To på rømmen..

De fleste av oss har kanskje en eller flere filmer dere husker fra da dere var små? Jeg husket vi hadde mange VHS kasetter undertv benken, og at det var ekstremt stas å få se på film. Det var ikke slik det er i dag, der man har tilgang fra både ipad, pc, tv og helt uavhengig av hvor man er i verden. Nå kan det meste lastet ned eller taes opp på decoderen, og de gode gamle filmene har nok set dagens siste lys.

Men selv om VHS tiden er over, lever filmene videre. Disnayklassikere som Løvenes Konge, Pocahontas, Askepott, Tornerose og de syv dvergene, Skjønnheten og Udyret, og Rapunsell er bare noen få av filmene som også våre barn har fått et forhold til, og som stadig kommer i nye varianter.

Dagens tips er TV – serien “To på rømmen” som starter allerede i morgen LØRDAG 7 okt. kl 08 på DISNEY JUNIOR.

“To på rømmen-serien” utspiller seg i tiden etter Disneys kinosuksess “To på rømmen” (2010), og oppfølgeren har en morsom vri på det klassiske eventyret. Lykkelig alle sine dager ble nemlig ikke helt slik Rapunsel hadde drømt om. Mens Eugene føler seg hjemme i sitt nye liv, i kongelig luksus, overveldes Rapunsel av nye forpliktelser. Hun velger å stikke av med venninnen Cassandra ut på nye eventyr. De norske stemmene til Rapunsel og Eugene gjøres også denne gangen av Marion Ravn og Christian Ingebrigtsen (tidligere kjent som Flynn Rider).

Etter suskessen med oppfølgerserien til Løvenes Konge, som heter Løvenes Garde, har vi full tro på at “To på rømmen” er en serie ungene vil like godt. Vi har sett filmen flere ganger, og kjenner god karakterene i filmen.

 

Vi er oppe tidlig på morningen, og skal få med oss premieren i morgen tidlig!

R.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg