Rihanna is the shit!

Søndag ettermiddag og vinflasken blir åpnet. Det er bare timer til det vi har gledet oss til i snart ett år. nemlig Rihanna konsert. Vi var av de få heldige som rakk å få i seg bilett før det ble utsolgt. Hele 3 minutter brukte de på å selge ut alle bilettene! SYKT!  . . . og jeg må si til dere som ikke var der: too bad, is was the best show ever..!

Det er ikke til å legge skjul på, altså!


Jentegjengen samlet. Ida, Katrin, Stine, Astrid og meg <3 Kamilla og Linn var dypt savnet!


Tine & Robin klare til å synge Rihanna all night long…..!


Lovebirds <3 Ganske så deilig å få tilbake sussebassen min 😛


kiss kiss kiss kiss kiss


Tine & Linselusa sjøl…

 

Konserten var kanonbra, og topper listen av “opplevde konserter”.

Robert Cavalli Vodka Release Party!!

Lørdag kveld startet morroa.

Ronja, søsteren min, er utdannet makeupartist og driver freelance samtidig som hun er assisterende butikksjef på Make Up Store i Bogstadveien. Hun er også i Max factors Team, som består av 4 personer, sammen med Jan Thomas. Denne helga hadde hun blitt spurt om å sminke dansegruppen Urban Tribe som skulle opptre på lanseringen av Robert Cavalli Vodka på uteplassen Onda på AkerBrygge. Ronja og 2 sminkører, Anita og Thao, gjorde en fabelaktig jobb på danserene.Jeg derimot var med for å dokumentere kvelden.

Urban Tribe er en dansegruppe med jenter i alderen 15 til 30 år. Dansestilen er selvlært, men minner litt om afro blandet med hiphop, lyrisk og moderne dans, moderne og street. De kaller stilen for “afro fusion”.De henter inspirasjon til dans, musikk og kostymer fra ulike deler og kulturer i verden, og er kjent for deres energi, humor, utstråling og kreativitet på scenen.

I was blown away – utrolig flinke jenter!


Jentene på  den røde løper. Digget dette bildet! Synes det viser hvordan de er som gruppe, nemlig energisk!


Urban Tribe Crew med Mr. Cavalli


Kostymeklare!


Ronja in action & Carina


-Lips- by Ronja


Så utrolig pen!  – så ut som en keiserinne…!


Håret ble satt i en elegant “knute” høyt oppe på hodet.


Del 1 av sminkingen. Jentene skulle sminkes i to ettapper. Først litt roligere sminke når de skulle på den røde løper, og så frekk leopardsminke til showet.

Picturetime!


De ble så utrolig fine alle sammen. Virkelig stolt av Ronja som klarer å få til noe slikt!
(..og de andre sminkørene selvfølgelig!!)

Stemning!


…og til slutt “hu mor” sjøl med smultring på hodet!

Og så til slutt:

Trenger du en profesjonell makeupartist anbefaler jeg Ronja på det sterkeste. Hun har meget gode refferanser. Jobber både med event, moteshow, magasiner, fashion, mm.

Anbefaler Urban Tribe hvis dere ønsker et danseshow litt utenom det vanlige. Energisk og stemningsfylt.

Lørdag + Søndag

Fredag kveld kom Robin til Oslo. ENDELIG fikk vi se pappsen igjen etter en uke alene! Det var godt altså..!

Lørdag formiddag gikk vi oss en tur i byen, og nøt fridagen. Senere på kvelden var jeg med Ronja som fotograf når Ronja skulle sminke dansegruppen Urban Tribe til et show ved lanseringen av den nye Roberto Cavalli Vodkaen..


Herlige farger i slottsparken…


Bad Focuse, Lovely Colours..!


Colourfull fall…. I love it!


….. Æ e turist, sjø! Så da må man bare ta noen av de berømte merkelige bildene. . . ikke sant?


På rusletur for å sniffe opp Rihannas luktespor…! Uten hell, desverre! Vi koste oss i oslos gater i høstværet, og tok likegodt turen forbi både GrandHotell og Spektrum, bare sånn i tilfelle hun tenkte på å ta seg en luftetur! 😛


Lillemor koste seg i vognen sin, og var smørblid som vanlig..!


…se så koselig trikk da! Skikkelig gammeldags og greier! Så den som trodde hovedstaden bare hadde fancy new shit å by på, think again!


Denne mannen gjorde god stemning i oslos gater på en søndags formiddag. . . så jeg ofret en 50 lapp.

Månedens gode gjerning…. 😛


<3


My lovelyones…


Høst –  I LOVE IT!!!

 

Bilder fra lørdag og søndag formiddag, sååå kommer morroa!

Oppdatering fra reveenka..

…det var den beste tittelen jeg kom på i øyeblikket. – Jeg har ikke blitt enke altså! –

Det har vært travle dager i det siste, men her kommer en liten oppdatering av det jeg ikke har oppdatert dere på!

Tirsdag kveld fikk jeg og Lilja besøk av Cacilie, Mathias og lille Liam på 2 måneder. Jeg og Cecilie er gode venninner fra en tid tilbake, og nå har vi begge plutselig blitt småbarnsforeldre.


Søteste Liam Nathaniel synes vaskemaskinen var kjempemorsom!!


Ronja og Lilja koser seg på morgenen <3


Morgenkos på badegulvet er en god start på dagen!


Lilja har blitt hele 5 måneder! Tiden flyr, og lillejenta blir storjente så alt for fort!!!

 

jeg begynte på dette innlegget for TO dager siden, og enda ikke klart å oppdatere mer, så i kveld, vell hjemme i bartebyen, blir det bilder og mer info!

 

Stay Tuned *) 

Kursdager i Oslo – sneak peak!

Her tusler tiden avgårde i det ene sekundet, og plutselig er uken snart over og en ny skremmende vanskelig eksamen står for tur. Denne uken har vi stått opp så tidlig som 06, og vært på skolebenken innen klokken har tippet 07. Flittige studender, kan man kanskje kalle det. EN dag igjen, og så skal både jeg og Ronja belønnes med en tur ned bogstadveien, og planen er å ikke komme tomhendt hjem! Ellers så kommer min kjære guttebass til Oslo i morgen kveld,på lørdag skal jeg traske i byen med familien min og kose meg masse og avslutte kvelden som hovedforograf for Make Up Store på Cavallivisning på Tjuvholmen. Søndag er det klart for Rihannakonsert med godtfolk, så det er bare å glede seg!!!

Ellers må jeg si at det er litt tøft å være så mye borte fra lillejenta mi.  I dag har både mamma og pappa passet henne for tur, og i morgen er det pappa som skal ha henne til vi er ferdige med eksamen! Gleder meg til å få tilbringe litt mer tid med henne 🙂


Verdens beste jenter <3 

 

 

We have arrived..

Etter en vellykket flytur var vi fremme i hovedstaden. Jeg og Lilja har tatt turen til onkel Håkon & tante Ronja. Her ble vi møtt med rykende ferske sjokoladeboller og hjemmelaget kakao! Just the way i like it. 


Nam Nam Nam ……. ble du fristet nå?? 


Håkon, Ronja og Lilja Skyper med Oldemor & Oldefar


Snuppa koser seg etter en dupp! 


Glemte helt å fortelle at svigers hadde vært innom med pakke til Lilja. Seee så søtt da!! Tusen Tusen takk :D:D

Helgehandel

Hvis du leste innlegget i går, skrev jeg at Lilja hadde lovt meg å sove leeenge slik at mamman fikk sove litt lengre enn 3 timer i strekk, og sannelig så holdt hun det hun hadde lovt. Hun sloknet rundt 20 tiden, og var ikke våken før 0430! Da vis to opp i 09 tiden ordnet vi oss, og tok turen til byen. Lilja i bæreselen 🙂 Vi kjøpte oss litt stæsh til huset + vinterjakke til mor. Så dro vi videre til IKEA for å kjøpe noe for pappan min, og så ut på tur med hundene. Etter det ryddet jeg og ommøblerte på stua, og nå har jeg lagt føttene på bordet og venter bare på den hjemmelagede pizzan for en skal bli ferdig stekt!


Lilja MÅ ha smekke når hun spiser mat, så nå har he kjøpt slike store så hun ikke søler ut hele pysjen sin!!


Gutta boys tar en lur etter dagens promenad!

Pizza finito! 😀 


Jeg nevnte kanskje at jeg hadde vært å fikset litt på sveisen? Jeg hadde jo extensions, men de tok jeg ut for noen uker siden. Etter jeg hadde i dem ble håret ganskeslitent, så jeg har bare farget ettervekst og lagt i litt varmere striper + stusset. Jeg sparer jo tross alt til langt hår! 🙂

Litt mørkere ihvertfall 🙂

 

Så nå sitter jeg å koser meg med pizza, samtidig som jeg har på meg ei alt for trang bukse som jeg kjøpte i dag, i håp om at den vier seg ut litt 😛 Haha…

(…..der røk løftet mitt btw! Skulle jo ikke kjøpe klær før 1 des, meeeen jeg MÅ ha på svarte klær til noe jeg skal neste helg, så da bare måtte jeg…….)

 

Middagsdate med Barselgruppa

I går kveld dro barselsgruppa mi på Grønn pepper for å kose oss uten unger. Vi spiste mexicansk mat og skravlet i flere timer. kjempekoselig! 🙂 Synes det er så flott å ha en slik gjeng å være med. Vi møtes stort sett minst en gang pr uke, hvor vi enten går tur, griller, er hjemme hos hverandre, er på cafe eller som i går, ut å spise middag. Det er jo litt slik når man blir mamma at man snakker jo mye om barna, og da er det greit å ha noen som er i samme båt å snakke med, så slipper de som egentlig ikke er så interessert i å høre om Lilja å høre på at jeg babbler ivei om henne hele tiden. Vi har 2 stk i Barselgruppa, Janne og Anita, som er 2barnsmødre, som ofte blir spurt hvis vi andre lurer på noe. De har jo tross alt “vært gjennom det” en gang før. Barna har rukket å bli store allerede, og det er utrolig morsomt å få følge andre barn enn bare Lilja. Jeg tror så absolutt denne gjengen kommer til å holde sammen, selv om barselstida er over ettehvert.

Q: har dere barselgruppe? Hva gjør dere? Hvor ofte møtes dere? 🙂


fv: Maria, Grete, Anita, Meg, Janne, Tonje og Sigrid, Koser oss med Mexicansk mat på Grønn Pepper


Kveldens Antrekk

Turkise Bluse: H&M
Skjørt: GinaTricot
Sko: Bianco

 

Dagens Arbeidsdag

Ja, som jeg har nevnt tidligere, så pleier jeg og mormor å hjelpe Robin på jobb på mandagene, og denne mandagen var ingen unntak. Selv om det hadde skjedd en feil, og vi ikke fikk varer, var det mer enn nok å gjøre. Vi ryddet alle tre. Lilja også, vettu. Hun hang på sin faste plass, og trivdes med det. Hun liker å sitte i bæreselen når vi er på jobb, og ikke minst all oppmerksomheten hun får når hun “e med hu mamma på jobb”. Kommentarer som “tidlig krøkes” og “neimen, har du bynt på jobb igjen” er av kjent sort, og stort sett er de fleste positive når de ser at vi jobber litt. For det er jo ikke slika t jeg jobber hver dag 🙂 Vi koser oss hver dag, men på forskjellige måter! 😀 Jeg har henne mer nær meg de dagene hun er i bæresele, enn de dagene vi feks er på bytur eller bare suller hjemme. Hva bruker du mest? Bæresele? ligge på matte eller babygym? Sofaen? Seng? Vogn? Bærer dere på ungen hele dagen? Her går det mest i teppe på gulvet når vi er hjemme, eller vogn når vi er på trilletur, og bæresele når vi er feks på butikken, jobber litt eller korte lufteturer med vofsene. Jeg bærer veldig lite på henne, men på kveldene blir det sofakos og leking i fanget. Sitter jeg på pcn hjemme, ligger hun som regel på et teppe ved siden av meg og ser på eller sover.


I vårt rette element!


Så ble det handling for alle penga!!


Jeg har handlet masse middager, pålegg og litt kos 🙂 Rettere sagt: fylt opp skuffene!
Vinner av KONKURRANSEN

Da har jeg kåret en vinner. Eller, Robin har kåret en vinner!

Gratulerer så mye!

Pakken blir sendt i posten etter at du har sendt meg en mail med info 🙂