipset av PlussTid gjennom en av mine samarbeidspartnere, og for å være ærlig er jeg ikke den som surfer og leter etter ting på sider jeg ikke kjenner fra før. Denne gangen ble jeg litt mer interessert i og med at jeg jobber med produktene tl vanlig, og oppdaget at siden ikke bare hadde tips til hvordan man kan forenkle hverdagen, og løse tidsklemma på best mulig måte, men også gode råd og nyttige tips som gjør deg i stand til å utføre mange av de hverdagslige oppgavene enklere, mer effektivt og kanskje riktigere. Tiden man sparer kan man jo bruke sammen med familien eller til å ta vare på deg selv!

Som sagt så har de mange bra artikler, og jeg har funnet MANGE tips her. Jeg har også fått svar på “dumme spørsmål” som jeg ikke helt vet hvem jeg skal spørre om, eller hvor jeg skal finne svar på. Her kan man spørre eksperter om tips og råd, og lete i arkivene for ting som har blitt tatt opp av andre. Det er kanskje ting man går å lurer på, som man tror man vet, men som man ønsker en bekreftelse på? På PlussTid.no finner dere flere kategorier, som feks “Barn og Familie”, “Rent og Ryddig”, “Skjønnhet og Velvære”, “Mat og Helse”, “klesvask”, samt egen fane for ekspertråd og forum. Her er det viktig å nevne at ekspertpanelet også har sin egen jordmor og helsesøster.

…og for å være ei ekte husmor, så må det jo husmorhodebånd OG jif-flaske til?!? Samvittigheten etter å ha vasket det 1 kvm store kjøkkenet var ihvertfall god nok, og jeg hadde goood samvittighet tll å slenge meg ned på sofaen med mine to små. . (bildet over)

Innenfor hver kategori kan man klikke seg inn på det som er mest relevant, sm feks under “Barn og Familie” finner du underkategorier som Baby, Barn, Familie, Fritid, og Gravid. Her er det skrevet artikler inneor alle kategoriene, og man kan finne tips til blant annet “morsomme leker til bilturen i sommer”, “fordeler ved å ha søsken”, “tips til barnedåpen”, “grensesetting for ettåringer”, “fordelene ved å lage babymat selv” osv. MANGE gode tips å ta med seg, og mye nyttig lesestoff. Innenfor kategorien Rent og Ryddig finner man blant annet tips om “smart rengjøring av kjøkkenutstyr”, “hvordan er beste rengjøringsmåte av kjøleskap, komfyr?”, “åtte triks for renere bad”, “skal man bruke mopp eller klut?” osv. .

Som sagt så anbefaler jeg deg å melde deg inn i PlussTid for mange gode råd og tips, og ikke minst inspirasjon.

Meld deg inn HER

 


//Annonse//

 

Kjærestetur til Barcelona

14 april fylte Robin 30 år, og i løpet av de 8 årene vi har vært sammen, har jeg fått med meg hans forkjærlighet for biler. Raske fine biler. Han hadde lenge snakket om at det hadde vært helt rått å dra til Miami for å se Gumball 3000. For de som ikke vet hva Gumball 3000 er, så er det et billøp som strekker seg fra Miami til Ibiza, med mellomstopp i flere store byer. Det startet 4 juni i Miami, og skulle avslutte på Ibiza 11 juni. For min del ble det uaktuelt å dra helt til Miami med stor mage, så etter litt reesearch fant jeg ut at de var innom Barcelona 10 og 11 juni, noe som passet perfekt. Så i 30års gave fikk han Barcelonatur og en mini Subaru wrx Impreza, slik at han skulle skjønne hva tanken bak turen var. Og gjett om han ble glad.. !

Nå har vi akkurat kommet hjem fra kjærestetur, og har hatt en strålende tur i Barcelona! !

Når man skal til en så stor by som Barcelona, er det lurt å ha lest litt på forhånd så man slikker å gå i de typiske turistfellene, og styrer unna ting som absolutt ikke er verdt å bruke tid på. Når vi er på tur pleier vi å gå MYE og denne turen har til tross for en stor mage ikke vært noe unntak. Vi hadde booket hotell rett ved hovedgaten La Rambla, og selv om denne gaten er oppskrytt, er det liksom et “must” å ha vært der. La Rambla er fylt av turistbutikker med suvernirer og overprisede restauranter, og er i tillegg kjent for å være tyvenes mekka. Vi fant fort ut at dette ikke var gaten for oss, og “rotet oss bort” i en av de mindre sidegatene, som var det man kan prise Barcelona for. For makan til koselige bakgater med idylliske små restaranter, tapasbarer, spesielle butikker og koselig stemning har jeg ikke sett på lenge. Vi storkoste oss i de små gatene, og fant raskt en koselig cafe å spise lunsj på. Her dristet vi oss på å prøve dagens meny og tapas! Vi kan varmt anbefale El Atril restaurant som ligger ved Placa De Sant Cugat, til lunsj. Tilfeldigvis kom vi over Museu Historia del Ciutat som ligger ved Placa del Rei i området Barri Gotic.Ja, og disse områdene må man nesten ha kart for å skjønne, så ikke ante vi før etterpå hvor vi egentlig hadde vært..!

Den første dagen var det “store bil dagen”. De som deltok i gumball 3000 skulle overnatte på luksushotellet Hotel W, og ankomme på kveldinga. Vi var selvfølgelig klare med kamera, og fikk knipset mange flotte bilder av heeelt syke biler. Robin ble som en liten gutt, og synes tydeligvis dette var en finfin opplevelse. Jeg fikk nok mer oppmerksomhet enn det jeg hadde trodd, da jeg var en av få jenter til stede OG med kul på magen. Flere av de som kjørte bilene stoppet og sa gratulerer og lykke til med magen, så det var jo trivelig! !

For å delta i Gumball 3000 må deltakerene betale en svimlende sum på 400 000kr , i tillegg til at de har biler til mange mange millioner kroner! !

Etter noen timer med biler spiste vi middag på et torg like ved La Rambla som heter Placa Reial. Der er det et åpent område ed mange restauranter, og her kan vi varmt anbefale Rozzini Restaurant og Brasseri. Vi spiste her to ganger i løpet av oppholdet, og fikk super mat begge gangene. Ellers er det en av restaurantene rundt samme område som ALLTID hadde lang kø. Vi trodde som de fleste andre at dette betydde at det var helt topp der, og med tanke på prisene de hadde så virket det supert. Vi ble mildt sagt skuffet, og tipser dere om å styre unna Les Quinze Nitj. Elendig service og dårlig/skuffende mat.

Dag nr 2 startet med en gåtur fra hotellet og til Hotel W hvor bilene skulle ha fells start til siste stopp, Ibiza. Siden vi ikke fant noen taxi, som vi i ettertid fikk vite at ikke var å finne pga streik, gikk vi hele veien. Det vil si at fra hotellet vårt Onix Lice rett ved La Rambla og til stranden, så tok det rundt 20 minutter å gå. Da har jeg trukket fra tiden jeg brukte ekstra pga min vaggende gange 😛 Denne morgenen ble det frokost “on the go”, så vi stakk innom markedet La Bouqueria for å kjøpe litt frukt. På dette markedet finner du deilkate boder emd frukt og grønt, fisk, spekemat, egg, fisk, og diverse ferskmat. De er utrolige på smoothie og juice, og lager all verdens av smaker og kombinasjoner. Min favoritt ble Coco&Mango <3 + en ekstra boks med oppskjært vannmelon. Da var jeg good to go og kunne tåle noen timers gange, shopping eller hva det måtte være! 😉

Her er vi på vei til strandpromenaden der hvor Hotel W lå.

Vi gikk forbi mange koselige restauranter ved havnen som vi desverre ikke rakk å prøve denne gangen!

Det ble jo litt posering forran bilene, og jeg måtte jo selvfølgelig stå ved en rooosa en!  (Ferrari) 

..og under ser du noen av godakene du kan finne på markedet. Det ligger i La Rambla og er lett å finne frem til. . noe som MÅ sees!

Ellers gikk dagene med til å shoppe, spise god mat og nyte tiden sammen. Og til tross for at jeg ikke kunne kjøpe spesielt mye til emg selv siden at jeg ikke passer i så mye for tiden, og at ungene i grunn ahr mer enn nok klær og babyen foreløbig er kjønnsløs, så fikk jeg sannelig noen ekstra kilo i kofferten likevell. Jeg slo til med å kjøpe meg to dressjakekr i freshe farger, ny Michael Kors veske og nye Ray Ban solbriller. Noe spesielt billigere enn her hjemme var det ikke, men følelsen av å kjøpe slikt på ferie er liksom ekstra deilig. Det ble desverre dårlig emd vindrikking, men jeg gleder emg til å dra tilbake til Barcelona for shopping og vindrikking! ! Av gater som er verdt å merke seg er Avinguda del portal de l’angel paralellgaten til La Rambla og har butikker som blant annet Zara, Mango, Benetton, Berskha, Stravarius, TopShop (ligger langt opp over i neste gate), store HM butikker, og mange små koselige nisjebutikker. Der kan man også finne  shoppingsenteret El Corte Ingles, som er en bygning med kun sportsklær (nike, adidas, puma osv). På toppen av denne gaten finner du også et stort kjøpesenter som har mange kjente merkene (litt som Sten og Strøm i Oslo). Noen minutter med taxi fra La Rambla finner du kjøpesenteres Diagonal Mar Mall hvor man finner blant annet Primark og butikker som kanskje er litt mer spansk..

 
Ikke la deg lure av køen på denne restauranten – bare lurerier..!

Ellers så var det veldig deilig å kunne pynte seg litt, og ha på seg heler. Til vanlig går det i litt for liten uniform som forstørres ved strikk i knappehulet og småtrange arbeidsskjorter. Joggeklærne er flittig brukt og joggesko er mine beste venner..! Så det å pynte seg med kjole og krølle håret var deilig! Kjolen jeg har på meg var en av de få tingene jeg kjøpte til meg selv på turen, og er fra Mango 🙂

Dag 3 startet vi med å sove leeeenge. Ja faktisk helt til 09.30 :O Deretter frokost/Lunsj på Hard Rock Cafe og tusling i gatene. Etterhvert bestemte vi oss for å ta turen til dyreparken, Parque Zoologico de Barcelona, en over 100 år gammel dyrepark med 7500 dyr av 400 forskjellige dyrearter. Parken var helt fantastisk, og bød på mange spennende opplevelser. Anbefales veldig til barnefamilier, men også til eventyrlystne par som oss. . Vi rakk til og med et delfinshow 😉 Det kostet rundt 19 euro per voksen, så prisen var ikke noe å si på. .

Etter dyreparken fikk vi en dårlig nyhet som la preg på resten av dagen. Vår kjære sjelevenn Lilo gikk fra oss, og himmelen fikk en ny stjerne. <3

Fjerde og siste dag startet med frokost ved stranden. Videre fortsatte vi til kjøpesenteret Diagonal Mar Mall hvor jeg endte opp med et par poser fra Primark. Deretter tilbake på hotellet for å slappe av ved bassenget og spise frukt. Her slappet vi av før vi ordnet oss for kvelden, og tok turen til den omtalte Fontana Magica.

Denne fontenen er også et “must” å se. Fantastisk vakkert. På kveldstid spiller den til to tidspunkt, så om du velger åd ra dit så anbefaler jeg å sjekke når den er “på”. Den Magiske Fontenen spiller musikk g lager vannshow, og er veldig romantisk å se på <3 Og som dere ser på bildet under, så var det veldig mange som tenkte det samme som oss denne kvelden..

Bak fontenen ser dere National Art Museum of Catalonia som er en praktfull byning og gjør hele denne plassen veldig spesiell. .

Det ble en fantastisk avslutning på en finfin kjærestetur som jeg tror vi begge lever lenge på <3

Nå er vi klare for å ta imot trebarnstilværelsen med åpne armer og godt mot. Vi ser frem til at lykkeliten i magen skal komme, og gleder oss for hver dag vi kommer nærmere termin. Det var ekstra godt å komme hjem til barna, og konkluderte med at borte er bra, men hjemme best!

 

 

Fabolous FUB – dagens godbit! (VINN VINN VINN)

Dagens godbit kommer fra en av mine annonsører Markus&Molly.no. De fører barneklær fra 0 – 10 år, og har samlet sammen en portefølje av flotte merker. Her finner man blant annet merker som FUB, Marmar, GRO Company, Mini Rodini, Memini, mfl, og i dag kan TO av dere stikke av med deres favorittplagg fra vår/sommerkolleksjonen til FUB.

GIVEAWAY!!!

Danske FUB er kjent for myke klær i klassisk tidløst unisex design. Vinterkolleksjonene til FUB er i 100% merinoull, og sommerkolleksjonen er i 100% Økologisk bomull. Et nydelig enkelt design, topp kvalitet og uslåelig komfort har gjort FUB til et av de mest populære skandinaviske klesmerkene.

FOR Å DELTA I KONKURRANSEN MÅ DU:

LIKE MARKUSOGMOLLY på FACEBOOK – HER

Linke til ditt favorittprodukt fra FUB i kommentarfeltet under, samt skrive mail og ønsket str

Ved tips om konkurransen på instagram/egen blogg, kan man legge igjen to kommentarer og delta dobbelt

 

…så har jeg satt sammen FUB med noen andre favoritter. . . man kan jo selvfølgelig trikse og mikse alle disse nydelige barneklærne! !

 

Pssst,; og til dere som akkurat har blitt mor eller går gravid, så kan dere kapre dere en fødselsgave fra markusogmolly ved å klikke HER

Konkurransen avsluttes FREDAG 20 juni kl 12.00 – og vinneren kontaktes direkte av nettbutikken –

Følg også gjerne både meg og markusogmolly på instagram @rachelhauan & @markusogmolly

 

 

//i samarbeid med nettbutikken markusogmolly.no//

Tips til Barne-snacks

//Annonse//

Som Rema 1000 ambassadør så kvier jeg meg for å tipse om produkter som er å finne i andre kjeder, men denne gangen er det faktisk noe jeg skal jobbe for å få inn i Rema systemet som har kommet. Når det kommer til hva man putter i barna, så er man litt mer varsom enn hos oss selv. De små skal ikke ha for mye av det som ofte er å finne i dagens mat, men likevell ønsker vi at også de kan få kose seg med noe inn i mellom. Da mine barn var små, kjøpte vi slike “cheez doodles” som i grunn smakte ingenting, men NÅ derimot har Ellas Kitchen kommet med to varianter av puffet mais, en snack til barn fra 10 måneder.

Dere kjenner kanskje igjen navnet Ellas Kitchen fra smoothiene som er å finne i matvarebutikkene? Deres visjon er å hjelpe babyer og små barn til å spise sunnere, og ikke minst å utvikle sunne matvaner som varer livet ut. De har prioritert helse og ernæring, men også tenkt mye på smak og emballasje. Barna ELSKER smoothie, og med en gang jeg kom hjem med de nye pakningene med “puffit snacks”, ble de helt ville. Fargene gjør jo også at det ser knasende godt ut, så de var ikke sene om å be om en smaksprøve. Denne snacken er beregnet for barn fra 10 måneder, og er perfekt for utvikling av pinsettgrepet.

Søte små praktiske poser med snacks til barna..! Disse er PERFEKTE nå som det er ferietid i vente. Da vi dro på sommerferie i fjor hadde vi baggen full av smoothie og slike squees gryter fra Ellas Kitchen. De er rett og slett geniale..!

Selv om kanskje Lilja var litt mer skeptisk på smak og konsistens, var dette midt i blinken for Filip som slukte både sin og hennes pose…!

Ellas Kitchen har nå lansert kjempegode puffet mais snack som smelter i munnen. De kommer i to forskjellige smaker; ost + tomat, og Bringebær+vanilje. Herlige kombinasjoner! De er faste nok til at de små klarr å plukke dem opp med fingrene, og myke nok til at de smelter i munnen. De er også supre med tanke på utvikling av pinsettgrepet hos de små. Smaken er kapslet inni, og blir ikke klissete. De selges i esker med 5 porsjonspakker i hver.

…på pakken så står det 5 poser, noe som er riktig.. – her har det vært to småtyver…!!


Inne i posene ligger det små kuler i to ulike farger. . . hver pose har to forskjellige smaker….

Stikk innom din nærmeste Ica Super, Prix, Mega, Obs, Kiwi, Spar eller Meny butikk for å kjøpe produktet, så skal jeg jobbe litt med å få dette inn i Rema 1000 ! ! Og når dere har prøvd ut denne knasende nyheten, setter teamet i Ellas Kitchen stor pris på all tilbakemelding de kan få. Legg gjerne igjen enn kommentar på deres facebookside HER.

For mer informasjon om PUFFITS kan du klikke deg inn på Ellas Kitchens hjemmesider. Der kan du også finne nyttig informasjon om Ellas Kitchen og alle deres produkter. De har også en egen kategori for glutefri, laktosefri og vegetar.

 

//Annonse//

 

 


// <![CDATA[
if (window.adgroupid == undefined) {
window.adgroupid = Math.round(Math.random() * 1000);
}
document.write('’);
// ]]>