Fantasifull oppdagelsesferd..

Naturen er en uendelig lekeplass og skogen er en arena tilpasset alle aldre. Her har man en skattekiste med muligheter, og kan gjøre ekstremt mye ut av veldig lite. . Man trenger ikke avansert utstyr og mye kunnskap, bare kreativitet og en smule fantasi. Ofte er det kanskje vi foreldre som overtenker leken, og tror at det skal så mye til forå gjøre det morsomt. Men slik er det egentlig ikke. Barna har stor fantasi, så lenge de får lov til å bruke den. 

Ofte kan det være nok å slenge en ide ut i luften, og la barna tolke den på sin måte.

“Klarer vi å finne gjemmestedet til lilleskogmusa?”, eller “skal vi leke gjetere?”. “Klarer vi å dikte en sang om skogen?”, “skal vi lete etter små dyr?”


Filip som til vanlig er livredd både fluer og andre dyr, begynner å blomstre, og fant to bestevenner på turen..


Pappsen har funnet noe spennende..


En tannløs frøken, som teller ned dagene til hun blir 6 år 28 mai..!


…inn i mellomer de bestevenner, og disse stundene er magiske å se!

Dagens Tips:

Mange er godt kjent med barneklærmerket Reima, som opprinnelig kommer fra et gammeldags guttenavn, og som også er et adjektiv som gir assosiasjoner til noe som er livlig, vitalt, rettferdig, ærlig, pålitelig og respektfullt. Deres visjon er å leve opp til dette, og noe jeg absolutt føler at de gjør. Med fire små barn i barnehage, er det klart at det slites klær. Vi har prøvd ut mange ulike merker, og faller alltid tilbake på blant annet Reima sine plagg. Varer med god kvalitet, god passform, som er enkel i bruk, med myke stoffer og livlig utseende, er akkurat det vi trenger…! Parkdresser, regnklær, fleeceklær, votter, støvler, luer, jakker, softshell, UV klær, er bare et utvalg av det de produserer.

www.reima.no

Ut i dag har Reima lagersalg på sine nettsider,og du kan gjøre mange gode kupp!!


Filip har på seg Fleecejakke, tynn bobblevest som er en del av denne jakken (jakke og vest i en!!), og deilig tynn bommullslue som kan brukes på begge sider. Finnes i mange farger, og kan brukes like godt til jente som gutt. Grå finner du HER.

Jakken var et fantastisk kjøp, og absolutt verdt hver en krone. Nydelige farger, og perfekt match til fleecejakken. Jakken er vind og vanntett, og kan bruke shele året med avtagbar tynn boblevest. Lilja har tilsvarende i mørkeblå, og var veldig fornøyd med å få noe litt annerledes enn rosa..!


Storjenta <3


Fargerike klær til livlige lekne barn!

Det ble en fantastisk tur, med mange leker, fantasier, prøvelser, løste og uløste mysterier. Ungene gjetet usynlige sauer, samlet snegler, lekte supersterke superhelter, grublet over dyrespor og veltede trør. De lærte fakta, og anntok egne løsninger. De gikk lengre enn vanlig, og det var nok ikke bare på grunn av bestikkelsene jeg hadde i lomma. Turen ble morsom, og spennende, og de er lurte veldig på når vi skulle på nye eventyr..!

Klem fra gengen! 🙂

//reklame reima.com//

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg