Sommertid! (20 % på sommerklær)

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Sommeren kom tidlig i år, og det må være den beste Mai mnd på så lenge jeg kan huske! Vi har mye godt og moro i vente denne sommeren, og det kommer mange mange gode ferietips i tiden fremmover. Vi begynner å ha litt erfaring med det å reise med barn, både med bil, båt, fly og sykkel, så kanskje kan du få noen tips hos oss. I år går første tur til Dalarna i Sverige!

Fnisefrøken i blomsterenga <3 storfornøyd med å få ha på seg ny badedrakt..! Hun skjønte fint lite da jeg sa det ikke var lenge igjen til sommeren. “Mamma, det e jo sommer hele dagen jo!!” – og sannelig har det vært magisk vær her i de siste ukene! Sommergarderoben fylles sakte men sikkert opp med glade lekne farger, tynne stoffer og flagrete kjoler.

20 % hos knertenogkaroline.no med kodeord Rachelsommer20

Disse plaggene finner du under kategorien for Jente 1 – 5 år

Barna blir kreative på sommeren! Filip har laget seg en pil og bue, og er superstolt over å være høvding!

Filip er en shortselsker, og kunne nok gått i det året rundt… så da sier det seg selv at jeg scoret en hel haug av mammapoeng da jeg kom hjem med mange nye shortser han “bare kunne bruke”. Ja, det er kanssje flere som har noen  “bare bruk” klær, og noen “finklær”? Her slites klærne enormt i barnhagen, så da er det greit å kjøpe noen plagg som som ikek koster skjorta!

Nå får du 20 % på ALT hos knertenogkaroline.no

De fleste plaggene finnes både fra 1 – 5 og 6-12 år 🙂

Lilja har akkurat blitt 7 år, og er et prakteksemplar på det å klare seg selv. Her står hun opp om morgenen, ordner seg matpakke og spiser frokost! Hun er ferdig påkledd og pakket skolesekken før de andre har stått opp, og når det kommer til klær har ikke kriteriene blitt spesielt mange enda. “Så leng du synes det e fint, mamma”. Og det meste kler den smucke, ikke sant!? Til denne frøkna går det mest i kjoler, blått og rosa, og noe nytt er alltid stas. .!

20 % på ALT i nettbutikken hos www.knertenogkaroline.no

Kodeord: Rachelsommer20

Knertenogkaroline.no får inn nye plagg hver dag, og fyller stadig på nettbutikken med nyheter. Rabattkoden varer ut onsdag 6 juni kl 00:00

Frakt på 79 kr tilkommer uansett størrelse på ordre

R.

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg