Bare en uke igjen…!

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Det er bare EN uke til vi pakker bilen og kjører avgårde mot söta bror, hovedstaden, og dit solen enn måtte være. Deler av ferien er nøye planlagt, mens siste del tar vi litt som det kommer. Vi har investert i telt for å gjøre ferien litt mer økonomisk, og ikke minst opplevelsesfull. Etter suksessturen i fjor, har vi litt bedre erfaring med bil og telt pakking, og skal så absolutt dele pakketipsene med dere i løpet av den kommende uken.

Enn så lenge, er det 50 % sommersalg hos knertenogkaroline.no med kodeord Rachelsommer50

I morgen starter den store pakkingen, i håp om å klare å huske alt til neste helg. Det er mange å pakke til, og mye å huske, så det lages lister for det meste. Og i og med at vi skal både på telt ferie, bil ferie, båt ferie, litt finere kledd ferie og litt alt mulig ferie, må det jo også pakkes for flere ulike anledninger, og ikke minst VÆR! Foreøbig er det meldt drittvær dit vi skal, men det må liksom pakkes litt sommerklær likevell! Jeg har jo tross alt kjøpt inn sommerklær!

Kanskje finner du noen kupp i tilbudskurven du også? Her er det alt ifra sommer til ullklær og yttertøy!

R.

Ettermiddagsutflukt

Selv om det ofte blir sett på som *litt i utkanten* eller *på ladet*, der vi bor, er detidyllisk å kunne spenne på seg skiene og traske rett ut fra ytterdøra. Vi bor nære marka, men er alt for dårlige til å bruke den. .Vi burde vært flinkere til å ta med oss maten utndørs. Pussig nok er ungene mer sultne utendørs, og sovner enklere på kveden, og bare det burde vært nok i seg selv til å gjøre det oftere.

I dag tok vi med oss improvisert middag, og tilbringte ettermiddagen på Lian, med Liljas venner på 1 trinn. Foreldre og søsken hadde inntatt den store gressplena, og koste seg i sola så lenge den varte. Ungene storkoste seg, spiste som aldri før, og sovnet som en stein da de la seg for kvelden. ..!


Lillefrøken ville bade, så bading ble det..!


Ungene storkoste seg, og man skulle tro at fuglene hadde fått tilstrekkelig med mat etter dagens elleville unger..


Guttakrutt <3

R.

 

Quote of The Day:

“Go Confidently in the direction of your dreams.

Live the life you’ ve imagined.”

Quote of The day:

“Siblings are the people we practice on, the people who teach us about fairness and cooperation, kindness and caring, – quite often the hard way. » 

Denne gangen ble det Filip som måtte være prøvedukke på Liljas nye ansiktsfarger… Han ville veldig gjerne bli en tiger! – etterfulgt av en somemrfuggel Fiola.

R.

 

Quote of The day:

“The greatest gifts you can give your children are the roots of responsibility and the wings of independence.”

R.

Quote of The day:

“Children see magic because they look for it.”

R.

Sommertid! (20 % på sommerklær)

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Sommeren kom tidlig i år, og det må være den beste Mai mnd på så lenge jeg kan huske! Vi har mye godt og moro i vente denne sommeren, og det kommer mange mange gode ferietips i tiden fremmover. Vi begynner å ha litt erfaring med det å reise med barn, både med bil, båt, fly og sykkel, så kanskje kan du få noen tips hos oss. I år går første tur til Dalarna i Sverige!

Fnisefrøken i blomsterenga <3 storfornøyd med å få ha på seg ny badedrakt..! Hun skjønte fint lite da jeg sa det ikke var lenge igjen til sommeren. “Mamma, det e jo sommer hele dagen jo!!” – og sannelig har det vært magisk vær her i de siste ukene! Sommergarderoben fylles sakte men sikkert opp med glade lekne farger, tynne stoffer og flagrete kjoler.

20 % hos knertenogkaroline.no med kodeord Rachelsommer20

Disse plaggene finner du under kategorien for Jente 1 – 5 år

Barna blir kreative på sommeren! Filip har laget seg en pil og bue, og er superstolt over å være høvding!

Filip er en shortselsker, og kunne nok gått i det året rundt… så da sier det seg selv at jeg scoret en hel haug av mammapoeng da jeg kom hjem med mange nye shortser han “bare kunne bruke”. Ja, det er kanssje flere som har noen  “bare bruk” klær, og noen “finklær”? Her slites klærne enormt i barnhagen, så da er det greit å kjøpe noen plagg som som ikek koster skjorta!

Nå får du 20 % på ALT hos knertenogkaroline.no

De fleste plaggene finnes både fra 1 – 5 og 6-12 år 🙂

Lilja har akkurat blitt 7 år, og er et prakteksemplar på det å klare seg selv. Her står hun opp om morgenen, ordner seg matpakke og spiser frokost! Hun er ferdig påkledd og pakket skolesekken før de andre har stått opp, og når det kommer til klær har ikke kriteriene blitt spesielt mange enda. “Så leng du synes det e fint, mamma”. Og det meste kler den smucke, ikke sant!? Til denne frøkna går det mest i kjoler, blått og rosa, og noe nytt er alltid stas. .!

20 % på ALT i nettbutikken hos www.knertenogkaroline.no

Kodeord: Rachelsommer20

Knertenogkaroline.no får inn nye plagg hver dag, og fyller stadig på nettbutikken med nyheter. Rabattkoden varer ut onsdag 6 juni kl 00:00

Frakt på 79 kr tilkommer uansett størrelse på ordre

R.