Skolestartere!

Reklame | www.jollyroom.no

Det er ganske rart å tenke på t om bare noen dager har vi to barn på skolen. Lilja begynner i 2 klassen, og Filip i 1 klasse. Vi har forberedt debutanten så godt det lar seg gjøre, og øvd i hele sommer på ting som er essensielle for å kunne synes at starten er OK. Det kan være feks å kunne å skrive navnet sitt, vite hvor mange år man er og hvorda dette tallet skrives og ser ut. Kunne tørke seg selv på do, eller bare små tips og triks fra storesøster som allerede er verdensmester på å være 1 klassing.

Skolebarna har fått seg sparkesykkel som de kan bruke til og fra skolen.. Sykkelen kan du finne HER.

…og det å gå fra å vre barnehagebarn, til å være skolebarn, er noe helt spesielt. En ny epoke begynner å rulle, og forventningene er skyhøye.

Her i Trondheim får alle 1 klassinger egen sekk, mens resterende trinn må ordne selv. Lilja har fått en superfin sekk fra Beckmann fra jollyroom.no, som kommer i mange ulike størrelser og farger. Fiola har også fått seg barnehagesekk, og er superstolt! !

Og når det kommer til både barnehage og skoleutstyr, er det mang en jungel å pløye seg igjennom. I år har det blitt parkdresser fra Name It, tynne boblejakker fra Nordbjørn som på bildet til jentene, nyejoggesko til hele gjenen fra Little Champs hos jollyroom.no. Skoene får du til bare 149 kr nå, og de er superfine! Disse jakkene er superlette og veldig behagelig å ha på, og koster nå  299kr, og kommer i bmørk blå, lys rosa og pastell mint.

Gjengen  med nye sykler fra Pinepeak! Syklene kan du finne til rabatterte priser HER.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg