Them Boys Playing (..50 % på vinterdresser + 20 % på ALT).

Them boys playing <3

//reklame//

Rollespill er essensielt i leken for tiden, selv om alle fire har ulike måter å leke på. Uteleken blir ofte et samspill, og det er magisk å få med seg de stunene, eller sekundene, det er ro i leiren og alle leker med alle. Noen ganger strekker fellesleken seg litt lengre enn minutter, og da er det ofte tankene vandrer avgårde og jeg tenker at “dette er null problem”. Men vips så har en fått en planke i hodet, den andre har rusjet for fort på rusjebanen og falt på rumpa, den tredje har fått stein i skoa og den siste har egentlig ikke noe å være lei seg for, men må skrike fordi alle de andre gjør det.


Guttaboys leker postmann..

Mitt faste innlegg for barnebutikken knertenogkaroline.no har denne uka 50 % på en rekke vinterdresser fra Salto, og mange mange andre klær. Alle varer til 50 % ligger i denne TILBUDSKURVA. Verdt å ta en titt nå som kaldere tider står for tur.. Kodeord: TILBUD50

Du får også 20 % på HELE NETTBUTIKKEN med kodeord Rachelokt20

 

ELSKER de freshe ull luene fra Name It til venstre på bildet..!

… og her er noen tips til jentegarderoben <3

Denim er sååååå søtt, men også kult!

Brett opp armene, ha en svart tynn langarmet genser under, og bruk en sennepsgul strømpebukse under kjolen til høyre = PERFEKT høstoutfit..!

Ønsker du å benytte deg av BEGGE rabattkodene, må du legge inn to ulike ordre. Når du har sendt ordren, får du to ulike ordre nr. Disse sender du på mail til [email protected] , så blir du kun belastet for 1 x frakt på 69 kr.

Tilbudene varer ut onsdag 25 oktober 😀

www.knertenogkaroline.no

//reklame//

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg