Hello, from mom!

Det er dårlig med bilder av meg her inne, I can see that, og hovedsaken er nok det at jeg alltid står bak kamera, og ikke foran. Er vi ute på ærend, tur eller andre tilstelninger, føler jeg meg naken uten kamera, og får meg ikke til å spørre andre om å ta bilder av meg.. -og det er sjeldent far i huset frivillig inntar posisjonen som fotograf. .her er det nok instagram og snapchat som er mer “min arena”.

Årsaken ligger nok også i at jeg ikke altid føler meg så fresh. En sak som er helt og holdent min egen, og som kun jeg kan gjøre noe med. Det er lenge mellom jeg kommer med slike skjønnhettips, og det er nok heller ikke i min “kategori”, men det er jo fint å fortelle dersom jeg er fornøyd med noe som er for oss voksne også, ikke bare til kidsa? Og det er ikke store underverkene som skal til, før jeg føler meg litt mer fresh. Så kan man mene, gruble og tenke seg ihjel på at man er naturlig pen og alt det der, men noen ting er etter min mening en forsterkning av det man allerede har. Som feks vipper, negler, hår, og hud..


I helga børstet jeg støv av bølgetanga mi, tok på en kjole, og høy heler. Det er underverker hva krølleten hår, en behagelig kjole som ikke strammer, og noen cm ekstra på strømpelesten utgjør på selvfølelsen. I det vi rullet oss igjennom koridorene på IKEA den dagen, følte jeg blikkene følge meg, (- uten å egentlig nevne det at det mest sannsynlig var de fire ungene vi også hadde med som tiltrakk oppmerksomheten..)

..og ja, jeg har extensions. Peaks Hair Extension. Det har jeg hatt av og på i snart tre år. Mitt eget hår begynner å bli ganske så lagt det også, men er jo selvfølgelig preget av fire svangerskap og hormonkaos, så det at flinke Ida på Fiinbeck og Fia fikser meg inn imellom er aldeles ikke så aller værst. Det er heller ikke til å nekte at jeg eg glad i å vippeextensions. Ikke avhengig, men synes basolutt det gjør noe med uttrykket. En av mine beste venninner, Zelia, på Beauty Stop Trondheim sørger for at jeg har vipper (pure lash) og negler. Så dersom du feks er interessert i å prøve ut lange vipper og nye negler, er det absolutt henne jeg anbefaler (PS: snart jul, så bestill deg time nå). Min gode søster Ronja, som har utviklet sminkemerkt Frøya Cosmetics, brynsmerket Bitch’nBrows og vippeextensions Pure Lash, passer på at jeg har de rette produktene til enhver tid. Heldigvis for meg har jeg andre som tar seg av at jeg inn i mellom kan se ut som en freshere firebarnsmamma enn jeg kanskje gjør til hverdags 😛


Jeg fikk meg meg denne sjarmisen på noen bilder.

Og i en alder av 4 år, klarte han å gi mamman sin overflod av kompliment denne dagen. .

Hair Exstensions (reklame):

Jeg har hatt tape extensions fra Peaks Hair hele tiden. Det er av super kvalitet, og ligger på en vanlig prisklasse. Pris kommer an på hvaud ønsker (tykkere hår, lengere hår, har man tykt eller tynt hår fra før osv). Jeg har lengde 50, og har endret farger mange ganger i løpet av årene. Jeg bruker rundt 2,5 pakke og har per i dag tre ulike farger, samt at jeg striper håret med hettestriper i ulike farger. Som dere ser er jeg ganske mørk i utgangspunktet, noe osm har skjedd med årene og etter alle graviditeten. Med tape kan du enkelt ta dem ut og sette dem på igjen ved bytte av tape. De sitter på til du tar dem ut, noe som bør gjøres etter 8-10 uker. Jeg kan telle på enhånd hvor mange som har falt av i løpet av mine år med erfaring. Er du interessert i extensions, bør du ihvertfall sjekke ut om du har en forhandler av peakshair i nærheten av deg 🙂 Anbefales 🙂

Ha en finfin kveld 🙂

Klem Rachel

7 kommentarer

Siste innlegg