Hverdags-Stjerne

Nå tror jeg ikke at en “hverdags-stjerne” er noe som står definert noen plass, men etter min mening må jo det være et lyspunkt i hverdagen som består av ei eller en stjerne? I mitt tilfelle, og sikkert de fleste foreldres, er det nettopp barna som er stjernene. Mine to små glitrende stjerner som gjør hverdagen så fantastisk fin.

Nå skal det sies at vi er som en helt normal anminnelig familie med grinunger, sutring og trass vi også, så det å fremstille oss som perfekte er på noen måte ikke mitt mål..Vi er en normalisert gjeng!

Noen dager har vi blide barn, andre dager er det trass og gråting som tar overhånd. Noen ganger er det bare kjeks eller saft som hjelper, andre ganger holder det med en kos eller et stort smellkyss. Noen ganger spiser de mye, andre ganger kastes maten på gulvet, eller gulpes opp så fort den har nådd magen. Noen ganger er lekene lekt med på en normal måte, mens andre ganger kastes de ned trappa, hoppes på eller slenges i bakken. Av og til sovner de på plasser de kanskje ikke skal sove på, eller gjør ting de ikke skal gjøre. Andre ganger gjør de ting vi ikke forventer, som overrasker og som gleder mammahjertet – som feks å sette inn i oppvaskmaskina i en alder av 16 måneder. Noen ganger innser man at tiden faktisk flyr, og at lille Filip som enda bare er en liten baby, straks er 16 måneder han også. En skjelden gang har vi natteranglere, men stort sett sover vi alle mann i nattetimene, og kjører vi bil, så er det faktisk allsang. 

Hverdagen har rutiner, og oppleves ofte som like, men de er jo aldri det. Like, altså. Man har nettop disse stjernene som gjør hver dag til en overraskelse. 

Filip prøver seg som sofakonge! Etter å ha sett gjennom albumet til Lilja, innser jeg at jeg må ta ENDA FLERE bilder enn det jeg allerede gjør, fordi stakkar Filip har jo bare en brøkdel av det søsteren har..!

Filip Antrekk : Bukse //Lindex//, Sokker //Lindex//, Genser //MeMini//

Supersøt snuppe i kjole fra farmor. Jeg er jo så heldig å ha en strikkeglad svigermor, og jeg har sagt fdet før, at er det noe jeg setter pris på så er det strikkaklær. Unike og såå gode!

Lilja Antrekk: Grønn Body //Wheat//, Tights+ blondesokker //PompDeLux//, Sko //Ellos//, Kjole //Farmor//

//Strikka kåpe og lue fra farmor//

Her er vi på vei til sykehuset for å sjekke arret etter Lilja fikk fjernet en kul under armen. Arret har grodd fint, og kulen er borte for godt. Det viste seg at dette var en svulst, vell og merke av den gode typen, men uansett veldig godt å få den ut av verden. Snuppa er frisk som en fisk, og det er ingen ting som skal tyde på at det kommer flere 🙂

Nå er det straks tid for mammsen å løfte litt på baken. Vaske litt hus, og riste litt på dynene, før jeg og Filip skal ut å trille en tur med andre nybakte bødre.

Sola skinner over trondheim i dag, og høsten er på sitt vakreste. Jeg ELSKER slike høst dager!

7 kommentarer

Siste innlegg