Dagens Sjarmtroll…

God Kveld, godtfolk!

Sannelig gikk ikke gårsdagen så fort at jeg ikke rakk å sette meg ned for å skrive..men ENDELIG er bryllupsinvitasjonene F E R D I G E, og vi har begynt med “utgivelsesrundne”. Vi har familie og venner spredt over land og strand, så noen vendinger blir det. Og ja, for oss som egentlig aldri har tid til å dra på besøk, så tar rundene litt lengre tid når man først tar turen innom! ! (..jeg har notert meg i bakhodet at vi MÅ bli flinkere til å dra på besøk!

Helga gikk som en vind, og plutselig var hverdagen her. Det er snart ONSDAG, og hittil har uken vært svært spennende. På mandag var jeg og en venninne i møte med Rosenborg (RBK), og i dag har jeg og mormoren min vært en tur på jobb. Uka blir liksom ikke fullkommen uten skravling og trekking av hyller med SPREKE mormor!! Vi har enda halvparten av innbydelsene igjen, og sannelig er det ikke en dag i morgen også! Det skal sies at da den siste tråden var festet, de siste adressene skrevet, og “leveringslista” var skrevet ut, så ble flere kilo løftet av skuldrene mine, og jeg kunne si meg ferdig med bryllupsinvitasjonene. Ganske så fornøyd klappet jeg meg selv på skuldra, og kan ta fatt på neste prosjekt.

Men, det er ikke bare på bryllupsfronten ting begynner å skje. På hjemmebane har vi erfart at vi begynner å få en utforskende “liten baby” på vei til å bli stor gutt.. Barna utvikler seg i reserfart, og det er herlig å høre Lilja komme hjem fra barnehagen, og snakke i setninger. Her om dagen da vi sto på badet og hun skulle få bade i baljen, sa hun: “mamma, ikke bukse i dusjen. Lilja ikke bukse. Mamma ikke bukse. Nei!”. En meget bestemt ung frøken!

Filip har blitt storgutt over natta. Dont get me wrong, han har vært en kraftig plugg lenge han altså, men sånn plutselig ble han så guttete… Det KAN nok være klærne, men hallooooo…. jeg har jo ikke babyer lengre..! *iiiiik*


Min herlige lille godgutt har fått på seg litt mørkere klær. Og vips så ble han litt mer guttete av seg. Litt eldre, liksom.. !

Her har Filip på seg body og joggedress fra babycotton. Det må jeg bare si, at de klærna var syyykt myke og gode!

Alle klærne til babycottons er laget av verdens beste bomull som kalles Pima, og kommer fra Peru. Merket har lagt hovedfokus på prematur og spedbarn opp til 24 mnd, men har også plagg opp til 6 år. Kvalitet og eksklusivitet til konkurransedyktige priser.

Jeg vet ikke om så mange butikker som selger babycottons, men her i Trondheim så har man Bebito, og på nett kan man finne en del på Bambina og Miinto.

Sjarmisen min <3

 //Innlegget er i samarbeid med Babycottons//

 

11 kommentarer

Siste innlegg