Dagens utflukt – Ile aux Cerf

Mandag morgen forbinder jeg med stress og starten på en ny uke. Det pleier å være alt for mye å gjøre på jobb, og alt for mye som man burde burde. . .   – denne (man)dagen har jeg verken ofret jobb eller ukedag en tanke. SÅ DEILIG!!

Vi startet dagen som vanlig tidlig ( og da skal det sies at vi var i seng før 21 nyhetene var over), og var klare for en ny dag fylt med nye impulser og utflukter. I dag gikk turen til Mauritius østkyst og en båttur over til den idylliske paradisøya Ile aux Cerf. .Vi ble møtt av en “personlig guide” som først kjørte oss over det vide og brede hav for å vise oss et fossefall (og fint var nå det..) og videre til øyen i havgapet. Her ble vi “droppet” av og fortalt at vi be hentet noen timer senere. 
Øyen er kjent for å være et paradis hvor man finner 5 stjerners hotell/bungalow, restaurant, diverse vann fasiliteter, deeeilige solsenger (og drinker for de som smakte på dem)…mm. Vi kan vell alle mann skrive under på at dette virkelig var feriens beste lunchmåltid som inneholdt HOT chickenwings & et utallig flasker Phoenix (ØL) – Im not included …tok meg av 2 x isspising jeg..!

Det perfekte latmannsliv – perfekt for oss!

Ved fossefallet på vei til Ile aux Cerf


Hvalrossen selv iført kun paljetter og 2 cm vann… flaterende..!

 

pusi pusi..”løvesafari”

Det å være på ferie innebærer ikke for alle familier å ligge stille i 2 uker i strekk for å puste ut og lade batteriene. Her er vi oppfostret på både sightseing, vandringer, strandliv, båtturer mm. Rett og slett ferier som setter spor – og glad er jeg for det.

I dag måtte vi være ferdigsmurt og ferdigspist innen 0730, for da bar det avgårde til  en dyrepark og løvesafari. Vi var litt sent ute med å bestemme oss, så det ble bare småløver, men de duger de også. Kjempesøte og lekne var de, og ikke eldre enn 5-7 mnd. Skal legge inn flere bilder når ejg kommer hjem, men det tar sånn tid her..!!


På turen fikk vi se Zebra, Tigre, Løver, Struts, Gaseller, Påfugler, STOOORE skilpadder, masse nydelige fugler, villsvin, Gnu, mm.

 

Magebilde uke 25 vs 26…EN UKE!!

MAGEBILDE UKE 25 og 26..

Jeg synes ejg har vokst MYE på en uke…. kan det ha noe å gjøre med varmen, tro??

Mama is getting tanned..!

Gårsdagens utflukt bar avgårde til Flat Island. En båttur på ca 1,5 time som åpnet dørene til et ubeskrivelig sjøliv fylt av fargerike fisker og koraller.

Vi jentene solte oss som bare det – ja, selvfølgelig litt for mye – noe vi fikk erfare da vi kom hjem fra båtturen. Pussig det der at man på en måte glemmer solen når man er på sjøen. Nå skal det sies at solen er ekstrem sterk her. Vi er tross alt i AFRIKA….Alle mann smører seg med faktor 30, enda det er dag 5 med soling. No chanse at vi kan gå ned i faktor enda..!
(…Ronja erfarte det etter dag en at kokkosolje ikke var det første man skulle smøre seg med…)

Her ligg “hu mor” å grilles på båten. Lille i magen trives i sola, så leng det ikke blir for leng om gangen.. Og ja, e selvfølgelig flink å smøre masse med solkrem + drikk vann.. vi har det fint! 🙂 (jobbe fortsatt med brunfargen..!)


stranden vi snorklet fra..


Bak Robin er det helt syyyke koraller!

Flat Island (Ile Plate) er kjent for å være en utrolig fin plass å snorkle på. Selve øyen er privat, mens stranden tilhørte det offentlige, så det var derfor ikke lov til å bevege seg inn på øyområdet. Da måtte man eventuelt betale en sum for å komme inn – men alt som var der var en liten bar som var tilegnet de som betalte seg inn.. thats it!

Det er også ekstremt med strøm rundt øya, så om man går bortover stranden, og snorkler tilbake til båten, kan man bare gli med strømmen.

Litt dårlig kvalitet.. men bildet er tatt fra rommet i går kveld 🙂

TAR SYYYKT LANG TID Å LASTE OPP BILDER!!!

Vokser magen for fort??

Det er kanskje normalt å engste seg litt ekstra når man er gravid på ferie. Det gjør ihvertfall jeg. De første dagene vi var her, følte je meg så og si ikke gravid. Det eneste jeg følte det på, var sparkingen om natten, men de siste to dagene, spesielt i dag, har jeg hatt skikkelig magevondt i hele dag. Det pleier som regel å gå over etter noen timer, men det virker som at det er aaaalt for trangt der inne…Føler jeg ahr vokst noe enormt bare på noen dager.. Kan det stemme? Jeg er nå kommet til uke 26..hele 6 måneder på vei!!!!

Det er vondt å sitte, vondt å ligge, vondt å gå, tungt å puste, tungt å spise, tungt å være i varmen, tungt å reise seg, vondt å reise seg, sulten, stappmett, kvalm….føler at hele meg vugger.. . og kombinasjonen med gravidmage + ny mat er heller ingen heldig situasjon! !

DAGENS KLAGERI……!!!

HELP?

Elsklingene mine <3

…solbrentheten kom fortere enn forventet!

Ja, kun 24 timer ut i ferien har vi klart å bli solbrente alle mann. . . Til tross for at vi har smurt oss med faktor 30 (!!!) så har vi vell så og si aldri lignet mer en hummer som nå, så dagen i dag har gått med til boklesing og avslapping i skyggen. . .
– ja, det er jo ferie det også 😛


 + masse bading! ! !


kjekken min <3

svangerskapsuke 25 MAGEBILDE

Magen vokser selv om man har tatt ferie, så her kommer ukebilde for svangerskapsuke 25… Hele 5,5 mnd på vei.

Tiden flyr…og i følge Robin har jeg begynt å “vagge”..så fra nå av er det virkelig skjerpings på gangen ..!

+ trimming av brunfargen

….leopardbuksa er på, men fortsatt bleik som et uvær!!

Etter en lang reise er vi framme på Mauritius

Da var vi ENDELIG kommet frem til en av verdens perler. Etter 26 timers lang flyreise med 4 stopp, kunne vi endelig bli møtt med 35 varmegrader og tropisk fuktighet. Vi har satt våre bein på Mauritius, en øy øst for Sør Afrika.

Idylliske omgivelser, herlig temperatur og deeeeilig badevann – DET ER FERIE DET!!!

Dette bildet er tatt fra balkongen på hotellrommet. Det vil si at vi har rom helt nede på stranden, men bølgebrus som første nabo. Nærmere vannkanten kan man faktisk ikk prestere å plassere et hus..

…første dukkert ble tatt sånn ca 10 minutter etter vi hadde fått hotellnøkkelen i hånden og blitt fordelt rom. Ja, for jeg og Robin deler leilighet mded Ronja og Håkon. Stor plass, to balkonger….magisk!

 

….så hørte jeg rykter om MINUS 15 GRADER hjemme??? ….huffda! 😛

Juveler og sånt..

Da er kofferten ferdig pakket (untatt sminke)

Det tok ikke mindre enn 3 timer å eliminere ut og finne de rette klærne. Ja, for det er jo ikke bare bare å skal pakke klær som skal passe to uker frem i tid når magen vokser som en vordende vulkan…! Men jeg tror da jeg ihvertfall har klart å sprenge 20kg grensen, og i tillegg lurt noen småting i Robins koffert.

Smykker og vitaminer må jo også pakkes med! ! ! !

 

I morgen venter møter, frisørtime og siste innspurt på jobb…. ja, for selv om det er torsdag og fridagen min, så må jeg nok på jobb en tur. Sjekke siste status før jeg voergir ansvaret til resten av staben. Det skal nok gå bra, ihvertfall for to uker 🙂

 

Da er det tid for pakking!!

Da gjenstår bare onsdag og torsdag på jobb, så er det sol og sommer! ! ! !

Både i går og i dag har jeg vært på shopping, og funnet mer enn det jeg kanskje burde. Det er jo så mye fine vårklær i butikkene nå. jeg bare håper de klærne jeg har kjøpt passer når jeg er halvveis i ferien også. Litt usikker på en kjole fra Ricco vero som jeg kjøpte på Kleins. Pleier ikke kjøpe så dyre klær, men den satt liksom så fint over magen – så i løpet av den setningen jeg skrev nå, fant jeg ut at jeg nesten må beholde den… Til tross for at den koster like mye som 70 småflasker coca cola 😛 haha…hysj! ikke fortell det til Robin da…!

Ja, så var det sytingen over håret mitt. Jeg var på Pilus i dag for å kjøpe hår, slik at ROnja kunne sette på meg… men jeg har tatt til fornuft og bestemt meg for å vente til etter ferien. Jeg må jo unne meg litt selvpleie og velvære når jeg kommer hjem fra ferie og bare skal vente på at jenta kommer? Så nå skal jeg spare til å Greath lenghts Extensions. Når jeg først skal gjøre det, vil jeg gjøre det skikkelig…!

……Nå skal jeg hive innpå en Rett i Koppen, se Bones og pakke litt 🙂

 

Heijnu!