Mammsen Tipser

Det er faktisk ikke tull at det er svindyrt å gå hjemme med barn, spesielt når de sover.

I dag vil jeg tipse nettbutikken KidsBrandStore, som er en nyåpnet nettbutikk med barneklær her i Norge. Svenskene har lenge hatt muligheten til å handle herfra, men nå får altså vi også lov til å gå bananas! De fører merker som ihvertfall ikke jeg har funnet over alt, som blant annet Lundmyr Of Sweden, Ducky Beau, NoaNoa, Ralph Laurent, Boss, Mikk-Line, mfl.

Og selvfølgelig er ønskelisten herfra også lang!!

LilleBrors Ønskeliste: (klikk på bildet og kom til min favoritt av disse plaggene)


….og denne dukker nok opp i postkassen om ikke så alt for lenge!! Se så tøff og supersøt!

…kanskje en Joggis fra BOSS?? ELSKER de to luene!(den med striper til kun 189kr, og den med ørelapper til 238kr !!

Tenk så tøff lillebror blir med dem da!! Hihihihi

…. KidsBrandStore har barneklær fra 0 – 16 år, så utvalget utover dette er mye større.

De har også slike “snobbemerker” til barna, så her er det bare å kle dem opp!

(….klikk på bildet og du kommer til Liljas førsteplass på ønskelista)

Her om dagen snakket jeg om vinterdresser, og senere kommer det et innlegg om akkurat vinterdresser. Men først så bare må jeg vise dere DENNE:

(…hadde de hatt den i vår str så hadde vi kjøpt denne på flekken, men minste str per i dag er 98)


I anledning deres nyåpning får DU 20 % på ALLE VARER, og rabatter liker vi jo??

Oppgi koden NORWAY -20 i kassen, og vips så sparer du noen kroner! 😉

 

 

 

Barnevogn Banden på Heimdal

Mange sverger nok på at de aldri skal bli en av dem, men så plutselig sitter man fint i det med barn, – og ut må man jo! …og som regel er det jo de med barn som er hjemme på dagtid,og da bare blir det slik at det er mange barnevogner ute samtidig. Nå på fredag var vi 7 stk rullende i Heimdal sentrum.
Heldigvis gikk turen videre til skogen, og der var vi så og si alene med finværet.


En sprek gjeng! noen august barn, noen september og en “storgutt” på 6 mnd 🙂

 

Jeg ELSKER høstværet når det er slik som det har vært denne uken. Såppas kaldt at man må kle seg litt, og kan kose seg emd kakao, men også så varmt at man trenger kun en deilig ullgenser. Solskinn, blå himmel, deilige farger og lunken vind. Det er HØST det!

 

 

Hverdags-Stjerne

Nå tror jeg ikke at en “hverdags-stjerne” er noe som står definert noen plass, men etter min mening må jo det være et lyspunkt i hverdagen som består av ei eller en stjerne? I mitt tilfelle, og sikkert de fleste foreldres, er det nettopp barna som er stjernene. Mine to små glitrende stjerner som gjør hverdagen så fantastisk fin.

Nå skal det sies at vi er som en helt normal anminnelig familie med grinunger, sutring og trass vi også, så det å fremstille oss som perfekte er på noen måte ikke mitt mål..Vi er en normalisert gjeng!

Noen dager har vi blide barn, andre dager er det trass og gråting som tar overhånd. Noen ganger er det bare kjeks eller saft som hjelper, andre ganger holder det med en kos eller et stort smellkyss. Noen ganger spiser de mye, andre ganger kastes maten på gulvet, eller gulpes opp så fort den har nådd magen. Noen ganger er lekene lekt med på en normal måte, mens andre ganger kastes de ned trappa, hoppes på eller slenges i bakken. Av og til sovner de på plasser de kanskje ikke skal sove på, eller gjør ting de ikke skal gjøre. Andre ganger gjør de ting vi ikke forventer, som overrasker og som gleder mammahjertet – som feks å sette inn i oppvaskmaskina i en alder av 16 måneder. Noen ganger innser man at tiden faktisk flyr, og at lille Filip som enda bare er en liten baby, straks er 16 måneder han også. En skjelden gang har vi natteranglere, men stort sett sover vi alle mann i nattetimene, og kjører vi bil, så er det faktisk allsang. 

Hverdagen har rutiner, og oppleves ofte som like, men de er jo aldri det. Like, altså. Man har nettop disse stjernene som gjør hver dag til en overraskelse. 

Filip prøver seg som sofakonge! Etter å ha sett gjennom albumet til Lilja, innser jeg at jeg må ta ENDA FLERE bilder enn det jeg allerede gjør, fordi stakkar Filip har jo bare en brøkdel av det søsteren har..!

Filip Antrekk : Bukse //Lindex//, Sokker //Lindex//, Genser //MeMini//

Supersøt snuppe i kjole fra farmor. Jeg er jo så heldig å ha en strikkeglad svigermor, og jeg har sagt fdet før, at er det noe jeg setter pris på så er det strikkaklær. Unike og såå gode!

Lilja Antrekk: Grønn Body //Wheat//, Tights+ blondesokker //PompDeLux//, Sko //Ellos//, Kjole //Farmor//

//Strikka kåpe og lue fra farmor//

Her er vi på vei til sykehuset for å sjekke arret etter Lilja fikk fjernet en kul under armen. Arret har grodd fint, og kulen er borte for godt. Det viste seg at dette var en svulst, vell og merke av den gode typen, men uansett veldig godt å få den ut av verden. Snuppa er frisk som en fisk, og det er ingen ting som skal tyde på at det kommer flere 🙂

Nå er det straks tid for mammsen å løfte litt på baken. Vaske litt hus, og riste litt på dynene, før jeg og Filip skal ut å trille en tur med andre nybakte bødre.

Sola skinner over trondheim i dag, og høsten er på sitt vakreste. Jeg ELSKER slike høst dager!

Beautiful Beautiful – no more words!

VERDENS VAKRESTE <3

Bildene er tatt da Filip var 3 uker.

Fotograf Anders Aandal kom hjem til oss for å ta bildene.

Nyyydelige Barna mine!

Hva synes du om min nye header? Og Bildene? 😀

Påtvungen kjæreste??

Byturen endte i et par nye vintersko fra Converse, og en bukse fra Zara til meg, Bukse til Robin og blå maling. Det ble påfyll med eplekake og krem fra Jordbærpikene, amming  på byens beste ammerom, og en snarvisitt innom LilleMartine for å vise frem Filip i sin nye drakt som han fikk fra dem 🙂

På grunn av at vi skulle kjøre en bil, og ikke orket å styre med to vogner i bilen, ble det deling! Vi hadde også med bæresele til dem begge, så det ble bare kjærestekos mens mammsene spiste mat, og på vei hjem. Det så ut til at de koste seg sammen!

Drakten til snuppen er fra LilleMartine og fra merket MeeToo kr 299,-. Den kan man kjøpe HER

Da vi besøkte Lille Martine så jeg at de hadde fått inn masse fint til vinteren.

Jeg lurer nå på om jeg skal kjøpe en vinterdress, eller om det er slik at man bruker parkdress med mye under?

Hva anbefaler du som har erfaring med dette??

I tillegg så bare MÅ jeg kjøpe en slik lue fra Kivat. De var jo bare SUPERSØTE!!
(..men det får bli når lønna kommer!!)

Luene kan man kjøpe i nettbutikken til Lille Martine til kr 399 ,- HER

 

 

ByTrilleShoppingTur

En liten hilsen fra oss to før vi drar avgårde til byen med Sonja & Celina. Shopping og Trillings!

I dag skal jeg begynne på dåpskortene, så ma ha litt småtterier til dem! 😀 – Vi har forresten bestemt dåpsdato!!

Kiss*n Hugs fra Mammsen & Lillebror

Dagens Barnehageantrekk

Det er flott med noen rolige dager så jeg klarer å “ta meg igjen” med bloggingen. Jeg ligger noen innlegg bak, ihvertfall om man skal prøve å lage det litt systematisk og oversiktlig, så det jeg ikke har fortalt er at i går kveld, etter at jeg hadde fotografert Sebastian, var med noen venninner på “outletshop”. Der var det blant annet varer fra MeMini. MeMini er da ett av merkene jeg ELSKER å bruke på barna, og det passet meg perfekt å handle til reduserte priser…!

Det ble en del handling, og Lilja fikk prøve ut noe allerede i dag.

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg var det barnehagefotografering i dag, og snuppa var selvfølgelig kledd til “PHOTOSHOOT”

Strømpebukse //NameIt//, UllShorts + Rosa UllJakke //MeMini//, Rosa Body //HM//

Morn Morn

Er det ikke deilig å stå opp når man ser at sola trenger seg inn den lille sprekka i gardina? Åhh, det er så magisk deilig å ligg under dyna å se på at sola prøver å vekke deg. Spesielt når man har en god og mett Filip tett inntil.
Lilja er ingen morgenfugl
, så som regel er det lillebror som står for at vi er oppe tidlig på morgenkvisten. I dag var ingen unntak, og vi startet dagen 06.30. Noen ganger sovner vi igjen, og Lilja vekker oss rundt 08.30, men i dag skulle det være fotografering i barnehagen, og da måtte vi være der i “rett tid”. Vi pleier jo å komme slentrende rundt 10 tiden….. og deilig er det! Jeg er ikke spesielt begeistret for stressede mennesker, så om morgenen tar vi det med ro, og kooooser oss!

I dag måtte snuppa vekkes for at vi skulle rekke over alt uten å stresse, og så lenge Filip ligger på badet og venter på henne, så er det greit å stå opp!

…og i og med at vi var i barnehagen såppas tidlig i dag, så var jo klokken bare 09 da jeg kom hjem igjen, og da ble det tid til en god deilig VARM kopp med kakao! Filip ligger å sover på puffen ved siden av meg, og jeg koser meg med bilder av søteste Sebastian som jeg tok nyfødt bilder av i går.

Dere kan lese bloggen til mamman hans HER

…og ut av høytalerene mine spiller jeg den splitter NYE sangen til Carina Dahl – NLTO (Not Like The Others).

Både jeg og Lilja digga sangen, og den kommer nok til å bli spilt mye her i heimen! Vi liker catchy sanger som gir god stemning!

Kan også lastes ned på Spotify & Wimp

Resten av dagen skal jeg bare kose meg med lillegutt, lage album på pcn og drikke kakao!

…thats a PLAN!

Oppdatering Lilo

Tidligere skrev jeg om hunden vår Lilo som hadde fått slag, og at fremtiden per da ikke så spesielt lys ut. Han fikk kortison i noen dager, for å se an formen, og ble den ikke ebdre, skulle vi komme tilbake med han, og vurdere alternativet. HELDIGVIS ble han bedre etter bare noen dager, og vi avventet å gjøre noe mer. I dag er det 2 uker siden han fikk slaget, og nå begynner han å komme til seg selv igjen. I går da vi var på tomta var han med, og plutselig begynte han å løpe i turbofart og leke med Lilja. Dere som har hunder vet jo at hundene “klikker” sånn innimellom og løper som en tulling over alt..

Så forhåpentligvis fortsetter han å bli bedre. Mennesker som har fått slag har jo gode og dårlige dager, så i går hadde nok Lilo en meget god dag. . .

For de som ikke har fått det med dere, fikk den eldste pomeranian hunden vår på 5 år slag/ eller drypp i hjernen. Vi merket det ved at han bare gikk rundt i ring. Han klarte ikke å gå rett frem selv, og blikekt var slørete. Han reagerte ikke på navn, lyder eller personer, og virket fjern. Dyrlegen skjønte med en gang hva dette var, og vi fikk en sterk dose kortison, etterfulgt av tabletter i noen dager, som skulle få eventuelle hevelser i hjernen til å roe seg ned. Heldigvis har han blitt bedre! 🙂

Slenger med et bilde av Casper (..vår andre hund) som ble tatt av Anders Aandal da han var hjemme hos oss på nyfødtfotografring.

Sniken Casper benyttet ammepausene til  hans “minute of fame… “

Nydeligste Guttebassen!

 

(…Photo By Me)

<3 Filip <3