Mammatanker og sånt..

Svangerskapet går sakte men sikkert mot slutten, og det er med stor glede at ukene som strandet hval snart er over. . Jeg er innstilt på at dette blir vårt siste barn, og at banden er komplett med tre røvere. Selvfølgelig skal man aldri si aldri, men per i dag og et tiår frem i tid er det ikke planlagt noen flere småtroll. . Det skal bli godt å få kroppen sin for seg selv, og komme tilbake til normalen så godt som det lar seg gjøre. De siste ukene har vært tøffere enn anntatt, da jeg har to små hjemme fra barnehagen i tre uker, mens Robin desverre må jobbe. Ferien ble slik i år, da vi ønsket å spare litt til huset er ferdig og babyen kommer. Ja, fordi ukene som høygravid er bare dager unna, og det faktum at en fødsel vil skje i løpet av x antall uker er bare å begynne å forberede seg på. . En forberedelse jeg i grunn ikke helt hvordan jeg skal ta tak i, da kroppen begynner å kaldsvette og skjelve hver gang jeg begynner å tenke på det. Det er ikke for å skremme de som ikke har født før jeg sier det, fordi jeg har alltid hatt en fin opplevelse av selve fødselen, men bare det å skulle gjøre det igjen er en liksom en tanke kroppen ikke vil være med på. . og 3 fødsler på under 4 år er jo kanskje litt overkill i seg selv?..

(Bildene er tatt hos TittMelhuus. Lilja: kjole fra Okker Gokker, og Filip:  t-shirt og shorts fra Mini A Ture, sko fra Zara Kids. Mamms:kjole fra Lindex)

Jeg tror at det å gå gravid med to små er en større utfordring enn om de ikke hadde vært like tett, og at hos oss er aktivitetsnivået og mammadaltingen større nå enn aldri før. Både 2 og 3 års trassen er nok godt på vei, og ihvertfall jeg føler at min underholdningsevne og kreativitet snart tar slutt 😛 Jeg synes jeg er flink til å finne på ting med barna, så i de siste ukene har vi vært på ulike strender, på besøk, vært på hytta, hadd besøk på hytta, kost oss med bakedag, malt på bergene, laget oss egen strand i fjæra på hytta, plukket jordbær, gått morgentur med frokost på bryggekanten, og mye mer. . . så jeg tror at jeg med hånden på hjertet kan si at de har hatt en fin sommerferie, til tross for at vi har vært lite sammen alle fire, og at mammsen til tider freser og ser rødt.. Og for de av dere som har vært gjennom 2 og 3 års trassen, så skjønner dere kanskje hva det er snakk om 😛

.. på den ene siden så kunne det ikke passet dårligere enn nå å skulle ha småbarn, siden vi holder på å bygge hus, skal flytte, jeg ønsket å være i jobb osv osv, men på den andre siden så er det jo helt perfekt å skulle ha barn nå. De beste med det er at våre tre barn er såppas tett på hverandre at de kommer til å få mye glede ut av hverandre, og videre kan man se på fordelene med å faktisk ha permisjon når man skal flytte inn i nytt hus, jeg har tid til å følge opp de to jeg allerede har enda bedre, da jeg får mer tid både på morgenen og ved levering i barnehagen. Det blir enklere å kunne ta dem litt mer fri fra bhg, og ikke minst la dem få tid med mamma og babyen alene, og ikke alltid sammen. Jeg ser fordelene i at jeg er trebarnsmamma før jeg er 28 år, og at jeg har hele resten av livet forran meg med familien min. Det er en fordel at vi kan dra på utflukter som feks til en fornøyelsespark, og alle stort sett går på samme attraksjon istede for at amn har en som vil ta “barnslige ting” og noen eldre som skal ta værstingene.. Jeg kan selge alt babyutstyr med god samvittighet, uten å faktisk tenke tanken på at jeg kanskje skal ha flere og må fylle kjelleren med det! . . and the list goes on! !

Så til tross for rastløse bein, svimmlehet, lavt blodtrykk og lav blodprosent, bekkenløsning og løpske hormoner, så gleder vi oss over rakkeren i magen, og kan nesten ikke vente på å møte han eller henne. Det er selvfølgelig en ekstra spenning i det å ikke vite hva kjønnet blir, og for meg som er født nysgjerrig har det vært en utfordring – men som jeg har klart! ! Noen innkjøp har det jo blitt, og noe er jo faktisk finest nøytralt, men jeg gleder meg veldig til å få vite om det er en lillesøster eller lillebror her inne. Lilja er meget sikker på lillesøster, mens Filip er nok bare sikker på at det er en baby der.. Lilja er klar på navnevalget, men tiden vil vise hva vi bestemmer oss for..kom gjerne med navneforslag som passer til Lilja Ambrosia & Filip Valentin (og både jente og gutte alternativer) . . . 

Gravidmagebildene ble tatt hos Titt Melhuus som vi har brukt til det meste nå. De fulgte oss gjennom hele bryllupsdagen vår, og har fulgt barna fra de var små. Jeg gleder meg til å ta nyfødsbilder, og ikke minst familiebilder med alle fem! ! Det er også noen favoritter som skal få pryde veggene i #villarachel ! !

 

Klem fra meg 🙂

 

 

 


 

 

Rabattkode hos knertenogkaroline

Etter en turbulent helg i Rørvik med omgangssyken og slappe kropper, har vi endelig satt oss i sofaen og er klare for å samle energi igjen. Formen er enda ikke der den skal eller bør være, og med en overaktiv unge i magen er det lett å skjønne at dette svineriet vi har hadd i kroppen også påvirker den lille. Jeg forteller dere mer om turen litt senere, så kveldens godbit blir en rabattkode fra knertenogkaroline.no .

Ved å handle for 400 kr eller mer, kan du bruke kodeord Rachel100 for å få 100kr avslag på bestillingen din. På 400 kr utgjør dette 25 %, så en meget bra rabattprosent! ! Dette gjelder ALLE varer i nettbutikken, inkludert høstnyhetene, så her kan dere kapre dere noen flotte barnehagenyheter! ! !

Og for de av dere som er GRAVIDE, kan dere sende meg en mail på [email protected] for å få tilsendt en rabattkode som gir deg hele 35 % på hele babykolleksjonen!! Denne koden varer til 6 mnd etter termin, så her kan man kjøpe mye for lite! 😀 😀

Kodeord Rachel100 varer til og med onsdag, og frakt på 59kr tilkommer. .

Hallo sommertid….!

Det er deilige dager for tiden, og vi nyter hvert sekund vi får med godvær. Barna storkoser seg her på hytta, og synes det er topp med barnehagefri. Men selv om godværet er med oss og barna koser seg, må jeg si at det å være såppas gravid og ha disse to hjemme på ferie mens Robin pendler til jobb, er ikke så lett som ejg hadde trodd. Det går bra, selvfølgelig, men jeg merker stor forskjell fra å ha null barn og gå gravid, og det å ha en liten baby og samtidig gå gravid.. Nå er de jo to stk hypre bestemte unger som trenger aktivisering…!

H E L D I G V I S så er Beste, Oldefar og Mormor  til unnsetning på dagtid, så kommer morfar og Robin etter jobb, så slipper jeg å stupe til sengs utslitt hver kveld 😛

På hytta er det mye action, og det er veldig stas når barna får hente egg hos Beste (oldemor) . . Her er det Lilja som får lov til å hente dagens fangst, som ble tre store fine egg, og som stolt fikk bli med Beste helt alene for å plukke.

..så var vi så heldige å få besøk av tante Ronja i noen dager, og det var ihvertfall stas. Lilja er glad i å pynte seg, og spesielt gira er hun etter at sminketante har vært på besøk. Nå ser det også ut til at det blir jentetur på meg og Lilja sammen med mormor og kanskje Beste, for å besøke tante Ronja i Oslo, så det blir gøy . . #selfiekiss

…selvplukk fra kirsebærtreet daglig… og vips så hadde vi spist opp alle!!!

…og inn i mellom varmen, bygger vi hytter og drar på “ferie”. Ja, for ikke å snakke om å slappe av i “loungen” med en iphone og “jul i svingen”.. ja.. her ser vi juleserier midtsommers..! Og ser på Kinder Surprise og Play Doh Icecream.. 😛

Etterhvert kom også kjæresten til Ronja, og da ble det stunt og kajakking på guttaboys. .

…og hu mor sjøl ruger og ruger, og er ganske sprekkferdig for tiden..! Magen har voks rekordmye de siste dagene, og fra å være mindre enn både med Lilja og Filip, så tror ejg aldri magen min har vært så stor! Det blir spennende å se når neste kontroll finner sted i neste uke en gang… I mellomtiden skal jeg be for at denne luringen tar til fornuft og legger seg riktig vei og begynner å forberede seg på utveien..! Småstressa for denne turnebabyen som shaker rumpa både her og der…! Ellers så har Filip funnet sitt store forbilde, som nemlig er morfar som har tre traktorer! Filip ELSKER traktor, og det er stor ståhei når morfar endelig kommer til hytta fra jobb, og det er tid for traktorkjøring. Ja, Morfar får faktisk slike gode koser i hengekøya som dere ser under på bildet…

Stor sommerklem fra oss 🙂

Barnehagefri og Hyttelivet…

Det er første uke med helt barnehagefri, og vi har valgt å bli igjen på hytta. Vi er så heldige at vi kun har en times kjøring til jobb herfra, så pendling er tingen for de kommende ukene. Jeg er ikke lengre i full jobb, så det er jeg som blir igjen på hytta med banra, noe som kan være en utfordring i seg selv . . . De skal jo aktiviseres disse små !! Heldigvis har vi hadd godt vær, og kunne lekt oss ute, og H E L D i G V I S kommer pappsen hit etter jobb, og er her i samme tid som om han skulle hentet unger i barnehagen, så det er topp! !

På mandag hadde Robin fri, så da koste vi oss her alene, men på tirsdag fikk jeg og barna besøk av Lisa og Alba. Og til tross for en overskyet regnfull dag her i Åsenfjorden, koste vi oss ute under tak, og toppet ettermiddagen med hjemmelaget pizza. Barna storkoste seg med likesinnede, og vi merket fort at de har vært uten barnehagebarn i noen dager.. Hyperaktiviteten var til å ta og føle på. . .

…og på Onsdag ble det sannelig et etterlengtet gjennsyn med Tante Ronja, som har tenkt å være her ut uka. Lilja er veldig facinert av Ronja, og fotfølger henne stort sett over alt. Det ble en liten tur til Stjørdal på oss. Her kjøpte vi oss male og tegnesaker, som heldigvis for oss var nedsatt til 50 % på Ark. Tilbake på hytta ble det kakebaking. Det var sannelig stas! !

…og nå som det går mot helg, begynner det å fylles opp med folk igjen her i Åsenfjorden. Beste og Oldefar kom, og da måtte vi innom en tur til dem før leggetid. Det er jo de som har hønene, så Lilja var veldig opptatt av at NÅ slapp hønene å være alene…

Ronja & Mormor, Oldefar & Lilja 

…Lilja og Ronja plukket moreller fra hagen, og til min store overraskelse debuterte Lilja i morellspising.

“Mamma æ like det fordi du tar ut steinen”.. – Ja, så enkelt kunne det gjøres 😛 –


…og inn i mellom blir det jo litt bading. Vi har “avlet frem” en badenymfe som meg selv, og en som ikke helt liker sand mellom tærne eller “kaldvann” under 25 grader.. *knis* så kan dere jo tenke dere til hvem som går under hvilken kategori 😛

Magen vokser og vokser, og det er sannelig ikke lenge igjen. . . Jeg er nå inn i uke 33, og entrer høygravid om kort stund. . !!

Det kommer en oppdatering angående denne magen om litt..!


…og da er det tid for  å ta fatt på dagen i dag….

 

 

 

SommerIdyll med Familien

Det er kanskje ikke late dager selv om det er sommer og noen dager fri, men vi nyter ihvertfall dagene max med våre to små o familien rundt oss. Vi har tatt turen til Åsenfjorden og hytta til foreldrene mine, og tilbringer dagene ved sjøen. I dag startet vi dagen med kanelsnurrebaking slik at vi hadde deilig lunsj med oss ned til fjæra. Der var prosjektet “sandstrand” i gang, så jeg og Robin har brukt nesten hele dagen på å rake sand, plukke steiner og tang. Vi kom nok bare halvveis i dag, og sa oss fornøyde med det. . . Det blir ihvertfall morsomt å se i morgen om det har holdt seg like fint som vi forlot det. . . Flo og fjære er jo det som i grunn bestemmer litt for badingen vår i og med at barna er så små enda, så da fant vi det lurt i å lage til en egen strand. . .


Både to og firbente koser seg på hytta. Casper måtte i bånd i dag, da det er ei meget attraktiv tispe som har løpertid i strøket… !

Pappsen og Filip fra Frostastranda som vi var på i går. . foreldrene til Robin har campingplass bare 15 min fra der vi har hytte, så i går gikk turen dit.

Flaks for oss vi møtt tante Linda, servert deilig grillmat og badet masse . .

Søteste snuppa hjelper til med å tappe i badebassenget vi har rigget istand…! 

Det er bleieslutt på agendaen, så derfor blir det litt amputert med bilder til bloggen, da spesielt Filip sprader rundt uten bleie i dette deilige været! Foreløbig ikke i mål på en god stund, men vi har ihvertfall begynt! ! Så får vi håpe at denne sommeren holder seg slik, og at vi får amnge mange deilige dager å øve oss på!

 

Refresh!

Varmen har kommet, og jeg er sannelig takknemlig for det. Om babyen er så veldig glad for at jeg jobber med brunfargen er jeg jammen ikke så sikker på…! I dag har jeg hatt fri, og kost meg med småærend, flere bunker med blader, og solt meg (…med beina i bassenget til barna!) Og det var såå deilig! Vi toppet ettermiddagen med grilling og en så aldeles liten tur til IKEA.. må  jo benytte seg av de tilbudene som er 😉

I morgen er det klart for en etterlengtet frisørtime hos Fiinbeck og Fia. Nå som disse gravidhormonene løper løpsk i kroppen min, har håret blitt mye mørkere og etterveksten vokst i rekordfart! Det er jo ikke SÅ lenge siden jeg satte på extensions…! Denne turen tilf risøren blir litt trist, siden jeg har bestemt meg for å ha en pause fra peaks hair extensions helt frem til etter at babyen er født. Jeg vil la håret hvile før jeg setter i gang med amming og den slags! !…jeg kommer til å føle meg litt naken uten det lange gode håret mitt ! ! H E L D I G V I S er det kun for en periode, så det skal jo gå bra!!

Selv om jeg stort sett har flette i forskjellige varanter, så er det ekstra stas når man har tid til å ordne seg litt… og da går det i krøller du gitt! ! !


Bildet under er fra en gang tidligere, men her ser dere før og etter bilde på Peaks hair extensions 🙂

Kaaanskje, om noen er interesserte, så kan man jo få til en rabattkode på både klips og påsett av extensions fra Peaks?

Rekk opp hånda om det er av interesse! !

Impulsiv hyttekos

Det er i grunn litt kjipt å tenke på at vi ikke har noen lang sammenhengende ferie sammen som en familie i år, men likevell må man gjøre det beste ut av situasjonene og stundene man har. Det er en uke igjen av barnehagetiden til Lilja og Filip, før det braker løs med tre uker fri for deres del, og skiftjobbing for min og Robin sin del. Vi ønsker jo at barna skal få en opplevelse av at de har hatt en sommerferie, så mest sannsynlig blir det pendling til og fra hytta som ligger i Åsenfjorden, og noen impulsive turer både hit og dit. Foreløbig er det ingen fastsatt plan, men at det må skje ett eller annet! !

I helga skulle vi egentlig til Smøla for å se på Robin og kompisene sykle Smøla rundt, men siden jeg ikka var helt i form og ganske sliten, valgte jeg å heller bli hjemme med barna, og dra på hytta til foreldrene mine.  (..litt taktisk med tanke på hjelpe jeg får av dem! :P) Det ble bare fra lørdag til søndag, men vi fikk maks ut av hytteturen vår…!

Kem vil bli med på hytta???

Her er et av høydepunktene traktorene som morfar har.. og den mest spennende er den med lasteplan. Jeg tror sannelig de kunne lekt seg i og med denne hele dagen om de hadde fått lov. Ekstra stas er det jo at morfar kjører turer med dem, og dikter opp utflukter når traktoren står stille. Så i dag har vi sannelig vært på campingtur også… 😛


Mamma og pappa, altså mine foreldre, kjøpt med seg skikkelige hengekøyer sist de var på utenlandsreise, og fikk hengt dem opp i helga. Det var fantastisk deilig å legge seg her mellom all leking, bading, soling, skriking og mammadilting.. Her ser dere også  hvordan kulemagen utvikler seg. Synes det er veldig vanskelig å dømme om dette er en “melonmage” eller om det er en “basketballmage” …

Det er utrolig herlig med slike helger, og man ser at barna synes at det er helt topp!

..for min de ble det deutt på kajakkpadling… og det ser jeg frem til å prøve flere ganger. fantastisk idyllisk å padle slik når vannet er helt stille…

Bading må til, og det opptil flere ganger. Lørdagskvelden fulgte tett på med reker og grilling på brygga.

To småslitne kom seg omsider til sengs flere timer senere enn vanlig, og sovnet med en gang etter en innholdsrik og varm sommerda.

Lilja var i finform, spesielt etter påfyll av pimp og traktorkjøring..!

Vi er også så heldige å ha “Beste” på hytta. Oldeforeldrene til barna har hytte på samme plass, så det blir mange vaffelturer ned til dem. Det er ekstra stas å bli med beste for å plukke egg hos hønene. De har nemlig fire høner som bor der på sommerstid, og som holder oss alle med egg i løpet av sommeren. Filip var litt skeptisk til dette med å ta eggene fra hønene, og ville veldig gjerne legge dem tilbake igjen… søtingen <3

En fantastisk helg i Åsenfjorden, og vi gleder oss allerede til flere gode sommerminner!

 

 

Morning FunTime

//Samarbeid med Okker Gokker //

Det å se en traktor før barnehagen kan redde en hel dag, og denne dagen var det faktisk TO traktorer i gata vår, i tillegg til søledammer og “diamanter” (hvite steiner) på vei til bilen.. Dette innlegget vies til en favoritt..!

Som dere kanskje vet så er jeg opptatt av barneklær, og legger ikke skjul på at barna har mye klær. Vi har vært heldige og fått prøve mange spennende merker i løpet av de siste årene, og selvfølgelig har man funnet seg noen favoritter. Det danske barnemerket Okker Gokker er en av mine største favoritter, og ekstra morsomt er det at både eier og designer, Ingeborg Griegel, er fraNamsos (ikke så alt for langt fra Trondheim)! !

Okker Gokker er et sertifisert økologisk merke, og kan kle seg med stempelet “GOTS”, som er den organisasjonen i verden som stiller de strengeste kravene til produksjon av tøy.  Ikke nok med at bomullen er økologisk og miljøet skånes, men arbeiderne er garantert gode forhold, – og slike plagg liker vi å kjøpe!

Okker Gokker er et barnemerke som har klær fra 0 – 8 år, og som er å finne både på nett og i fysiske butikker. Akkurat nå søker de etter forhandlere i Trondheim, og ejg er veldig interessret i at noen skal ta inn Okker Gokker sitt fantastiske sortiment! ! Fargene er nydelige og designet er veldig behagelig for barna. Ungene er spesielt glad i heldressene sine, og har både for sommer og vinter! 

Nå er det SOMMERSALG stort sett over alt, og man kan kapre seg noen herlige Okker Gokker plagg til redusert pris. Flere av mine samarbeidspartnere fører merket, samt at man kan kjøpe på okker-gokker.dk

Elsker “Emil i lønneberget” looken på Filip i dette antrekket <3

//Samarbeid med Okker Gokker //

Villa Rachel – gulv !

Det er snart ett år siden vi skrev under kontrakten på huset, og det er bare 2 måneder til termin. Jeg som hadde krysset fingre og tær på at vi kunne få komme oss inn FØR termin må bare smøre meg med tålmodighet, og innse at ikke planen gikk min vei denne gangen. I følge entreprenøren så er det snakk om overtakelse i midten av september, om alt går etter planen.

Heldigvis har det begynt å skje ting som er litt mer synlig nå, som feks maling av vegger, flislegging, tapetsering og ikke minst gulv.Når det kommer til maling så har vi valgt noe annet enn hvitt, og kjørt ulike nyanser rundt om i rommene. Bilder kommer 🙂 Vi har parkett i hele 1 og 2 etg, for uten bad, gang og vaskerom. Ellers så har vi valgt en vegg med tapet på alle soverommene! Såå spent på å e hvordan det blir… (ikke ferdig med det enda)

Her er rør i gulv lagt, og det er klart for å legge parkett! ! Her dere også hvor jeg valgte å sette peisinnsatsen…

Valget på hvilket gulv vi skulle ha var vanskelig, og tro meg når jeg sier at vi har gått maaaange runder når det kommer til gulv! Det er sannelig ikke bare bare. Når man først har funnet noe man liker, stemmer ofte ikke prisen overens med det man har i budsjettet, og for oss som snart har tre småbarn, måtte vi også tenke på slitasjen av gulvet og hvor mye vi hadde råd til å legge i gulvet. . For meg var laminat i hovedetasjen uaktuelt, og etter mye research fant vi endelig en parkett som vi var fornøyd med både prismessig og kvalitet. For min del var det viktig å kunne få ta på parketten for å kjenne struktur og overflate, samt se fargen i lyset som vi ahr i huset. Etter mnge runder med utallige parkettbiter fra ulike leverandører, endte vi opp å kjøpe 1 stavs parket til hele 2 etg, og 3 stavs parkett i samme farge til 1 etg fra Brechan Parkettstudio her i Trondheim.

Her ser dere gulvet i 2 etg hvor vi valgte 1 stavs parkett med litt spill i. Vi er veldig fornøyde med både farge og uttrykk, og anbefaler gjerne parketten videre. Personlig synes jeg den er enda finere i virkeligheten enn på bildene. Dette er Fjordal parkett, kjøpt gjennom parkettstudio Brechan. Her kjøpte vi 1 stavs til 2 etg og 3 stavs til 1 etg. Og årsaken til at vi valgte 3 stavs til 1 etg er rett og slett pga prisen. I 1 etg har vi alle soverommene, og følte at det var bortkastet å “legge så mye penger under senga”, så da vi fikk en 3 stavs til halvparten av prisen som 1 stavs, og i samme farge, var valget enkelt.

Og resultatet ble knallfint!

…og ejg kan si at det er ikke bare mor i huset som gleder seg til å flytte inn. Lilja og Filip har det helt klart hvilket rom som er dems, og at de skal få nye senger i nyhuset. De kommer også til å få lekestue i tiden som babyen ligger sammen med oss, og etterhvert vil vi se om vi har behov for å lage lekedtua som et barnerom, eller om to av barna får dele.

I skrivende stund holder de på å montere kjøkken og legge de siste flisene på baderomsveggene. . . og det er SÅÅÅ spennende! ! !

SNART går startskuddet for å begynne med innkjøpene! ! Jeg har allerede tegnet garderobe og vaskerom, men er såå usikker fra hvor vi skal kjøpe..så har du noen tips om feks garderobeløsninger, så tar jeg gjerne imot tips! !

 

STAY TUNED! ! !

Barneklær: kveldshopping!

Her om dagen var jeg i skikkelig shoppemodus og raidet flere nettbutikker for sommervarer. Selv om vi har mye klær til å bruke nå, så betyr det jo ikke at selv om det er sommerklær at de ikke kan brukes på andre årstider. Sommerkjolene er like så fine med en strømpebukse elelr langarmet genser under og kanskje en ulljakke, og shortsene til guttaboys er topp å bruke hele året med en kul strømpis under. Ja, for ikke å snakke om alle de nydelige skjortene som er å finne på sommerstid. Jeg personlig synes at fargene utover høsten kan bli for dystre, så da er det greit å ha noe i skapet i litt større størrelser enn det de bruker akkurat nå, som de kan bruke litt utover. I kveld blir det tipsing om nettbutikker og salg! Mange av dem har de samme merkene, og de samme rabattene, men sørrelsene som er igjen er forskjellige.

Her er noen nettbutikker med S A L G  – og deeet liker vi! ! !

Opp til 40% hos Barnebutikken Lykkeliten.no

Som fører merker som blant annet World of Kids, MarMar, Phister & Philina, Hummel, Racoon, Småfolk, Katvig, CeLaVi, Ej Sikke Lej, mfl.30 % på nesten hele nettbutikken hos Minlilleskatt.no

+ gratis frakt! 
SOMMERSALG hos LilleMartine.no

Som fører merker som blant annet Hummel, Mayoral, Levis, Molo, Mini A Ture, mfl.


40 – 50 % på alle sesongvarer hos WHEAT.no

Opp til 50% hos markusogmolly.no

Barnebutikken Lekmer.no har opp til 70 %

+ ekstra 10 % på salget ved bruk av kodeord vist på hjemmesiden dems. .