Hverdagen ass..

Jeg kniper øynene sammen, og krøller meg under dyna, med et ørlite håp om at alt bare har vært en dårlig drøm. Jeg holder pusten, i håp om at ingen skal høre meg. Jeg vil ikke at noen skal se meg. Jeg kan ikke vise det. Kan ikke fortelle..

Tiden står stille i noen sekunder, det føltes som minutter. Timer. En evighet, i grunn.

Its another story, for another time..

 

Disse sjarmtrollene gjør at tiden ofte flyr, samtidig som den står stille..!

<3

Ungene har på seg klær fra det norske barnemerket Little Mountains, som er absolutt en av våre favoritter.

Sjekk nettbutikken HER.

Them Boys Playing (..50 % på vinterdresser + 20 % på ALT).

Them boys playing <3

//reklame//

Rollespill er essensielt i leken for tiden, selv om alle fire har ulike måter å leke på. Uteleken blir ofte et samspill, og det er magisk å få med seg de stunene, eller sekundene, det er ro i leiren og alle leker med alle. Noen ganger strekker fellesleken seg litt lengre enn minutter, og da er det ofte tankene vandrer avgårde og jeg tenker at “dette er null problem”. Men vips så har en fått en planke i hodet, den andre har rusjet for fort på rusjebanen og falt på rumpa, den tredje har fått stein i skoa og den siste har egentlig ikke noe å være lei seg for, men må skrike fordi alle de andre gjør det.


Guttaboys leker postmann..

Mitt faste innlegg for barnebutikken knertenogkaroline.no har denne uka 50 % på en rekke vinterdresser fra Salto, og mange mange andre klær. Alle varer til 50 % ligger i denne TILBUDSKURVA. Verdt å ta en titt nå som kaldere tider står for tur.. Kodeord: TILBUD50

Du får også 20 % på HELE NETTBUTIKKEN med kodeord Rachelokt20

 

ELSKER de freshe ull luene fra Name It til venstre på bildet..!

… og her er noen tips til jentegarderoben <3

Denim er sååååå søtt, men også kult!

Brett opp armene, ha en svart tynn langarmet genser under, og bruk en sennepsgul strømpebukse under kjolen til høyre = PERFEKT høstoutfit..!

Ønsker du å benytte deg av BEGGE rabattkodene, må du legge inn to ulike ordre. Når du har sendt ordren, får du to ulike ordre nr. Disse sender du på mail til [email protected] , så blir du kun belastet for 1 x frakt på 69 kr.

Tilbudene varer ut onsdag 25 oktober 😀

www.knertenogkaroline.no

//reklame//

The Inside story: I need me!

Dagen virker så uendelig lang.

Noen ganger gjør de det. Dagene, altså. Andre ganger ikke. Men i dag, er den sykt lang. Jeg skal egentlig ikke noe, men dagen er likevell stappfull. Jeg står opp med det som til vanlig kalles maxpuls, og før jeg har rukket å få i meg dagens første banan, har både førstesiden på VG truffet meg i trynet flere ganger, jeg har rast sammen en hel vogn med plummer, glemt å bestille blomster, og trippelbooket et møte fordi jeg “egentlig ikke skulle noe spesielt”, og vurdert “rachels tilstand” flere ganger. . Skrittelleren min viser 7000 skritt før jeg har rukket å åpne butikken kl 07.

Hverdagen min er ofte slik. Og jeg liker den. Vi er som regel venner. Jeg og hverdagen. Vi har våre uenigheter, oppturer og neturer, men sammen er vi ofte dynamitt. Den gir meg tid til å ikke eksplodere, knekke sammen eller falle i grus. . ikke alle løfter deg opp, men min hverdag gjør det.

Den gir meg lov til å stoppe opp, å lene hodet inn mot veggen, og lar ørene mine fylles med musikk fra min nyeste spotify liste.  Tankene har for lengst forlatt nåtiden, og jeg har beveget meg inn i dagens frisone. Der ingen dømmer, krever, maser, skuffer eller forventer. Jeg er ikke sjef, ikke mamma, kone, kjæreste, eldst, minst, venninne eller venn. Bare meg. Helt for meg selv. Noen ganger trenger man det. Å være helt alene. Jeg MÅ det. For å ikke eksplodere, knekke sammen eller falle i grus. Jeg kan liksom ikke bare gi opp!

I need me! ….egoistisk? – men helt sant…!

Jeg drømmer meg bort.

Har du noen ganger drømt deg bort, og latt deg selv glemme hverdagens virkelighet, plikter og roller? Ofte beveger jeg meg inn i “roller” eller “hendelser” som til vanlig ikke er lov, eller som kanksje ikke er helt “normalen, eller voksent” nok. En dagdrøm kan utgjøre stor forskjell. Ihvertfall for meg. Det å “oppnå” noe på bare noen sekunder er en magisk følelse. Barnslig eller voksen, who cares? Fra en pall bakerst på lageret, med en ørepropp i øret, skal det bare sekunder til før jeg har hentet litt energi, roet kroppen nok til å gjennomføre, prestere, og oppnå det som forventes, og puttet smilet tilbake på plass.

Kanskje har du noen favorittscener du trekker litt ektra på smilebåndet av, og tenker forsiktig *enn om jeg faktisk hadde turt å gjøre det der*.  Noe er kanskje for “flaut” å si høyt, andre ting er nesten litt skummelt å tenke. Jeg har mange slike tanker. Både flaue, skumle, fine, glade, og gale.. .

Det er lov, og det beste, er at du ikke trenger å dele dem med noen. ..

Jeg og hverdagen trenger dagdrømmer for å fungere. For å kunne være meg.

R.

To på rømmen..

De fleste av oss har kanskje en eller flere filmer dere husker fra da dere var små? Jeg husket vi hadde mange VHS kasetter undertv benken, og at det var ekstremt stas å få se på film. Det var ikke slik det er i dag, der man har tilgang fra både ipad, pc, tv og helt uavhengig av hvor man er i verden. Nå kan det meste lastet ned eller taes opp på decoderen, og de gode gamle filmene har nok set dagens siste lys.

Men selv om VHS tiden er over, lever filmene videre. Disnayklassikere som Løvenes Konge, Pocahontas, Askepott, Tornerose og de syv dvergene, Skjønnheten og Udyret, og Rapunsell er bare noen få av filmene som også våre barn har fått et forhold til, og som stadig kommer i nye varianter.

Dagens tips er TV – serien “To på rømmen” som starter allerede i morgen LØRDAG 7 okt. kl 08 på DISNEY JUNIOR.

“To på rømmen-serien” utspiller seg i tiden etter Disneys kinosuksess “To på rømmen” (2010), og oppfølgeren har en morsom vri på det klassiske eventyret. Lykkelig alle sine dager ble nemlig ikke helt slik Rapunsel hadde drømt om. Mens Eugene føler seg hjemme i sitt nye liv, i kongelig luksus, overveldes Rapunsel av nye forpliktelser. Hun velger å stikke av med venninnen Cassandra ut på nye eventyr. De norske stemmene til Rapunsel og Eugene gjøres også denne gangen av Marion Ravn og Christian Ingebrigtsen (tidligere kjent som Flynn Rider).

Etter suskessen med oppfølgerserien til Løvenes Konge, som heter Løvenes Garde, har vi full tro på at “To på rømmen” er en serie ungene vil like godt. Vi har sett filmen flere ganger, og kjenner god karakterene i filmen.

 

Vi er oppe tidlig på morningen, og skal få med oss premieren i morgen tidlig!

R.

Er du klar for kaldere tider?

Noen dager er det så vidt jeg ikke sender med vinterdressen i barnehagen, mens andre dager har vi vurdert shorts og kjole. Denne høsten er sannelig ikke helt klok å skjønne seg på, men det som er fakta, er at det vil komme kaldere tider, og da er det viktig å være føre var.

Mange har alt begynt å pakke opp det man pakket bort for bare noen måneder siden, mens andre må fornøye hele garderoben. Og hvor skal man liksom begynne? Ull, Mellomplagg, Ytterplagg, hvilke luer og votter? Merker eller ikke merker? Vi har mange erfaringer, og vil i løpet av høsten dele våre favoritter med dere.

Her går mye i arv, men pussig nok kommer det alltid noe nytt i hus også..!


En skumringstur i skogen før leggetid var sannelig stas…!

Denne gangen er det Reima som går av med 1 plassen på anbefalte mellomplagg. Ulltøy har vi fra mange ulike merker, og her er det mye vi er fornøyd med, men når det kommer til “mellomtøy” så synes jeg Reima skiller seg ut. Vi har nå hatt ulike fleeceplagg i flere perioder, og barna elsker dem. Dere har sikkert sett ungene i blå og grønne jakker? Jepp! De er MYE brukt. Dere kan se de forrige jakkene i DETTE innlegget. Nå har vi fornyet garderoben med en str større på de fleste, og nye freshe fantastiske farger! !

Linus leker gjemsel med storesøskenene <3

(linker til alle plagg finner du nederst i innlegget)

To stk fine fleecegutter <3 Filip i jakke og Linus i dress. Dress er ferfekt til de minste og går opp til str 104.

Under denne har vi kun body og strømpebukse, og er perfekt under parkdress, eller som soveplagg i vognen.

Som største gutt på barnehagen (..av gjengen vår), har det blitt viktig å være litt kul.

“Posene” blir mer og mer utvalgte, og alt får ikke lengre lov til å være akkurat slik som mamma kunne tenkt det. . . .

Frk skolejente!

Det er utrolig hvor fort tiden går. Lilja har alt begynt å 1 klasse, og også her spiller det nå større rolle på hvilke plagg som ligger i garderoben.

Denne lyserosa fleecejakken falt perfekt i smak! – spesielt sammen med de rosa høstskoene og den knallfine lua! !

Kiss from a Rose <3

Linker til alle plagg barna har på seg fra Reima:

Lilja: Rosa fleecejakke & Rosa Sko & Rosa lue

Filip: Fleecejakke & Blå vintersko & Blå lue

Fiola: Fleecedress & Røde sko

Linus: Fleecedress

www.reima.com/no

R.