Tips til Bursdags invitasjoner

Med fire barn i hus, er det nok bursdager å feire!

To av barna er augustbarn, og alt godt i gang med planleggingen.

Fiola som går siste år i barnehagen, skal i år feire sin første barnehage bursdag, og gjett om det er stas. Hun kan nesten ikke vente, og selv om datoen for selskapet ikke er satt, gleder hun seg mer og mer for hver dag. Tiden flyr og sannelig er den lille jenta snart 5 år. Tema er for lengst bestemt, og frøkna ønsker seg en Enhjørning-bursdag.

Bursdager er hos mange en ekstra kostnad. Det er det her i huset også, men med årene har jeg lært noen triks. Man trenger ikke bruke penger på absolutt alt, og invitasjoner er en av tingene jeg synes er unødvendige utgifter. Her finnes det mange gratis varianter på nett, men som litt kresen bursdags mamma jeg er, og litt påvirkede barn, har de pleid å få velge tema på invitasjonene. Disse lager jeg i powerpoint, og ungene er som regel strålende fornøyd.

Her kan du laste ned invitasjonene på din egen pc, og endre det du måtte ønske: Bursdagsinvitasjon-åpen

 

Som dere ser så er det NinjaGo som er det store hos Filip, som skal feire sin første bursdag med skolekompisene.

Ellers så er det relativt enkle saker på menyen når det kommer til selve selskapet, men det får vi ta i etterkant av bursdagene.

Fiola har nemlig ønsket seg en prinsessekake, siden jeg lagde en til tantebarnet mitt Frøya for noen dager siden, mens Filip synes det er helt ok med en sjokoladekake med MASSE nonstop på..! Oppskrift og fremgangsmåte på prinsessekaken kommer. 

Linus 3 år, Frøya 4 år og Fiola 5 år

 

Summer Vacay

Den felles sommerferien er over, og selv om barna skifter mellom å være på hytta, SFO/barnehage, hjemme og andre aktiviteter, har hverdagen så smått begynt å komme tilbake til seg selv. De sene kveldene er iferd med å bli litt kortere og is mengden er radikalt redusert. De to største har begynt å forberede seg på et nytt skoleår, mens de to minste lever som kongen på haugen i barnehagen nå som lille Fiola har blitt størst, og Linus har rykket opp i gradene som storbarn.

Barna har fått mye ut av sommerferien, og her er noen av våre gode sommerminner: 

 

Grilling, Bading og Kos med venner på Midtsandtangen 

Vi har vært på telttur til Lavollen, med tur til Tusseløypa. Vi grillet og koste oss, og Filip var kveldens bålmester!

SÅ en uke på hytta i Lofjorden med hele bøtteballetten og flere til. . 

Det ble mange flotte dager på hytta med nydelig vær og mye folk. Ungene storkoste seg, og et gjorde sannelig vi voksne også! Det ble både sene og tidlige kvelder, noe i glasset, og mye god mat. Gode minner er festet til hukommelsen, og jeg gleder meg alerede til neste utflukt sammen med favorittgjengen <3

 

Takk for turen, den var fin!