Shoppesøndag i fuskepels..

Det er ikke rart at høsten er min faoritt når man ser tilbake på oktoberdagene vi har hatt i år. Med sol og klar himmel så og si hver dag, har det blitt mye turgåing. Jeg har koset meg e siste dagene av permisjonstiden, og det er litt vemodig å si at siste permisjonsdag er tilbakelagt. Et nytt kapittel har startet, og selv om jeg kunne tenkt emg å hadd noen vanlige dager i vanlig permisjon med lille Linus August, som plutselig ikke er så liten lengre, ser jeg frem til å begynne i jobb, og se fremmover mot jul. Julen kommer raskere enn man tror, så i ÅR skal jeg gjøre det jeg sier jeg alltid skal gjøre, nemlig å få unna julegavene tidlig..!

Har du også en plan om å gjøre det?

En ting som er helt sikkert, er at ull og yttertøy er noe man liksom aldri får nok av. Ihvertfall ikke når det ser så fint ut som det gjør for tiden. Det gjelder generelt alle leverandører. Uller liksom ikke “bare” ull lengre. Som et tips til julegaver, er ull. Med 20% rabatt med kodeord RachelH20 sparer man ihvertfall noen kroner. Hva med en ulltrøye/body og noen spenner fra ebay til små frøkner? Spenner får man på ebay til et par kroner, og kjøper man mange, så har man jo til gaver langt frem i tid. Alternativt et pannebånd, som kommer i sååå mange fine farger nå! Alt av ull hos knertenogkaroline.no finner dere HER. Du kan også finne mange godbiter til 40% rabatt HER.

I år har valget av vinterdress falt på Name Its variant med blomster og fuskepels. Det første Fiola sa da jeg pakket den ut, var “mamma, fiiiiin”, – før hun insisterte på å ha den på seg. Vi har vært fornøyde med alt av softshell og andre ytterklær fra Name It, så hvorfor ikke prøve oss på vinterdress også. Jeg skulle gjerne tenkt meg guttevarianten til Filip, men har er størrelsene noe utplukket. De er såååå mye finere i virkeligheten enn på bilder..!


LØP OG KJØP denne nyyydelige dressen!!


<3 <3 <3 <3


Den svarte jakka finner du på 40 % HER. Du kan finne guttaboys sine plagg her: ulltights baby, ulltights gutt, ullbody baby, ullgenser gutt.

Absolutte favoritter i barnehagen..!
 


Name it er kjent for å ha en del gutteklær med kjøretøy.

Filip elsker disse plaggene, og har mange dresser og jakker i ulike farger med ulike kjøretøy.


Nå kan du også bli med i trekningen av en ulldress fra World of Kids gjennom knertenogkaroline.no
(genseren på bildet er fra World of Kids, og finnes i 40 % kurven)

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å være medlem av nyhetsbrevet til knertenogkaroline.no . Dersom du ikke er medlem enda, kan du melde deg inn HER, og du blir automatisk med i trekningen. Vinneren kan velge mellom hel ulldress i rosa eller blå fra World of Kids i str. 50/56 – 98 eller et ullsett, longs og genser i str. 98/104 – 146/152. Bilder finner du HER. (Det er de tynne ullsettene i fargene, lys rosa, mørk blå eller grå) Trekningen foregår torsdag 27.10.16

PS: Frakt tilkommer på kr 59 uansett hvor mye du handler for. Dersom du ønsker å benytte deg av to rabattkoder, må du lage to ulike ordre, og sende mail med ordrenummer til [email protected], så får du ordnet slik at du kun betaler 1 x frakt. Er du GRAVID, kan du også sende mail til samme adresse med termin, så får du hele 35 % på kategorien 0-9 mnd!

Rabattkoden RachelH20 som gir deg 20 % på HELE nettbutikken varer tom. onsdag 26.oktober.

Happy Shopping, og GOOOOOOD SØNDAG!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg