Stemningsfylt travel helg..

Dagene og ikke minst helgen bare flyr avsited. Det er sannelig søndag, og “beste” dag i uka.Ihvertfall når man jobber, så er søndager gode, men nå som jeg har permisjon, er søndager mer en jobbdag enn en fridag for meg..

Det er dagen jeg tar igjen alt det tapte jeg ikke har rukket ellers i uka, og da jeg blir ajour i hodet mitt…

Hele fredag tilbringte jeg på kjøpmannsmøte på Britania med gode kollegaer i Rema 1000, etterfulgt av julebord på Rockheim med partner. Med andre ord; Robin fikk bli med på morroa!…På Rockheim ble vi servert julemat fra forskjellige deler i verden, som blant annet fiskegrateng med ansjos og poteter, klippfisk, ribbe surret på dadler..mm. For de altetende og utforskende var nok dette et herremåltid, men for oss litt emr kresne, ble det poteter og eggerøre!

Vi avsluttet kvelden tidlig, og dro hjem for å avløse farmor & farfar som passet Lilja.

Lørdag morgen startet vi med familiekos i senga. Vi rakk nesten ikke holde pusten før vi var på julegaveshopping på City Syd, på dagens “beste” handledag.

“Æ kosen Pappa sånn på ryggen, det veit æ han like så godt!!!”

Man kan seriøst ikke handle med unger på en lørdag!!!!!


Fy søren så mye folk det er over alt…! Uansett, så ble det da noen julegaver, så ENDELIG kan jeg krysse av noe på lista mi. Fortsatt er jeg inne på tanken om å lage noe kreativt til julegaver i år, men jeg klarer ikke helt å finne noe som passer til alle…

Har du forslag på hjemmelaget julegave??

Det ble også en LITEN førjulsgave på hu mor…!

Etterpå dro vi hjem for å slappe av og lade opp batteriene. Vi hadde ikke kommet lengre enn over dørstokken før mannen til søsteren til Robin kom for å fikse ovnen vår..Den vi kjøpte for..ehm..2 måneder siden! Så etter de hadde holdt på en stund, ble jeg utålmodig, og satte igang med nye prosjekter. Puff, hylle og brevholder ble malt og fikset. Fortsatt ikke helt ferdig, så jeg skal vise dere alt når jeg er fornøyd !


Omsider ble det kveldskos i stuggu..! Og her er det nye gulvteppet mitt… Hundene elsker det, and so do I 🙂

Lørdag endte med en sutrete Lilja, kylling og ovnsbakte poteter. En skuffende 20 minutters lang IstidJul, og videre sysling med diverse diverse..

Søndag – den store jobbedagen! No more to say..!

…da er det over og ut for meg for i kveld. PLanen er en LANG VARM dusj, etterfulgt av ihvertfall 1 time søvn… i natt hadde vi nemlig rekord på antall ganger Lilja våknet… opp mot 15 ganger var jeg oppe… så kommer det ikke tenner nå, så kan de la være å komme!!

 

 

Trash to Treasure – Welcome HOME!

Jeg nevnte tidligere at jeg har blitt litt småbitt av oppussingsbasillen, og hadde vært på Stjørdal å funnet meg noe brukt og gammelt. Det tok meg ikke mange timene, før det meste var pusset opp og trekt om.

…her er resultatet


Puffen har jeg lovet at søsteren min, Ronja, skal få om hun vil, til hennes kommende leilighet..


Den gamle margarinesken ble til lekekasse. Den er malt  lett med hvitmaling for å beholde det slitte utseende.


….litt pynt på kjøkkenet, og oppbevaring til salt og pepperkvern..


Det brune bordet, ble til hvitt!


…den egentlig kule puffen, ble til hvit


Vedkassa mi

Så er det mange som spør hvordan vi har det hjemme… og det er kanskje som forventet? HVITT??

 

….her er ihvertfall en liten sneakpeak på vårt hjem


Kjøkken – litt halvferdig – men kokkelertbart..!


…pynt pynt pynt… fra Fretex & Rema 1000 Flatåsen…oppbevaringskassa som er kjøpt på bruktboMangler gulvteppe… ønsket meg til bursdagsgave, og det fikk jeg – må bare kjøpe det! ! !

 


Ja, så mens andre shopper klær og mat, kjøper jeg brukte møbler.

I dag gikk også turen til Bruktbo på Stjørdal, og jeg kom ikke tomhendt hjem..!Kurvstol til barn, oppheng m kroker i tre,puff, vindu, lysestake og en eller annen oppbevaringsboks..

Alt til 300 kr !!!

Bilder fra utsiden av butikken:

Overraskelsesgave fra Robin

I anledning min bursdag og vår forlovelsesdag, skulle jeg få noe jeg ikke hadde fått tidligere. Jeg fikk beskjed om å pakke, og at bikini var svært viktig. Robin hadde lenge fundert på om han skulle overraske meg helt, og da inkludert å pakke for meg, men fant ut at det å velge hvilke klær jeg kom til å bli fornøyd med og pakke for Lilja, tok han ikke sjansen på. Lilja ble plassert bort hos farmor og farfar, mens hunden skulle få seg en luftetur av foreldrene mine.

Jeg hadde gjettet spa, men hvor? Jeg foreslo en rekke plasser, men Robin var stum, og lurte meg trill rundt. Han kjørte seg en tur rundt om i stjørdal sentrum, og jeg like forfjamset for hver plass vi passerte.

“NÅ vet du vell hvor vi skal??”

– og tydeligvis har vi enda mer å lære om hverandre etter 6 år sammen for det å spørre meg om jeg hvor jeg er, når jeg ikke er i trondheim sentrum, er bare tull og tøys.. !

Så nei, jeg viste ikke hvor vi var og ikke hvor vi var på vei, og fikk beskjed om å følge med på skiltene. aja, Meråker…? ehhm..? Storlien? Åhh.: SVERIGE? åhh..sånn spa i sverige da? 

Jepp. Turen gikk til Åre på spadag. HELT ALENE. Bare vi to!

Og vi koste oss max!

Vi startet med en time i bobblebadet, etterfulgt av frukt, sjokolade og friskpresset juice.

Etterulgt av Steembad og Aramoamasasje.

Jeg hadde aldri prøvd slikt steembad før, og opplevelsen var magisk deilig.

Rommet var fylt med stearinlys, vannet skiftet i behagelige farger, temperaturen var god varm (veldig varm – elsker varme) og behagelig musikk på ørene. Kroppen slappet max av, og alle bekymringer i hverdagen forsvant i noen minutter.


Så ble det helkroppsaromamassasje, før vi avsluttet med en deilig kyllingsalat til lunsj.

En perfekt avslappende dag, bare vi to  <3

 

Takk kjæresten min <3

 

 

Babyoutfit by Ellos

Det skal ikke mange tastetrykk til før man SWOSH har pakken postkassen. Jeg ELSKER å få post!

Denne gangen kom pakken fra ELLOS, og var stappfull av gode, fargerike og herlige barneklær.

Lilja har ikke rukket å bruke alt enda, men en ivrig mamma som jeg er, lar jeg ikke merkelappene henge på for lenge.

Klikk HER for å komme til Ellos sine sider,og få hele

40% på en valgfri vare & 30% på resten av din ordre…!


Gammelrosa bluse , rosa cardigan, lys grå kjole/genser og en stripete lyserosa/grå jakke.


JULEKJOLER!!! Jeg gleder meg vilt til å få brukt dem på henne!

Det ble ikke mindre enn 2 røde kjoler, og flere venter meg snart i posten. Det kommer jo inn nytt hele tiden, og hvordan skal man liksom klare å la være å kjøpe når det er så billig og søtt? Se det for deg da, snuppa i julekjole(r)…

Ohh jul med din glede!!

Det ble også Mee Too Jakke & Sparkebukse. Lilja har ikke så mye klær med knallfarger, så jeg synes disse var supersøte, så da økte vi klesbeholdningen med “fargerike” klær..!


søtami i rosa tunika


Fargeklatten <3

Varene vi kjøpte:

Rød Kjole 129 kr

Rød Kjole 149 kr

Mee Too Fleecejakke 299 kr

Mee Too Sparkedress 259 kr

Hettejake i grå/rosa  199 kr

Genser/Cardigan 129 kr

Rosa genser/cardigan 129 kr

Rosa bluse gammelrosa 149 kr

 


Det er en trist dag

Det er en trist dag. Det er ikke dagen for å fortelle om våre sysler. I dag fikk vi beskjeden om at Chris Marius som har vært savnet i over en uke, har blitt funnet, men desverre ikke i livet. Alle våre tanker går til familie og pårørende. Det er ekstra vondt når det er så nære. Søsteren til Robin var stemor for Chris Marius (gift med pappan hans), og vi har fulgt saken tett. Ubeskrivelig vondt. Tenn et lys for Chris Marius i kveld <3

Hvil i fred <3

Chris Marius var en person som berørt oss på en eller annen måte, enten om det var med et smil, latter, vennskap eller kjærlighet. Han var selveste definisjonen på hva det vil si å være et godt medmenneske, han var full av liv og engenskaper et menneske bør ha. Den største egenskap han hadde var smilet fordi det smilet var som en fyrtår som skjærte gjennom stormer og bølger slik at båter med sorg og tristhet skulle finne frem til land og bli reddet, reddet fra en trist hverdag. Dette gjorde Chris Marius uten å vite at han gjør dagen bedre for mange. I hans ånd skal jeg smile hverdag og jeg skal smile til alle uansett hudfarge, religion og nasjon. Håper at dere vil gjør det samme som Chris Marius gjorde hverdag.. Hvil i Fred og lev vidre i hvert smil der ut!

 

Brudekjoleprøving litt sånn impulsivt…

Her om dagen var jeg på besøk hos søskenbarnet til Robin, Lene, som jobber på Eva Brud på heimdal. Vi ebgynte å prate om kjoler, og jeg forklarte sånn ca hvordan jeg ville ha min. Noen dager senere fikk jeg melding av henne, og hun mente hun hadde fått inn den perfekt kjolen, og jeg måtte bare komme innom å titte. Det måtte være skjebnen, fordi jeg var på trilletur med en venninne bare noen minutter unna. Vi tok turen innom, og jeg fikk prøve noen kjoler. Helt impulsivt! Jeg fikk utelukket mye, så nå vet jeg ihvertfall litt mer hva jeg vill ha. Her er bilde av en av de jeg prøvde. Denne har splitt forran, og blir ikke min kjole, men den var fin uansett 🙂

Interiørhyllene er fylt opp!

Da har jeg endelig satt emg ned i sofaen med føttene på bordet etter en lang lang dag. Mormor & Morfaren til lilja passet henne, mens jeg tok turen til butikken (rema 1000 flatåsen) for å jobbe litt. Planen var å fylle opp interiørhyllene mine på noen timer, men tidsskjema var umulig å holde. Jeg holdt på fra 09 til 16…! Men sannelig ble det ikke fint. Så nå er det mange nye spennende produkter å kjøpe! LØP OG KJØP….!

…synes lyset gjorde seg med litt hyssing og et pyntehjerte. Nå som det går mot advent og jul, kan man jo bare kjøpe tråd som er farget, så vips har man adventslys. Ellers har vi fått inn masse søte telyshus, krukker, vaser, trekasser, bokser, skåler, lysestaker, smykkestativ, nøkkelskap, te bokser og masse masse mer!

Har tatt med meg noen godaker hjem også, så skal få se om jeg fåt tatt litt bilder av “heimen ” i morgen 🙂

 

Premie for å være flink!

Ja, det stemmer. Dere fikk en sniktitt i går også, men jeg er jo bare SÅ fornøyd med de nye koppene mine. Robin lovte meg at jeg skulle få shoppe litt om jeg sto på eksamen min, og sannelig så benyttet jeg meg av den muligheten!

LOVE THEM!!!!

Offesielt Mamma + KJøpkvinne + …..

Skadedyrbekjemper….

Altså: Mamma + Kjøpmann i Rema 1000 + Skadedyrbekjemper = moi..!

Hehe, det hadde du kanskje ikke trodd? Kurset jeg nå har tatt i 2 uker, er et kurs for de som jobber med skadedyr. For å kunne jobbe med giftige stoffer, må man være godkjent, og det er det jeg og søsteren min, Ronja, har holdt på med i de siste ukene. Pappa driver firma Boss Norge Skadedyrkontroll, og vi følte det var en selvfølge at vi også utfordret sjebnen og meldte oss på familiebølgen.

Kursdel 1 var bestått. Kursdel 1 av 2 var bestått. Og i går fikk vi vite at vi begge hadde bestått siste del av kurs 2,
og dermed fullført kurset.

NULL FEIL….!
Jjeg er så utrolig stolt av oss begge to. Vi har sannelig lagt arbeid i dette, og vært flink!


Kursdel 2 besto av to deler. Den første delen var å kunne 50 insekter og deres anatomi og levemåte.
Dyrene fikk vi i slike bokser.


…og for oss som ikke driver med dette til vanlig, måtte vi ha det inn med teskje. Vi lagde oss et “puslespill” og lærte utrolig godt på denne måten. De andre ble mildt sagt “blown away” av læringsviljen og insatsen vår, og slengte seg på gjetteleken..! Det viste seg å fungere, og kurslederene hadde aldri hatt en så stor “stå” prosent tidligere..!

Min største utfordring med disse ukene var faktisk å være så mye borte fra Lilja. Heldigvis hadde jeg supersnille barnepassere som virkelig tok seg av henne, samtidig som jeg fikk en god følelse av å gjøre dette. For å avklare det en gang for alle, så er jeg fortsatt kjøpmann i Rema 1000, og trives med det, men jeg liker å ha flere baller å spille med. Jeg elsker utfordringer, og dette var en av dem. Kanskje får jeg bruk for det, kanskje ikke 🙂

Nå som kurset er over, er det tilbake til hverdagslige syssler, som feks å drikke CafeLatte, Kakao med krem, gå turer, få besøk og besøke, farte rundt, shoppe og kose masse masse med lillemor. Samtidig må jeg si jeg har kost meg mye i Oslo også, altså, men det blir en annen setting når det er noe man MÅ og ikke bare kan kose seg og være på ferie.