Fall is comming! 25 % på ALT, inkl nyheter!!!

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Skolestart er et faktum, og en uke har gått. Jeg kan trygt skrive under på at barn er forskjellige, og at gutter og jenter så absolutt ikke kan sammenlignes. Hos oss har skolestart gått veldig bra. Filip ønsker å fikse det meste selv, og her i huset finnes det en regel som sier at “når du blir skolebarn, skal du lage matpakken din selv”: I praksis går dette over all forventning, og det å bli skolegutt har vært en positiv reise så langt.

Skolestart og høst går hånd i hånd, og personlig liker jeg høsten veldig godt. . Jeg elsker fargene, lukten, forandringene, og favoriserer turer på høsten, og ikke minst å komme inn med roser i kinnene, tenne stearinlys og tulle meg inn i en ullgenser med hendene rundt en stor kopp kakao med krem.

Ullklær er sentralt for både barnehage og skolebarn, og med butikker som fylles opp i varmere klær og deilige høstfarger, er det perfekt når nettbutikken knertenogkaroline.no klinker til med hele 25 % på ALLE varer inkludert høstens ullnyheter, softshell, mm. 25 % på nyheter er en rabattkode du sjeldent får, så her gjelder det å sikre seg sine favoritter! Nettbutikken blir stadig fylt på med nyheter, og rabattkoden varer til og med onsdag 29 aug kl 00

25 % med kode rachelaug25

100 % merinoull som kan vaskes på 30 grader. Name it har både tynn og tykk ull.

www.knertenogkaroline.no

 

 

 

 

 

 

Dagens tips til barnehage og skolestartere

Reklame | www.navnelapper.no

Dagens tips til småbarnsforeldre

Merkelapper er noe spesielt barnehagen krever. Det meste skal være merket, så lenge man skal ha en sjans til å få med seg riktige plagg hjem igjen. Ofte kan barna skifte flere ganger i løpet av en dag, og i barnehager med mange barn, er det forståelig at de voksne ikke klarer å holde styr på alle tyllskjørt, joggebukser, ulltrøyer og strømpebukser. Ja, for ikke å snakke om alle de ulike og like flaskene, matboksene sekkene og uteklærne.

Merkelapper er altså en nødvendighet å investere i når man starter på epoken med barnehage eller skolebarn.

Vi har brukt klistrelapper fra Askeladden Navnelapper i flere år, og er superfornøyd! Vi anbefaler på det sterkeste å bruke kun klistrelapper. De sitter supergodt, og varer vask etter vask. Vi har brukt de på alt av flasker, matbokser og andre snackbokser som går i oppvaskmaskinen flere ganger i uken, og lappene sitter fortsatt. Når ungene arver klær av hverandre, varer også merkelappene like lenge!

Askeladden Navnelapper er størst i norge på navnelapper, og har gratis levering hjem i postkassa di. Det koster 179 kr for 120 selvklebne lapper, og disse kan du fint bruke i flere år! Du velger selv motiv, farge, skrift og om du ønsker å ha en anne tekst enn navn. Kanskje vil du bare ha “lillebror”, eller “tøffingen” ? Kanskje har barnet ditt et kallenavn dere bruker? Det viktigste er at navnelappene skal hjelpe andre med å holde styr på klær og utstyr.

Det finnes også minilapper, disney lapper og flere andre alternativer.

Fiolas barnehageklær er straks ferdig merket.

Vi bruker utstyr fra flere merker, som feks Name It, Reima, Celavie, Stormberg, Reflex, mfl.

Navnelappene er perfekte til å merke alt av utstyr. Treningsklær, ryggsekker, gymbagger, sokker, svømmetøy, badeutstyr osv.

Klikk HER for å komme til nettsiden.

Et tips er også sjekke ut REFLEKSENE de har. Geniale nå mot høstmørket..!

R.

 

Skolestartere!

Reklame | www.jollyroom.no

Det er ganske rart å tenke på t om bare noen dager har vi to barn på skolen. Lilja begynner i 2 klassen, og Filip i 1 klasse. Vi har forberedt debutanten så godt det lar seg gjøre, og øvd i hele sommer på ting som er essensielle for å kunne synes at starten er OK. Det kan være feks å kunne å skrive navnet sitt, vite hvor mange år man er og hvorda dette tallet skrives og ser ut. Kunne tørke seg selv på do, eller bare små tips og triks fra storesøster som allerede er verdensmester på å være 1 klassing.

Skolebarna har fått seg sparkesykkel som de kan bruke til og fra skolen.. Sykkelen kan du finne HER.

…og det å gå fra å vre barnehagebarn, til å være skolebarn, er noe helt spesielt. En ny epoke begynner å rulle, og forventningene er skyhøye.

Her i Trondheim får alle 1 klassinger egen sekk, mens resterende trinn må ordne selv. Lilja har fått en superfin sekk fra Beckmann fra jollyroom.no, som kommer i mange ulike størrelser og farger. Fiola har også fått seg barnehagesekk, og er superstolt! !

Og når det kommer til både barnehage og skoleutstyr, er det mang en jungel å pløye seg igjennom. I år har det blitt parkdresser fra Name It, tynne boblejakker fra Nordbjørn som på bildet til jentene, nyejoggesko til hele gjenen fra Little Champs hos jollyroom.no. Skoene får du til bare 149 kr nå, og de er superfine! Disse jakkene er superlette og veldig behagelig å ha på, og koster nå  299kr, og kommer i bmørk blå, lys rosa og pastell mint.

Gjengen  med nye sykler fra Pinepeak! Syklene kan du finne til rabatterte priser HER.