PlayTime

I dag har Lilja og jeg laget havregrøt til frokost.
Jeg lagde mat, mens Lilja ryddet i kjøkkenskuffene!

Så hadde vi playtime på stuegulvet, før vi tok en snartur til IKEA.

Det skal ikke stå på været her i Trondheim for tiden. i dag ahr det regnet, snødd, sluddet og vært sol… Så da de få solglimtene tittet frem, tok vi med oss vofsene ut på tur med nysykkelen til Lilja. DET var stas! Hun hylte og hujet hele turen! De forbigående bare lo:P

SUPERFORNØYD med sykkelen sin!

Etter sykkelturen tok vi en tur på lekeplassen, men da kom sluddet tilbake,
så vi fortsatte leken innendørs!

 

 

Blir det GUTT eller JENTE? – div tester –

Jeg går meg selv snart på nervene! Det er 4 dager igjen til ordinær UL, og nå har jeg sikkert tatt alle “kjærringtestene”  som fins på nett!!!

….ut ifra resultatene på testene, så blir det litt av hvert 😛

Stemte dine tester? Magefølelsen?


Det stemte første gang med det “KINESISKE FØDSELSKARTET” !!! TEST 1 = GUTT

Test 4: Du legger sammen alderen din da du ble gravid med måneden du ble gravid. Er summen et PARTALL blir det GUTT, blir det et ODDETALL blir det en JENTE…!

Test 4 = 25 (år ) + 12 (desember) = 37 = ODDETALL  = JENTE

_________________________________________________________________________________________

Test 5: Hvis du har en giftering kan du prøve å dingle den over magen. Det blir en jente hvis den beveger seg fra side til side, gutt om den beveger seg i sirkler.

TEST 5: Side til side = JENTE

_________________________________________________________________________________________

TEST 6:3 tester viser GUTT og 3 tester viser JENTE….!

(….rart jeg blir frustrert eller?????)

HVA TROR DU LIGGER I MAGEN MIN??

 

Bilder i båt-tau på stua..

Det er vell noen ganger i året jeg får “ånden” over meg og min kreative side setter igang. Denne gangen har jeg endret på bildeveggen min. Det ble ikke noe før bilde, men jeg ble ganske fornøyd med resultatet.
Jeg ble ikke helt ferdig, men foreløbig ble dette resultatet:


EGENTLIG så skal jeg ha tre remser med tau, og bildene litt lengre ned fra knutene på tauet. Men jeg gikk tom for tau, og da måtte det bare bli slik. Ellers så har jeg bært ned den hvite benken fra soverommet – der gjorde den jo ingen nytte.
Nå har jeg ihvertfall en plass å ha pynt på som ikke Lilja kan plukke på!

Robin kom hjem med påskepynt til meg. Han hadde til og med sett seg ut hvor den skulle stå… nemlig på den “nye” benken.

 

Hvilke planer har dere for påsken?

Får barna deres påskeegg, i såfall, hva har dere oppi?

 

 

Barnerom-inspirasjon…

Det finnes utallige kreative og inspirerende blogger der ute med tips og triks til barnerommet. . og jeg faller for det hver gang. Jeg blir like engasjert og inspirert, og setter igang med planleggingen. Denne gangen har jeg blitt inspirert til å lage billige kreative hyller på barnerommet. Lilja har nemlig ingen hyller for å sette feks bøker.

Nå har det seg slik at jeg har ikke begynt enda, men i hodet mitt så blir det veldig bra…!

Jeg har kjøpt to billige trehyller på IKEA til rundt 30 kr pr stk, og bestilt meg gratis tapetprøver HER. Disse prøvene er ganske små, men holder til mitt bruk. Skal man bruke lit mer, kan man få tilsendt tost k gratis prøver på ca 1 meter HERFRA.

Resultatet kommer når jeg har funnet ut hvordan jeg vil ha mitt prodjekt..!

Dette er fargene jeg har fått prøver på hittil….

Eller så har jeg fått strikkedilla igjen! Begynt å strikke ny kjole til lilja, og etter helga må jeg nok kjøpe garn så jeg kan begynne å strikke til lillebabyen!

Denne gangen blir det ROSA og TURKISE kjole… ikke helt heldig med bordene, men det fikk så være!!

 

Har du tips eller oppskrifter til noe jeg kan strikke?

Hjemmeryddedag…

Det var sannelig på tide at jeg holdt meg hjemme for å ta i et tak. Jeg hadde en lang lang liste som skulle være ferdig innen Robin kom hjem fra jobb!

 • Støvsuge 2 etg
 • Vaske 2 etg
 • Vaske trapp
 • Vaske badet
 • Fikse vaskemaskin + vaske klær
 • Brette klær + legge på plass (…ca 3 stamper med klær!!)
 • Støvsuge 1 etg
 • Tur med hundene
 • Lage middag
 • Endre bildeveggen min til slike tau med bilder
 • Bære ned kommode fra soverom til stue
 • Bestille frisørtime
 • Melde på hundene på hundeutstilling
 • Lese av strømmen
 • Handle
 • Lage BellyBand til Lilo

Lilja koser seg med frukt.
Her har jeg kuttet 4stk druer, 1/2 plumme, 4 stk bringebær, 4 stk store blåbær i små biter.

Det ble stabburets kjøttkaker til middag!

…så dagen var over før den hadde startet. Heldigvis er det ikke mye som gjenstår, men det får faktisk vente til i morgen. Nå skal jeg ta en vellfortjent timeout på sofaen med nyyydelige plummer!

 

Vaffeldagen feires med herlige mammaer og nydelige små!

Det er ingen tilfeldighet at Vaffeldagen faller på navedagen til Maria som har bedt oss i barselgruppa hjem på mammasladring og småkos!

Det blir desverre færre og færre møter, men vi er ganske sikre på at vi er den barselgruppa i trondheim som har hengt sammen mest i de siste månedene, og vil fortsette å henge sammen. Vi er alle enige i at både store og små har veldig godt av denne skravlesosialiseringen.  – og ikke minst all den gode maten! ! !

Det er utrolig hvordan de utvikler seg. En av dem GÅR allerede i en alder av 10 måneder, og resten er på full fart etter. De ser ut til å trives sammen og leker godt. Spesielt er det spennende med nye leker, andres smukk og mye god mat rundt bordet. Flere av dem danser hvis vi ber dem om det, og vinker når man sier hade.

 

…det går fort! SÅ ALT FOR FORT!!!! – bare 3 uker til 100% jobb…!

Ukens “showoff” – magebilder –

Det er på tiden å vise frem den flaterende gravidmagen, og skryte hemningsløst over gravidformen.

Eller ikke..

Magen den er jo her, spesielt på kvelden, men formen er der ikke. Jeg som pleier å ha så mye energi til overs, går på sparebluss for tiden. Jeg tror ikke det er noe jeg mangler, og kosten er normal og variert, så det er nok en rakkerunge der inne som krever sitt. Jeg har ikke tenkt å begynne å syte allerede i uke 16, så jeg biter formen i meg, slapper av litt innimellom, og durer på som vanlig.

Her om dagen sa Robin at jeg kanksje burde ringe legen i og med at jeg ikke pleide å være så slapp og “utafor”, men da glefset jeg tilbake at det behøvde jeg ikke, fordi jeg var “faen ingen hypokonder”. Så stakkar snille omtenksomme kjæresten kunne ikke annet enn å holde kjeft, og la meg syte.

…synes Casper er flink til å lure seg med på disse bildene altså!!!

Smoothie Time

VimseRachel hadde lovt Robin deilig ciabatta til lørdagsfrokost, men da vi kom til stykket, hadde jeg faktisk glemt å kjøpe dem… så vi mikset sammen en smoothie. Lilja var meget facinert over blenderen, og satt å gynget på benken.. “ååhhh” sa hu, og fniste 🙂 hihi 🙂


Siden det var familielørdag (..robin har fri) så ble det en liten runde. Jeg kjøpte meg en etterlengtet pulsklokke, så nå er det bare å trene ivei!
Gleder meg til ås e hvordan form jeg faktisk er i.Etterpå spiste vi lunsj på Bare Blåbær med foreldrene til Robin 🙂

Slitsome dager –> endelig familiehelg!

Jeg har ikke vært helt i mine “fulle fem” de siste dagene. Det føles ut som at noen har slått megi magen med et balltre, og at hele meg er som en vandrende gelèklump! 

….who stole my energy??? !  !   !

Onsdag var jeg en del på jobb. Ryddet butikken til Torsdag, for da skulle vi ha storbesøk. Adm. direktør i Rema 1000 + region sjefen i Trondheim skulle på butikkrunde. Torsdag kom, og etter butikkbesøket ble jeg 10 kg lettere. Jeg og Lilja var småslitne, så vi dro hjem fra jobb da de hadde dratt. Vi sovnet på sofaen – noe som ikke er en vane her i huset.


Lilja tester blåbærene på Rema. De ble godkjent! (..hun spiste ikke alt, altså.. !!)

Torsdag kveld kom, og da var det duket for bursdagsfeiring av farfar, og deretter Perfect Home Party med barseljenter hos Anja. Dagen ble lang, og jeg var utslitt da jeg endelig hadde kommet meg hjem.

Fredag kom, og Lilja våknet rundt 07. Jeg lot henne ligge litt å prate meg seg selv, og plutselig så var det stilt.. Vi sovnet begge to. MEN da klokken slo 08, ringte Robin, og fortalte at det ikke kom noen på jobb, og at han trengte meg. Selvfølgelig kunne jeg ikke si nei, så i fullfart ble det påkledning og pakking av patpakke. Det ble jobbdag til utpå formiddagen. Da fikk vi “lov” til å dra, så vi tok turen til City Syd for å møte Heidi og Aminda.

Nå ligger jeg og Robin i hver vår sofa, mens lillemor ligger ute. Gulvet er ferdigvasket, hundene har fått nytt utstyr i burene sine, og fredagsmiddagen er på plass i kjøleskapet. I dag skal vi bare kose oss og slappe av.

 

Dogs 4 life!

Det er ikke bare vi voksne som ligger utstrakte på sofaen på kveldene.
Lilo & Casper storkoser seg i sofaen.

Casper er husets koser og vil helst ligge så nære oss som mulig, mens Lilo er den som passer på, og skal helst ligge i fred og ro på tuppen av sofaen eller oppe på ei pute. Det er forskjell på “folk”!

Dagen i dag har vært merkelig. Jeg føler meg i elendig form, kvalm og guffen. Så etter noen timer på jobb, har jeg endelig lagt beina på bordet. Mamman min kom for å hente Lilja, så jeg fikk gjøre meg ferdig raskere. Men nå er det nudler og tvtitting på menyen!