Tips til Bursdags invitasjoner

Med fire barn i hus, er det nok bursdager å feire!

To av barna er augustbarn, og alt godt i gang med planleggingen.

Fiola som går siste år i barnehagen, skal i år feire sin første barnehage bursdag, og gjett om det er stas. Hun kan nesten ikke vente, og selv om datoen for selskapet ikke er satt, gleder hun seg mer og mer for hver dag. Tiden flyr og sannelig er den lille jenta snart 5 år. Tema er for lengst bestemt, og frøkna ønsker seg en Enhjørning-bursdag.

Bursdager er hos mange en ekstra kostnad. Det er det her i huset også, men med årene har jeg lært noen triks. Man trenger ikke bruke penger på absolutt alt, og invitasjoner er en av tingene jeg synes er unødvendige utgifter. Her finnes det mange gratis varianter på nett, men som litt kresen bursdags mamma jeg er, og litt påvirkede barn, har de pleid å få velge tema på invitasjonene. Disse lager jeg i powerpoint, og ungene er som regel strålende fornøyd.

Her kan du laste ned invitasjonene på din egen pc, og endre det du måtte ønske: Bursdagsinvitasjon-åpen

 

Som dere ser så er det NinjaGo som er det store hos Filip, som skal feire sin første bursdag med skolekompisene.

Ellers så er det relativt enkle saker på menyen når det kommer til selve selskapet, men det får vi ta i etterkant av bursdagene.

Fiola har nemlig ønsket seg en prinsessekake, siden jeg lagde en til tantebarnet mitt Frøya for noen dager siden, mens Filip synes det er helt ok med en sjokoladekake med MASSE nonstop på..! Oppskrift og fremgangsmåte på prinsessekaken kommer. 

Linus 3 år, Frøya 4 år og Fiola 5 år

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg