Bare en uke igjen…!

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Det er bare EN uke til vi pakker bilen og kjører avgårde mot söta bror, hovedstaden, og dit solen enn måtte være. Deler av ferien er nøye planlagt, mens siste del tar vi litt som det kommer. Vi har investert i telt for å gjøre ferien litt mer økonomisk, og ikke minst opplevelsesfull. Etter suksessturen i fjor, har vi litt bedre erfaring med bil og telt pakking, og skal så absolutt dele pakketipsene med dere i løpet av den kommende uken.

Enn så lenge, er det 50 % sommersalg hos knertenogkaroline.no med kodeord Rachelsommer50

I morgen starter den store pakkingen, i håp om å klare å huske alt til neste helg. Det er mange å pakke til, og mye å huske, så det lages lister for det meste. Og i og med at vi skal både på telt ferie, bil ferie, båt ferie, litt finere kledd ferie og litt alt mulig ferie, må det jo også pakkes for flere ulike anledninger, og ikke minst VÆR! Foreøbig er det meldt drittvær dit vi skal, men det må liksom pakkes litt sommerklær likevell! Jeg har jo tross alt kjøpt inn sommerklær!

Kanskje finner du noen kupp i tilbudskurven du også? Her er det alt ifra sommer til ullklær og yttertøy!

R.

3 kommentarer
    1. Den rosa hettegenseren du har på deg helt øverst, den er helt nydelig!! Har leite litt rundt på nett, men finner den ikke. Hvor har du kjøpt den? God ferietur😃

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg