Med kula på magen..

Det er snart et år siden jeg skrev innlegget om julekula på magen i byavisa, og minnene strømmer på. Selvfølgelig husker jeg best de gode minnene med det å ha en kule på magen, og føler jeg hvisker når jeg skriver at tanken om flere unger har streifet meg. Det blir raskt avfeid av den fornuftige delen av meg, ja, og for ikke snakke om de andre fire barna som styrer rundt meg både våkne og halvvåkne stunder her i huset.

Nå som jobbhverdagen har startet, er det mindre tid til skriblerier og det å sette ord på følelsene som strømmer rundt i denne en gang så energiske kroppen. Følelsene blir til elefanter, og elefantene blir til migrene. Hadde jeg så fått disse elefantne ned på papiret hadde hverdagen blitt en annen. Ja, så skal det sies at det å åpne ny butikk, planlegge og feire 30 årsdag og i tillegg ha en bra økning av både varer og kunder ikke er en god kombinasjon, selv om det er positive hendelser alle som en. Nå går vi julen i vente, og for å si det slik, så blir det ingen julevask her i huset.

Adventsgavene blir mest sannsynlig pakket inn natt til 1 desember i svimet av trøtthet, og det at det bare er halvparten av gavene som per da er kjøpt inn, kommer heller ikke som noen overraskelse.. og at julegavene som jeg egentlig skulle være flink å kjøpe inn i gjennom hele året, ikke blir kjøpt før i siste liten,gir en indikasjon på at alt er slik det pleier å være.

Jula kommer da snikende i år også, helt sikkert…!

Her kommer to tips til juleplagg – og som du kan kapre deg til BLACKWEEKEND pris hos ellos.no!


Paljettkjole fra HM 2015, Svart kjole med halvarm kan kjøpes HER (nå 20 %), og blondetopp HER.

BLACKWEEKEND IS UP!!

Klem Rachel 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg