En tur langs Nidelva

Det er tidlig, og frost i lufta.

Robin har tatt turen til sôta bror for å kjøpe godis og brus, og jeg har tatt med meg ungene på oppdagelsesferd på Bakklandet. I kledd varme klær fra Reima, spaserte vi langs Nidelva en tidlig lørdagsmorgen, og fikk godt selskap av endene. Med en pepperkake i hånden, var Linus i ekstase over å bli omringet av et tyvetalls småsultne fugler, men ble raskt illsint da de faktisk spiste kjeksen hans..Makan til frekke saker tenkte han nok der han sto og så dem krangle over et halvspist pepperkakehjerte…

Linus har på seg en superkul oransje bobblejakke fra Reima, som du kan finne HER.

Det var superkaldt ute, så turen ble ikke lang, men lang nok til at vi fant oss en lekeplass, fikk spist noen nyinnkjøpte pepperkaker og ufrivillig matet endene. Inn i mellom her var det selvfølgelig noen sure miner, kalde hender, trass i ulik skala og volum ut av kontroll, men sånn alt i alt ble det en koselig etterlengtet tur..!


Filip og Lilja har også fått seg nye varme dunjakker fra Reima, og de vil vi absolutt anbefale videre. God og deilig passform, akkurat passe lengde i sin størrelse, enkel glidelås, god plass i lommene, avtagbar hette, supervarm, og funksjonell. Ungene digger dem! – og de finnes i mange flotte farger!


Filip, vår lille utspekulerte sjarmis..!


Skolejenta vår som snart har gått et halvt år på skole! Tiden flyr…! (fleecejakke fra Reima)

Store klemmer fra mammsen og gjengen <3

R.