Morn Morn

Er det ikke deilig å stå opp når man ser at sola trenger seg inn den lille sprekka i gardina? Åhh, det er så magisk deilig å ligg under dyna å se på at sola prøver å vekke deg. Spesielt når man har en god og mett Filip tett inntil.
Lilja er ingen morgenfugl
, så som regel er det lillebror som står for at vi er oppe tidlig på morgenkvisten. I dag var ingen unntak, og vi startet dagen 06.30. Noen ganger sovner vi igjen, og Lilja vekker oss rundt 08.30, men i dag skulle det være fotografering i barnehagen, og da måtte vi være der i “rett tid”. Vi pleier jo å komme slentrende rundt 10 tiden….. og deilig er det! Jeg er ikke spesielt begeistret for stressede mennesker, så om morgenen tar vi det med ro, og kooooser oss!

I dag måtte snuppa vekkes for at vi skulle rekke over alt uten å stresse, og så lenge Filip ligger på badet og venter på henne, så er det greit å stå opp!

…og i og med at vi var i barnehagen såppas tidlig i dag, så var jo klokken bare 09 da jeg kom hjem igjen, og da ble det tid til en god deilig VARM kopp med kakao! Filip ligger å sover på puffen ved siden av meg, og jeg koser meg med bilder av søteste Sebastian som jeg tok nyfødt bilder av i går.

Dere kan lese bloggen til mamman hans HER

…og ut av høytalerene mine spiller jeg den splitter NYE sangen til Carina Dahl – NLTO (Not Like The Others).

Både jeg og Lilja digga sangen, og den kommer nok til å bli spilt mye her i heimen! Vi liker catchy sanger som gir god stemning!

Kan også lastes ned på Spotify & Wimp

Resten av dagen skal jeg bare kose meg med lillegutt, lage album på pcn og drikke kakao!

…thats a PLAN!

11 kommentarer

Siste innlegg