Garderobebytte: Valg av vintersko!

Høst og vinter står for tur, og varmere plagg kommer inn i garderoben. Klær er et kapittel for seg selv, men når det kommer til sko, er også det en jungel å ferdes i. Med årene har jeg funnet noen favoritter, og har etterhver blitt mer og mer kresen på hvilke sko barna skal ha. De har som regel tre varianter hver på vinteren, for å dekke alle behovene. Et litt finere par som kan brukes på fritiden, et par i barnehagen og et par støvler med for eller sherox. Alle skoene er ikke nødvendigvis av et kjent merke, men de som går under kategorien “vintersko i barnehagen” kjøpes etter nøye utvelgelse, uavhengig av pris – så lenge de leverer det de skal. Vinterskoene slites, og det er sjeldent disse går i arv til nestemann i flokken, så her er det også viktig å følge med på tilbud når jeg skal handle sko.

..så er jeg også med i konkurranser, i håp om å spare noen kroner. Det er vell ikke helt feil å vinne et par vintersko?

Det kan du gjøre hos skomani.no HER! (siste frist er I DAG!!!)


Skomani.no har butikker over hele Norge, og selger sko til alle,i alle farger, fasonger og varianter. Nå har de lagt stort fokus på 100 % vanntette sko til høst og vinter, hvor vi finner mange av mine favorittmerker. Klikk HER for å sjekke alle vanntette sko. Skomani forhandler merker som blant annet Ecco, Superfit, Leaf, Hummel, Viking, Tretorn, og mange flere.

Alle barna har hatt sko fra både Superfit, Leaf og Viking som vi har vært veldig fornøyde med, og kan absolutt anbefale disse videre. De er gode på passform, holder på varmen, er ikke for høye på leggen, er vanntette, enkle å ha av og på for barna, og er myke.. I år går vi for Leaf sine vanntette myke ikke så alt før høye vintersko til de to største. Har også lagt min elsk på DISSE <3 både i rosa og brun..!


Mine utvalgte vintersko favoritter fra skomani.no


Høstantrekk: Jakke HER, Sko HER, Lue HER
 

God Kveld 🙂
 

    1. Ja det er noe med det frem til en viss alder så er det kun kvalitet som gjelder og etter en viss alder er det fortsatt kvalitet for foreldrene men design og merke for barna hehe. Ha en fin dag =)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg