Gode opplevelser

Reklame | Reima.com

Lilja har på seg bobblejakken Wisdom. Supergod, lett og ikke minst varm! Denne kan du finne HER

Det å skulle dykke ned i havet av utvalg når det kommer til uteklær til barn, kan ofte være en frusterende følelse. Jeg husker da jeg skulle kjøpe de første ytterplaggene til Lilja, som nå er 8 år gammel, hvor usikker jeg var på om det var god nok kvalitet for barnet mitt. Jeg leste mye om ulike merker, og fant til slutt noen favoritter. Det velkjente merket Reima som i år fyller hele 75 år, ble fort en favoritt. 

Ungene synes det var stas når de våknet til snø! Fra høst til vinter på bare noen timer..!

Fiola har på seg ullundertøy “Kinsei farge salomon” fra Reima. Dette kan du finne HER.

Jeg og barna har tilbragt helga på hytta til foreldrene mine i Nerskogen. Her er det høy hyggefaktor og mye utekos. Ungene elsker å være ute, noe som kommer av at de har fått gode opplevelser gjennom barndommen med det å være ute i all slags vær. Både gjennom barnehagen og hjemme har vi sammen lagt grunnlaget for at barna skal trives utendørs. Her har valget av klær spilt en stor rolle. 

Klærne bør være enkle for barna å ha på seg selv, uten for mange lommer, og med enkle glidelåser. De bør være komfortable, og ha god bevegelighet. Det må være kvalitet, men også innbydende. Forfengeligheten vår styrer oss, så til tross for kvalitet, velger vi ofte noe vi synes er fint og har en passende farge til barnet vårt. Uteklær må være slitesterke, og tåle klima. De må tåle at barna er barn, og at de ikke bekymrer seg om det blir hull i vinterdressen som koster skjorta, men kan leke slik barn skal leke. 

Derfor kan jeg varmt anbefale klær fra Reima. Her har vi erfaringer med både vinterdress, parkdress, jakker, fleece, ullundertøy, sko, luer og votter, mm. Barna liker klærne fordi de er enkle å ha på seg, de ser fine ut og de er gode å ha på. Ja, og det viktigste av alt, de holder seg tørre og varme. 

Linus i vinterdressen Stavanger fra Reima Tec. Denne finnes i mange flotte farger, og er bare helt supersøt!!  Denne finner du HER

Mitt beste tips til barnehagebarna er å finne en dress som ikke er for stor, som ikke er for avansert å ha på, som er behagelig og som er slitesterk. Den må være varm nok, og tåle vann. Stavanger vinterdress ble best i test i 2018. Når det kommer til skolebarna, er de litt mer kresne på hva de ønsker, og her falt boblejakkene i god smak. Jakkene er lange, og holder barna varm på større deler av kroppen. De synes også de var kule/fine, og gledet seg til at det ble kaldt nok til å kunne bruke dem.

Filip har på seg jakken Lunta fra Reima. Denne kan du få i flere farger, og kan bestilles HER.

Vi hadde ei super helg på hytta til mamma og pappa i Nerskogen sammen med søsteren min og familien hennes. Vi koste oss med god mat, Uno, god mat og frisk luft. Ungene storkoste seg.