Fall is comming! 25 % på ALT, inkl nyheter!!!

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Skolestart er et faktum, og en uke har gått. Jeg kan trygt skrive under på at barn er forskjellige, og at gutter og jenter så absolutt ikke kan sammenlignes. Hos oss har skolestart gått veldig bra. Filip ønsker å fikse det meste selv, og her i huset finnes det en regel som sier at “når du blir skolebarn, skal du lage matpakken din selv”: I praksis går dette over all forventning, og det å bli skolegutt har vært en positiv reise så langt.

Skolestart og høst går hånd i hånd, og personlig liker jeg høsten veldig godt. . Jeg elsker fargene, lukten, forandringene, og favoriserer turer på høsten, og ikke minst å komme inn med roser i kinnene, tenne stearinlys og tulle meg inn i en ullgenser med hendene rundt en stor kopp kakao med krem.

Ullklær er sentralt for både barnehage og skolebarn, og med butikker som fylles opp i varmere klær og deilige høstfarger, er det perfekt når nettbutikken knertenogkaroline.no klinker til med hele 25 % på ALLE varer inkludert høstens ullnyheter, softshell, mm. 25 % på nyheter er en rabattkode du sjeldent får, så her gjelder det å sikre seg sine favoritter! Nettbutikken blir stadig fylt på med nyheter, og rabattkoden varer til og med onsdag 29 aug kl 00

25 % med kode rachelaug25

100 % merinoull som kan vaskes på 30 grader. Name it har både tynn og tykk ull.

www.knertenogkaroline.no

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Har du bare reklameinnlegg eller? jeg fant bloggen din via mammablogg-awarden men ble veldig skuffet når hele siden bare inneholder reklame-innlegg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg