Det tomme hvite arket

Arket hadde vært tomt lenge. I flere dager hadde det stått slikt å lyst imot meg. Hva skulle det egentlig fylles med? Tankene var tomme. Eller, tankene var mange, men ikke noe som føltes fornuftig nok til å komme med. Liksom ikke viktig nok. Viktig..! JA! Hva betydde nå egentlig det? Hva kunne være viktig nok til å stjele tid fra andre, for at de skulle lese hva jeg hadde skrevet? Ikke stort. Ikke i dag, eller i går… eller dagen før der..!

Jeg hadde ikke lest en hel avis på evigheter, og boken jeg hadde gledet meg til å lese etter sommerferien hadde pådratt seg et tykt lag med støv bak alle tingene på skrivepulten. Ja, for ikke å snakke om skrivepulten som ble ryddet omtrent hver tredje måned i håp om å få plass og tid til å lage neste fotobok i rekken. Det at jeg hadde kommet til året 2012 tok ofte motet ifra meg, og et forble med tanken. I noen perioder blir mye med tanken. Slik som nå.

Jeg skrudde av, og forlot det tomme hvite arket.


 my everyday life <3

Foto: Natalie Sæther @husetmeddetrarei

Oslohelg med de største

Da har vi akkurat kommet hjem fra en helgetur i Oslo. Jeg og de to største barna hadde lenge planlagt en helg med tante Ronja og lille Frøya, og skulle toppe det hele med å dra på DORA- Show på Telenor Arena.

Det er elnge mellom de største får bare være store, og nå følte ejg det var på tide med litt alenetid. De gledet seg veldig til å ta fly, og ta Tog. Det var også ganske stas at mamma skulle overnatte sammen med dem hele to netter. Vi hadde ingen planer ut over showet, og tok dagen med knusende ro. Vi lekte i parken, trasket i gatene, spiste is, tok t-banen, dro på cafe, spiste middag alt for sent, og fikk se ipad i senga. Turen ble en suksess, og vi anbefaler Dora-showet til dere andre med barn, derosm det dukker opp her i landet ved flere anledninger.


L O V E the new outfit from Little Mountains! <3  Sjekk ut deres nettbutikk HER.

Ungene ksote se gi parken, og det var sååå gøy å leke i alt løvet på bakken…

Trærne i parken var supre gjemmesteder til gjemsel, så ungene storkoste seg da de voksne ville leke med dem..


Dora-Showet anbefales, spesielt til barn mellom 3 og 8 år 😀

Vi var med på VIP arrangement, hvor vi fikk mat og drikke, samt møte Dora the Explorer..!

Både liten og stor har hatt ei flott helg i Oslo <3

GOD SØNDAG!

Hverdagen: et eller flere barn?

Jeg får mange spørsmål om det å være firebarnsmamma, og når jeg først skal sette meg ned for å skrive litt om det, kommer jeg liksom ikke på så mye mer enn det jeg gjorde da jeg bare var to og trebarnsmamma. Hvor var det største spranget? Hva er den største forskjellen? Når merker jeg best at jeg er en person, og de fire? – og det er spørsmål som er vanskelig å svare på. Jeg kommer liksom “ikke på” noe, fordi det har jo alltid vært slik. Det virker ihvertfall sånn. 

En ting er sikkert, og det er at livet har bare blitt bedre og bedre for hvert barn som har kommet, og at reisen skal slutte der, er vanskelig å forstå. Likevell må jeg nok innse at tid er mangelvare, og at det er timene i døgnet som merker det best at vi har blitt flere i flokken. Tid, og plass. Desto flere vi er, jo lengre tid tar ting, og jeg må planlegge mer for at ting skal falle på plass. Når det kommer til plass så merker vi at vi rommer mye. Det er mer klær å håndtere, flere par sko, tannbørster, strikk, hårspenner, capser, leker, teginger, perlebrett, ryggsekker, matpakker, drikkeflasker, og utstyr å holde styr på.

Foto Natalie Sæther @husetmeddetrarei
..selv om det inn i mellom blir relativt trangt på fangplassen, klarer vi å gjøre de tingene som alle andre mindre familier gjør.

… som feks å lese en bok, hvor alle skal følge med og delta i boken.   

Her om dagen bestemte jeg meg for å svare på noen spørsmål angående vår hverdag, men synes det var mye enklere å heller vise dere hvordan det egentlig er hjemme hos oss. Jeg dokumenterte en mandag fra morgen til kveld på snapchat (rachelhauan), og vi fikk fantastisk godt tilbakemelding fra de som valgte å følge oss denne dagen. Så for å svare på noen av spørsmålene kanskje mange andre sitter på, som ikke har sett filmen, kan dere se den under teksten.

video:20161025221934
Litt vanskelig å se teksten, men dere får i hvert fall et innblikk i hverdagen vår.. 🙂 Følg oss gjerne på snapchat 🙂 og instagram  HER

 

 

 

 

 

 

Shoppesøndag i fuskepels..

Det er ikke rart at høsten er min faoritt når man ser tilbake på oktoberdagene vi har hatt i år. Med sol og klar himmel så og si hver dag, har det blitt mye turgåing. Jeg har koset meg e siste dagene av permisjonstiden, og det er litt vemodig å si at siste permisjonsdag er tilbakelagt. Et nytt kapittel har startet, og selv om jeg kunne tenkt emg å hadd noen vanlige dager i vanlig permisjon med lille Linus August, som plutselig ikke er så liten lengre, ser jeg frem til å begynne i jobb, og se fremmover mot jul. Julen kommer raskere enn man tror, så i ÅR skal jeg gjøre det jeg sier jeg alltid skal gjøre, nemlig å få unna julegavene tidlig..!

Har du også en plan om å gjøre det?

En ting som er helt sikkert, er at ull og yttertøy er noe man liksom aldri får nok av. Ihvertfall ikke når det ser så fint ut som det gjør for tiden. Det gjelder generelt alle leverandører. Uller liksom ikke “bare” ull lengre. Som et tips til julegaver, er ull. Med 20% rabatt med kodeord RachelH20 sparer man ihvertfall noen kroner. Hva med en ulltrøye/body og noen spenner fra ebay til små frøkner? Spenner får man på ebay til et par kroner, og kjøper man mange, så har man jo til gaver langt frem i tid. Alternativt et pannebånd, som kommer i sååå mange fine farger nå! Alt av ull hos knertenogkaroline.no finner dere HER. Du kan også finne mange godbiter til 40% rabatt HER.

I år har valget av vinterdress falt på Name Its variant med blomster og fuskepels. Det første Fiola sa da jeg pakket den ut, var “mamma, fiiiiin”, – før hun insisterte på å ha den på seg. Vi har vært fornøyde med alt av softshell og andre ytterklær fra Name It, så hvorfor ikke prøve oss på vinterdress også. Jeg skulle gjerne tenkt meg guttevarianten til Filip, men har er størrelsene noe utplukket. De er såååå mye finere i virkeligheten enn på bilder..!


LØP OG KJØP denne nyyydelige dressen!!


<3 <3 <3 <3


Den svarte jakka finner du på 40 % HER. Du kan finne guttaboys sine plagg her: ulltights baby, ulltights gutt, ullbody baby, ullgenser gutt.

Absolutte favoritter i barnehagen..!
 


Name it er kjent for å ha en del gutteklær med kjøretøy.

Filip elsker disse plaggene, og har mange dresser og jakker i ulike farger med ulike kjøretøy.


Nå kan du også bli med i trekningen av en ulldress fra World of Kids gjennom knertenogkaroline.no
(genseren på bildet er fra World of Kids, og finnes i 40 % kurven)

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å være medlem av nyhetsbrevet til knertenogkaroline.no . Dersom du ikke er medlem enda, kan du melde deg inn HER, og du blir automatisk med i trekningen. Vinneren kan velge mellom hel ulldress i rosa eller blå fra World of Kids i str. 50/56 – 98 eller et ullsett, longs og genser i str. 98/104 – 146/152. Bilder finner du HER. (Det er de tynne ullsettene i fargene, lys rosa, mørk blå eller grå) Trekningen foregår torsdag 27.10.16

PS: Frakt tilkommer på kr 59 uansett hvor mye du handler for. Dersom du ønsker å benytte deg av to rabattkoder, må du lage to ulike ordre, og sende mail med ordrenummer til [email protected], så får du ordnet slik at du kun betaler 1 x frakt. Er du GRAVID, kan du også sende mail til samme adresse med termin, så får du hele 35 % på kategorien 0-9 mnd!

Rabattkoden RachelH20 som gir deg 20 % på HELE nettbutikken varer tom. onsdag 26.oktober.

Happy Shopping, og GOOOOOOD SØNDAG!!

Dagens interiørfavoritter

Dagens favoritter:

Blått mønstret gulvteppe, Lysestake, hvit lampe, nattbord i tre, hylle, blå vase, pute med mønster, turkise pute, blå pute, hvitt skinn.


Klem Rachel

Are you ready to party?

Det er ikke lenge til jeg fyller 30 år, og i den anledningen skal jeg feire med alle mine venninner. Vi skal ha “maskerade-fest”, og jeg gleder meg veldig! Nå som vi er inne i festsesongen, er det på sin plass med litt inspirasjon til partygarderoben. Jeg ELSKER kjolen fra Second Female, og blondetoppen fra Whyred. Den er knallfin på, og superkul til feks skinnskjørt og pumps. Ullkåpa er oversized, og veeeldig behagelig! Like kul åpne som lukket..


Link til alle produktene finner du her:

Gjennomsiktig blondegenser, Skinnskjørt, Pumps, Veske, kortermet kjole, ullvotter, beige veske, ullkåpe, skoletter.

PS: dersom du ikek er medlem hos ellos.no, får du nå 40 % på dyreste vare + fri frakt ved å registrere deg HER.

 Du får også 30% rabatt på din dyreste* vare, inkl. merkevarer! med Kode: 345437

*Vilkår: Nybestilling på klær, sko, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Maks en gang pr kunde t.o.m. 23.10.16. Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisreduserte varer eller varer merket med “Kampanjepris” eller “Design by”. Rabatten gjelder heller ikke UGG, SPANX, Vagabond, Odd Molly og Odd Molly home.Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

NB! Det betyr at tilbudet gjelder high end produkter fra f.eks Whyred, Hunkedory, DAY, Dagmar mm.

Du får også 30 % på utvalgte barneklær og barnesko HER.

//ellos.no//

“I dag lukte du som en million”..

Til tross for at denne karen bare er 4 år, er han blitt en dreven sjarmør, og ikke vet jeg hvor han stadig plukker opp nye kommentarer.

Filip er veldig flink til å gi kompliment, og forteller ofte til både oss og andre at de er fine, har fine klær, ser søt ut, lukter godt osv. Denne dagen var tydeligvis spesiell, og han sparte ikke på kruttet. “Mamma, i dag lukte du som en million!” – sier han med stor innlevelse. Jeg fikk en tåre i øyekroken, og klemte han ekstra godt inntil meg. På nytt får jeg høre “Mamma, du e verdens fineste, og du e beste mamman i heeeele verden. Så e æ glad i dæ”.

– og det var i grunn det fineste jeg har hørt.

For det å være den beste i det som ofte føles utilstrekkelig, er ganske så godt. Spesielt når det kommer fra de det betyr mest ifra. .


Me & You forever <3


En tøffing i bukse og genser fra Zara, Sko fra Leaf og Jakke fra Ellos.

Tips: hos ellos.no får du 40 % på en rekke varer. Meld deg inn eller logg inn for å se dine tilbud! (finner “mine tilbud” i øverste fane til venstre).

 

My Ballerina..

My Ballerina <3

Fiola Sofie fikk en ettermiddag alene med meg, og vi koste oss ute i høstsola. En fin frøken har hun også blitt, så tutuskjørtet var nok ikke mammas antrekk for uteleken. Noen kamper er ikke verdt å ta, så da ble det sukkersøt utelek..!

I et innlegg i forrige uke skrev jeg om vintersko. I dag oppdaget jeg at mange av skoene var satt ned på kampanjepris til 50 % hos skomani.no, så dersom flere mangler vintersko, kan dere jo ta en titt der. De har også de sukkersøte skonene til Fiola..Varme og enkle å ha på! Vintersko fra Leaf kan kjøpes blant annet HER (str 23 – 27), jakke fra Zara og skjørt fra Ebay.


 Those sugar sweet shoes..!

En ettermiddag med bare oss to var fint. Det er ikke så ofte denne frøkna fr showe helt alene, uten mas og styr fra både små og store søsken.

Klem fra Mammsen & Fiola

Hello, from mom!

Det er dårlig med bilder av meg her inne, I can see that, og hovedsaken er nok det at jeg alltid står bak kamera, og ikke foran. Er vi ute på ærend, tur eller andre tilstelninger, føler jeg meg naken uten kamera, og får meg ikke til å spørre andre om å ta bilder av meg.. -og det er sjeldent far i huset frivillig inntar posisjonen som fotograf. .her er det nok instagram og snapchat som er mer “min arena”.

Årsaken ligger nok også i at jeg ikke altid føler meg så fresh. En sak som er helt og holdent min egen, og som kun jeg kan gjøre noe med. Det er lenge mellom jeg kommer med slike skjønnhettips, og det er nok heller ikke i min “kategori”, men det er jo fint å fortelle dersom jeg er fornøyd med noe som er for oss voksne også, ikke bare til kidsa? Og det er ikke store underverkene som skal til, før jeg føler meg litt mer fresh. Så kan man mene, gruble og tenke seg ihjel på at man er naturlig pen og alt det der, men noen ting er etter min mening en forsterkning av det man allerede har. Som feks vipper, negler, hår, og hud..


I helga børstet jeg støv av bølgetanga mi, tok på en kjole, og høy heler. Det er underverker hva krølleten hår, en behagelig kjole som ikke strammer, og noen cm ekstra på strømpelesten utgjør på selvfølelsen. I det vi rullet oss igjennom koridorene på IKEA den dagen, følte jeg blikkene følge meg, (- uten å egentlig nevne det at det mest sannsynlig var de fire ungene vi også hadde med som tiltrakk oppmerksomheten..)

..og ja, jeg har extensions. Peaks Hair Extension. Det har jeg hatt av og på i snart tre år. Mitt eget hår begynner å bli ganske så lagt det også, men er jo selvfølgelig preget av fire svangerskap og hormonkaos, så det at flinke Ida på Fiinbeck og Fia fikser meg inn imellom er aldeles ikke så aller værst. Det er heller ikke til å nekte at jeg eg glad i å vippeextensions. Ikke avhengig, men synes basolutt det gjør noe med uttrykket. En av mine beste venninner, Zelia, på Beauty Stop Trondheim sørger for at jeg har vipper (pure lash) og negler. Så dersom du feks er interessert i å prøve ut lange vipper og nye negler, er det absolutt henne jeg anbefaler (PS: snart jul, så bestill deg time nå). Min gode søster Ronja, som har utviklet sminkemerkt Frøya Cosmetics, brynsmerket Bitch’nBrows og vippeextensions Pure Lash, passer på at jeg har de rette produktene til enhver tid. Heldigvis for meg har jeg andre som tar seg av at jeg inn i mellom kan se ut som en freshere firebarnsmamma enn jeg kanskje gjør til hverdags 😛


Jeg fikk meg meg denne sjarmisen på noen bilder.

Og i en alder av 4 år, klarte han å gi mamman sin overflod av kompliment denne dagen. .

Hair Exstensions (reklame):

Jeg har hatt tape extensions fra Peaks Hair hele tiden. Det er av super kvalitet, og ligger på en vanlig prisklasse. Pris kommer an på hvaud ønsker (tykkere hår, lengere hår, har man tykt eller tynt hår fra før osv). Jeg har lengde 50, og har endret farger mange ganger i løpet av årene. Jeg bruker rundt 2,5 pakke og har per i dag tre ulike farger, samt at jeg striper håret med hettestriper i ulike farger. Som dere ser er jeg ganske mørk i utgangspunktet, noe osm har skjedd med årene og etter alle graviditeten. Med tape kan du enkelt ta dem ut og sette dem på igjen ved bytte av tape. De sitter på til du tar dem ut, noe som bør gjøres etter 8-10 uker. Jeg kan telle på enhånd hvor mange som har falt av i løpet av mine år med erfaring. Er du interessert i extensions, bør du ihvertfall sjekke ut om du har en forhandler av peakshair i nærheten av deg 🙂 Anbefales 🙂

Ha en finfin kveld 🙂

Klem Rachel

Følg oss en mandag: live

Mandag kan du se vår dag fra start til slutt på snapchat:

Rachelhauan

Enjoy the crazyness!