En fjong frøken..!

Både Black Friday og Black Week er snart over, og en av årets største tilbudshelger er straks til ende. Knertenogkaroline.no ønsker å avslutte helgas galskap med å gi 20% på varer, også NYHETER som ble lagt ut nå på lørdag. Altså, du kan sikre deg noen godbiter til rabatterte priser.

KODEORD: RachelVinter20

Kjolen på bildet under har jeg forelsket meg helt i. Fiola har den i grå, og den er såååå fin!! Den kan brukes til veldig pent, og til mer hveradgslig. Alt etter hva man styler til den. Jeg er veldig glad i strømpebukser i andre farger, så hvis man vil variere har feks siljesyr.no MASSe utvalg av strømpebukser. Størrelsen påå kjolen er normal, og går fra 80 – 104. Per id ag er det størelser igjen av alle, men denne tror jeg fyke unna når man ser hvor fin den egentlig er! LØPOGKJØP!! (PS: koster bare 225kr etter fratrukket rabatt…!)

|


Jeg er godt i gang med julegavene, og kan tipse om at nattiser fra Name It er helt topp å gi i gave. Her i hus er det disse barna går rundt i til langt på dag. De finnes fra baby til str 104, og med 20 % rabatt koster de bare 95 kr! Det er overkommelig for en flott julegave eller bursdagsgave.

Du kan finne alle pysjamaser HER.


Selv om det er festtid i møte, er det også mange kose og hverdager. Jeg stememr for behagelige klær i barnehagen, og på hjemmebane, og ofte er det name it på samtlige barn her i huset. Linus har akkurat begynt innkjøring i barnehagen, og jeg er i gang med å fylle opp garderoben hans med praktiske gode klær.


Du kan også finne noen godbiter i tilbudskurven til 50%  HER, med kodeord: Vinter50

Ull og bumull er topp å kombinere. Her varierer vi klesvalg ut ifra hvilken dag det er, og hva osm er på agendaen i barnheagen. På turdager er det ull fra topp til tå, med strikkaklær utenpå tynnull, mens de andre dagene er det valgfritt. Ungene får finne frem selv, med en liten styringshånd fra mammsen. . Lilja og Fiola er veldig glade i kjoler og skjørt, så ofte er det to pyntede frøkner som drar i barnehagen. Filip er mest glad i alt som har med signalfarger å gjøre, – og ikke spør meg hvordan de fargene i det hele tatt kom inn i garderoben..! :O

Søøøteste joggedressene <3 220kr for begge delene

Frakt på kr 59 tilkommer uansett hvor mye du bestiller. Dersom du ønsker å benytte begge tilbudskodene, må du sende en mail til [email protected], så sletter de den ene fraktkosten din. Er du GRAVID, kan du også sende mail til samme adresse, så får du en rabattkode som gir deg hele 35 % på alle dine kjøp frem til 6 mnd etter barnet er født (gjelder klær i kategorien 0-9 mnd).

Happy Shopping

//annonse//

BlackWeek

Fire skurker har brutt seg inn hos jollyroom.no, og har stelt istand pristrøbbel hele uken. Har de tullet med prisene på dine favoritter? De er team Blackweek, og ingen priser er sikre..!

Jollyroom.no har sinnsyke priser på en hel masse av varer hele uken. Gå ikke glipp av skremmende lave priser. Jeg har funnet noen fvoritter du finner under kampanjesiden hos jollyroom.

Her kan man gjøre noen fantastiske kupp, og sikre julegavene litt tidligere og billigere enn i fjor..!
 
Hapy hopping ! !
 

As mother, like doughter

Det er på tide å børste støvet av finstasen, og kanksje finner man ut at man trenger noe nytt? Jeg har alltid en unnskyldning for at det må tilføres noe nytt til den nye julebordsesongen..! Har du? I fjor hadde jeg stor kulpå magen, og skviste meg inn i min allerede tettsittende paljettkjole, og i år føles ikke denne heeeelt på samme måte..! Trang, men ikke av gravide årsaker..

Her er en lekker kjole til mammsen, og noen søte kjoler til små frøkner..!

Rosa bolero, mørkeblå kjole, svart veske, svarte pumps til mammsen

Finn alt til jentene HER

PS: med kodeord 345403  får du 30 % på dyreste vare (ikke på “ikke rabatt” merkede varer).

SJEKK OGSÅ STOOOOORT BLACK WEEKEND SALG…!!

ELLOS.no

//annonse//

Med kula på magen..

Det er snart et år siden jeg skrev innlegget om julekula på magen i byavisa, og minnene strømmer på. Selvfølgelig husker jeg best de gode minnene med det å ha en kule på magen, og føler jeg hvisker når jeg skriver at tanken om flere unger har streifet meg. Det blir raskt avfeid av den fornuftige delen av meg, ja, og for ikke snakke om de andre fire barna som styrer rundt meg både våkne og halvvåkne stunder her i huset.

Nå som jobbhverdagen har startet, er det mindre tid til skriblerier og det å sette ord på følelsene som strømmer rundt i denne en gang så energiske kroppen. Følelsene blir til elefanter, og elefantene blir til migrene. Hadde jeg så fått disse elefantne ned på papiret hadde hverdagen blitt en annen. Ja, så skal det sies at det å åpne ny butikk, planlegge og feire 30 årsdag og i tillegg ha en bra økning av både varer og kunder ikke er en god kombinasjon, selv om det er positive hendelser alle som en. Nå går vi julen i vente, og for å si det slik, så blir det ingen julevask her i huset.

Adventsgavene blir mest sannsynlig pakket inn natt til 1 desember i svimet av trøtthet, og det at det bare er halvparten av gavene som per da er kjøpt inn, kommer heller ikke som noen overraskelse.. og at julegavene som jeg egentlig skulle være flink å kjøpe inn i gjennom hele året, ikke blir kjøpt før i siste liten,gir en indikasjon på at alt er slik det pleier å være.

Jula kommer da snikende i år også, helt sikkert…!

Her kommer to tips til juleplagg – og som du kan kapre deg til BLACKWEEKEND pris hos ellos.no!


Paljettkjole fra HM 2015, Svart kjole med halvarm kan kjøpes HER (nå 20 %), og blondetopp HER.

BLACKWEEKEND IS UP!!

Klem Rachel 

Something Black Is Comming…!

Det er under en uke til den store shoppedagen før jul. B L A C K W E E K har også kommet til Norge, og er blitt til en av årets råeste kampanjeuker. De fleste nettbutikker hiver seg på, og er du forberedt, kan du gjøre enormt mange gode kupp, og sikre julegavene til halv pris og vell så det.

Jeg fikk nettopp en mail med “something black is comming”…

…det må jo bare bli sykt bra…!

Første tips: Skriv en liste over hvem du skal kjøpe hva til, og hvilke nettbutikker som har det du trenger. .

FØLG MED HER : JOLLYROOM for mer informasjon
 

Utetid: here we come!

Det var så vidt snøen hadde dalt ned, før ungene var ivrige på ¨komme seg ut. De ville ake på den nye matta de hatte fått for litt siden. Det var bare noen dager siden den var bart på bakken, og jeg hadde lovt gull og grønne skoger “når snøen kommer, DA skal vi ut å leke da!”. Og sannelig så ble det ikke snø og utelek på mammsen denne dagen. Den rosa akematten fra STIGA. Snowflyer het den,- bokstavlig talt.


Akematten ble en suksess, og var absolutt barnevennlig. Ungene dro hverandre opp bakken, og kunne ake alle tre samtidig.

Utvalg av ulike matter finner du HER.


Lilja elsker å være ute, og synes det var helt topp med en ny leke..!

UTEDRESS Lilja kan kjøpes HER.

//innlegg i samarbeid med jollyroom//

Update: to be continued..

Hei!

Det har vært stille fra denne kanten, og hovedårsaken er at jeg rett og slett ikke har funnet tid. I de siste ukene har vi bygd om butikken vår, og reåpnet forige fredag. Jeg har jobbet natt og dag, sammen med mange superflinke medarbeidere, og kunne endelig starte hverdagen som Remakjøpmann Rachel igjen denne uken. Permisjonstiden er over for godt..! Samtidig som dette har pågått, har jeg også fått med meg hele tre julebord, personalmøte, medarbeidersamtaler, Sosiale aktiviteter, venninnekveld, 4 syke barn med omgangssyken og sist men ikke minst, feiring av min egen 30 års dag.

Jeg har nå entret de voksnes rekker, og blitt en del av 30 tallet..!

Dagene har startet grytidlig, og avsluttet litt for sent. Jeg har nesten ikke sett ungene, og samvittigheten er ikke på min side for tiden. Det har vært nok for både hode og kropp de siste ukene, og ut ifra gavene jeg fikk til bursdagen min, mener også venninnene mine at jeg må ta det litt mer med ro. Jeg fikk gaver som skulle oppmuntre til avslapping og selvrealisering, som feks deilige dufter, oljer, lys, velværeprodukter, pynt til huset, bøker, blomster, deilige klær, mm. Mamma toppet det hele med å gi meg boken om “hvordan ta vare på deg selv”. – så kanskje er det på tide å ta et skritt tilbake, og se på de rundt seg og nyte litt mer. . . ?

Åpningshelga er over, og det samme er tidenes 30-års feiring. Med 25 av mine venninner til maskeradevors og middag, skravlet vi oss gjennom kvelden hjemme hos oss, før vi dro videre for å lufte dansefoten. Jeg føler meg heldig som har så mange flotte venninner, og er så takknemlig for at så mange var med på å feire dagen min. A day to remember. Spesielt ut ifra maskene som var obligatorisk til dagen..! Med god hjelp i fra familie, venner og ansatte, kom vi i mål med både åpningshelg og bursdagsfeiring, i tillegg til 4 syke barn.


My girls <3


Takk for en flott kveld,nydelige mennesker!

Jeg er allerede godt i gang emd min første intensive jobbuke, og kan briefe med et snitt på 25 000 skritt om dagen for tiden. Energinivået tappes sakte men sikkert, så nå er planen å jobbe meg opp i mammapoeng, konepoeng og etterhvert vennninne og bloggpoeng. Jobbrachel har en tendens til å sette jobb før det meste, så en lære om prioriteringer må til…

To be continued…

Rachel
 

 

Hverdag: lekestund

Timene etter barnehagedagen er ofte slitsomme for både liten og stor. Man har hatt en lang dag, med mye aktivitet og inntrykk, og da er det lett å ty til enkleste underholdning, nemlig nettbrett eller TV. Noen ganger går barna rett ifra bilen til middagsbordet, og videre derfra til badet og i seng, fordi tiden ikke strekker til mer, mens andre ganger har vi god tid. Tid til å leke oss sammen, men også sitte stille å bare kose oss med BarneTv.

Her i huset er det slik at TVn ikke kommer på før klokken er 18. Det hender at vi skrur på litt tidligere, men det er ikke ofte. Før den tid, må de underholde seg selv, og da er det ofte rollespill eller bilbane som er tingen. Ihvertfall nå får tiden. Bilbanen er relativt ny, og kjøpt for bare 149 kr, og så absolutt en vell investert leke som de har hatt mye utbytte av. Ikke alle leker lekes like mye med, og er kanskje bare gøy i en dag eller to, mens denne har vært en suksess til både store og små. Finnes også som feks en bondegård med dyr, racerbane, og mange flere. Sjekk ut utvalget hos jollyroom HER. (link er sponset).

Bilene har vi kjøpt i en samlepakke for leeenge siden, og det som er så fint, er at alle mulige biler kan leke på bilbanen!

– og som dere ser, er den stor nok til at alle får plass til å leke. Hvis dere mangler biler, er det en samlepakke til bare 69 kr HER, og en litt større en HER.

Denne er PERFEKT som gave i feks bursdager til både jenter og gutter, store og små.

Finnes som sagt i flere varianter, og fåes nå til 50 %! Da koster de bare 149 kr! !

 

Barneklær: en epoke er straks over..

Det er nesten så jeg feller en tåre når jeg enker på at barna vokser så raskt, og at min epoke for små søte babyklær snart er over..! *sukk*

Jeg synes det er så fantastisk mye fint der ute, så i dag blir det inspirasjon til de minste. Kanskje en helning mot gutt, men så absolutt noe også jentene kan bruke. Kanskje har du en luring i magen, eller sitter med en babyduftende herlighet i armene nå? Eller har en venninne som er gravid, som hadde satt pris på en oppmerksomhet til den lille?

Med kodeord 345445  får du EKSKLUSIV rabatt på 20% på hele kjøpet – også merkevarer!

Body med bjørn på magen, Body “cute and little wild”, Hvit body med skogens dyr, Lys brun body med stjerner, Pysjamas med skogens dyr, 3 pk runde esker, Baby tøfler grå, Hvite babysko, pingvin genser, pingvin bukse, Bamse, devold ullbody grå, Islender body ull.

Handler du før 6.november, og bruker kode: 345445 i handlekurven, får du 20 % på hele kjøpet.

Vilkår for rabatt: gjelder nybestilling på klær (..altså ikek en bestilling dere bytter fra tidligere), sko, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos.no . Tilbudet gjelder MAX 1 gang innen 6/11-16, og kan ikke kombineres med andre tilbud, prisreduserte varer eller varer merket med “Kampanjepris” eller “Design by”. Gjelder heller ikke UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly home.

//reklame//

Sommeren den e slutt..

– sommeren er definitivt historie for denne gang, og vinteren begynner å ta sin plass. Jeg kan ikke si at jeg ser frem til å skrape is av bilen de kommende månedene, og er heller ingen entusiast over kulde. På den andre siden er det veldig koselig å komme seg inn fra minusgradene, opp i sofaen og kose seg med en kopp kakao eller en god film, med stearinlysene tent rundt i huset. Det er stemning, og noe som absolutt trekker både høst og vinter opp.

Det merkes at det er andre tider i møte, og barnehagen begynner å legge igjen lapper om at NÅ er tiden inne for et sceneskifte i garderoben på barnehagen. Ullklær, Fleece og ikek minst vintertøy skal på plass, og det er her vi begynner å merke at vi har mange barn. Det er dyrt med sesongskifter, så jeg prøver det jeg kan å få med meg de tilbudene som er. Jeg kjøper ikke nødvendigvis det dyreste, men det må ha kvalitet og vare ut sesongen. Noen av barna arver av hverandre, men for dere som har erfaring,v et dere at ikke alt er i stand til å arves etter en heftig sesong med aking, og mye utelek. I år må ALLE ha nye vinterdresser og luer, noe som blir ekstremt dyrt! – derfor er det greit når man får med seg en rabattkode! Sjekk ut alle vinterdresser til barn HER.

Som blogger har jeg fått en unik RABATTKODE som gir deg 20 % på alle nye kjøp (alt så fremt du ikke bytter noe du allerede har kjøpt).Dette gjelder nybestilliing på klær, sko, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Du kan bruke koden max 1 gang før 6.november, og noen merker er ikke inkludert (UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly home). Bruk koden: 345445  når du bestiller.


Ellos.no har utrolig mange ytterplagg, og man kan velge blnt merker som Reima, Didrokson, Name It, Me Too, Ticket To Heaven, Lego, Ellos, I dig denim, mfl. Rabattkoden denne gangen gjelder for nesten alle varer, inkludert sko, så her kan du få 20 % på hele bestillingen. Da kan du spare mange kroner!

De to eldste har DISSE skoene, og de anbefales virkelig. Filip og Fiola har DISSE lekre sakene, og til barnehagesko til de to minste anbefaler jeg DISSE. Tild e som akkurat har lært å gå er også Kavat sine babysko veldig fine på foten (ikke til de som har høy rist).


Flotte tursko som er både vind og vanntette! Her har vi laget pinnebrød!!


Denne frøkna altså <3

Her i sko fra LEAF som du finner i linken over, skjørt fra Ebay og Boblejakke fra Zara.