Tannebisser!!

Wee!! Da er det flere tenner på vei. På lørdag, akkurat den dagen Lilja fylte 11 måneder, skimtet vi begge fortennene! Hihi..hun er såååå søt nå altså!!

Nå for tidfen er det jo pappsen som er hjemme med henne, og det går overraskende bra for begge parter. Jeg trives på jobb, og han synes det er veldig koselig å være hjemme med henne. Lilja har jo lenge vært glad i å danse, men nå har de afrikanske rytmene tatt overhånd, og hun rister og shaker uansett hvilken lyd hun hører…! Hun har også begynt å “liksom flire”. Hun later som at hun ler, også ler hun av seg selv etterpå. Hihi..hun er skikkelig herlig for tiden! Nå venter vi bare på at hun skal ta det første skrittet alene. Hun går som en reser rundt bord og nå trenger hun bare bruke en hånd for å støtte seg. . . det er ikke lenge til altså!

 

Årets Hundeutstilling på Sunndalsøra

I helga har vi vært på hundeutstilling på Sunndalsøra alle mann. Som regel er det jeg og søsteren til Robin, Beathe som drar, men denne gangen ble det familietur. Grytidlig lørdag morgen satte vis nuten mot Sunndalsøra, og håpte på gode resultater og fint vær. Denne gangen stilte vi bare Casper, men de beste resultatene uteble. Noe er nok matmors feil som ikke har prioritert å øve på å stå og gå pent, så neste gang håper vi å nå toppen! 

Lørdag 28. April 2012

Casper – Ta Bozi`s The Beauti Of Trang

Kritikk:

Very Nice Size and substance. Excellent coat. Correct Bite. Intrecive missing, but bo problem because of attest. Exceptionel back. Well placed tail. Exeptionel movements.

Premiering:

Åpen Klasse – Excellent (kval E) – Konk 2 – CK

Dommer:

Zeljka Fon Zidar

 


Dårlig vær stopper ikke denne jenta. Mat må man ha..så her er det frokost på gang!


In Action. Det var totalt 3 hann hunder i vår klasse, Åpen Klasse. Her ble resultatet slik vi går, og vi er da i midten.


Casper liker ikke helt å stå stille når det lukter deeeeilige damer rundt omkring!


Casper på bordet. Her sjekker de det som kan sjekkes!


Guttaboys!


….er man på hundeutstilling, så er man det! Nam Nam ??


Søndag bød på sol og varme, akkurat slik vi er vant til å oppleve på Sunndalsørautstillingene. Vi ble raskt ferdige og nøt resten av dagen i sola.

 

Søndag 29. April 2012

Casper – Ta Bozi`s The Beauti Of Trang

Kritikk:

Well Presented, Nice Lead, Ears toofar back, Nice Chest, Good Top Line, Happy “gay” in movement.  

Premiering:

Åpen Klasse – Excellent (kval E) – Konk 2 – CK – BHK 3

Dommer:

Miss A Griffin

 


Søndag


Vi koser oss i sola!


…sånne vill æ ha, mamma!!


Beathe stilte Luna som er en Podengo 🙂 Hun ble BIR begge dagene 🙂

Takk for en hyggelig helg på Sunndalsøra i år også!!

Plaskregn på sunndalsørautstilling!!

I dag tidlig tok vi turen til hundeutstiling på Sunndalsøra. Med bilen full av hunder, satte vi kursen mot seier! Det ble et helt ok resultat i dag, men fordi jeg ikke har med meg pcn og ikke skjønner meg på skikkelig blogging fra iPhone, kommer oppdatering og bilder i morgen etter vi har kommet hjem!!

Lilja har kost seg i dag. Her er vi ute for å spise 🙂

….En Slitsom Dag!

Overskriften sier kanskje sitt. Men ja, det har vært en slitsom dag, med overraskende MYE kjefting. . . Ikke fra min side, men som mottaker, og da blir jeg ekstra sliten i hodet, og humøret synker betraktelig! 

Noen ganger føler jeg meg som en skyllebøtte som må tåle alt. Noen er utrolig frekke og ekle, og enkelte gir inntrykk for at man bare eksisterer, og ikke er et vanlig menneske. Altså, så tror noen at de kan si hva de vill til hvem de vill, og ha rett. 

DET LIKER JEG IKKE!

Det ble i tillegg til en “på skjeiva” dag, dobbeljobbing, noe som ikke akkurat hjelper på et allerede slitent humør og en så absolutt ikke opplagt kropp! Torsdager er tunge dager på jobb, og vi løfter/bærer/løper og styrer mye for å rekke å bli ferdige med alt. Omsider dro jeg hjem da klokken ble 19, og hadde trasket på butikken siden 05.30 i dag tidlig!Jeg rakk å gi lillemor en skive før vi sa natta, og pappsen føk ut dørene for å sykle med pappan sin.

…så da har jeg funnet frem JORDBÆR og KREM, lagt beina på bordet, satt tvn på kanal Bliss, og tent lys i huset.

Jeg klapper emg selv litt på skuldrene, og håper på at i morgen bli en bedre dag. Jeg VET det blir en bedre dag!!

Nam Nam Nam Nam!!!

 

 

MAGEBILDER UKE 12 – 20 + statusrapport

Myten om at magen til en 2 gangs gravid blir større en første graviditet, kan jeg per i dag bekrefte. Jeg føler meg allerede stor, og i dag fikk jeg min første “gravidkommentar” på jobb. Nå vet jeg ikke om ryktene på flatåsen svirrer raskt, eller om jeg faktisk ser gravid ut med uniformen min, men det at skjorta begynner å bli trang, DET er sant.

Guttebassen i magen gir tegn fra seg hver dag, og for ikke lenge siden fikk Robin kjenne på magen da han sparket. Lilja koser på magen når vi snakker om “baby”, og setter fingeren i navlen min og ler. Hehe.. hun kommer til å bli en fantastisk storesøster, det er jeg overbevist om!

UKE 12 – 13 – 14 – 15

Uke 16 – 17 – 18 – 19 – 20

STATUSRAPPORT – SVANGERSKAPET

 

♥ Termin: 7. september 2012

♥ På vei: 21 uker i dag

♥ Igjen til termin: 19 uker og 2 dager igjen

♥ Kjønn: Guttebass

♥ Navn: Hemmelig

♥ Aktivitet innenfra: Litt hver dag, men fortsatt svake spark

♥ Vektøkning: Usikker, men tipper rundt 3 kg

♥ Strekkmerker: Nope! Smører meg med babyolje før jeg legger meg!

♥ Plager: Vondt i ryggen når jeg har en aktiv dag, ellers i tipp topp form!

♥ Utålmodig: igrunn ikke. Jeg har mer enn nok med Lilja på 11 mnd!

♥ Tungt: Nei

♥ Humør: …som vanlig….vet ikek omd et er positivt eller negativt..! Kanskje litt mer sliten nå som jeg har begynt i jobb + har ei på snart ett år..

♥ Søvn: Sliter med lavt blodtrykk, så når jeg legger meg om kveldene får jeg ofte “blackouts”. Trives best å ligge på magen, så jeg jobber hardt med det enda!

♥ Matkikk: …spiser stort sett vanlig. Men noe salt. + FRUKT!!

♥ Barnerom: Det blir inne hos oss foreløbig, så får han dele med Lilja når den tid kommer.

♥ Innkjøp: Noe klær, ellers har vi det meste. Mangler litt tepper osv i blått…

♥ Fødselen: Med tanke på forrige fødsel så er jeg nervøs. Så ja, jeg gruer meg foreløbig. Men enda god tid til å psyke meg opp!!

♥ Neste kontroll: I mai engang…

 

Liljas SUKKERKICK!!

Da er mandag snart over, og det har faktisk vært en strålende mandag!

Jeg er ajour på jobb, og og har en god følelse for denne uken!

Lilja & Robin tok turen på jobb i dag, og både jeg og Robin fikk oss et latterkick da vi fant Lilja halvt oppe på en sukkerpall.

Lilja hadde funnet seg en åpnet sukkerpose som hun hadde “kost” med, og da fått sukker i hele ansiktet. Hun smakte jo selvfølgelig på dette, og erfarte at det var godt, og gjorde det igjen! Ungen var jo full i sukker, og trivdes med det! Da hun oppdaget at vi hadde sett henne, satte hun i et hyl, lo litt, og smilte lurt!
Haha…det var dagens latterkule!

SUPERFORNØYD med dagens sukkerfangst!!!

Middagsbesøk og JORDBÆR!!

Etter min første jobblørdag var jeg som en skutt kanin, og levde nok på kjærlighet og god mat resten av kvelden. Sonja & Stephan kom på kveldsbesølk, så da ble det først lasagne, og etterhvert JORDBÆR med vaniljekrem. Åhh, det er så godt! Begge dele, altså! Eller.. alt..! Lasagne, Jordbær og krem!

Vi så film og sløvet på sofaen. De hadde nemlig fått beskjed om at det ble en sløv kveld, så det ble det !


Lilja & Stephan leker seg før leggetid!  – ellers en sulten gjeng!

Fotobok 2011 FERDIG!

Det var sannelig på tide at jeg ble ferdig med fotoboken min fra 2011. I år har jeg laget både til Lilja og oss, rett og slett fordi jeg ønsker at Lilja skal få sitt når hun er gammel nok til å sette pris på det. Det er først nå i mitt “voksnere liv” jeg har begynt å sette pris på albumene mamma lagde til meg. Nå er det morsomt å lese om hennes fødsel, hvordan jeg var da jeg bare var rakkerungen, og ikke minst hvordan jeg var i forholt til det Lilja er. Mamma har skrevet opp merkedager som feks tenner, mine første skritt, hva jeg spiste først og hva jeg sa først.. Det har jeg også gjort til lilja, og kommer til å gjøre det med neste sussebass også! 🙂 Her er noen sider i det nesten 100 siders store albumet!!

Albumet er laget hos Japan Photo – Cewe Fotoverden

 

Tar du helg, eller jobber du?

Uansett jobb eller ei, GOOOOOOOD HEEEEEEELG!!!!

(…her skal det svettes og jobbes i en del timer til før jeg tar helg kl 17 i morgen! )

Spennende møte & jobbstart!

Da er første jobb etter mammapermisjonen vell overstått, og jeg gleder meg allerede til neste. Jeg startet dagen 04.50 LYSVÅKEN og full av energi! Det var slik jeg trodde, at “rema-mojo” kom tilbake så raskt jeg hadde fått på meg uniformen. 

Etter 11 timer på jobb kom jeg hjem til en smilende Lilja og ferdig middag.
– det var det verdt en lang dag på jobb. 

 

SÅ, over til noen meget spennende.
I går hadde vi besøk av en ARKITEKT, som skal tegne huset vårt. Ja, for vi skal nemlig bygge hus !! Nå er det bare tegningene som gjenstår og noen formelle papirer, så blir det forhåpentligvis byggestart innen 2012 er over. Jeg er SÅÅÅÅ spent på hvordan det blir, og er overbevist om at dette blir drømmehuset.

.

Nå har jeg begynt å samle inn bolig og interiørblader for å få inspirasjon til hvordan vi vil ha det!!

 

SPENNENDE!!!

 

Straks er det besøk av foreldrene til Robin, og en lengre kveld i sofakroken!

Dagens MammaOutfit – uke 19 + 5 og Oslosysler!

Herregud, jeg er snart HALVVEIS i svangerskapet. På onsdag er jeg hele 20 uker på vei, og klesskapet må fylles på med alternative plagg. De den gang passende buksene i str 34/36 er det bare å legge på hylla for nedstøving, og ta fram tights, strømpebukser og det som måtte passe denne utagerende kroppen.

Til tross for mine nedturer i speilet, finner jeg stort sett ut av det, og ender opp med noe jeg er tilfreds med.

I dag har den lille familien trasket ned Karl Johan, spist lunsj på BIT, hatt besøk av herlige Cecilie & Liam, og nå har Robin og Håkon dratt på DRAKE konsert med noen kompiser, mens vi jentene har inntatt sofaen med frukt og fjernkontroll!

Tights, Sko, Genser, og skjerf fra BikBok, Jakke fra Carlings

Kjærestan <3 LOVE U <3


Lilja & Liam koser og leker <3