Dagens tips til barnehage og skolestartere

Reklame | www.navnelapper.no

Dagens tips til småbarnsforeldre

Merkelapper er noe spesielt barnehagen krever. Det meste skal være merket, så lenge man skal ha en sjans til å få med seg riktige plagg hjem igjen. Ofte kan barna skifte flere ganger i løpet av en dag, og i barnehager med mange barn, er det forståelig at de voksne ikke klarer å holde styr på alle tyllskjørt, joggebukser, ulltrøyer og strømpebukser. Ja, for ikke å snakke om alle de ulike og like flaskene, matboksene sekkene og uteklærne.

Merkelapper er altså en nødvendighet å investere i når man starter på epoken med barnehage eller skolebarn.

Vi har brukt klistrelapper fra Askeladden Navnelapper i flere år, og er superfornøyd! Vi anbefaler på det sterkeste å bruke kun klistrelapper. De sitter supergodt, og varer vask etter vask. Vi har brukt de på alt av flasker, matbokser og andre snackbokser som går i oppvaskmaskinen flere ganger i uken, og lappene sitter fortsatt. Når ungene arver klær av hverandre, varer også merkelappene like lenge!

Askeladden Navnelapper er størst i norge på navnelapper, og har gratis levering hjem i postkassa di. Det koster 179 kr for 120 selvklebne lapper, og disse kan du fint bruke i flere år! Du velger selv motiv, farge, skrift og om du ønsker å ha en anne tekst enn navn. Kanskje vil du bare ha “lillebror”, eller “tøffingen” ? Kanskje har barnet ditt et kallenavn dere bruker? Det viktigste er at navnelappene skal hjelpe andre med å holde styr på klær og utstyr.

Det finnes også minilapper, disney lapper og flere andre alternativer.

Fiolas barnehageklær er straks ferdig merket.

Vi bruker utstyr fra flere merker, som feks Name It, Reima, Celavie, Stormberg, Reflex, mfl.

Navnelappene er perfekte til å merke alt av utstyr. Treningsklær, ryggsekker, gymbagger, sokker, svømmetøy, badeutstyr osv.

Klikk HER for å komme til nettsiden.

Et tips er også sjekke ut REFLEKSENE de har. Geniale nå mot høstmørket..!

R.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg