Julegavetips til kreativ barnelek

Reklame | Samarbeid med Smart Pixelator

Det er kanskje ikke bare jeg som har begynt å tenke på julegavene i år? Hver desember tenker jeg at jeg burde vært tidligere ute med innkjøp, og ikke minst være flinkere til å notere ned ønsker i løpet av året. Plutselig står man der med hele julegavelista i hånda, og kreativiteten er kanskje ikke alltid helt på topp. For ikke snakk om adventsgavene!

“Hva ønsker barna seg til jul”?

 I dag kommer jeg med et julegavetips for kreative barn:

Pixelator for kreativ lek!

Vi har nettopp mottatt en pakke fra Pixelator, som er et godt alternativ for andre digitale leketøy. 

En startpakke inneholder en digital monitor hvor du kan laste opp vanlige bilder til kule og spennende motiver i 2D og 3D. Ved hjelp av en gratis app og en smarttelefon, forvandler du bildene dine til pixelbilder man kan perle. Dette startkittet inneholder allerede et SD kort med 50 motiver, som er klare til bruk, og 1000 pixelperler. 

Lilja prøvde seg på den digitale monitoren, og synes det var veldig spennende å perle etter et digitalt bilde. Fiola og Filip perlet etter et pixelbilde fra appen på telefonen. Det er også muligheter med andre typer perler og paljetter. 

Ungene synes dette var spennende, og jeg tror sannelig de holdt seg rolige ved bordet i over 1 time, noe som ikke er en vane her i huset. Fiola og Filip perlet med “stifter”, Lilja med vanlige perler og tante Ronja fikk bryne seg på paljettene.

På monitoren er det bilde av en muffins, med angitte farger. Dette gjør det enkelt for barna å mestre vanskeligere prosjekter, og det er utrolig hvor utholden i leken de blir når noe er litt annerledes. 

HER kan dere sjekke ut produktet, som nå er på 25% – og som er en litt annerledes, interessant og kreativ julegave til barn rundt 6-10 år.