VillaRachel: Barneromsinspirasjon

Vi har kommet til slutten av byggemåned 5, og huset begynner å “få klær på”. Altså, panelet er på vei opp, og straks ferdig. Det er avgjørelser som står for tur, og ikke av den lette sorten. Vi har lenge holdt på med kjøkken, og plassering av innredning på badet, og føler vi snart er i mål der, men når det kommer til peisinnsats og resten av huset, så kjenner jeg at presset begynner å komme. Innen helga må vi ha bestemt oss for type peis/merke, hvordan utformingen på kjøkken/bad/vaskerom skal være, samt stikkontakter og lys utvendig. Og jeg skal love dere at det er ikke “bare bare” å skal plassere utelys. ja, ikke stikkontakter heller! For HVOR MANGE trenger man liksom? HVOR høyt skal utelysene henge, og hvor mange trenger man. Huset skal jo liksom ikke oversvømme i utvendig lys.. vi ønsker jo ikke å tiltrekke oss SÅ mye oppmerksomhet, huset “skriker” nok slik det ser ut 😛

. . . . og på leting etter peis, fine baderomsinnredninger og kjøkkenfronter, har jeg rotet meg langt bort, og inn i en annen interiørverden. Nemlig: barnerommet. Jeg synes at veldig mange velger blått og duse blåfarger til gutterom, og selvfølgelig rosa til jenterom. Nå skal jeg ikke skrike så alt for høyt om at jeg skal gå bort fra alt det, men jeg har litt lyst til å lage barnerommene i litt andre farger. os Filip liker jeg veldig godt en lys grønn farge fra Jotun, mens på Liljas rom leker jeg med tanken om å ha en vegg med “morsom” tapet i en gulnyanse..

 

Har du tips til sider med bra inspirasjon til barnerommet?

Blogger, Nettbutikker med mye fint?

Jeg har satt en KILI seng fra Sebra høyt på ønskelisten til Filip, og en litt mer “vanlig” seng til Lilja.

……det er lov å drømme! !

Har du tips og triks, eller en hjelpende hånd så tar jeg imot all interiør og fargehjelp jeg kan få!

Jeg skal jo tross alt innrede et helt hus! !

Ikke lenge igjen!

Det er sannelig ikke ofte vi er alene for tiden, og til helgen er det tid for en aldeles så liten kjærestetur. Robin ga med tur til københavn i bursdagsgave i november, men siden vi hadde jobbing opp til ørene den gang, måtte vi utsette turen, og drar nå til helga. Jeg har timet købenoppholdet til CIFF messa, og for de som ikke vet hva det er, så er det motemessa i København. Jeg skal riktig nok på CIFF KIDS, og kose meg med barneklærnyheter fra verden over. Ciff Kids er en av draplastrene på messa, og jeg gleder meg vilt til å møte flere av mine samarbeidspartnere.

Barna skal kose seg til mormor og morfar, og forhåpetligvis har helgas runde med sykdom spart dem for ekstraarbeid. Lilja er fortsatt ikke helt i sitt ess, så hun fikk bli med oss på jobb i dag. Og det er jo alltid stas. Til hennes store begeistring var jo “beste” OG “pappa” der ! !

Jeg skal jo selvfølgelig sørge for at dere får en smakebit av de kommende kolleksjonene.

Hvilket merke ønsker du å se noe ifra? Finn oversikten HER.

Ha en finfin kveld fra meg og disse to <3

 

PS: rabattkoden til knertenogkaroline i forrige innlegg varer til og med onsdag 29 januar.

…..Og de har fylt opp butikken med flere størrelser! !

 

Joggishelg og søndagstilbud! !

Vi startet fredag med dobbel øyekatarr, feber, hoste og snørrete neser.. . og utover dagen så var vi sannelig 3 av 4 innenfor kategorien “redusert”. Jeg hadde vært noen timer på jobb først, men kun forde det er januar, kunne en av oss dra hjem til barna, og siden jeg allerede var i dalende form, ble det hjemmedag. . . og med to stk småsure, slitne og overtrøtte unger, som bare trenger mamman sin, og som helst vi ha meg helt for seg selv, ble det kniving om fangplassen og oppmerksomheten. I den 30 minutters lange duppen til Filip sovnet jeg og Lilja på sofaen, og heldigvis klarte jeg å lure han med meg på soverommet, og vips så var vi hele bøtteballetten i storsenga, sovende! Takk gud for noen timer på øyet. Vel og merke så våknet vi alle i forværret tilstand, og jeg fikk nok en gang konstantert det at å la kroppen hvile ikke er noe sjakktrekk. Men nok om riktes tilstand her i heimen.. 

Før helga fikk ungene pakke fra knertenogkaroline, som var en av mine faste samarbeidspartnere i 2013, som også i 2014 blir å pryde noen av innleggene. Selvfølgelig med en fordel til dere lesere. Bare for noen dager siden oppgraderte de nettbutikken sin, og har virklig blitt en flott plass å handle. Med nyheter hver dag, er det allerede vårfarger å finne hos knertenogkaroline.

I dagens innlegg får dere 25% rabatt på ALLE varer, og 50 % på alle varer som ligger i DENNE kategorien. For å få 50 % rabatt, må dere bruke koden 50%. Ønsker dere å benytte BEGGE kodene, alts 25 % på ordinærvarer, og 50 % på salgsvarer, så lager dere to bestillinger, sender en mail til [email protected] rett etter bestillingen med bestillignsnr, så blir dere kun belastet frakt for en bestilling. Frakten er som vanlig 59 kr, uansett hvor mye du bestiller. 

kodeord: Rachel gir deg 25 % på ordinære varer

kodeord: 50% gir deg nettopp det på alle varer i denne kategorien. .

Buksen som hørte til var jo selvfølgelig utsolgt akkurat i øyeblikket jeg kjøpte varer, men de har fått dem inn igjen nå! Også de suuupersøte jakkene med ape på!

Vil også informere om at dersom du er GRAVID og har fått en termindato, eller akkurat har født, så kan dere sende meg en mail, og få en kode som gir deg hele 35 % i newborn kategorien ! ! Tilbudet gjelder frem til 6 mnd etter fødselen..!

mail: [email protected] (NO, ikke COM)

Kodeordet skrives inn på side 2 i bestillingen, og frakt på 59 tilkommer uansett hvor mye du bestiller. Du kan bestille emd begge tilbudskodene, men for å slippe dobbel frakt, send mail til knertenogkaroline etter bestillingen.

 

Ha en finfin søndagskveld
SALGSINNLEGG: barneklær

Jeg rydder og rydder og kommer i grunn aldri til buns i de store haugene med klær etter store og små. . Kanskje er det noen der ute som trenger klærne våre mer enn oss. ? Prøver å selge unna noe, så kanskje du finner noen favoritter til en rimelig penge? Selger også poser med klær, men der er det aaalt for mye å legge ut her!Så er du intr i spesielle størrelser, kan du også sende emg en mail med hva du er ute etter/ferger/str, så kan jeg ta noen bilder av det jeg har 🙂 Er du intr i noe, send mail til : [email protected] (NO, ikke COM). . .

Grønn barnevader SOLGT


SOLGT: oransje jakke, wheat jakke

Jakke str 86, Regndress str 80, Genser str 80

Jakke str 62

OkkerGokker bukse str 74 (har også jakke som hører til. Samme pris for denne)

Kjole Str 80

 

De siste bildene ligger på FINN.no, og du kan se str og priser HER

Send meg en mail på [email protected] ( NO IKKE COM) om du er interessert i noe 🙂

 

 

 

 

WORKOUT GIVEAWAY! VINN 2000 KR! !

Jadda, det er på tide å klappe oss på skulderen og si bra jobba. Vi er inne i uke 4 av 2014, og de av dere som har jobbet beinhardt med nyttårsfortsettene trenger sannelig en tommel opp og vell så det. Jeg ELSKER ny treningsmusikk, spesielt noe jeg kan jogge til eller smårocke til de få gangene jeg er alene hjemme. Så i dag tenkte jeg å suge til meg all den musikkinspirasjonen jeg kan få fra dere, og ønsker at din favoritt treningssang skal være ditt svar i ukens GIVEAWAY fra Kappah, hvor du kan vinne hele TOTUSEN kroner! ! Er ikek det en flott premie og start på det nye året? 

VINN ET GAVEKORT FRA KAPPAHL PÅ 2000 KR fra Kappahl

For å delta må du rett og slett skrive DIN FAVORITT TRENINGS SANG med litt futt i.

Ønsker du å delta flere ganger, kan du dele innlegget på instagram, og tagge med @rachelhauan og #rachelblogg.no

– deler du på instagram, kan du legge igjen en ekstra kommentar på det, så deltar du dobbelt 🙂

… og for de av dere som trenger litt ekstra treningsmusikk, så kanksje dere kan sjekke ut noen av mine favoritter:

for øyeblikket er det Jubel – Klingande som er favoritten ! Chill og gira sang samtidig.:!

@rachelhauan

 

HUSK Å DEL PÅ INSTAGRAM FOR Å DELTA FLERE GANGER! ! !

Vinneren kåres SØNDAG 26. januar. Påmeldingen avsuttes kl 20.00 🙂
 

 

My Weekend

Det har blitt lenge mellom innleggene i det siste, og det har jo sine grunner, og den største er at jeg ikke har kamera! Filip har kastet kamera i bakken, slika t både blitz og linse er ødelaagt, og jeg sliter fryktelig emd å bestemme meg for hvilket kamera jeg skal kjøpe. Har dere noen tips? Jeg vil ha et speilrefleks, helst canon, som tar gode bilder. Føler jeg er over nybegynner, men likevell ikke råd til å bruke en formue! !

Hvilket speilreflekskamera anbefaler du? 

Ellers har vi begge hatt jobbhelg, og brukt dagen i dag på å ha det gøy. Vi har hatt dobbelt besøk, først av Eirin og Victoria, og deretter Sonja, Stephan og Celina. Lilja og Victoria lekte seg godt sammen, og sannelig ser man at jentne har blitt store. De hujet og herjet, og Filip ble i grunn litt til overs, så han tok en lang dupp til neste pulje inntok heimen. Da Celina kom ble det Filip som tok styringen :p Lilja tok seg av pizzalaging til gjestene.


Dukkehus, leire og hoppedyr er tingen for disse to småsnuppene!

Vi tok også en liten tur ut, men det blåste veldig, så den ble kort! 😛

Hundene fikk også bli med ut.. . nybadet for helgen og greier!

I mrogentimene var det tre små kinesere på mobilen som var tingen . . . .


. . . og mens mammsen ryddet i skufer og skap i morgentimene, var det en søtis som gjerne ville prøve litt.. . . .

 

I morgen venter kjøpmannsmøte, og resten av uken har flere spennende punkt på planen!

Rachel Tipser: Gave til en du er glad i

Det begynner å bli en stund siden jul, men jeg vil likevell dele en gave med dere. Jeg synes alltid det er vanskelig å gi gaver. Jeg føler de må være gjennomtenkte, og at gavene må være spesielle for de som får dem. Robin er desidert en av de vanskeligste, så i år ble det en litt annerledes gave på han. Med tanke på innlegget jeg skrev for litt siden, så tenkte jegg at det kanskje var fint å gi noe som kunne bygge opp under at vi har liten tid sammen, og trenger å bruke mer tid på hverandre. Jeg valgte derfor å gå for en gave som vi kunne få nytte av begge to.

Dagens tips er en gave til noen man er glad i:

Jeg kjøpte en boks som jeg fylte med diverse lappet, notater og hans favoritter. På hver ting i boksen, sto det en lapp som måtte oppfylles før han kunne løse inn gaven. Gavene var blant annet en Tskjorte som krevde et nakenbad ute, før han fikk bruke den, eller en psoe cheez doodles som krevde en måneskinnstur og en varm dusj, før den kunne nytes. Jeg kunne lagt MYE i boksen, men måtte stoppe en plass. Her bestemmer man jo helt selv, og det er kun fantasien som kan stoppe deg.

Jeg la også en tom boks som jeg kalte “memory box” i esken. Denne er ment til å oppbevare minner. Polaroidkamera hadde også flere bilder, så det var ment til åt a bilder av gode minner

Du kan finne på mye morsomt å skrive på tingene, eller du kan la være å skrive noe. . . .


Jeg la også en flaske med vin, to flakslodd, et gavekort på middag for to, et gavekort på kino for to, dameundertøy, et polaroidkamera, en boks merket med “memory box”, t skjorte, cheezdoodles pose, et glass med sjokolade, et glass med godteri hjerter, og et mobildeksel med bilde av oss.

…et koselig gave som også jeg forhåpentligvis får ta del i <3

 

Den turkise kisten er kjøpt hos Søstrene Grene 🙂

 

Klem fra Rachel

 

 

Gooood Morning Coldness! (vinterdress til salgs!)

Sannelig ble det kaldt, og vinterklærne må taes frem igjen. . . Jeg hadde heldigvis ikke pakket dem langt unna, men jeg skal ærlig innrømme at følelsen av vår har sneket seg på meg, og at vinterklærne har blitt degradert fra plassene sine. Nå har sprettkulda kommet til Trøndelag også, og vi pakker på oss for å holde varmen. Heldigvis er vi godt utstyrt, og vant til å vre ute en vinterdag. For de minste barna er det nok for kaldt å være ute, så det hadde vært innedag i barnehagen i dag, noe vi merket på energinivået da vi kom hjem! Dagens “yes” på hjemmebane var at Lilja spiste potet. Hun “liker ikke” verken poteter eller saus, og uten noen av delene blir kjøttkakemiddagen relativt tam, men i dag kom vi sannelig til enighet.
Til dere som kanskje trenger vinterdresser, enten til nå elelr til neste år, så selger jeg 4 UBRUKTE vinterdresser. . Årsaken til at jeg selger helt nye dresser er at ejg rett og slett har fått for mange, og vi har valgt de som passer barna våre best. Alle merkene er merker jeg anbefaler. Lilja bruker sin Racoondress i barnehagen, mens Filip har Ticket To Heaven i bhg. Hjemme har de en dress hver fra Nordbjørn. 

 

NY Reimatec Huugo vinterdress i rosa str 92 (500kr) , NY Reimatec Huugo vinterdress i Turkise/blå str 80 (500kr), NY Name It vinterdress str 86 (400kr) , 1 x Racoon Outdoor vinterdress str 80 (400kr).

 Hvis du er intr så sender du meg en mail på [email protected] (HUSK DET ER NO og ikke COM!! )

Har også to Memini regndress i dusrosa med stjerner/prikker som selges. . Str 80 + 98 

En titt inn i ettermiddagen..

Ettermiddagene er gode, spesielt når vi klarer å lage middag i rett tid, og barna har sovet litt i barnehagen. Lilja har bitt 2,5 år allerede, over det til og med, og har sakte men sikkert sovet mindre og mindre i barnehagen. Dette er bevist fordi hun ikke sover spesielt godt på kveldene om hun har sovet mye på dagtid, så nå får hun sove mellom 20-40 minutter før kl 13.30 i bhg. Det er helt topp 🙂

Her en ettermiddag etter en relativt tidlig middag, det vil si at vi er ferdigspist før kl 18, ble det lekestund på rommet. Vi kste oss med nyyydelig pianomusikk samtidig som alle leketøyene med lyd var skrudd på. Sannelig ble det musikk for ørene. Heldigvis er det ikke lenge mellom middag og leggetid, så støyivået ble ganske kjapt senket. Uansett. Det var en superkoselig kveld. Barna storkoste seg når mammsen satt inne på rommet mens de lekte seg. Jeg observerte dem, smakte litt “hjemmelaget is” som lilja hadde laget inne i reserbilen, og sang gjerne med på lisa gikk til skolen.

Filip må nøye seg med å leke emd dukker og dukkevogner. Lilja leker gjerne mor og barn, der Filip bare er en de av babyflokken. . .


Etter en fin kveld med lek og morro, ble det smoothie på storesøster og mammsen!

Ei frøken som synes det er superstas å få være oppe litt lengre enn lillebror. Hun har som rutine før hun skal legge seg at hun må kose med meg. Da må jeg sitte eller ligge i sofaen uten å gjøre noe som helst, og bare kose med henne. Denne tiden er nesten den beste på hele døgnet <3

 

 

 

Playtime..

Med mildvær i januar, er det ekstra deilig å dra på søndagstur. Denne søndagen ble det tur ute på tomta for å rydde søppel. Greit å ta bort det som er før det eventuelt komemr snø, og man må ta storrydding til våren. Barna hjalp til så smått, men synes det var mest gøy å få kjøre i trillebåren.

MERE MERE M E R E ! ! ! !

Rydding rundt huset må til. . .

Dagens selfie fra instagram @rachelhauan #Villarachel