BigBoy – kontroll –

I dag startet vi dagen med kontroll av Filip. Jeg var superspent på hvor stor han hadde blitt, og trodde han nærmet seg 10 kg!

..og sannelig så var han akkurat passe!! Han ble 8 måneder på søndag, og er bare 65 cm på strømpelesten, men vekt i forhold til høyden er litt over gjennomsittet, 

så luringen lå på 8485gr.Han spiser godt, og virker fornøyd med tilværelsen. Til tross for et nederlag for oss foreldre da vi flyttet han tilbake på vårt rom for noen dager siden, har vi som mål at barna skal dele rom. For tiden “jobber” vi med at Filip skal klare å sove litt lengre på natten, og da var det umulig å ha han på samme rom som Lilja. Han vil ikke sove uten en “kosemelk”, og vi ønsker å venne han av denne, og føler vi må ta kampen før eller siden. Selvfølgelig lar vi ikke lillegutt ligge å gråte i lange stunder, men når bleien er tørr, han har fått vann, er verken for varm eller kald, trollmor er sunget x antall ganger, så får han gråte litt. I så og si alle tilfellene så sovner han mens vi er inne på rommet, og “glemmer” at han var sulten. Her er det bare tålmodigheten vår det står på..!

I kveld prøver vi med grøt, så melk, for å se om han holder litt lengre. Vi krysser fingrene for at han klarer å sove over i natt!


Småtrollene på lekematta 🙂

 

 

Barnehagesnuppa!

Både Lilja og jeg var hoppende glad da hun var i form til å dra i barnehagen i dag!


Snuppa i roooosa joggis og matchende tskjorte fra Babycottons, og sko fra Kavat.

Selv om det har vært noen superkoselige dager hjemme, så er det godt å bare kunne ha Filip i noen timer. Spesielt på mandager, da jeg er på Rema for å “jobbe” litt. Filip begynner å bli aktiv, og det å sitte i vogna er så absolutt ikke kult! ! Han vil helst opp i armene, eller bli underholdt, og da er det ikke spesielt enkelt å skulle gjøre noe effektivt og fornuftig samtidig.. Etter 12 timer på jobb i dag, har jeg satt meg i godkroken med en boks mager vaniljekesam og bær. Snadder!

I morgen er det klart for kontroll med Filip. Store lille søtisen min som plutselig har blitt så guttete! ..og etter det har jeg tenkt å handle inn noe av det jeg skal ha til bryllupet. Mye som skal ordnes, og det er på tide å begynne å krysse ut mer på lista.

Har dere noen tips til:

Hvor man kan bestille sjokolade ifra?

Hvem som kan synge eller spille gitar i kirka?
(2 timer max, 1-2 sanger sang + gitar mens gjestenne kommer og går)

Hvilke drinker man skal ha på barmenyen?

 //Joggedrakt på bildene er sposet av babycottons – innlegget er fra meg//


 

 

 

 

Det var en gang….

Det var en gang ei jente som ønsket å glede noen, så hun bestemte seg for å lage en kake. Rettere sagt cupcakes på det moderne språket. Jenta satte igang med innkjøpene, og omsider var hun igang med å bake ikke mindre enn fire doblet porsjon med saftige muffins. Brettene med halvfulle former forsvant inn i ovnen, og kom ut gyldenbrune og herlig duftende. Jenta smilte for seg selv, og tenkte at dette gikk jo riktig så bra. Lykken fortsatte, og kjøkkenbenken ble fylt med nystekte godsaker. Den bakeglade jenta skulle bake for å feire at en liten skjønn gutt skulle bli døpt. Alt gikk feiende lett, og både melis, smør, og mere til forsvant inn i glasuren, og vips var det nydelige farger som toppet bakverket. Med bare noen få lurkikk i bakeboka, ble det cupkakes i lange baner. Ja, til og med nok til at moren til jenta kunne få med seg på bursdagsfeiring. Jenta tenkte med seg selv, at denne dagen hadde vært slitsom, men verdt alt bryet, i og med at hun hadde klart å glede mange mennesker med bakingen. Jentas bror var også overlykkelig over at huset duftet deilig, og jentas søster hadde for lenge siden spist seg mett på kakerøre.

Brettet med nypyntede ferske muffins var klar, og jenta klappet seg selv på skulderen. Hun gledet seg virkelig til en strekk på sofaen før kvelden var omme. Jenta viste fred og ingen fare da hun spente seg fast i bilen, og var klar for å levere godsakene. Hun rullet ned den første bakken, og måtte bråbremse i det en stor monsterbil kom i en enorm fart oppover bakken. “L” sto det bak på bilen. Jenta kom seg omsider ut på veien, men måtte stoppe for å se til dåsgaven til den lille gutten. . .Hun tittet på seg selv i speilet, og så en tåre trille endover kinnet. En hel dag på kjøkkenet, bare for å glede noen, og bare på grunn av en “L” bil så var alt spolert. Fatet med alt hadde sklidd ut av stolen i det jenta hadde bremset for dem motkjørende bilen, og falt ned på gulvet. Alt hadde sklidd opp på hverandre, og jenta ble mer og mer lei seg.


Hun bestemte seg likevell for å prøve å gjøre noe med det, og kjørte tilbake til huset. Der tok hun fatt med kniv, og fikk til slutt reddet noe av baksten. Den stakkar jenta hadde gledet seg så til å vise frem resultatet, men følte hun var en skjemt jenta da hun banket på hos guttens mor, og leverte ifra seg baksten. guttens mor jublet, og tok henne inn i varmen. “dette er jo helt perfekt”, sa hun, og jenta var nesten på gråten igjen.. Etter en lang dag, var det endelig på tide at jenta gikk til sitt. Hun ble forsikret om at den lille gutten var fornøyd, og at hennes uflaks ikke skulle vedvare. .

Jenta dro hjem, og fikk servert middag og en god film. . .hun sovnet etterhvert på sofaen i en god armkrok..

…jenta levde lykkelig i alle sine dager, og fra den dag, snudde uflaksen, og hennes gode tanker ble hørt. .

…og snipp snapp snute, så var eventyret ute. . .

ErgoBaby vs BabyBjørn

Det er et hav av bæreutstyr til barn der ute, og det er ikke rart at man blir forvirret.

Hva skal man velge? Hva er det beste? Er det noen som er bedre til ulike aldre? Hvilken er best for foreldre å bære, og hvilken er best for barnet å sitte i? Hvor lenge kan de sitte? Når kan de begynne å sitte i børesele? Når kan de sitte fremovervendt? Hvilken bæresele er best?

Det er utallige sprøsmål når det kommer til bæreutstyr for de minste barna. Jeg har testet flere, og har en klar favoritt. 

Man kan skille mellom bæresele,bæresjal og bæreslynge.

En bæresele består av et firkantet bærestykke og 4 seler som klipses eller knytes rundt livet og skuldrene til den voksne. Man må selvfølgelig velge det produktet som gir en god sittestilling til barnet og god bærekomfort til den voksne som bærer. Alle formsydde bæreseler er basert på de samme prinsippene men de har sine egne særtrekk som gjør at noen passer bedre til bestemte formål eller til forskjellige mennesker og kroppsfasonger. Noen kriterierer som kan variere er størrelse og fasong av panelet og stroppene, mengde polstring, tekstil selen er laget av,  og ekstra deler som sovehette, stigbøyler, lommer, osv. Disse små forskjeller gjør at denne bæreselen som passer perfekt til en familie er ikke den riktige til an annen familie.Typer bæreseler: Manduca, Ergo Bæresele, Boba 3G bæresele, Beco Gemini, Tula Toddler bæresele, baby bjørn

Et bæresjal er mykt og elastisk, og er fantstisk for kos og kontakt mellom foreldre og barn. Bæresjal kan brukes fra fødsel og opp til 12-18 mnd, og er også velegnet til bæring av premature. Typer bæresjalMoby Wrap, Tula Wrap, Boba Wrap, MaM Eco, Ringsjal (Caboo Carrier), Heko-obi, Babylonia, Baby K`tan,

Ringslynge er et kort bæresjal med 2 ringer sydd i den ene enden. En ringslynge favner rundt både den voksne og barnet, og kan lett justeres gjennom ringene. Babyer kan bli båret liggende eller oppreist, på magen eller hoften. Ringslynger er det ideelle bæretøyet å amme i, og passer best fra fødsel og opp til 2-3 år. Typer bæreslynger: Storchenwiege, MaM, Sakura Bloom.

Er du i tvil om hva du skal velge, kan du lese mer om bæresele og alder her, og valg av bæresele ut ifra bæreposisjon her. Her kan du lese om diverse bæreseler og vurderingen av disse.

Vi har både Baby Bjørn og Ergo Baby (inkl nyfødt innlegg). Jeg har prøvd både Mei tai, ringslynge og bæresjal, men personlig ELSKER jeg Ergo baby. Jeg synes den er veldig behagelig å bære i, og den har vært en favoritt siden den kom i hus. Både Lilja på snart 2 år, og Filip på 8 måneder trives veldig godt i denne. Den sitter godt på kroppen, barnet sitter ergonomisk riktig, man slipper å regulere for å skifte fra baby til barn, den er enkel å feste, og et pluss er at den er fin. Hvis man skal trekke litt ned på denne så er det at nyfødtinnlegget er litt klumpete, og at festeklipsen bak kan være litt vrien å få igjen (men her gjør øvelse mester!).Ellers så har vi også Baby Bjørn.


Som regel når jeg henter Lilja i barnehagen, så har jeg med med Ergo baby sela i vogna. Hun vil gjerne sitte på hjem, og jubler når hun ser bæresela! Ofte henter hun denne fra yttergangen, og vil ut. . . eller, sitte på da!
Det var den første bæreslene vi fikk, så den brukte vi mye til Lilja. Jeg synes den er kjempefin når barnet er vendt fremover, men foretrekker Ergo Baby på de andre retningene.


Frem til nå har Filip bare sittet i denne på magen, men her om dagen prøvde vi han på ryggen. Det gikk kjempefint!

Her ser dere at det fint kan kombineres 😛  (gammelt bilde, her er Filip noen måneder)

Her kan du se hvilken Baby Bjørn bæresele som passer deg best.


 

Better Times

Det har vært mye skriblerier om T I D i det siste. Alt man skal rekke over, for å føle at man gjør tilstrekkelig. Jeg har fått mange kloke ord på veien, og selv om jeg er staheten i seg selv, har jeg valgt å ta til meg de fleste av dem denne gangen. Fordi, det er jo ikke bare meg meg meg det er snakk om lengre. Det er tre andre som også krevet at hodet mitt er på plass, og at kroppen min fungerer. Etter en ettermiddag med migrene, var konklusjonen ganske så enkel; jeg må lære meg å prioritere, og godta at jeg ikke kan gjøre alt.

I de siste to ukene har jeg prøvd å gjøre ting litt mer etter barnas prinsipper, og det har ført til det positive begge veier. Jeg har tilbragt flere dager hjemme på lekematta, og færre turer ut og inn av bilen. Jeg prøvd ut den såkalte “powernap`en”, gått lengre turer med hundene, gjort unna ting i huset jeg ikke ellers har gjort fordi jeg aldri er hjemme, og ikke minst, gjort ferdig bryllupsting som har sittet som lodd på skuldrene mine. Det har vært noen gode uker med både kosthold, trening og andre prioriteringer, og jeg må si at jeg faktisk liker det. Jeg har selvfølgelig vært på besøk, gått turer, fartet rundt, gjort husarbeid og alt det der, men ikke i samme grad og kanskje i andre rekkefølger. Noe rekker jeg etter barna har lagt seg, og noe er det ikke nødvendig at jeg gjør.


Bilder sier ofte mer enn ord. Jeg tror at dere som leser bloggen min, vet at vi ikke er en familie med brettekanter og uten smuler på gulvene. Vi er en helt vanlig familie, med full klesdunk, ubrettede klær, hybelknaniner, tørre blomster, matflekker på merkelige steder og ikke minst rot..!

Dette er bilder fra instagram (følg meg på rachelhauan)!

I dag skal vi ut å spise med familien min. Søsteren min er i byen på “miniferie” OG for å bli med meg å se på bryllupslokalet for å planlegge!

Hjemmedag med søtisene!

I dag ble det hjemmedag på snuppa

Vi har kost oss på lekematta, levert noen invitasjoner, og ryddet i hagen. Vi har sovet på sofaen, spist uante mengder med jordbær og andre buskevekster, og sunget singsang kortene om og om igjen, noe som virker som en evighet. For å si det slik, så er jeg en reser på barnesanger for tiden..!

Her om dagen da vi skulle gå inn, så begynte det å regne. Jeg prøvde å forklare Lilja at når det regnet så ble det annen farge på asfalten. .I dag da det begynte å regne, så ser jeg at Lilja står å peker på bakken. “ægne”, sier hun og peker. Springer litt bortover, og peker på nytt, før hun ler med den søteste falske latteren. . “ægne ægne ægne”. . “MAMMAAAA ægne!!”. Så, ja hun hadde skønt det. Det ble vått og mørkt på bakken når det regnet!


Lilja på bedringens vei! I ytterjakke fra Racoon, Tights fra babycottons kr 199 og joggesko fra Ellos (nike) kr 169!
Skone er utsolgte i noen str, men de har dem også på zalando.no til 249kr  fra str 17 – 27.

I morgen blir det ny barnehagedag, og husrydding på Filip og meg! 

Nå venter en deilig boks med mager kesam og bær! ! (..og paradise hotel..!)

Søskenkjærlighet

Nok en dag avsluttes med snørrete nese og feber. Det lar liksom ikke vente på seg med sykedagene for stakkar Lilja. Hun har vært mye syk gjennom vinteren, og nå synes jeg det igrunn er nok. Når jenta på snart 2 år synes det er helt ok med paracett, så betyr det at hun ikke føler seg helt bra, og det river i mammahjertet å se at formen er dalende. . Heldigvis er trollmor og lykkeliten gode venner å ha, så etter noen sanger, og litt pjusking i håret, var det klart for natta. “Natta mamma, Lilja sove”. Forhåpentligvis gjør natten underverker, og formen er på topp i morgen. . . 

Lillebror er god å ha i de fleste stunder.

Lilja synes det er helt supert å etterligne Filip når han vræler i bilen, eller lager nye lyder. Hun synes det er superstas når han lager slike brummelyder med leppene og all maten spruter ut, og vil selvfelgeig prøve det samme. Hun synes det er ekstra stas når lillebror får sitte i stolen, fordi da skal hun nemlig passe på, men synes det er litt “too much”når han begynner å suge henne på kinnet. Hun prøver stadig å lære han nye ting, som feks å holde i en ball, eller trykke på musikken på lekene, og når han først får det til så roper hun “braaa fia”, for så å ta ifra han lekene, og leke selv.  Hun synes det er så morsomt når Filip også får spise kjeks, men synes det er urettferdig at han bruker så mye lengre tid, og alltid har igjen mer enn henne. Hun synes det er superstas å skifte bleie på Filip, og vil helst ligge ved sidenav, eller hjelpe til. Når han gråter, så er hun den første til å smake litt på smukken hans, kaste den litt hit og dit, for så gi den til han når han begynner å bli temmelig forbannet.. Hun liker å leve litt “på kanten”, og synes Filip også kan bli litt mer dristig av seg. Hun vil gjerne at Filip skal kunne både hoppe, løpe og sykle, men liker å bestemme når han skal få lov til det. Liljas favoritt er ro ro ro din båt, og da sammen med Filip. Da skal hun selvfølgelig sitte forran Filip, og gir seg ikke får båten har “vælva”. Hun er ei jente med mye kjærlighet, og viser det på ulike måter. Hun er veldig flink til å kose med lillebror, og kommer ofte bort for å stryke han på kinet og kysse han på hodet. Hun sier ofte “bra fia”, og stryker han over håret. Hun er flink til å finne frem leker, og det å dele. Men selføgelig har hun sine grenser, og kan ikke dele alt, og ihvertfall ikke hele tiden! Hun er superutspekulert når det kommer til smukken, og har ofte gjemt flere rundt om i stua -spesielt Filip sine. Men mest av alt så er hun en kjempestolt storesøster, som passer på lillebror! I barnehagen “vokter” hun bilstolen, og når vi møter andre folk, viser hun stolt frem hvor Filip er.

 

… og Filip kan ikke annet enn å si at han har verdens beste storesøster <3

 

Dagens Sjarmtroll…

God Kveld, godtfolk!

Sannelig gikk ikke gårsdagen så fort at jeg ikke rakk å sette meg ned for å skrive..men ENDELIG er bryllupsinvitasjonene F E R D I G E, og vi har begynt med “utgivelsesrundne”. Vi har familie og venner spredt over land og strand, så noen vendinger blir det. Og ja, for oss som egentlig aldri har tid til å dra på besøk, så tar rundene litt lengre tid når man først tar turen innom! ! (..jeg har notert meg i bakhodet at vi MÅ bli flinkere til å dra på besøk!

Helga gikk som en vind, og plutselig var hverdagen her. Det er snart ONSDAG, og hittil har uken vært svært spennende. På mandag var jeg og en venninne i møte med Rosenborg (RBK), og i dag har jeg og mormoren min vært en tur på jobb. Uka blir liksom ikke fullkommen uten skravling og trekking av hyller med SPREKE mormor!! Vi har enda halvparten av innbydelsene igjen, og sannelig er det ikke en dag i morgen også! Det skal sies at da den siste tråden var festet, de siste adressene skrevet, og “leveringslista” var skrevet ut, så ble flere kilo løftet av skuldrene mine, og jeg kunne si meg ferdig med bryllupsinvitasjonene. Ganske så fornøyd klappet jeg meg selv på skuldra, og kan ta fatt på neste prosjekt.

Men, det er ikke bare på bryllupsfronten ting begynner å skje. På hjemmebane har vi erfart at vi begynner å få en utforskende “liten baby” på vei til å bli stor gutt.. Barna utvikler seg i reserfart, og det er herlig å høre Lilja komme hjem fra barnehagen, og snakke i setninger. Her om dagen da vi sto på badet og hun skulle få bade i baljen, sa hun: “mamma, ikke bukse i dusjen. Lilja ikke bukse. Mamma ikke bukse. Nei!”. En meget bestemt ung frøken!

Filip har blitt storgutt over natta. Dont get me wrong, han har vært en kraftig plugg lenge han altså, men sånn plutselig ble han så guttete… Det KAN nok være klærne, men hallooooo…. jeg har jo ikke babyer lengre..! *iiiiik*


Min herlige lille godgutt har fått på seg litt mørkere klær. Og vips så ble han litt mer guttete av seg. Litt eldre, liksom.. !

Her har Filip på seg body og joggedress fra babycotton. Det må jeg bare si, at de klærna var syyykt myke og gode!

Alle klærne til babycottons er laget av verdens beste bomull som kalles Pima, og kommer fra Peru. Merket har lagt hovedfokus på prematur og spedbarn opp til 24 mnd, men har også plagg opp til 6 år. Kvalitet og eksklusivitet til konkurransedyktige priser.

Jeg vet ikke om så mange butikker som selger babycottons, men her i Trondheim så har man Bebito, og på nett kan man finne en del på Bambina og Miinto.

Sjarmisen min <3

 //Innlegget er i samarbeid med Babycottons//

 

20% Rabatt hos Knerten & Karoline

God Søndag Morgen! 

Dagen begynner tidlig som vanlig, og jeg og barna har allerede vært en tur på trening og barnepass. . Far i huset ligger langflat og kurer gårsdagens festligheter. Energien er på topp, motivasjonen etter forrige trening og diettuke er på topp, og været er topp. Det lukter en aldri så liten søndagstur etter litt påfyll av mat. . .

Sammen med min samarbiedspartner Knerten&Karoline, får jeg endelig lov til å gi mine lesere rabatt på “klær til de små”. Hele 20 % på alle varer mellom 0 og 4 år, og det passer vell flott nå når våren er i anmarsj! Her kan dere sannelig få rabatt på vårens nyheter, og det ble lagt inn nyheter senest i går kveld…!

Herlige softshelldresser, nydelige vårkjoler, tøffe dongribukser og freshe farger!

En samlet handlekurv kan dere finne her, og glede dere over hele 13 sider med godsaker! Jeg har også plukket ut noen av mine favoritter!

20 % på alle barneklær opp til 4 år hos knertenogkaroline.no

Rabattkode = Rachel 

Mine favoritter er helt klart volurklærne til Name It. Jeg synes de har behagelige farger, og virker gode for barna. De kommer i mange forskjellige farger, og denne buksen har vi faktisk alle tre fargene som er avbildet! – ja, for ikke å nevne matchende body og siklesmekke. For hvem har sagt man ikke kan være stilig selv om det skal være comfor!


I og med at jeg har barn i disse to aldersgruppene (0-1) (1-4) så får jeg lov til å gi mine lesere 20 % på hele sortimentet innenfor disse kategoriene!

….og når feks en body koster kun 99 kr fra før, så blir det jo bare 79kr pr stk! – og name it bodyer holder LENGE og er SUPERMYKE!

Stilige bukser til store og små. Sjekk ut de supersøte rutete buksene med matchende skjortebody til småguttene!

Softshelldressene til Name It har fått mye skryt. Den er Vanntett, vindtett og pustbar med forsterkninger på kne og bak.

Liljasnuppami venter på en slik lyseblå bukse.. synes den var suuupersøt!

 

NB: Hos knerten&karoline har de ofte klærne i flere farger. Klikk deg inn for å se om du finner DIN favoritt!!

 

Er du usikker på hvilke produkter det er 20 % på, kan du se hele utvlget her . Frakt tilkommer på 79 kr, uansett hvor mye du handler for, og rabattkoden (Rachel) skrives inn på side 2 i bestillingen og trekkes ifra totalsummen. Du kan selvfølgelig handle alt det andre i nettbutikken også, men det er kun kategoriene 0-1 år (jente og gutt) og 1-4 år (jente og gutt) det er 20 % på.

Tips gjerne om rabattkoden til venner og bekjente som kan dra nytte av den

(…vil presisere at dette er et tilbud til alle dere, ikke et lokketriks som jeg får noe igjen for. Rett og slett goodwill! )

//Innlegget er skrevet i samarbeid med knertenogkaroline.no//

 

 

 

Bryllupsforberedelser – Mine Ebay Kjøp –

Jeg har sagt det opptil flere ganger at jeg skal komme med et innlegg om noen av det jeg har kjøpt på nett til bryllupet. Så her har jeg samlet noe av mine Ebay-kjøp. 

Hvis man har tid til å kjøpe på sider som feks ebay, etsy og aliexpress, kan man spare mye penger til bryllupet. Klarer man å bestemme seg for HVA man ønsker å kjøpe, så er det også enklere å begynne å lete i det uendelig store havet av varer. Jeg valgte å lage meg en paypal konto, slika t det ble lettere med betalingen gjennom nett. Min største utfordring var å bestemme meg for hva jeg egentlig ville ha. Det finnes jo SÅ mye lekkert, og jeg synes liksom hver stil har sin sjarm. Men ja, omsider så har jeg klart å bestemme meg, og bestilt litt her og der.For meg som ikke er superstødig i engelsk, og sliter med å vite hva alt heter, så tar ting litt lengre tid. Og for de av dere som er like “grønne” på både Ebay og engelsk som det jeg var i begynnelsen, så finner dere en bitteliten ordliste over ting man kanskje vil titte på til bryllupet, nederst i innlegget.

For å gjøre bryllupet litt mer “oss”, så har vi valgt å gjøre bordpynten enkel. Jeg har tenkt å lage egne vaser og telysholdere av tomme barnematglass, som jeg dekorerer med blonder, hyssing, silkebånd, eller washitape. Invitasjonene er skrevet av meg og laget for hånd. Vi kommer til å ha litt av det moderne og litt av det tradisjonelle i vårt bryllup. Her er NOEN av tingene jeg har kjpt den siste tiden:

Jeg har kjøpt forskjellig stoff og blonder.

Du kan finne MYE om du søker på feks “lace” “lace ribbon” “lace fabric” “vintage fabric”. Noen typer kan du finne HER, HER

Du kan finne blonder med perler HER.


Blomster til pynt på noen av glassene. HER får du 20 stk i valgfri farge til den nette sum av 5 kr inkl frakt.


Sjokoladehjerter kan du finne HER


DIY – PomPoms fra Ebay kan fåes kjøpt blant annet HER


Silkebånd kan brukes til så mangt, så her har jeg kjøpt både roda, beige og hvitt i flere tykkelser.. Kan feks kjøpes HER


Personlig stempel monogram med våre bokstaver og bryllupsdato. Kan kjøpes HER.


Små Led lys lenker for å ha rundt om i lokalet. Planen er å surre lysene inn i sateng/polyester og henge det opp i taket.

Jeg har sikekrt kjøpt rundt 10 lenker hittil… Kan kjøpes billig flere plasser på nett. feks HER, eller HER, eller HER.


Jeg har også kjøpt batteridrevne små ledlyspatroner for å ha feks inne i lykter i taket. I og med at det er en gammel låve, tar jeg ikke sjansen på å bruke så mye stearinlys høyt under taket..

Disse har jeg ca 50 stk av.. kan kjøpes HER. Kan vise dere hvordan det blir når de ligger i vaser/lysholdere senere.


Glass stener til pynt kan kjøpes feks HER. Du kan feks søke på “acrylic diamond”, ” confetti” “diamond acryluic confetti decor”. HER.


75 m hvit hyssing kommer godt med. Kan kjøpes til kr 23 kr HER.


Noen av lyktene på bordene får litt ekstra bling.. EEELSKER bling ! jeg har kjøpt 1 row og 2 row. Kan kjøpes HER.


Små klesklyper til å bruke som bordkort. Søk på ebay på “wooden pegs” “heart pegs”. Disse kan du kjøpe HER.


Tyllstoff til å eventuelt ha fra benkene i kirka. . Eller dekorere litt rundt stolpene i lokalet. Kan kjøpes HER

 

Tips til hva man kan søke på:

Stoff, blonder = fabric, lace

Bånd for feks å ha i livet på kjolen eller til å dekorere med = Sash

Små stener til dekorering = diamond acrylic confetti

Bånd for ha rundt magen til mannfolka (til smoking) = cummerbund

Spenne for å ha på silkebånd = Buckle Ribbon Slider

Rull med tyll = tulle

Bredt bånd med feks diamanter = Mesh

Bånd med perler/diamanter/etc = wedding garland / Crystal Garland

Pins for å ha i feks blomsteroppsatser/ pynt på kaker = Bouquet Pins